- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
próbáltam de ezzel az a gond, hogy nem tudok cask egyet bekapcsolni. Azt tudom beállítani, hogy több kapcsoljon be, de az eszközön belövöm azt, hogy valójában az ne kapcsoljon be. Ezzel az a baj, hogy így viszont a bementetert kell utólog beállítani, és ha vannak olyan aktivitások ahol a TV nem szükséges ott pl. a radio hallgatás aktivitás nem indul el.
-
Zebu
addikt
Szenvedek itt ezzel a HDMI-CEC-cel. Ha megcsinálom az activity és a CEC is be van kapcsolva akkor nem megz jól a dolog, mert a Pana TV a házimozi hang helyett visszaáll TV hangra.
Ha nincs CEC akkor nem megy a RASPI. Tanácstalan vagyok.
Kapcsoljam ki a TV-n a CEC-et és használjam csak az erősítőn?
-
Zebu
addikt
De jó cucc.
Aktivitások sorrendjét lehet változtatni valahogy?
-
Zebu
addikt
Jah, megerősítették:
Previously Harmony 650 remotes were using Harmony Remote Software and there it was possible to add 5 devices only.
Currently Harmony 650 remotes are using myharmony.com interface and it allows to add 8 devices.
In our current selection the P/N is being marked as 915-000229.
915-000161 should behave the same way, at it is related to firmware and interface, not the remote hardware. So both numbers can handle 8 devices, 5 devices is old information. -
Zebu
addikt
Itt a válasz, 8 eszköz:
Thank you for contacting Logitech.
My name is Harri K., I understand that you would like assistance with your Harmony 650.
Please note that Harmony 650 remote can handle 8 devices.
I was checking our database and couldn't find THOME as a manufacturer.
However under T-Online there are several T-HOME models
Manufacturer Model
T-Online T-HOMEX300TPlease note that Harmony 650 can also learn commands from original remote.
-
Zebu
addikt
hol érdemes venni egyébként? 25 alatt nem nagyon találok
-
Zebu
addikt
350 egyébként mennyiben másabb a 650-hez képest?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Be szeretnék új0tani egy harmonyt. Nem tudom, hogy 350, vagy 650 legyen. Nem világos, hogy most 5 vagy 8 eszköz kezelhető-e velük. Van hogy ilyet olvasok, van hogy olyat.
T-home settop box vezérelhető lenne vele? Erősítő, TV, és media player megvan a támogatott eszközök listában.
Eddig egy LIDL távirányítót használtam. de meguntam a tan0tgatást és hogy max 150 programozható gomb van rajta. Most fogytam ki belőle....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest