- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az átlagember fel se fogta, hogy létezik egy univerzális távnál olyan lehetőség, hogy egy gombnyomásra bekapcsol minden, mindegyik eszköz a megfelelő bemenetre áll, végül a hangerőt az erősítőn állítom, a csatornát a műholdvevőn léptetem.. Nekem nagyon tetszett, mikor kiderült, hogy ez ezt is tudja.
-
Rick4
félisten
Az usából tudok még hozni, de azok sincsenek jó áron, 2012 februárban 18-ért vettem itthon a 700-ast hivatalos üzletben, most kb 35-ből lenne meg ugyanez, (persze akkor 220 volt a $, most meg majdnem 290), viszont tegnap ebből az eszmecseréből adódóan eszembe is jutott, hogy a harmony 700-ast nem használom egy éve, talán el kellene adnom, mert itt a touch, feltettem az apróba, ma elvitték. Nem sok ilyen cucc van, és én is gondban leszek, ha ez megadja magát.
-
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #1076 üzenetére
Elképzelhető, nekem csak a sajátjaimmal vannak tapasztalataim, még a topicjába sem járok, beállítottam mindent, és használom, pár hónapja is csak úgy derült ki, hogy van valami frissítés, hogy rádugtam egy új készülék érkezése miatt a gépre. Most körbenéztem, de azalatt a 3 perc alatt ezt az egyet találtam, aminek hiányzik ez a funkciója.
-
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #1071 üzenetére
Szerintem is, ezért is válaszoltak a kérdésre azt, amit.
ispy: most tettem fel a régi Harmony 700-ast a jófogásra, annak is ilyen gondja volt, szerintem csak annyi van, mint az összes távval, por, kaja, kóla kerül bele, és ezek összeállnak a hangerőgomb ellenében.
Ki kellene takarítani.
-
Rick4
félisten
válasz
Gabesz87 #1066 üzenetére
Nekem egy harmony touch-om van, előtte egy harmony 700-asom volt, van már 4 év tapasztalatom, ha ezzel történik valami, akkor a következő is harmony lesz. SAok eszközzel használtam már, de ilyenbe nem futottam bele, ennek elég egyszerű oka van. Mivel minden eszközben más a távirányítás kódja, ilyenre szinte nem lesz esély sem, mint ahogy egy samsung tv nem viszi semmilyen gombkombinációban a pioneer erősítőt, úgy nem lesz átjárható az út az LG tv és a sony cd játszó között sem.
Sőt, a jobb harmnoyknál ( az enyém pl érintőképernyős, színes lcd kijelzős) létezik egy olyan funkció, hogy activity. Ez arra jó, hogy akkor is azt érezd, hogy egy táv van a kezedben, mikor tényleg egy táv van a kezedben. Rányomok a tévézés activityre, ekkor bekapcsolja az erősítőt, és átteszi a tv/sat bemenetre, bekapcsolja a műholdvevőmet, és bekapcsolja a projektort.
Ezt még talán tudja akármelyik, de a lényeg most jön.
Ha filmezni akarok, akkor bekapcsolja az erődítőt, és átrakja a BD bemenetre, bekapcsolja a blu ray lejátszót, és bekapcsolja a projektort, de ami igazán tuti, hogy a vezérlőgombokkal a blu ray lejátszót irányítom, a hangerőgombbal viszont az erősítőt vezérlem, (mivel az 5.1-es hang lekeverés nélkül megy HDMI-n az erősítőbe, a blu ray-en hangerőszabályzás sincs.
Emellett minden eszköz bekapcsolásakor lehet bemenetet választani, külön gombokat, funkciókat hozzáadni, az lcd-n a funkciósorrendet változtatni, de a háttérképet is le tudom sajátra cserélni, automatán, vagy gyerekzárra is tehetem a távot, stb stb stb...
Persze ez az 50K fölötti kategória, de hidd el, megéri, mindent visz, előre lekeresheted a különleges cuccokat is a logitech adatbázisban, ha nem lenne benne, akkor meg a saját távjáról feltanítod.
-
Rick4
félisten
Mondjuk az se hátrány, szerintem a nagy profitból tellhet is ennyire, igaz, jó cuccokat csinálnak, lehet érte annyit kérni amennyit nem szégyellnek. Köszi az infókat.
Elsőre egyébként azt gondoltam, hogy úgy megy ez mint pl a vinyóknál, szólok hogy vacakol, levonja a számlámról az új árát, visszaküldöm a régit, majd mikor hozzájuk odaért, visszakapom a pénzt. De ez még egyszerűbb. -
Rick4
félisten
Srácok!
Gariról, ill annak elintézéséről tudni valamit? Most vettem elő a garipapírt, 13 hónapos a harmony700-asom és egy ideje nehezen megy a sárga gomb, il a hangerő- csati fel-le gombokról eléggé lekopott a festék a sarkakon, előbbi mindenképp garis dolog, olvastam, 2 év van rá, a kisker 1-et adott, asszem jobb is ez így. De hogy intézik a garit? Megszoktam már a távot (nem volt nehéz) tehát nem szeretnék sokáig a gyári távokkal vacakolni.Egyébként akit érdekel bő egy év tapasztalata, nekem 6 eszközt vezérel két profillal (tévézés, filmezés) és rendben dogozik, semmi meglepetés, talán annyi, hogy valamiért nem tudom a profilbeállításnál a kikapcsolásokat jól megcsinálni, a tévém nem mindig kapcsol ki, de ez tuti az én hibám, azonban két gombnyomás és kész, nem vergődtem vele.. Meg 7-10 naponta töltőre kel dugni pár órára, ezen kívül semmit rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- Acer notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest