Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
Blackdeath #998 üzenetére
UP!
-
Blackdeath
aktív tag
felraktam egy Microsoft Word-utánzat szoftvert a telóra, de ahányszor el akarom indítani (rámegy a kék kijelölés), a teló egyszerűen lefagy és reseteli magát. hogyan lehetne ezt a selejt szoftot leszedni róla?
-
Kickass
őstag
Mellesleg vki nem tudja hogy soft frissítés gari nélkül körülbelül milyen összeg?
-
csabika16
csendes tag
válasz
boris.boris #994 üzenetére
A Mobilporton azt olvastam a kameratesztben hogy a korai szoftvere miatt csak 15-17 fpses videót rögzit,de egy szoftverfrissitéssel lehet hogy képes a 30 fpsre.
-
csabika16
csendes tag
válasz
boris.boris #992 üzenetére
30fps
-
boris.boris
csendes tag
Tudtok segíteni, hogy hány fps-es a G600 videója?
-
papi77
addikt
válasz
Murderer69 #990 üzenetére
-
papi77
addikt
válasz
Murderer69 #988 üzenetére
Tényleg nagyon durva...
-
Murderer69
őstag
ezt nem hiszem el ezt látnotok kel uhhh kész ennyi debil 1 helyen[link]
-
madstunt
addikt
1-2 kérdés:
Hanyas kártyáig támogat max?
Sok zenénél(min 300-400) nem hülyül -e meg a lejátszó?
Általánosságban mennyire jó a lejátszója?
KÖSZ!!!! -
Murderer69
őstag
válasz
daveed_14 #982 üzenetére
most a partnerogsmnél 48-ért megéri szerintem.....(persze ha nem feltétel a 3G)
-
daveed_14
tag
Sziasztok! Nekem egy rövid kérdésem lenne. Megéri G600at venni? Jelenleg U700am van.. de nemsokáig.
előre is köszi -
papi77
addikt
válasz
Murderer69 #980 üzenetére
hát igen kell a fény...(egyébként az SE-knek is)
-
Murderer69
őstag
-
papi77
addikt
válasz
Murderer69 #977 üzenetére
A g600-as tulajok közűl te vagy az első, aki ezt kérdezi...
-
Murderer69
őstag
lehet hogy én vártam sokat tőle de nekem túl zajosak a képek megvan rajta minden részlet de félhomályban elég lightesre sikerülnek a képek na majd holnap napsütésben
-
Jooy
csendes tag
válasz
Murderer69 #975 üzenetére
Örülök h segíthettem
-
Jooy
csendes tag
válasz
Murderer69 #973 üzenetére
Akkor jót lionkeltem neked, mert ez van ide írva angolul is. Szóval akkor magyarul:
A telefon ne legyen összekötve a géppel, húzd ki az usb kábelt
Üsd be ezt a kódot a telefonba: *#52828378#
Ez fog megjelenni:
1 Trace setting
2 OTA type setting
3 Serial test
4 TFS resetA 3-at válaszd
Ez fog megjelenni:
1 PPP UP
2 Serial download
3 Run TCK
Itt a 2-t válaszdA telefon újból fog indulni, és akkor csatlakoztasd megint, és működni fog
-
Murderer69
őstag
na ez mi
Egy másik PC studio program időigényes műveletet hajt végre.Próbálja meg újra ha már ez a művelet lezajlott........
-
Jooy
csendes tag
válasz
Murderer69 #970 üzenetére
Hello! Nekem sem akarta felismerni először, aztán ez segített:
I kept getting an error message in PC Studio when accessing the phone."Another PC Studio program is performing a time-consuming operation. Retry after this operation is finished"
I found a tip for this which is here:
Unplug usb cable from phone
Type *#52828378# into phone
and this comes up
1 Trace setting
2 OTA type setting
3 Serial test
4 TFS resetselect 3 serial test
and this comes up
1 PPP UP
2 Serial download
3 Run TCKSelect 2 Serial download
The phone will reboot and once its rebooted connect usb cable and pc studio will work.
-
Murderer69
őstag
hy all lenne egy olyan problémám h szereztem ma 1 g600 at és ugy alanatur rádugtam a gépre pc sync meg itt összevissza görcsöl nem igazán vágom h ilyenkor mit csináljak világ életemben SE párti voltam de ez most megfogott de az istenér se tudom megnézni gépen a cumókat vagyis kapcsolódik azt 1-2 perc és nem található az eszköz... ki fogom tépni a hajam ha még egy rohadt csengőhangot sem tudok feltenni ha tud valaki segíteni akkor megköszönném....
-
Jooy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #968 üzenetére
Akkor írok a gsmboltba, köszi a segítséget!
-
Jooy
csendes tag
Gsmboltos garanciája van, szóval nem tudom.
-
Kickass
őstag
Nemsoká csatlokozom a klubhoz, külföldről lesz a kicsike hozva, kíváncsi leszek rá!
Nokia 6120-am cserélem G600-ra ha minden klappolni fog vele.
-
-
Jooy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #963 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Igen pesti vagyok. Te esetleg már frissítettél rajta? Mennyibe kerül?
-
-
Jooy
csendes tag
Hello!
Szeretném azt megkérdezni, hogy szoftver frissítést hogyan lehet megoldani? Valaki tud valami helyet tanácsolni? Házilag inkább nem kínlódnék vele? Úgy tudom flash kábel kéne hozzá. Egyébként: S/W Version: mtg600.03, dev. version: g600xdgk1. Ennél gonodlom van frisseb, ugye? -
Radioactive
tag
válasz
johnny bravo #960 üzenetére
Hello!
A vaku egy ledhez képest nagyon erős, nem hiába "PowerLed", de persze nem éri el egy komolyabb xenon vaku erejét. Nekem elég szokott lenni, bár igaz, hogy én sötétben ált cska közelre (1-2m) fotozom.
Zenehallgatásra sztem elég jo a gyári füles is, ilyen agybadughatós cucc, mint a SE-knél. Én sajátot szoktam rádugni, mert nekem az ilyen agybadugi nem jön be, de sztem elég az is. Én inkább kihangosítva hallgatom a telot, minden nap legalább egy fél órát... lehet ohgy már cska megszoktam, de szerintem elég jol szol. Mélyek persze itt sem nagyon vannak, dehát csak telefon a kütyü nem pedig hangfalRemélem tudtam segíteni.
-
johnny bravo
csendes tag
hello.
Olvasgatom a teszteket a Samsung SGH-G600ról és pár dolog érdekelne ugyanis a mostani meglévő SonyEricsson W300i-met szeretném lecserélni.Én a Sonyt zenehallgatásra használtam valamint a lényegesebb dolgok megörökítésére.A kameráról nincs sok kérdésem csupán annyi hogy kb. sötétben meddig világít a vaku.A másik és számomra ez a fontos hogy a Sonyval zenét hallgattam mind fülesen és kihangosítva.A füles van-eoan minőségű mint a Walkman füles vagy átalakítóval inkább a sajátomat csatlakoztassam-e?és még egy kérdés zene ügyben hogy én kihangosítva is szívesen hallgatom a W300i- és láttam hogy szépen szól de mélyek nincsenek.Szóval a Samsung zenél-e úgy mint a W300i?
Kössz:Johnny Bravo
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találtam magam szembe, mint eddig még soha.
Újra kellett telepítenem a windowst(sp2 magyar), azonban a Bluetooth dongle-t csatlakoztatva nem találja az eszközt.
Felismeri, hogy van bluetooth ketyere, mert elkezd keresni, de nem látja a telefont, amelyet a telepítés előtt látott.
A windowsom egy előre összepakolt csomag, lehet, hogy néhány szolgáltatás nem indul el automatikusan, ez lehet a gond, de ez csak tipp.
A bluetooth donglem.nek sincs drivere, CELLINK BT-3000, de a windows megjeleníti a tálcán a hagyományos kis jelét.
A telefon egy samsung g-600-as készülék.
Van ötletetek, tippetek? -
kiskosar
csendes tag
no szoval nincs kedvem visszaolvasni, de eddg nem akadtam ra arra az infora, hogy ez a telefon vajon tud e a memoriakartyajara toltott mp3makkal csorogni... merhoggyszoval egy csomo Samsung nem tud. mar csak ez tart vissza...
-
Blackdeath
aktív tag
-
gaboba
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, használ valaki a telóhoz sztereó bluetooth headset-et ha igen milyet, ill. mi a tapasztalatok pl. rádió? szerintetek kompati.a telóval Sony Ericsson HBH-DS200 ?
-
Proti20
csendes tag
válasz
Blackdeath #947 üzenetére
Köszi, végül is rosszul tettem fel a kérdést , mert azzal van gondom hogy a memóriakártyára mentett képeket nem tudjuk teljes képernyőre kirakni.
Mindenkinek van ezzel gondja, vagy ez egyedi eset? -
czell
csendes tag
válasz
Blackdeath #950 üzenetére
dehogynincs!!
nézz egy oldallal visszább, leírtam hogy kell telepíteni és ott 1 pack is pár játékkal. -
Blackdeath
aktív tag
áááárgh! ilyen nincs! egy csomó játékot szedtem le a telóhoz, és egyszerűen szinte semelyiket nem hajlandó telepíteni! állandóan azt hajtogatja hogy: "a jar érvénytelen".
ehhez a telóhoz nincs semmilyen működő játék???
-
CallaoW
tag
válasz
Blackdeath #947 üzenetére
Vagy esetleg egy lépéssel rövidebben :a "leokézás" után megnyomod a # -ot.
-
-
Proti20
csendes tag
Sziasztok
Bnőm most vett ilyen telefont, és azt szeretném megtudni , hogy hogyan kell teljes képernyőre kirakni a képeket ?
Előre is kössz -
Blackdeath
aktív tag
válasz
gibi.david #943 üzenetére
mindegy, sajna úgy sem műxik a dolog. majd találok hozzá vmi szoftvert. lényegtelen.
amúgy nekem idáig semmilyen komolyabb gondom nem volt a telóval, kicsit lassú az sms írás, meg ugye a C-vel kell törölni (nokiában a jobb felső volt ez, én úgy szoktam meg), meg mintha néha egy kicsit belassulna. de semmi komoly. idáig még nem fagyott le egyszer sem. mondjuk még csak pár napos a kicsike, szal ne is legyen komolyabb gondja.
hát ez a fényképező sem 1 egyszerű darab! lehet kombinálni mindent mindennel, még nem igazán ismerem ki magam a beállításai között. sztem a villanófénye is pont megfelelő, láttam már ennél sokkal gyengébb villanófényes telót, szal nem annyira gyenge a fényereje.
ki tudna jó beállítás-kombinációkat mondani a fényképezőjére? ami tényleg tuti?
-
mert_csokis
senior tag
Én a helyi gsm boltban érdeklődtem,ott a srác azt mondta nem igazán tudja nyugodt szívvel ajánlani a mobot,mert amit vettek tőle a legtöbben visszavitték
Nem tudom,hogy az már magyar szoftveres volt-e,illetve azt sem tudom hogy a magyar szoftos más firm-el rendelkezne-e mint az angol...
De állítólag sok a gyári hibás,lefagynak ésatöbbi. Az itteni tulajoktól kérdezném hogy volt-e már hasonló gondjuk a telóval? -
gibi.david
tag
válasz
Blackdeath #926 üzenetére
Alapképernyőn, hosszan lenyomva szokott működni, szétcsúsztatva. De lehet h ebben nincs ilyen funkció, csak így szokott lenni. Samsung sokat variál a funkciókon.
-
alien_
őstag
Az új csatlakozóval kapcs:
"Vékonyabb lett? Nem. Keskenyebb? Nem. Szebb? Nem. Akkor mi volt az értelme?"A régi szabvány nem volt valami masszív, nagyon sok user ügyesen behajtogatta a csatlakozó lábait, és így töltés nem volt, nem tudta rákötni gépre, nem volt jó a headset, satöbbi. Az új szabvánnyal már sokkal kevesebb gond van, ott inkább a forrasztásnál a pad-ek szakadnak fel, ha valakinek probléma van a lyukérzékével, és úgy érzi, ha erősebben próbálkozik, törekvéseit siker fogja koronázni...
Elég sok G800-az láttam már felszakadt csatlakozó padekkel, az is ezt a csatit kapta.
-
G & you
csendes tag
Nos a teszt mindenképpen OK!
Sajnos egyes hozzászólók arról irogatnak mennyire nem Samsunggosak, akkor nem kell ezzel a kis csodával foglalkozni, Basta. A G600 Bécsben kártyafüggetlenül (bemész a boltba és megveszed!) 216Euro, aG800 meg 288Euro. Hol éltek ti pajtások 100e Ftot adtok ki érte.
No de hát aki nincs lekorlátozva az csinál magának korlátokat (lásd: Európa az kapud előtt!). -
Hanz
tag
Elősször is a kamera beállításainál a super fine és center weighted-re van nálam állítva. Normál fényviszonyoknál mindent autómatikusra hagyok, esetleg daylightra állítom, iso-t nem piszkálom. Sötétben, félhomályban már változik a helyzet, mikor vakut használok. Sajnos autómatán elég kékes lesz minden, igy inkább vaku+daylight, ami már élethűbb szineket eredményez. Az iso-t csak akkor piszkálom mikor közel vakuzok (kb.0,2-0,5m), ilyenkor leszedem 100 vagy 200-ra, hogy ne égjenek ki a képek. Ha pedig kicsit távolabb vakuzok (kb.2-3m) és több részletet akarok akkor a fényerőt megnövelem 1-2 szinttel. Kérdezz nyugodtan ha bármi érdekel, meg én is szivessen meghallgatnám mások véleményét, tapasztalatait.
-
Hanz
tag
Menni fog gyakorlással.Mekkora méretűek a képeid?
-
Hanz
tag
Tűrhetöek a képek, de szerintem jobbakat is lőhettél volna. Néhol zajossak, amin csodálkozok mert jó fényviszonyok voltak. Talán az iso-t babráltad? Egyedül a kocsis képen nem csodálkozok, mert ott jóval kevesebb a fény.
-
Jooy
csendes tag
Hello!
Egy Samsung G600-as büszke tulajdonosa vagyok, és gondoltam felrakom ezeket a képeket. Véleményeket várok!
Kedves szemei (makró): http://kepfeltoltes.hu/080515/F_nyk_pek-000b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mindszenti kompnál készült fotó:
http://kepfeltoltes.hu/080515/F_nyk_pek-0024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Unokabátyám kocsija:
http://kepfeltoltes.hu/080515/F_nyk_pek-001k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A Tisza (a kompról):
http://kepfeltoltes.hu/080515/F_nyk_pek-0026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A várostvédő GÁT:
http://kepfeltoltes.hu/080515/F_nyk_pek-001j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Juvi
tag
válasz
mert_csokis #922 üzenetére
Ami a budaörsi MM-ban van kirakva, annak is magyar a menüje.
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
mert_csokis #925 üzenetére
mindenesetre azért érdeklődj efelől a boltban is, nehogy meglepetés érjen.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Blackdeath #924 üzenetére
Kösz az infót,akkor valszeg a honlapot nem frissítették még...örülök neki
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
mert_csokis #922 üzenetére
üdv
az mgsm.hu-n elvileg már magyar nyelvűt lehet venni, én tegnap vettem ott és van rajta magyar nyelv.
tudom, hogy nincs odaírva, de van benne magyar nyelv.
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
gibi.david #921 üzenetére
és pontosan melyik menüpontban kell lenyomni? mert a menün kívül nem műxik a dolog.
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Na most akkor jelen állás szerint magyar nyelvű a telefon menüje vagy sem? Mert ami gsm boltot eddig néztem,ott egyiknél sincs magyar nyelv...
-
gibi.david
tag
válasz
Blackdeath #919 üzenetére
Ha jól emlékszem, a Samsungoknál ha hosszan megnyomod a hangerő gombot, akkor bekapcsolja a LEDeket. Ha megint, akkor ki. Bár nekem nincs G600-am, ez korábbi tapasztalat.
-
válasz
Blackdeath #919 üzenetére
Szerintwem erre nincs külön program. Ez nem op.rendszeres telefon.
-
Blackdeath
aktív tag
valaki nem tudna esetleg mondani nekem egy olyan progit/szoftvert erre a telóra, ami a villanófényből zseblámpát "csinál"?
mert nem lenne rossz, nem gyenge ez a kis mákszemnyi led teljesítménye!
-
Hanz
tag
Sajnos több kódot nem tudok. Ha bárki hasonlót tud kérem irtja le.
-
ben11
őstag
5 megapixelesek tesztje(amíg jön a mobilarenás
):
[link] -
Hanz
tag
Ha valaki felszeretné hangosítani a telefont, akkor ime a megoldás:
bekell ütni a *#0206*8378# és előjön egy rejtett menű. Aztán h/w test, audio settings, 19. Mp3 Codec SPK. Itt a level 14-est maximum 255-re lehet állítani, a többit tetszés szerint. Én 252-re raktam, mert azt javasolták. És bömböl is mostmár a kicsike. -
Juvi
tag
válasz
Blackdeath #911 üzenetére
Szia Blackdeath, megnéztem az mgsm.hu-t, és az összes G600-hoz az van írva, hogy Magyar: nem. Ez mit jelent, nincs benne magyar nyelv?
Egyébként gratula a készülékhez, én is szívesen vennék egyet! -
Blackdeath
aktív tag
nah, ma végre átvehettem a kicsikét!
első benyomás: naggyon kemény teló, ennél jobbat nem is naon találni manapság.
eddig minden OK vele, a pannon simet is megeszi, van hálózat, stb.
most már csak tölteni kell.
-
Blackdeath
aktív tag
üdv!
nah tegnap megrendeltem a kicsikét az mgsm.hu-ról. a telót elvileg csak rendelésre lehet most kapni náluk. kb. mennyi időbe tellik, míg megérkezik hozzájuk a cucc?
az átvételt az üzletbe kértem, hiszen így a legolcsóbb.
-
ben11
őstag
Én csak azt szeretném tudni hogy ezt a talót mért nem árulja egyetlen szolgáltató sem??Mondjuk engem a pannon érdekelne igazán..Ellenben samu g800,se k850,nokia n82-t árulnak..
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találtam magam szembe, mint eddig még soha.
Újra kellett telepítenem a windowst(sp2 magyar), azonban a Bluetooth dongle-t csatlakoztatva nem találja az eszközt.
Felismeri, hogy van bluetooth ketyere, mert elkezd keresni, de nem látja a telefont, amelyet a telepítés előtt látott.
A windowsom egy előre összepakolt csomag, lehet, hogy néhány szolgáltatás nem indul el automatikusan, ez lehet a gond, de ez csak tipp.
A bluetooth donglem.nek sincs drivere, CELLINK BT-3000, de a windows megjeleníti a tálcán a hagyományos kis jelét.
A telefon egy samsung g-600-as készülék.
Van ötletetek, tippetek?Üdv:
-
Magog
csendes tag
Feltöltöttem néhány képet.
Akit érdekel itt megnézheti:
http://mobilarena.hu/tema/fotok_videok_mobillal_telefontipust_irjatok/friss.html -
Hawk984
csendes tag
Hellosszzzttook!
Olyan ügyben kéérném a segítségetek, hogy van egy ilyen telóm és beszeretnéék szerezni hozzá tv kábelt. Az éérdekkelne hogy lehet e külön kapnia a G600 TV OUT kábelt vagy az U600/U700 TV OUT kábele is jó hozzá?!
Ha nem, akkor hol lehet hozzá venni!Segítségetek előre is köszönöm!
-
gizda
senior tag
válasz
Viktor0610 #902 üzenetére
melyiket ?
a k800-ba szerintem nincs megabass mivel nem walkman
ezért kérdeztem a nesto-t tudja-e vagy már úgy vette -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest