- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
Én is olvastam a billentyűzet hibákról.
Sokaknak volt ilyen probléma vele.A beázás elképzelhető,mert a billentyűzet illesztése nem pontos.A széleinél ha erős fénynél nézem,látom a réseket.Itt simán bemegy a por és a nedvesség.Néztem több V8-at,azok is ilyenek voltak.Viszont volt ezelőtt V3 és K1 telefonom is,azok is ilyenek voltak(főleg a V3.Arról is sokan írták hogy elromlik a billentyűzet),de egyiknek sem volt soha semmi baja.Persze lehet hogy csak szerencsém volt.
Egyébként nekem a jobb felső soft gomb kicsit ropog néha mikor lenyomom(ilyen volt a V3 is).És miután vettem,kipróbáltam a telefont,először beleraktam egy angol Voda kártyát,mert csak az volt kéznél.Felhívtam,a másik telefonon kicsengett,de a V8 meg sem nyikkant.Próbáltam újra,akkor a V8 csak kb. 10 másodperc múlva kezdett csengeni.Először gondoltam hogy rossz a telcsi,de aztán a régi telefonba raktam az angol kártyát és ott is ezt csinálta.Magyar kártyával azóta megy rendesen.Egy gond volt még vele hogy ha bekapcsolva töltöttem,mikor kihúztam a töltőt,akkor a külső kijelző háttérképe elszaródott.Félbevágta a képet,és a fölső felét a térerő és akku ikonnal kétszer rakta ki egymás alá.Csak a ki-be kapcs segített.
Elvittem a Motorola szervízbe,ott rendesek voltak,mondták hogy a legújabb szoftver van rajta,de azért csináltak egy szoftver cserét.És leszedték a billentyűzetet,kicsit javítottak azon is.Mutatta a srác hogy hogy van a V8-on rögzítve a billentyűzet.Minden oldalán kis kampók rögzítik csak a telefonhoz.Elég érdekes megoldás,de remélem tartós lesz.
Az akkuval nekem nincs problémám.Mondjuk nem beszélek sokat,de van mikor a feltöltés utáni harmadik napon fullon van.Én mindig akkor töltöm fel ha egy pálcika eltűnik. -
Bailey
senior tag
Nekem is ezüst színű van.
Én még nem is láttam ilyen színben sehol.
Kicsit kutakodtam a neten,és egy olasz fórumban írták hogy ezt eredetileg a brit Orange-nak gyártották,aztán később Olaszországban árulták még függetlenül.
Egyébként a Mediás verziók dobozán az van hogy az ezüst olasz verzió,és a dobozon is olasz nyelvű matrica volt.
Ezért van benne fénymásolt használati útmutató.
És a színen kívül még a hátlap is különbözik a sötét verziótól.Az ezüst hátlapján a motorola logó fehér színű,és szerintem csak festve van.
Viszont érdekes hogy olasz nyelv nincs a telefonban,csak kelet-európaiak.
Szóval szerintem ezek új szoftvert is kaptak mielőtt itthon a boltba kerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest