- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1858 üzenetére
"Kukázd" és kérj kártyát, azzal nem lesz ilyen gondod.
-
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1856 üzenetére
Mivel kell bekapcsolni a boxot, Power? Szerintem tanítsd meg a Power gombot és akkor jó lesz, nincs olyan boxom, nem tudom, hogy milyen parancs kell neki.
-
blakey
titán
válasz
canniball #1782 üzenetére
Töröld a MyHarmonyn lévő távot, ha már egyszer fent volt és vedd fel újból, utána menj végig a kéréseken, kérni fogja a szoftverből az adatokat utána szinkronizálni fogja. Nekem is fent volt a One+, töröltem majd újra felvettem, simán végigcsinálta, csak a gombokat kell újra beállítani, minden táv gyári állapotba kerül.
-
blakey
titán
válasz
Karel666 #1765 üzenetére
Lehet, hogy egy Logitech Harmony 350 is megfelelő lenne.
-
blakey
titán
Kb 60 eszközt tanítottam rá a Harmonykra, persze nem egyidejüleg, de egyikkel sem volt gond, a Pana kazettás magnótól a legismeretlenebb Androidos boxig mindegyiket tudta kezelni és minden funkció elérhető volt. Biztos van 1-2 olyan eszköz aminek még nem teljes az adatbázisa de ezt lehet bővíteni esetleg egy másik, hasonló eszköz távját használni, simán működhet.
-
blakey
titán
válasz
tobias40 #1634 üzenetére
A myharmony felismeri a 785-t a harmony 7.7.0 meg nem!
Tehát a myharmony nem ismeri fel a 785-t!!
MyHarmonyba lépj be a meglévő felhasználóddal, ott mindenképp jelenjen meg a régi táv és valahol kell lennie egy olyan opciónak, hogy új táv vagy mentés új távra bármi, bár ahogy már korábban írtam, már rég fel lenne programozva a 785-ös is.
-
blakey
titán
válasz
tobias40 #1630 üzenetére
Nos, leírtam, hogy én miként tettem át a 600-ast az Advanced One-ra. Nincs más másolási lehetőséged, ha lenne akkor már megoldottad volna, két különböző programról, hogyan tudnád átvinni az adatokat? Egy mód van, ha 1 program alá hozod mindkettőt és az nem más, mint a Logitech Harmony Remote, ha a 785-öt a My Harmonyval nem tudod felismertetni.
-
blakey
titán
válasz
schferenc77 #1613 üzenetére
A filmnézéshez semmi köze, a használati időhöz van köze. Ha új elemmel működik akkor igen, valószínűleg lemerültek.
-
-
blakey
titán
Ha az elmúlt tízenakárhány év alatt nem építették be a "kisebb" készülékekbe akkor most sem fogják, Ott van a HUB, az programozható minden okosságra. Nekem fontos, hogy a Device az maradjon önálló, ha kell az "összekapcsolás" akkor arra egy külön funkciót kéne létrehozni ahol megadható a távok összehangolása. Nálam bevált a gyakori aktivítások felvitele az Activity-be, semmi gondot nem okoz, akinek meg még speckóbb igényei vannak akkor bizony a speckóbb eszközt kell választani.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1558 üzenetére
Van WIFI-s Harmony, válogass: [link]
-
blakey
titán
válasz
Degeczi #1556 üzenetére
Pl. nem kapcsolt be az erősítő, mert a gyerek épp akkor haladt el a távvezérlő előtt, amikor az ahhoz tartozó bekapcsolási parancsot küldte a Harmony. Ezt egyszerűn javítod azzal, h a Device alatt adod ki az elszalasztott parancsot.
Ilyenkor megnyomod a Helpet és a kérdésekre válaszolsz, azaz ha az arősítőre kérdez rá akkor nyomsz egy No-t és máris bekapcsolja és így tovább. -
blakey
titán
válasz
access_denied #1553 üzenetére
18 Activity-m van, nincs gondom, szerinted mi a megoldás? Mert nekem ez és tökéletes. A Device mindig is egy külön távot képvisel, olyan mintha az asztalon lenne a távod és pontosan emiatt nincs összehagolva az Activity-vel, hogy ne zavarjon be, az Activitynek pont az a lényege, hogy ezeket összehangolja, ha ezt nem tudod megérteni akkor tényleg felesleges a Harmony. A Zónáknak is lehet Activityt adni, a gombokat is lehet egyszerűsíteni, stb.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1550 üzenetére
Nagyon nem érted a Harmony működését. A Device az eszközök felviteléhez szükséges és természetesen önállóan is használható, az Activity meg a jól megszokott cselekvésekhez készült, nincs belöle olyan sok, hogy ne legyen megoldhatatlan. Amúgy hozzátenném, hogy ha a tv-met a Device alól kapcsolom be és utána Mozi Activity-re váltok akkor bizony nem kapcsolja ki hanem átvált, nem tudom, hogy a Harmony vagy a TV "okossága", de ez nálam működik, sőt az erősítőnél is, viszont a két lejátszónál nem, azok ki/bekapcsolnak.
Nálam minden eszközhőz tartozó, általam használt cselekvést felvettem az Activity-k közé, 12 éve tökéletesen működik és semmi pénzért nem adnám másik távért.
Activity/Device azért nem működik párhuzamosan, mert van aki külön szeretné kapcsolgatni (pl te) viszont az Activity a memorában tárolódik és azt használja fel a következő cselekménynél.
Szerintem nem kavar be a Device, csak akkor használom ha valamelyik eszközt tényleg önállóan szeretném használni, pl. másolás, ellenőrzés, frissítés, stb. -
blakey
titán
válasz
access_denied #1547 üzenetére
Rosszul látod, bizony tudja, hogy a készülék be van-e kapcsolva vagy sem. Mindig megfelelően működik. Nem véletlenül ajánlott táv és kerül annyiba amennyibe.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1544 üzenetére
Nekem minden "élethelyzet" Activity alatt van, tehát ha tv-t nézek akkor egy TV activity működik és ha mozizni szeretnék akkor a Mozi activity-t indítom, a tv-t nem kapcsolja ki hanem átvált a megfelelő bemenetre. Innem kiindulva azt látom, hogy nincs megfelelően konfigurálva a Harmonyd.
Én 10 eszközre konfiguráltam be és a hozzátartozó Activityk is tökéletesen működnek. -
blakey
titán
válasz
access_denied #1541 üzenetére
Ha manuálisan hozzáadod a Power gombot akkor annak működnie kell, nálam működött, bármelyiket adtam hozzá, de feleslegesnek érzem, mert inkább Device-nál kapcsolom ki, azért használok Activityt, hogy ne kelljen bármit is külön kikapcsolni. Miért szeretnéd külön kikapcsolni az eszköz(öke)t? Hogyan programozod fel a tv távját?
-
blakey
titán
válasz
schferenc77 #1534 üzenetére
Próbáld meg a Logitech Harmony Remote Software-t. a 600-asnál azt használtam, ha nem látja akkor törlőd, de egy próbát megér, szerintem.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1505 üzenetére
A Remote Softvernél vannak lehetőségek a konfigurálásra.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1503 üzenetére
Amikor egy aktivítást indítasz akkor mindent végig visz, de történhet bármi és valamelyik eszköz nem kapcsol be ilyenkor a Help gomg segít, kérdéseket tesz fel amire válaszolsz, egyik kérdés, hogy bekapcsolt-e a készülék, ha nemet "böksz" akkor bekapcsolja a készüléket vagy nem megfelelő bemenetre váltott a Tv akkor oda vált, stb. Gondolom nálad is van Help.
MyHarmony szoftver nem használom, szerencsére a régi hagyományos sokkal stabilabb és nekem tökéletesen megfelel szerencsére a távom is támogatja. -
blakey
titán
válasz
access_denied #1501 üzenetére
Amikor valami nem működik akkor a Troubleshhoting alatt megoldásokat lehet keresni.
Helpre bekapcsol? azaz a kérdésekre válaszolsz és utána minden oké? -
blakey
titán
válasz
access_denied #1499 üzenetére
Milyen tv nem kapcsol be?
Miért némítod a tv-t? -
blakey
titán
válasz
access_denied #1492 üzenetére
Ugyanonnan kell letölteni csak a kisbetűs Other Software-re kell klikkelni, de nem tudom, hogy a 950-eshez jó-e, One Advanced-hez tökéletes.
-
blakey
titán
válasz
access_denied #1489 üzenetére
2 féle szoftver van, (egyik Silverlight-ra épül), én a régit használom, de atomstabil (OSX)
-
blakey
titán
válasz
arcitec #1478 üzenetére
A különbségek a weboldalon szerepelnek, ennél többet én sem tudok, ahhoz, hogy vezérelj néhány eszközt a Harmony 650 is tökéletes, a magasabb kategóriások több eszközt vezérelnek iletve még hozzá adnak egy-két extrát, pl. hub, stb.
Neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged. Ha 5 eszközt akarsz vezérelni és semmi más akkor a 650-es tökéletes választás. -
blakey
titán
válasz
arcitec #1474 üzenetére
A 650 3 hónapig bírja elemmel? Ha igen, akkor ez sajna nekem nem vonzó ...
Miért nem vonzó? Az akkus cuccok alig bírják 1 hétig, a One Advanced-em 3 napig bírja, igaz használom rendesen, a 600-as ugyanolyan használat mellett vígan elment 3 hónapig. simán beállalnék egy 650-est. -
blakey
titán
Ez egy alap táv, a Watch TV meghatározott "Activity", tehát nagy valószínűséggel egyből az adott bemenetre ugrik, ebben az esetben a DVB-T/DVB-C-re. Nekem 525, 555, 600, One-nal volt dolgom, azoknál másképp működik, jobban konfigurálható távok. Há át lehetne nevezni és utólag beállítani a dolgokat akkor talán sikerülne.
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1441 üzenetére
RAW módban kéne megtanítani, tehát nem csak simán "Learn", valamint ha "Activity" alatt valamit nem kapcsol be akkor az egyik készüléknek hosszabb a késleltetési ideje és az alapbeállítás a harmnony-ban nem a megfelelő, ilyenkor a késleltetéssel is lehet játszadózni, nekem is volt olyan készülékem ahol a nyílak rosszul működtek ill. olyan is, hogy egy készüléket nem kapcsolt be, a fenti beállítások segítettek.
-
blakey
titán
válasz
tobias40 #1417 üzenetére
Próbáld meg a következőt.
Kiválasztod a lejátszót majd Change Device Settings/Power Settings és bejelölöd a következőt:
Így manuálisan kell kikapcsolnod vagy ha van energiatakarékossági mód akkor azt beállítod, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék.
Hátha ez jó lesz.
Vagy van a mindig bekapcsolva opció is: -
blakey
titán
válasz
tobias40 #1406 üzenetére
Szerintem ott nem tudod állítani, feltettem, hogy megnézhessem, de nem lehet állítani a kikapcsolásokat viszont eszembe jutott valami, mégpedig az, hogy próbálj meg egy olyan Activityt létrehozni ami csak a médialejátszót kapcsolja be és később kikapcsolod amikor már nem kell.
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1363 üzenetére
IP alapú vezérlés lenne a megoldás.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1355 üzenetére
Most már én is kiváncsi vagyok milyen tv-kről van szó.
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Monitornál nem lehet kikapcsolni a távvezérlést? Valamit csak lehet, ha nem akkor a Samsungnál panaszkodj, mert ezt jól elcseszték.
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1341 üzenetére
Tv-nél vagy monitornál nem lehet távot változtatni? Panasonicnál van ilyen lehetőség. Esetleg tedd fel a monitort is a listába és activity esetén állítsd be, hogy azt ne kapcsolja be, tudom ez nem biztos, hogy működik de hátha.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1327 üzenetére
Fura, mert én is 600-ról váltottam és aoda-vissza tudtam használni, a myharmony-t csak kipróbáltam a one-nál. A 600-assal nem is foglalkoztam ott. Csak ezt a szoftvert használtam végig.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1325 üzenetére
Nekem új konfigot is engedett, semmi gondom nem volt, kb 3 évig használtam. Az advanced one-t is engedi új konfiggal.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1306 üzenetére
MAC-re.
-
blakey
titán
válasz
tobias40 #1297 üzenetére
Rakd rendbe a 600-ast, frissítsd, majd cseréld a távokat. Amúgy van 7.8.1-es frissítés is.
Amúgy másolással sajnos nem maradnak meg 100%-osan a beállítások. Már több távot cseréltem és mindig újra kellett a billentyűk sorrendjét állítanom, hozzáadnom, stb. Olyan mintha minden eszközt alap állapotba tenne. -
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1282 üzenetére
Akkor próbáld meg még 1x "feltőlteni" a távot, hátha most jól megy fel.
-
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1280 üzenetére
Frissítsd, ha eddig nem tetted, hátha segít.
-
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1278 üzenetére
Honnan telepítetted, MyHarmonyval v. Harmony Remote-tal?
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1263 üzenetére
A MyHarmony és a Logitech Harmony különböző ID-kkal érhető el, tehát ott újra kell konfigurálnod, úgy tudom, hogy csak fordítva megy az "átmenekítés", de nem biztos, én a Logitech Harmony szoftvert használom, nekem az profibb, jobban konfigurálható maga az eszköz, de lényegében mindegy, hogy mit használsz. Nekem mindkettőn be van konfigurálva a táv, ha az egyik bedöglik akkor a másikkal frissítek, persze évente kb. 2x van ilyen.
-
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1243 üzenetére
Közben volt egy kis időm és a régi "remote szoftverrel" is játszadoztam, beállítottam mindent és a Kedvenc csatornák kívételével minden sikerült, azaz több is, mert ugye van skin csere lehetőség, 24 órás formátum és megjelentek a színes gombok.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1241 üzenetére
Igaz, de semmi különöset nem tapasztaltam, talán fél nappal tovább bírja, nincs vele különösebb gond. 3 napot tudom használni 1 feltöltéssel, persze attól függ, hogy mennyit nyomkodja az ember. Ezt vettem, a képpel ellentétben, fehér, 5 nap alatt itt volt.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Mozakitom #1223 üzenetére
A Dune benne van az adatbázisban, semmit nem kell állítani, évek óta jól megtalálja, valamit rosszul csináltál.
Még tanulnod kell a Harmony lelki világát, de teljes mértékben helyettesíteni tudja a gyári távot, sőt, annál többre is képes.
A TV bemeneteit megfelelően kell beállítani és tökéletesen fogja kezelni.TV logók pl. a upc oldalán vannak, azok ebben a méretben szerepelnek, de a netről bárhonnan leszedheted, vagy egyszerűen innen
.
(#1224) Gabesz87
Ha valamelyik gomb duplán érzékel akkor meg kell tanítanod az eredeti távval, RAW módban teljes mértékben megtanulja az eredeti gombnyomást. -
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1221 üzenetére
Megoldás, hogy nem kapcsol ki a tv 3 óra után.
A Harmony azt tudja követni amit "parancsolnak" neki, tehát nem látja, hogy tudtán kívül mit módosítottak, ezt manuáliasn, letakart infrák mellett elindítod az új aktivítást. Felső gombok nem világítanak a 650-esen. Tehát az "activityket" csakis a távon keresztül tudod érvényesíteni, ahhoz, hogy ez teljesen lekövethető legyen, szükség van egy sokkal komolyabb távra ami megadott időben kikapcsolja az eszközöket, stb. Szép lassan megtalálod a módját, hogy kényelmes legyen a használata.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1212 üzenetére
Próbát megér, szerintem.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1210 üzenetére
Én egy makulátlant adtam el 8e-ért.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1206 üzenetére
Értem, de van egy olyan lehetőség, hogy beállítsd bekapcsoláskor a megfelelő bemenetet, tehát megkérdezi tőled, hogy mindig ua. a bemeneten kapcsol be vagy mindig ott ahol előzőleg voltál, a 4. sort nézd meg.
Ilyen színes gombokkal még nem találkoztam.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1204 üzenetére
Ezt próbáltad?
Milyen színes gombok hiányoznak?
Egyébként alap színekkel dolgozik. 24 órát valóban nem lehet választani.A logi abban a hitben van ha ki/be kapcsolom a tv-t akkor ugyanoda áll vissza a berendezés.
Erre vonatkozóan a régi szoftverben voltak beállítási lehetőségek.
Lehet, hogy a régi szoftvert kéne használnod, ebben az esetben több állítási lehetőség van erre vonatkozóan viszont nem tudod testreszabni a kijelzőt. Sajnos el kell döntenünk, hogy mi a fontos. Nekem egyelőre jó a testreszabhatóság, annyira nem hiányzik a 24 órás formátum ill. jól kezeli az eszközöket. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1186 üzenetére
Pedig a pana plazmánál sem kellett, be kell állítani a power toggle-ra vonatkozó paramétereket, a mostani panánál semmit nem kell beállítani, már jól szerepel az adatbázisban.
-
blakey
titán
válasz
Mozakitom #1184 üzenetére
Kezelni fogja a Dune-t is és az STB-t is. Minden modell teljes távvezérelhetősége benne van a rendszerbe, 10 éve van Harmonym, soha, egyikkel sem volt olyan, hogy elő kell vennem a gyári távot, max. valamilyen parancsot kellett tanítani, mert az adatbázisba másképp volt. Teljeskőrűen tanítható ill. minden távot helyettesít.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1180 üzenetére
Mármint mi problémás? Az átmentés? Sajnos az ilyen, a sorrendet nem jegyzi meg. A MyHarmony app-ot, amit a gépre telepítettél, szeretnéd összehangolni a Remote szoftverrel ami szintén a gépen van?
Nem tudod összehangolni. Nekem nem sikerült, nem ugyanazt tudják. MyHarmonyt használom.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1178 üzenetére
Azt nem írtam, hogy az új akku megérkezett, előző héten hétfőn vettem.
A héten már lesz róla vélemény. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1175 üzenetére
Ugyanazt csinálta nekem is ill. skin cseréjekor is furcsán viselkedik a kijelző, RGB négyszögek lepik el a kijelzőt. Nincs semmi gond a távval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest