- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoNeYBiRD
csendes tag
na azzal én is elvoltam egy dbig mire megtaláltam a tökéletes beállítást, h mi az amit elbír a szoft, de már sajnos nemtom a parákat
én úgy emlékszem, h. mp4et is gond nélkül vitte, az biztos h. a videó képének bitrátáját elég szépen vissza kellett szelídíteni (annyira különben ekkora kijelzőn nem észrevehető a minőségvesztés, szal bátran a bitrátával), meg a felbontást is csapd vissza 320x240-re, totál fölösleges nagyobb felbontással dolgozni és vmi olyan progival konvertáltam amivel az ipodokra is szoktak mp4be mahinálni...nem volt mindegy a progi sem, erre is kristálytisztán emlékszem hiába lehetett vele mindenből mindenbe konvertálni (asszem a xilisoft, imtoo mindenesével konvertált videókat nem csípte a v8, legalábbis az mp4et biztos nem, 3gp-t lehet)
úgyhogy én magam gyorsan le is szoktam a videókonvertálásról, beépített memo nem túl nagy, emlékeim szerint 3 db 30 perces jó minőségű videóval tele is volt, és ha jól tévedek legalább annyi idő volt a konvertálás amennyi a videó maga, annyira nem éri meg sztem, de van akinek tán mégis...akkor nosza, tesztre fel!sőt én olyannyira meguntam ezt a multimédiás baszást telefonilag, h. visszatérek a gyökerekhez és most fogom cserélni a v8-at moto f3-ra
-
gibi.david
tag
Ahogy visszaolvastam, amit írtam: nem írtam egy szóval sem, hogy nem éri meg. De értelemszerűen headsettel, és kábellel igazán megérte volna. azt hiszem ebben egyetérthetünk
Mellesleg ma végül megvettem. Mérlegeltem a dolgokat, és nem fog gondot okozni a számomra esetleg nélkülözhető tartozékok beszerzése jó áron!Ha körülnézel, hülye vagy ha 55-ért veszed meg
A V3xx-et a saját topicjában érdemes megtárgyalnod, vagy a vodafone-osokkal
Mellesleg tényleg drága, nemrég volt T-Mobile-nál rövid ideig kártyásan 18 ezer. Aztán gondolom elkapkodták azt a pár darabotVtwo: a Pólusban vettem, mivel ez van hozzánk közel
Gyönyörű telefon így krómezüstben!
-
-
Bailey
senior tag
Én is olvastam a billentyűzet hibákról.
Sokaknak volt ilyen probléma vele.A beázás elképzelhető,mert a billentyűzet illesztése nem pontos.A széleinél ha erős fénynél nézem,látom a réseket.Itt simán bemegy a por és a nedvesség.Néztem több V8-at,azok is ilyenek voltak.Viszont volt ezelőtt V3 és K1 telefonom is,azok is ilyenek voltak(főleg a V3.Arról is sokan írták hogy elromlik a billentyűzet),de egyiknek sem volt soha semmi baja.Persze lehet hogy csak szerencsém volt.
Egyébként nekem a jobb felső soft gomb kicsit ropog néha mikor lenyomom(ilyen volt a V3 is).És miután vettem,kipróbáltam a telefont,először beleraktam egy angol Voda kártyát,mert csak az volt kéznél.Felhívtam,a másik telefonon kicsengett,de a V8 meg sem nyikkant.Próbáltam újra,akkor a V8 csak kb. 10 másodperc múlva kezdett csengeni.Először gondoltam hogy rossz a telcsi,de aztán a régi telefonba raktam az angol kártyát és ott is ezt csinálta.Magyar kártyával azóta megy rendesen.Egy gond volt még vele hogy ha bekapcsolva töltöttem,mikor kihúztam a töltőt,akkor a külső kijelző háttérképe elszaródott.Félbevágta a képet,és a fölső felét a térerő és akku ikonnal kétszer rakta ki egymás alá.Csak a ki-be kapcs segített.
Elvittem a Motorola szervízbe,ott rendesek voltak,mondták hogy a legújabb szoftver van rajta,de azért csináltak egy szoftver cserét.És leszedték a billentyűzetet,kicsit javítottak azon is.Mutatta a srác hogy hogy van a V8-on rögzítve a billentyűzet.Minden oldalán kis kampók rögzítik csak a telefonhoz.Elég érdekes megoldás,de remélem tartós lesz.
Az akkuval nekem nincs problémám.Mondjuk nem beszélek sokat,de van mikor a feltöltés utáni harmadik napon fullon van.Én mindig akkor töltöm fel ha egy pálcika eltűnik. -
Bailey
senior tag
Nekem is ezüst színű van.
Én még nem is láttam ilyen színben sehol.
Kicsit kutakodtam a neten,és egy olasz fórumban írták hogy ezt eredetileg a brit Orange-nak gyártották,aztán később Olaszországban árulták még függetlenül.
Egyébként a Mediás verziók dobozán az van hogy az ezüst olasz verzió,és a dobozon is olasz nyelvű matrica volt.
Ezért van benne fénymásolt használati útmutató.
És a színen kívül még a hátlap is különbözik a sötét verziótól.Az ezüst hátlapján a motorola logó fehér színű,és szerintem csak festve van.
Viszont érdekes hogy olasz nyelv nincs a telefonban,csak kelet-európaiak.
Szóval szerintem ezek új szoftvert is kaptak mielőtt itthon a boltba kerültek. -
kacsyx
aktív tag
-
kacsyx
aktív tag
Adatkábelért mindenképpen menj vissza és valahogy követeld ki tőlük, mert anélkül nem sokat ér a telefon (kivéve ha van bluetooth a gépedben). Megvenni külön meg őrült drága.
Nekem a headset viszont nem hiányzik, vettem inkább egy átalakító adaptert és rádugtam a Pioneer fülesemEgyébként épp az ilyen esetek miatt is ítélik meg szerintem igazságtalanul a Motorolákat gyakran. Pedig szerintem külön feelingje van egy-egy Motonak a többi tucattelefonhoz képest.
-
kacsyx
aktív tag
Akkor úgy jártál mint én a PhotoHall-ban... Doboz+töltő+papírok+telefon oszt jónapot. Utánaolvasok neten és látom, hogy járt volna még CD, adatkábel, valami tok, headset. Apróság nemigaz...?
Én visszamentem másnap reggel és kérdőre vontam őket, hogy akkor most mi is van, persze már fogalmuk sem volt semmiről. Végül egy adatkábelt sikerült tőlük kikunyerálnom nagynehezen (egy másik V8 dobozából kivette, no comment) aztán megegyeztünk abban, hogy többet nem látjuk egymást...Jogilag egyébként problémás a kifizetés után az ilyen követelés, szóval nagyon ne bízzál benne hogy adnak bármit is ha visszamész. Sajnos manapság már előre tudnod kell, hogy amit veszel, abban az utolsó zacskóig mi van benne, mert különben csúnyán átvágnak. Amit kivesznek a dobozból azt meg persze kirakják a polcra külön termékként árulva...
Egyébként ha nagyon lekezelőek és nem hajlandók meghallgatni sem, akkor vásárlók könyve egy próbát megér, vagy követeld, hogy nézzék vissza a biztonsági kamerák felvételeit és akkor kiderül mit adtak mit nem.Sok sikert!
-
HoNeYBiRD
csendes tag
garancia kérdést passzolom, de valószínűleg akkor jobban jársz a függetlennel...
színkérdés mókás, az enyém ilyen kékes-szürkés inkább, de nem ezüst az biztos, feketének se mondanám, csak a hátuljának fekete a borítása
v8 elvileg 4 színben kapható, csak a 2GB-os van feketében, a luxuryt nem kell bemutatni
512-es meg ebben a kékes-szürkés vmiben & rosegold színben (tán ez lehet, amit láttál a mediamarktban):[link] -
bwoay
nagyúr
nem érted. ha csak egy kijelző lenne, akkor is szükség lenne háttérvilágításra,
és szvsz kb ugyanennyit fogyasztana. mármint maga a backlight.
az akksi a szokásos motorola teljesítményt nyújtja, én elégedett vagyok vele,
pláne annak fényében, hogy mekkora méret mellett nyújtja ezt.
azért azt gondolom érzitek, hogy tök jó lapos a telefon,
meg mekkora fasza kijelzők vannak rajta (+ a felbontás),
de azért mehetne 2x ennyit egy töltéssel.
Ez egy RAZR, nem a készenléti ideje miatt szeretjük,
az pont azon területek egyike, melyeken kompromisszumra kényszerül a tulaj. -
kacsyx
aktív tag
Ki mond ilyet?
Én sokáig SE fan voltam, arról váltottam idén januárban V8-ra. Eredmény: soha többet SE, mindörökké Motorola
Profi anyagok, gyönyörű, gyors, mindent tud amire szükságem van, gyönyörű, Motorola feeling, akksija is egész jól bírja, gyönyörű, érintésérzékeny kijelző nagyon tetszik, hibát eddig nem találtam, gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest