- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
irtam még tegnap az értékesitési igazgatónak egy e-mailt, ezt a választ kaptam:
Valóban csak 1db töltő a csomagban található tartozék. Ez sajnos annak köszönhető, hogy a gyártó cég csak a tartozékok elhagyásával volt képes ilyen kedvező áron biztosítani a terméket számunkra. Csak összehasonítási alapként az ön által felsorolt kiegészítőkkel árult teljes csomag fogyasztói ára 54 990forint.
Természetesen ha önnek a termék ebben a formában nem felel meg, eredeti csomagolásával együtt a vásárlás napjától számított 72órán bellül panasszal élhet áruházunk vevőszolgálatán, utána már csak a garanciális javításokat áll módunkban intézni. -
xmad
őstag
hát úgy tünik :S a telefonnal kapcsolatban ami szembe tűnt nekem. a amikor nyitva van a flip akkor a zsanér jobb oldalánál nagyobb hézeg van mint a másik oldalon. ha fény felé forditom a telefont akkor jóformán át is látok rajta
kb 1mm-es rés. a másikoldalon semekkora. mintha nem teljesen középen lenne a flip. ami kivan rakva a mediaba telefon.. ott mindkét oldalon ugyanakkora hézagvan. és finomabban is nyilik fel... tudom ez egy apróság és szerintem nem befolyásol semmit (remélem) de hát akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest