- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Köszi.
Most az a gondom hogy az activity-ben nem kapcsolja be a tv-t normál nyomásra a táv,csak villan egyet a tv ledje tehát érzékeli a jelet csak "kevés" neki.
Ha a device-nél kiválasztom a tv-t és hosszan nyomom a bekapcs gombot(kb. 1-1,5 mp) akkor bekapcsol.
Hogyan tudom és hol beállítani hogy az activity-ben a rövid gombnyomásra is bekapcsolja a tv-t?
A másik 2 eszköz szépen ki-bekapcsol.
Egy gomb-al kapcsolom ki-be a 3 eszközt,atv szépen kikapcsol a rövid gombnyomásra a többi eszközzel együtt,csak a bekapcsolás nem megy neki! -
tobias40
veterán
Ismerem a programo,már vagy 6-7 éve használok ilyen távokat de már régen programoztam fel és elfelejtettem a pontos sorrendet.
Mindent be kell állítani a device-nél is hogy jól kapcsoljon ki minden eszköz vagy elég az activitásoknál beállítani?
Jah és mit és hogyan mert ez itt a fő kérdés!
(gyenge angolom van) -
tobias40
veterán
Hátha valaki még jár erre!
Hogyan tudom beállítani a Harmony 600-650-es távomon hogy az activitás közben ha ki akarok kapcsolni minden eszközt akkor az az "off" gomb-al megtudjam tenni egy gomb nyomással?
Régebben beállítottam de most nem jövök rá hogyan kell.
-
tobias40
veterán
Meddig lesz a támogatás és mi lesz ha lekapcsolják a szervereket?
Amit addig beállítottunk és be van rakva a device-k közé és az activity-k azok működni fognak csak ha újat akarnánk betenni az nem fog menni? -
tobias40
veterán
Más!
Mit kell tennem ha tv nézés activity indításkor nincs kép a tv-n mert nem vált oda ahova kellene,az erősítőn jó a bemenet,a help gomb megnyomásakor mindíg jó lesz és van kép.
Nem úgy van hogy "megtanulja" hogy mi volt a gond és magától átáll a jó megoldásra?
Ha végignyomkodom a help gomb után akkor mindenre "yest" kell nyomnom mert minden jól van beállítva,de indításkor soha nincs tv kép mert vmit nem jól érzékel.
Időzítés vagy mi lehet a megoldás? -
tobias40
veterán
Vettem egy ilyen eszközt: [link]
Nincs gyártó feltüntetve,ki-hogyan tenné fel device-ként és utána az activity-be?
Nem vagyok lusta néha másik távirányítót használni de ha megoldható akkor a harmony 785-el irányítanám ezt is!
Sajnos csak a harmony softver7.1. ismeri a távot tehát ezzel kellene feltanítanom,3 activity-be!Köszi előre a segítséget!
-
tobias40
veterán
válasz
captainnemo #2026 üzenetére
Nekem X96PRO van CE alatt használom a kodit.
Azt szeretném az én 650-es harmonymmal hogy a Kodi főoldalán megnyomok egy dedikált gombot akkor a Netflix induljon,ne kelljen bemennem az addonok közé és onnan indítani.
Érthetően írom le? -
tobias40
veterán
válasz
captainnemo #2022 üzenetére
Mindjárt próbálom az editort!
Az addonokat hogyan tudom gombokra tenni? -
tobias40
veterán
Az androidos harmony app csak a hubokhoz jó?Az én 650-hez nincs ilyen app?
-
tobias40
veterán
Most olvastam vissza és látom hogy vége lesz a harmony-nak!?
Gondolom ameddig nm változik az eszköz a távban addig működni fog de ha veszünk egy másik pl. tv-t akkor már nem tudjuk hozzáadni majd?
És ha hozzá tanítjuk majd a gyári távot akkor sem sem fog működni egy előre beállítot actity?Vagy lehet még majd új activity-ket még létre hozni ha leállítják a servereket?
Nagyon sajnálom én is mert már el sem tudom képzelni hogyan fogok 3-5 távot használni! -
tobias40
veterán
Hogyan tudom megcsinálni hogy pl. a kodiban levő info vagy codec info vagy audio sáv stb.. egy gombra tegyem a távomon?
És hogyan kell pl. a piros gombra tenni a netflix alkalmazást vagy bármelyik másik addont?(digionline,hbogo stb..)
Harmony 650-em van. -
tobias40
veterán
Keresek egy hozzáértő embert aki telefonon segítene nekem beállítani a harmony 785-ös távomat,tv,média lejátszó és erősítő van a rendszerbe!
Ezt az eszközt csak a Harmony 7.7.0 szoftverben lehet konfigolni!Előre is köszönöm a segítségét!(nem ingyen rabolnám az idejét..
)
Azért nem írom le ie hogy mi a bajom mert nagyon összetett és nem tudnám jól körbe írni a bajomat!!
-
tobias40
veterán
Hol és hogyan tudom azt beállítani a Harmony Remote 7.7.0-ban hogy ha átkapcsolok 2 activity között akkor ne kapcsolja ki a média boxomat?
Meg amikor lekapcsolok mindent akkor is maradjon bekapcsolva a média box.
Tehát mindig maradjon bekapcsolva,csak kézzel tudja kikapcsolni.
Korábban vhogyan megcsináltam de nem találom most sehogy sem! -
tobias40
veterán
Egyszerűbb lenne ha megtudom neki adni a pontos készüléket,nem?
Sosem csináltam még tanítást,minden eszközt megtaláltam még eddig benne és támogatott is az eszköz!Itt láthatod -
tobias40
veterán
Van itt vki aki Harmony távirányítóval használja a Technicolor ISB2201 iptv egységet?
Ilyen hogy IPTV választási lehetőség,nincs benne.
Nem tudom hogy miként ismertessem fel ezt az egységet. -
tobias40
veterán
Beírom ide is hátha olvassa még vki..
"Hogyan orvosoljam azt hogy pl. a fel,le és exit gombokra néha átvált az erősítőm egy másik bemenetre?
Tehát ütköznek a parancsok a harmony szoft alatt.
Ezek ugye alap,nem tanított parancsok,tehát sokat használom.Még egy:
Beállítottam hogy soha nem kapcsolja le a box-t a táv,de amikor egy másik activy-re kapcsolok akkor van amikor mégis kikapcsolja a boxot,illetve van hogy akkor kapcsolja le amikor visszakapcsolok rá..." -
tobias40
veterán
válasz
Dolphine #1927 üzenetére
Állítólag neki sikerült !
-
tobias40
veterán
Abban tudna vki segíteni hogy hogyan tudnám a Mecool M8S pro+ készülékem-et harmony 785-ös készülékemen életre kelteni?
Ha simán felveszem a device-k közé a távot akkor csak a lefele gomb működik egyből a többi nem!
Úgy hogy ne kelljen programoznom a harmony-t ha lehet! -
tobias40
veterán
válasz
Daszkalosz19 #1810 üzenetére
A device-be felvetted az eszközeidet?Ha igen akkor ezeket az alap funkciókat vinnie kell!
Device alatt jól kezeli pl. a tv-det?Utána az activities-be felveszed az eszközeidet és végig mész PONTOSAN beállítod a kérdések szerint a válaszokat és kész.
Utána pl. TV nézés activit-re kapcsolsz és mennie kell a billentyűknek!Angol tudás nagy előny(én esem tudok..) ezért szívtam vele hetekig mire rájöttem a működésére!
Rá kell jönni a gondolkodás módjára és utána már könnyebb! -
-
tobias40
veterán
Nekem még egyik gomb sem kopott meg,az igaz hogy az "8"-as gombon nehezen érzékeli de ennyi használat után ezt nem is csodálom!
(meg ahányszor lesett már az asztalról,ágyról..
)
Én talán 15-ért vettem ha jól emlékszem,nézzél körül külföldön is hátha..ebay ali stb..Nekem senki nem segít?
-
tobias40
veterán
Egyáltalán nem kopik egyik sem,én ajánlom nagyon!
Itt is napi szinten van használva,rengetegszer leejtve,mégis teszi a dolgát semmi baja!
Mennyiért tudnál venni 650-et?
erre vaki?
"Ti azt mivel és hogyan csináljátok meg hogy a 2 harmony távot egy acc alá teszitek és a beállításokat lehessen egyikről a másikra másolni?Pl. 650 és 785!
A 785-t nem ismeri fel a Myharmony,csak a Remote softver 7.7.0.." -
tobias40
veterán
Ti azt mivel és hogyan csináljátok meg hogy a 2 harmony távot egy acc alá teszitek és a beállításokat lehessen egyikről a másikra másolni?Pl. 650 és 785!
A 785-t nem ismeri fel a Myharmony,csak a Remote softver 7.7.0.. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudok újabb távot felvenni unabban a fiókomban,Myharmony alatt?600 mellé 650-et és 785-t állítanék be és másolnám át a beállításokat,de nem tudom hol kell felvenni az új távot?
Ha így nem megy akkor hogyan?
Illetve lehet beállítást másolni két fiókból úgy hogy az egyik az Myharmony alatt van a másik pedig Harmony softver 7.7.0-ben van beállítva? -
tobias40
veterán
válasz
TazLeacher #1644 üzenetére
Nekem is egy 600 és egy 650 van,végzi a dolgát már az egyik 5 a másik 3 éve és nekem tökéletes.
A 785 az még nem üzemel de az az én "lustaságom" mert még nem tudtam átmásolni a beállításokat a 650-ről,de nem is voltam rajta az ügyön.Sztem is nagyon jók ezek a gombosak igaz érintő képernyős még nem volt a kezemben így arról nem tudok valós tapasztalatot mondani..
Ha elfogynak a nyomógombos harmony-k akkor mi lehet majd az alternatíva hasonló vagy még olcsóbb árban?
Természetesen a minőséget nem adjuk alább!!! -
tobias40
veterán
Angol vagy magyar support van?
Magyar tel számot nem találtam..Nem gondoltam volna hogy a 785 az régebbi tipus mint a 600 vagy a 650,azokkal semmi ilyen gondom nem volt!A vége az lesz hogy nekiülök és felprogramozom a 785-t is csak mivel nem megy az angol nekem így kicsit lassabb lesz!Úgy voltam vele ha már egyszer végig szívtam (szó szerint) programozást a 600-al akkor ne keljem már megint!
Tudom hogy aki vágja az angolt annak nem nagy kunszt de sajna nekem az nem megy.Apropó:neked hogyan oldották meg az ilyen problémádat?
-
-
-
tobias40
veterán
válasz
Degeczi #1625 üzenetére
Nem tudom a 785-t betenni abba a fiókba ahol a 600 és a 650 van.
Csak a szoftverrel tudom felismertetni...A 600-ról meglehet úgy csinálni hogy egymás felé fordítom a 785-el és "betanítom" mintha a gyári távot csinálnám?
Ezt hogyan lehet (még sosem csináltam hogy) infrán tanítsak,milyen gombokkal indítható a tanítás? -
tobias40
veterán
Hogyan tudom a 650-esem beállításait átmásolni úgy hogy a 650 a webes felületen érem el a 785-t meg a 7.7.0 szoftveren?
-
tobias40
veterán
Ezzel is próbáltam és nem tudom felismertetni vele a 785-öt!
És hogyan tudnám átmásolni a beállításokat a szoftver kihagyásával?(ha lehet..)Jó lenne mert a 600 és 650 is be van állítva rendesen és lenne a legegyszerűbb megoldás.
Ha belépek a fiókomba akkor vmiért nem ismeri fel a 785-t és így nem is tudok másolni.. -
tobias40
veterán
Sziasztok!
Gondom van egy nekem új távval: Harmony785
Itt vettem az aprón egy kollégától használtan ,tehát nem új.
Működik rajta minden kivéve a programozás..Nem ismeri fel a harmony 7.7.1 szoftvere sem és nem tudom átmásolni sem a régi beállításaimat a harmony 600-ról vagy 650-ről a 785-re!
A harmony fiókomban sem tudom beállítania 785-t mert nem ad csak 700-ig lehetőséget ez pedig ugye felette van..Automatikusan sem ismeri fel!Próbáltam 2 laptopon win7-es és win8-al is semmi...
-
tobias40
veterán
válasz
Gabesz87 #1441 üzenetére
A device-t és az activityt külön programoztad fel?
Nekem sosem kellett még külön tanítani gombokat,de a saját ízlésem szerint meg szoktam változtatni az igényeim szerint de csak néha és ha muszály..
Sztem nálad beállítási gondok vannak nem a táv a hibás,de minden lehetséges..
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #1416 üzenetére
-
tobias40
veterán
válasz
mandras81 #1414 üzenetére
Eddig megy a 7.7 utána átvált a webes felületre!
-
tobias40
veterán
Inkább nekem segítenétek!!!
1406-ra!
-
tobias40
veterán
Mert ha a pléjer-ben be van állítva hogy a külső usb-s vinyót kapcsolja le pl.5 perc után,akkor ha kikapcsolok mindent akkor a vinyó megy,ha megy a pléjer akkor kikapcsolja a vinyót szépen!
Tehát pont fordítva csinálja mint kellene de ez van.
Med 600X3D-ben nincs ilyen opció hogy sose kapcsoljon ki.Jó lenne ha vki az app-ra vonatkozó kérdésemre is tudna megoldást!
-
tobias40
veterán
Hol tudom azt és hogyan beállítani hogy a Mp-ert ne kapcsolja le az activities amikor kilép?
Tehát folyamatosan menjen a pléjer,sose kapcsoljon ki?
650-em van. -
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1352 üzenetére
És ha külön veszed fel az activityben akkor látja külön-külön a kettőt?
Mert ha igen akkor beállítható melyik mikor kapcsoljon ki-be!Vagy külön 2 activityt csinálsz a 2 tv-re ,egyik tv nézéshez a másik meg "pc-zés" vagy amire elnevezed és akkor a kicsi tv-t használod kijelzőnek a tv nézésnél meg a nagyot!
Természetesen ilyenkor csak az egyiket veszed fel kijelzőnek azt amelyiket pl. a tv nézésre kell,ebben az esetben a nagyobbat!
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Uanaz a két tv típusa?
Megírnád pontosan hogy milyenek? -
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1343 üzenetére
Ez csak akkor fog menni sztem ha nem azonos a tipusa a 2 tv-nek!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Hol csináljak képernyő mentést ahol ennek látszódni kellene?
-
tobias40
veterán
De a 600-on jók a beállítások,activitik minden,mit tegyek rajta rendbe?
Hmm,akkor kezdjem újra rakni a 650-est teljesen?
És a 650-est egy új reggel?(a régibe nem engedi mert ott van az a beragadt xar!
)
Az a röhej hogy a 2 táv uanaz kivéve a színes kijelzőt de nem engedi rátennem a 600-as beállításait,nem aktív a frissítés gomb!
Gondolom érzékeli hogy ez nem a 600-as! -
tobias40
veterán
Nem az hanem a 7.7-es szoft-t használom.
De a Myharmony is fent van de azzal is a webes felület indul el,uanaz mint a 7.7-es szoftverrel..Most a "régi"600-at tudnám törölni csak a "beragadt" 600-t nem tudom ott olyan mintha kifagyna a szoft!
Hogyan másoljam így át a régi táv beállításait az újra?
Regeltem egy új emailt ott engedte másolni a 600-at de nem jók az activitk sem meg a gombok sem!
-
tobias40
veterán
Hogyan tudok egy pl 600-as távot törölni a fiókomból?(üres legyen mintha nem lett volna még ilyen távom!)
Vettem egy 650-es távot,átakartam rá tenni a 600-as beállításokat,gombokat mindent,mivel uanaz a 2 készülék de mikor ment volna fel a másolás akkor beragadt vmi és most van 2db 600-as eszközöm a fiókomban és a feleslegeset nem tudom törölni!
Így nem tudok újat sem létre hozni mert nem engedi,azt irja hogy duplikálva van az eszköz! -
tobias40
veterán
Hi!
Régóta használok egy 600-as modellt,most váltottam új tv-re és média lejátszóra.(kitöröltem a régi eszközöket,megkerestem az adatbázisban az újakat..)
A gondom az hogy pl a "tv nézés" activitire nem engedi hogy a média lejátszót kivegyem a sorból pedig nem használom ebben semmire!Ezt hogyan tudom kivenni?(a beállításkor nem enged tovább lépni míg be nem jelölöm a média lejátszót!)
Ha így marad a 3 eszközzel akkor hogyan állítom be hogy a aktiviti elindításakor a média lejátszót lekapcsolja?Most indítja az az összes eszközt a startup commands-nál és nem tudom itt beállítani hogy a média lejátszó pover off legyen!
Hogyan állítom be hogy minden eszközt az "all off" gomb-al kapcsoljam ki és be is?
A régi eszközökkel így volt de már vagy 2 éve programoztam fel és már elfelejtettem,magyar leírást meg nem találok ehhez!A MyHarmony szoftverrel csinálom.
Köszi előre is!
-
tobias40
veterán
Újabb probléma.
Ha a filmnézés activity-ből a device-be lépek és kikapcsolom az erősítőt és a tv hangját kapcsolom fel,akkor nem tudok az activity gomb-al visszatérni a filmnézés beállításaira!
(másnap reggel pl.)
Kikapcs gombra kikapcsolja a az erősítőt és bekapcsolja a tv-t,az activity gombra nyomva pedig pont fordítva!
Ha eltakarom a távirányítót és az "all off" gombot megnyomom akkor utána már jó lesz a működés de ez így elég körülményes!Mit állítok be rosszul és mit kellene másképpen csinálnom?
Még annyi hogy a tv nézés activity-t csak úgy engedi beállítani hogy a dvd-t is beleveszem a a programozott elemek közé attól függetlenül hogy azt nem is használom csak benne van a listában!
Ha kiveszem a pöttyöt mellőle akkor a tovább gomb szürke és inaktív! -
tobias40
veterán
Ha a tv nézés activite-ben vagyok akkor az erősítő hangerő szabályzását nem mutatja ki a tv-n.(de dolgozik az erősítő kijelzőjén mutatja)
Ha a popiról nézek filmet akkor mutatja a kék csíkot!Ez miért van?
-
tobias40
veterán
Jaja,nem bonyolítom az életem tovább ez így megfelel és este az erősítőt is lelehet halkítani......
Ez már csak olyan túl finomítás lett volna..Köszi a segítségeteket,így már értek mindent!
(Meg ha figyelmesebben nézem át a beállításokat és leírásokat fele ennyi kérdésem se lett volna!!
)
Az alapokkal érdemes tisztában lenni!(ezt olyan kezdőknek írtam mint én! -
tobias40
veterán
Én is így vagyok vele ezért nem variáltam vele!
Még vmi:
A tv nézéshez alapból az erősítő van beállítva.
Amikor este nézek tv-t akkor jó lenne ha a tv hangszórója menne.
Az activitiees-ben be lehet ezt valahogy állítani(egy gombra) hogy az erősítítő lekapcsolásakor a tv hangszórója működjön?Meg az is jó lenne ha nappal visszakapcsolom az erősítőt akkor a tv hangerőt lekapcsolja az erősítőt meg fel,úgy hogy ne kelljen a device-be kilépnem??
Gondolom itt a hangerőszabályzást nem lehet megoldani...Ez már csak hab a tortán de ha lehet akkor miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest