- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
Neurotoxin #1896 üzenetére
A live használatának a költsége több dologtól is függ, de elsősorban attól, hogy milyen WAP/Ineternet elérésed van a telón, lhet perc alapu, lehet havi korlátos/fix díjas,.... illetve a másik tényező az az, hogy mennyit költesz tartalmak (képek, játékok,...) letöltésére
-
blueMerle
veterán
válasz
Neurotoxin #1817 üzenetére
Sajnos nincs de khm...no warez plíz. Ilyen dolgokkal az oldal új tulaját lehet ostromolni!
-
Gallardo007
tag
válasz
Neurotoxin #1819 üzenetére
Elküldtem
-
blueMerle
veterán
válasz
Neurotoxin #1812 üzenetére
Most nézem és OTT van az a skin
Hibás java esetén nem lehet nagy gond, kiírja hogy alkalmazás-hiba és nem indul el. Ha pedig mégsem hibás, akkor elindul. -
blueMerle
veterán
válasz
Neurotoxin #1808 üzenetére
Ő és?
Viccet félretéve az oldal már nem az enyém, a főoldalon ott van hogy Peve szerkeszti, én már nem is tudom szerkeszteni. Az oldal tulajdonosa tehát NEM én vagyok. -
Gallardo007
tag
válasz
Neurotoxin #1796 üzenetére
Ha rossz a skin akkor azt nem szeded le sehogy a telóról mert ujraindul és nem tud bekapcsolódni és csak villog, ezért nem ismeri föl a sz.gép.Ekkor jöhet az ujraflash.....
-
misirulez
senior tag
válasz
Neurotoxin #1796 üzenetére
Kössz,
amúgy a link, amin vannak skinek, azok közül egyikse új, mind1ik fennt van a motomodders.com-on.
És én még mindig azt mondom, hogy magasan(TÉNYLEG magasan) ez a legjobb skin...
próbáltad már? -
Neurotoxin
őstag
válasz
Neurotoxin #1789 üzenetére
OK, most már működik
Miután feltelepült az SP2 és rádugtam a telefont az USB-re, egyből telepítette a 4 féle eszközt a rendszer
Fel is raktam a ''Mix style'' nevű skint, egyszerűen össze se lehet hasonlítani a live! menüvel!
-
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1765 üzenetére
Ezaz adókörzet nem fog nekem soha összejönni
Eddig pannonos voltam, de ott meg Panasonic van ami nem tudja..
AMi a tekerést illeti.
Mp3-nál muxik, köszi.
Viszont videonál nem igazán, pedig az is fontos lenne. Ha ott lenyomom szontén kíírja hogy gyors előre tekerést, de amint felengedem ugrik a következő videora
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1757 üzenetére
Banyek azt hittem a Pannon nem genyázik, de most már rá kell jönnöm, hogy ők sem kivételek. Az elején kezdték a PIN2 hanyagolásával, de azt végül sikerült kiderítenem. Van ugye a Pannonnál, hogy kiírja az adókörzet infót. Hát ezt sem lehet beállítani az adott helyen, hogy ki is írja.
Skinman és RSD progikra csak annyit tudok mondani, hogy ez a Motorola Phone Tools egy nagyon genya progi. Sajna nem tudok mást mondani, mint, hogy el kell távolítani és utána megjavulhat. Nekem sem akarta felismerni, de aztán már minden oksi volt, hogy leszedtem.
Gondolom nem ilyesmi válaszra számítottál, hiszen együtt izgultam veled, hogy sikerül-e feltelepíteni a progit. Viszont, ahhoz, hogy a skinman és RSD újra lássa a telefont el kell távolítani a Motorolás progit. Lehet, hogy pusztán a driverek eltávolítása is megoldást jelenthet. Én inkább leszedtem az egész progit. P2K Tools + SkinMan mindenre jó. -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1751 üzenetére
Nálam autmatikusan ment minden. Erről a live updateről rémlik valami, de csak a neve. Meg mintha megkérdezte volna, hogy akarom-e telepíteni. Ez nem 100%
Most azt vettem észre, hogyha elindítom a Skiman-t, akkor úgy észleli, mintha teljesen frissen raktam volna a telfont a gépre. Vagyis a négy dolgot ugyanúgy telepíteni kell.
Lehet ez a Motorola mobile tools kavarja a sz*rt ennyire? Mindjárt leszedem . . . . -
Neurotoxin
őstag
válasz
Neurotoxin #1750 üzenetére
[link]
Ezen az oldalon találtam egy patchet, ami blokkolja az eredetiség vizsgálatát a szoftveremnek(motorola mobile tools), így most elindult a a menü>liveupdate menüpont és több lépcsőben töltöget. Nálad Ziog automatikusan ment minden?? -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1747 üzenetére
Most így látatlanban nem tudom hol van. De a multimédia pont lesz a megoldás. Még annyit, hogy szerintem neked valami gebasz van a progival, mert nekem L7 jelenik meg nem ez a noname motorola.
-
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1745 üzenetére
Nekem van egy multimédia menüpont is, és abban.
-
duo
addikt
válasz
Neurotoxin #1737 üzenetére
nem, nem kell flash-elni. nekem live-os volt (egy darabig.) és a profibb skinek gond nélkül kiváltották. egy dolgot vettem észre 2 ikon (nemtommik) nem változik át sehogy. ezt úgy kell gyógyítani hogy a skin telepítésekor a 3x3 as elrendezést kipipálod. ekkor kilenc ikonos lesz, az adott skin; a kilencedik ikon egy kis kék doboz (Saját fileok) és átrendezed az ikonjaid úgy hogy a lista végén legyenen a rutány átnemváltozott ikonok.
és csak akkor látod őket ha megnézed a multimédiás cuccaid. annyit meg ki lehet bírni.
---------
sry ha nem teljesen pontosan emléxem, de a függetlenszoftnak kicsit mása menüje. és már megszoktam jól.
--------
Ziognak privi ment
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1738 üzenetére
Nekem is fennt van az RSD, meg még egy rakat másik progi is. Sőt még a bluetooth is kavart egy nagyot a levesbe. Nekem valahogy úgy csinálta, hogy leszedte a régi drivereket és a sajátjait pakolta fel. Ez akkor nem is tűnt fel, de mikor elindítottam tegnap a skinman-t, akkor megint új hardverként észlelte a telefont. Ezt furcsálottam én is, de aztán megint ment minden rendesen.
Szerintem ott mikor elkezd tölteni akkor a netről szedi magának a frissítést. Alapból nem ismeri fel a telefont. Vagyis nekem nem ismerte fel. De miután leszedte a közel 150 MB frissítést, azután ment minden rendesen. -
duo
addikt
válasz
Neurotoxin #1727 üzenetére
nem feltétlen maradnak. meg kell nézni hogy vannak e a skinnek saját ikonjai. ha vannak akkor azt fogja használni a teló. ha nincsenek de a skin amúgy jó a skinner4moto progival akár össze is ollózhatsz 2 3 skinből egy saját szád íze szerintit. én pl a sinergy whiteból és a simplicityből csináltam egy nagyon exluzívat...ami mellesleg napfényben is elég jól látszik.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1731 üzenetére
Bónusz progi nem kell mellé. De skint, menüt, flashelni, nem lehet benne. Viszont minden másra jó.
-
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1729 üzenetére
Van benne ionternetes connector, telefonkönyv és naptár szinkronizáció. Képeket, zenéket és vedeókat lehet vele felttölteni a telcsire. Smst küldeni. e-mailezi.
Te jó ég ezeket az eddigi progik is tudták.Nos akkor ez egy új alternatíva, csak ez gyári.
-
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1725 üzenetére
De tudsz másolni rá, csak nem jelenik meg cserélhető lemezként.
Valóban a data/fax-ra kell állitani, és fel kell rakni a mobile Phone Tools-t.
Abban már van egy olyan rész, ami a telcsi memóriáját is 3 könyvtárnak látja és lehet másolgatni rá
A live! na igen. Borzasztó, és sajnos mindegy milyen skin, az a rész piros marad akkor is. Legalábbis ahogy néztem
Flashelgetni meg nem fogok egyelőre, már azzal is beérném ha nem piros lenne hanem átvenné a skin színét. Egyelőre csak a 3 beépített skint néztem nem volt időm még leszedni mást, de vajon letöltött egyéb skinnél is piros marad? -
otter44
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1680 üzenetére
Szóval a winampban csinálok egy playlistet és azt bemásolom az mp3-ak mellé?
Ez működik?
A playlistben ha jól tudod a PC-n lévő elérési utvonal van rögzítve az menne a mobilon?
Vagy csak én vagyok ennyire pesszimista?
Na mindegy kiprobálom, bár nem sok reményt fűzök hozzá!
Kössz a tippet!
Szeva! -
válasz
Neurotoxin #1672 üzenetére
Mert minden fontos kérdés kitárgyalásra került a korábbi bő másfélezer hsz.-ban.
Nem kell, h. ''pörögjön'' a fórum, elég, ha csak informatív és a kereső segítségével mindent megtalálsz. -
ragazzo
őstag
válasz
Neurotoxin #1653 üzenetére
Én úgy emlékszem hogy nincs,de a voda nem támogatja.
-
feise
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1620 üzenetére
imádom... cska az a baj vele, hogy utána fura lesz midnen telefon ami nem ilyen kés... tényleg bumszlinak tűnik a többi.... illetve sztem női kacsókban hülyén mutat, mert úgy naaagy...
Voda: előtte V550-em volt.. azt is fél perc alatt lehetett live-talanítani soft csere nélkül! képeket, stb stb lehet küldeni, nem olyan mint a SAMSUNG !
és szvsz a kis piros pöttyöt leszámítva sokkal jobban néz ki mint feketében.. így oldalról nézve olyan mint egy aluminium darab. A bill is féme shatású, a fekete annyira nem...
SZUM: én elégedett vagyok vele, sztem naon jómár csak egy microSD hiányzik belőle... hol adják jó áron? ötlet? (reklám: szal privibe pls.. )
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1617 üzenetére
A Live! korlátozás annyit jelent ebben a telefonban, hogy az ikonok vodásak(skincserével eltüntethető), plusz a jobb soft gomb automatikusan a live gomb lesz. Azt hiszem ennyi, meg van valami vodafone felirat a telefon hátulján.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1613 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak szürkébe van.
-
Ricardo
titán
válasz
A Voda üzlletpolitikája sem jobb!
-
válasz
A Motorola az a készülék a Vodánál, amit a legkevésbé korlátoz le.
A V525-nél semmi ilyesmit nem tapasztaltam, gondolom, nem változott...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest