- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
garak
csendes tag
válasz
Angelo69 #1092 üzenetére
Ez lényegében ugyan az a dolog.
Összefoglalom eddigi kutatásaim eredményét e témában:
Magyarországon kapható egy miniusb-3,5 jack adapter ami eredetileg a V3-ashoz készült,
de ha ezt használod nagyon halk. Amerikában a Cingular a készülékhez ad egy másik (állítólag eredeti Motorola gyártmányú) adaptert amiben valószínüleg van egy kis erősítő is és azzal megy is rendesen. Ilyen adapter ott, külön is árulnak kb 20$ de nem szállítanak EU-ba. Ilyet én még nem találtam itthoni boltok kínálatában.
Az egyik fórumon egy srác leírja hogyan csinált egy gyári S200-asból átalakítót, mivel az a kütyü az elején nem más mint az erősítő. Az van a Cingularos adapteren is.
Másik megoldás ami szerintem egyszerűbb, módosítani kell a gain_table.bin-t a telefonban, úgy hogy a kimenet hangosodjon. Ez elvileg egyszerú, mindenki azt mondja, hogy a 145-ös offsetet kell nagyobra venni de ez nem tudom miért, nem jött be nekem és a forumokat olvasva, másnak sem. Tegnap találtam egy srácot, aki úgy módosította a gain table-t, hogy a fő erősítést nagyobbra vette, ezzel minden hangosabb lett , a füles is, aztán ami zavaróan hangos volt kisebre vette. Megkértem, hogy küldje el a gain_table.bin-jét, hogy ne kelljen nekem is végig állítgatni mindent, de még nem kaptam meg. Ha nem küldi el nekiállok kísérletezni vele.
Egyébként ha van valakinek tapasztalata gain table állítgatással megmondhatná miért nem jöt be nekem a 145-ös ofset.
Bocs, ha hosszúra sikeredett, de ez kb 2 hét kutakodás után a helyzet -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Linux Mint
- Politika
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest