- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
a vaterán lévő ahogy a leírásban is írták valami prototípus verzió, gyanítom nem is a végleges szoftverrel. Az első darabok még a Symbian UIQ-re készültek, azonban a cég tönkremenetele után először elvetették ezeket, majd mégiscsak visszahozták a modellt, és majd az androID felülettel (a google kezében lévő szoftvercég) szóval ez a darab azt hiszem még igen messze áll a véglegestől
de stay tuned
P.S. Sly, a Rubyt itt láttad vagy élőben? Mert ha utóbbi, akkor személyes vélemények??? -
dawe666
tag
témák azért akadnak, csak sajnos nagyon igénytelenek többségben, persze tisztelet a kivételnek (kevés van!). lehet velük kísérletezni, de hosszú távon nem ajánlom annyira, mivel USB kapcsolat esetén nem gyári téma mellet a platform hibája miatt lefagy... akksi ki vissza és indulhat újra, nem túl felhasználóbarát
én symbian helyett azért tudom ajánlani a lassacskán napvilágot látó új Motorola VE1 Ruby-t, ami symbian uiq helyett androID rendszerrel fog minket várni, kecsegtető funkciókkal, a képek eddig szépek -
dawe666
tag
az nem fog működni sajnos
az nem V8 skin...
egy v8 skinben a következő fájlokat kell megtalálnod:
1 db iconres.ezx <-- ez egy nagyobb méretű fájl, az UI összes grafikáját tartalmazza
sok *.ini fájl, ezek tárolják a szöveges információk paramétereit, színek, méret, betűtípus stb...
csak ilyen fájlokat tartalmazó skineket tehetsz fel, és hogy hogyan azt megtaláld pár HSZ-szel előrébb kérdezték, és ott leírtam hányas hozzászólásomban mellékeltem egy részletes leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest