- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1441 üzenetére
RAW módban kéne megtanítani, tehát nem csak simán "Learn", valamint ha "Activity" alatt valamit nem kapcsol be akkor az egyik készüléknek hosszabb a késleltetési ideje és az alapbeállítás a harmnony-ban nem a megfelelő, ilyenkor a késleltetéssel is lehet játszadózni, nekem is volt olyan készülékem ahol a nyílak rosszul működtek ill. olyan is, hogy egy készüléket nem kapcsolt be, a fenti beállítások segítettek.
-
tobias40
veterán
válasz
Gabesz87 #1441 üzenetére
A device-t és az activityt külön programoztad fel?
Nekem sosem kellett még külön tanítani gombokat,de a saját ízlésem szerint meg szoktam változtatni az igényeim szerint de csak néha és ha muszály..
Sztem nálad beállítási gondok vannak nem a táv a hibás,de minden lehetséges..
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1263 üzenetére
A MyHarmony és a Logitech Harmony különböző ID-kkal érhető el, tehát ott újra kell konfigurálnod, úgy tudom, hogy csak fordítva megy az "átmenekítés", de nem biztos, én a Logitech Harmony szoftvert használom, nekem az profibb, jobban konfigurálható maga az eszköz, de lényegében mindegy, hogy mit használsz. Nekem mindkettőn be van konfigurálva a táv, ha az egyik bedöglik akkor a másikkal frissítek, persze évente kb. 2x van ilyen.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Gabesz87 #1259 üzenetére
Logitech Harmony Remote Software 7
Klik a jobboldali.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #1252 üzenetére
Elég fura ez a jobbra nyíl gomb kihagyás. Tegnap este megint nem működött, aztán reggel meg újra. Mint a múltkor. 3 tippem van:
1: elem merül
2: érdekes módon tegnap is, meg a múltkor is akkor vettem észre, hogy nem működik, amikor a Serviio-t használtam. Létezik, hogy azzal van valami módon kapcsolatban, vagy ez hülyeség?
3: (ez talán a legvalószínűtlenebb); ágy mellett van a PC, és az íróasztalon van egy Wireless Receiver Xbox360 kontrollerhez pár napja. Esetleg az bezavarhatja? Mondjuk az ugye 2,4GHz-en működik, a Harmony meg gondolom infrás, nem? -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1221 üzenetére
Megoldás, hogy nem kapcsol ki a tv 3 óra után.
A Harmony azt tudja követni amit "parancsolnak" neki, tehát nem látja, hogy tudtán kívül mit módosítottak, ezt manuáliasn, letakart infrák mellett elindítod az új aktivítást. Felső gombok nem világítanak a 650-esen. Tehát az "activityket" csakis a távon keresztül tudod érvényesíteni, ahhoz, hogy ez teljesen lekövethető legyen, szükség van egy sokkal komolyabb távra ami megadott időben kikapcsolja az eszközöket, stb. Szép lassan megtalálod a módját, hogy kényelmes legyen a használata.
-
Rick4
félisten
válasz
Gabesz87 #1066 üzenetére
Nekem egy harmony touch-om van, előtte egy harmony 700-asom volt, van már 4 év tapasztalatom, ha ezzel történik valami, akkor a következő is harmony lesz. SAok eszközzel használtam már, de ilyenbe nem futottam bele, ennek elég egyszerű oka van. Mivel minden eszközben más a távirányítás kódja, ilyenre szinte nem lesz esély sem, mint ahogy egy samsung tv nem viszi semmilyen gombkombinációban a pioneer erősítőt, úgy nem lesz átjárható az út az LG tv és a sony cd játszó között sem.
Sőt, a jobb harmnoyknál ( az enyém pl érintőképernyős, színes lcd kijelzős) létezik egy olyan funkció, hogy activity. Ez arra jó, hogy akkor is azt érezd, hogy egy táv van a kezedben, mikor tényleg egy táv van a kezedben. Rányomok a tévézés activityre, ekkor bekapcsolja az erősítőt, és átteszi a tv/sat bemenetre, bekapcsolja a műholdvevőmet, és bekapcsolja a projektort.
Ezt még talán tudja akármelyik, de a lényeg most jön.
Ha filmezni akarok, akkor bekapcsolja az erődítőt, és átrakja a BD bemenetre, bekapcsolja a blu ray lejátszót, és bekapcsolja a projektort, de ami igazán tuti, hogy a vezérlőgombokkal a blu ray lejátszót irányítom, a hangerőgombbal viszont az erősítőt vezérlem, (mivel az 5.1-es hang lekeverés nélkül megy HDMI-n az erősítőbe, a blu ray-en hangerőszabályzás sincs.
Emellett minden eszköz bekapcsolásakor lehet bemenetet választani, külön gombokat, funkciókat hozzáadni, az lcd-n a funkciósorrendet változtatni, de a háttérképet is le tudom sajátra cserélni, automatán, vagy gyerekzárra is tehetem a távot, stb stb stb...
Persze ez az 50K fölötti kategória, de hidd el, megéri, mindent visz, előre lekeresheted a különleges cuccokat is a logitech adatbázisban, ha nem lenne benne, akkor meg a saját távjáról feltanítod.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gabesz87 #1066 üzenetére
Hogyan tudná már kiküszöbölni? Ehhez magán az eszközön (TV, erősítő) kellene változtatni...
Egyetlen esély, ha ismer az adott készülék más parancsot is az összeakadó helyett, és azt alkalmazni - de ennek kicsi a valószínűsége (bár szerencsére az összeakadásé is. Nagyon, nagyon ritka lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest