- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
Végleg leálltak az eszközök gyártásával.
Merre tovább, melyik gyártő csinál programozható távirányítót?. -
Mezga Aladár
veterán
bocsi(OFF)(/OFF)
-
Mezga Aladár
veterán
Tegnap reszelgettem a Logitech Harmony 950 táv beállításait és amikor szinkronizálnám jelezte, hogy van szoftverfrissités az eszközhöz.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv!
Logi harmony 950 hol lehet venni?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1995 üzenetére
Rendszergazdai futtatás kellett.
-
Mezga Aladár
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a myharmony szoft win10 x64 oprendszerrel nem indul el?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Márklár #1714 üzenetére
Arra jutottam, hogy olyan távirányítót kell vennem, amelyben van érintőképernyő.Ugyanis, azt írták többen is, hogy a fizikai gombok idő előtt elhaláloznak.
Ajaj. A fizikai gombokat vakon is tudod kezelni az érintőképernyőt nem. Ami rossz azok a gumipárnás távok, pl 600-as. A Harmony One/900 már nem ezzel a technológiával készül. Nem nagyon hallani hogy tönkremennének.
-
Mezga Aladár
veterán
Ezen kívül lenne még egy légkondi, a gyári távján van lcd kijelző amin látom az üzemmódokat, venti fokozatot és a hőfokot. Erről hogy kap visszajelzést a Harmony?
Sőt még a kapunyitót is vezérled.
Ha még rá is tudod tolni tanítható üzemmódban a klíma távját, és a klímán nincs visszajelzés akkor soha nem tudod meg mit állítottál be. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
sugarforce #1683 üzenetére
"Gyönyörű" hsz. volt. Nehezen tudod elképzelni, valóban érdekelhet embereket a te problémád és nem a trollkodás volt a lényeg? Engem is érdekel. Szerintem is a cec kavarhat be. Lehet nem inaktiváltad?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1305 üzenetére
Bocsi.
Hol? -
Mezga Aladár
veterán
válasz
pioneer922 #1284 üzenetére
Valamiért nem programozza a cuccot.
"aksi kivesz vársz 30s utána folyamatos off gomb nyomva tartás mellett aksi visszatesz így a 'safe' módba jutsz tedd újra a teljes szoftvert és kész."
Egy másik fórumról, egy próbát megér. -
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
Minden tiszteletem a logitech-nek.
Annyira jó a rendszer h., 3 hónapja senkinek nincs gondja. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Gabesz87 #1259 üzenetére
Logitech Harmony Remote Software 7
Klik a jobboldali.
-
Mezga Aladár
veterán
Volt egy nagy izgalom, frissítés közben áramszünet.
Azt hittem tégla lett az advanced, csak annyit írt keressem fel a logi weboldalt.
Áramszünet után gondoltam megpróbálom az update újra.
Sikerült és minden rendben. -
Mezga Aladár
veterán
Szaktársak!
Mennyit érhet egy harmony 600-as?
Egyszer szét lett szedve, gomb takarítás miatt, ez látszik a peremén.
Jelenleg hibátlanul üzemel.
Csak azért cseréltem mert kevés volt az 5 készülék memória. -
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
Egy-két észrevétel az advanced on-hoz.
Hosszú impulzust és gomb kombinációkat az lcd-n keresztül nem támogatja, dedikált gombról igen.
Az lcd parancsok késnek kicsit, ha többször nyomod meg eltárolja és annyiszor megy ki az ir parancs.Szoft. A web app nagyon gyors és relatíve egyszerű. Ellenben az lcd-re programozott text színes gombokat kinyírta, eltűntek az ikonok, nem megy a 24 órás dátumformátum.
Probléma: Adott 2 activity az egyik tv-s a másik tv nélküli. Aktiválom a tv, tökéletes, majd aktiválom a tv nélkülit, az is rendben van, majd megint visszatérek a tv-t használóra, és nem kapcsolja át a hdmi bemenetet.
A logi abban a hitben van ha ki/be kapcsolom a tv-t akkor ugyanoda áll vissza a berendezés.
Egyenlőre úgy oldottam meg + parancsként betettem a bemenetet. Erre valakinek ötlete. -
Mezga Aladár
veterán
"egyikkel sem volt olyan, hogy elő kell vennem a gyári távot, max. valamilyen parancsot kellett tanítani, mert az adatbázisba másképp volt. Teljeskőrűen tanítható ill. minden távot helyettesít."
Azért akadt.
A hírhedt Panasonic tv power off/onn/toggle, cinovisan kínai táv.
Ezekkel nekem küzdeni kellett. -
Mezga Aladár
veterán
Esetleg ötlet arra hogy az asztali és a webes alkalmazás folyamatosan szinkronban legyen?
-
Mezga Aladár
veterán
A szoftver még mindig problémás.
Úgy összekevert minden hogy csak na!!! -
Mezga Aladár
veterán
Meg van a cucc. Karcmentes, minden gomb és a kijelző tökéletesen müxik.
Egyenlőre még nem vagyok otthon, tehát még nem programoztam.
Egy/két dolog amire esetleg van válaszotok.Ráteszem a bölcsőre, mutatja h., tölt, viszont eddig csak negyed töltést mutat nem ment feljebb, ha leveszem akkor a kijelző már mutatja hogy töltődött.
Ha beteszem az aksit, akkor először fehér képernyő, majd függőlegesen csíkos lesz mint egy hibás vga, utána bejön a logi felirat betöltődik és tökéletes a kép.
Ha nyomkodom a gombokat akkor megy az adás jelző ikon de akkor egy pillanatra pulzál az óra utolsó két karaktere.Harmony One Advanced
UI az meglepett h., mini usb a csatija.
-
Mezga Aladár
veterán
THX Tesztelni fogom.
A webesben nem találtam a finomhangolással kapcsolatos funkciókat, pl az aktivity-hez plusz leütések adhatóak, pl ha kilép a zenelejátszásból akkor pause, ha visszalép akkor play, az ismétlések számát, a power gomb hangolása funkciót, bekapcs egy gomb kikapcs egy+még egy gomb.
De lehet nem kerestem eléggé. -
Mezga Aladár
veterán
És tudok neki valami színszerűséget is gyártani a kijelzőn?
Még nincs nálam a holmi, majd holnap költözök át. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Degeczi #1160 üzenetére
És (#1161) blakey:
Nálam elég rendszeres használat(minden nap) a 600-as 3 hónapot bír egy garnitúra elemmel.
Persze nagyobb és színes kijelző nem összehasonlítható.
Még egy, a színes gombokat hogyan tudok varázsolni egy Harmony One Advanced-re?
Addig is köszönöm az infókat. -
Mezga Aladár
veterán
Az akkus harmony-k általában egy töltéssel mennyi időt bírnak ki, normál használat mellett?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1150 üzenetére
Bocsi. Ha egy moderátor törölné, téves.
-
Mezga Aladár
veterán
Az elsőnél.
A zene(usb), az alapállapothoz képest 4 gombnyomás, a tv(optika) 4 gombnyomás), a film (koax2) 2 gombnyomás. 5 gombnyomás h., körbeérjen.
Tehát ahhoz hogy működjön, kellene egy állandó kiindulási pont ami nincs, ill. csak akkor van, ha kikapcsolom a dacot, viszont nincs rajta ki/be kapcsolási lehetőség. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Degeczi #1140 üzenetére
"Csakis az activity-nek van értelme egyetlen készülék vezérlése esetén is!"
Ez azért így nem igaz. Van olyan amikor nem lehet actyvitiben megoldani. Nálam a dac nem "dedikált" bemenetekkel rendelkezik hanem nyomkodni kell az inputot és egymás után léptet a bemenetekre, aes/koax1/koax2/stb...Itt pl csak manuálisan lehet a bemenet választót az aktuális forráshoz illeszteni.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv szaktársak.
Rég voltam erre.
Most melyik harmony a best buy vétel?
Annak idején 600-ast vettem 11 e forintért. -
Mezga Aladár
veterán
Üdv mindenkinek.
Van egy 600 távom.a gondom az hogy az activity-nál,nem hajlandó kikapcsolni a többi eszközt. A power be van állítva minden eszköznél és activity-nál???????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest