- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
AMD Power #900 üzenetére
Reklám nélkül és úgy, hogy itthon általában Nokia és SE őrültek a vásárlók, nem csodálom.
Na meg a gyakran szándékos rémhír és tévhitterjesztés ami általában a mobilboltokban megy.
Én azt kaptam a V8-tól amit vártam: elegáns, normális méretű, fém, jó szoftver és szép kijelző.
Akinek meg játéktelefon (SE) vagy méregdrága, de szép ill. megfizethető de ocsmány Nokia kell, az vegyen azt.
Ez az én magánvéleményem a témáról -
Pxs
aktív tag
válasz
AMD Power #183 üzenetére
Örülök, hogy valaki megemlítette a Luxury-t is V8-ból
Egy ideje szemezgetek vele, T-nél 50k indulóval lehet kapni részletben, új előfizetésnél.
V8 tetszett, de kevés a 420 MB, szerintem...V8 Luxury-ban 2 GB van. Ezen, meg a külsőn kívül mondjuk kiköpött V8. Nem azért szoktam telefont venni, mert villogni akarok vele (erre jó példa, hogy 1 napja adtam el a Nokia E61-et, ami nem épp divattelefon, ellenben rohadt nagy tudással van ellátva), de nem bánnám pl., ha lemegyek egy buliba és pár leányzó is felfigyelne rá...E61-nél mindig azt kérdezték, mi ez, színes számológép ?
Ja és azt a 15. GSM-boltban tudtam csak elpasszolni, kvázi féláron ahhoz képest, amennyiért használtan vettem...mert azt mondták, nem elterjedt típus és rájuk fog rohadni a polcon, mert nem viszik.Szerintetek megérheti a Luxury V8 a fenti árat T-nél ?
-
tomej
aktív tag
válasz
AMD Power #176 üzenetére
Mondjuk a kijelzőt én is kicsinek taltam, úgy tünt kissebb, mint a V3-é. Aztán összemértem és kb. tökre ugyanaz a méret. Ettől függetlenül szerintem is lehetne nagyobb. Nem vagyok egy MP3-Plájer, de kíváncsiságból kipróbáltam lejátszóként, feltöltöttem egy albumnyi MP3-at (kb. 51MiB) és meglepően jól szólt várakozásaimhoz képest. Viszont sikerült lefagyasztani már kétszer adatátvitel után, mondjuk nem előírás szerűen bontottam az USB adatkapcsolatot (bekapcsolta a rezgést és csak az akku-kivétel segített, másik esetben azt írta ki, hogy kapcsolódás a külső kijelzőn, a belső viszont rendesen működött). Másik érdekes dolog, hogy nem fogadott hívásnál kirak egy OK gombot a külső kijelzőnek arra a részére, mi kívül esik a 'touch screen' mezőn. Ez mondjuk apróság, de oda lehetne rá figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest