- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #2110 üzenetére
Ez mondjuk így ritka nagy genyosag, kiszedni a meglévő funkcionalitast…
-
fPApi
őstag
válasz
Mezga Aladár #2088 üzenetére
Én is nézem már egy ideje, de nem találtam senkit, aki kipróbálta már és valós infót adna róla, anélkül meg nem vágnék bele.
-
szagabor
tag
válasz
Mezga Aladár #2085 üzenetére
Sajnos saját tapasztalat nincs, de jónak tűnik.
[link] sofabaton
Valakinek esetleg tapasztalat? -
erzol
őstag
válasz
Mezga Aladár #2085 üzenetére
Régebbről philipset találtam csak harmat gyenge szolgáltatással. Szerintem nincs alternatíva.
-
Játékos
addikt
válasz
Mezga Aladár #2081 üzenetére
Köszönöm szépen, már megy nálam is.
-
kasee
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #2077 üzenetére
Feltöltöttem, müködik is. Előhozza a régi beprogramozott dolgokat. Nem találta eszközkezelőben. Valami rémlik , mintha lett volna valami megoldás, ha nem látta. De már rég volt. Küldő dvd író kábeljével kötöttem össze, gondolom annak jónak kellene lennie..
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1995 üzenetére
Rendszergazdai futtatás kellett.
-
Dolphine
addikt
válasz
Mezga Aladár #1995 üzenetére
Én most kipróbáltam és elindult.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1852 üzenetére
Nem kell itt tapasztalatlanul beszólni...
Pont hogy a gumipárnás kialakítás viszonylag tartósabb, egyébként minden Harmony esetén gyakoriak a gombhibák, ráadásul a kivitelből adódóan (az összes membrános gomb egyetlen alkatrészként van a panelra ragasztva) gyakorlatilag javíthatatlanul... max. azzal játszadoznak külföldi fórumokon, h a membránt megnyomó műanyag pöcköt alakítgatják, de nem garantált a siker úgy sem.
Pár éve még abban bíztam, a One talán jobb, de az is uolyan ratyi kialakítású sajnos, már annak pár gombján is jelentkezik a nyűg.
-
syler123
veterán
válasz
Mezga Aladár #1761 üzenetére
Köszi!
Berendelve, pénteken itt van
Alig várom
Végül az Ultimate One lett a befutó. Számgombokat nem használjuk, ez kisebb, szebb. Reméljük a legjobbakat.
Ispy: Akkor annyira nem lehetnek rosszak ezek a logitech távok, ha kvázi újrarendelted
-
Márklár
tag
válasz
Mezga Aladár #1741 üzenetére
Igazából értettem, csak nem akartam elhinni. Mert ha ilyen távirányítód van, akkor evidens, hogy hogyan kell programozni (roppant egyszerű, kis angol tudással is megy a myharmony-val), ha nincs hiába mondom meg, hogy kell, nem tudod megcsinálni, mert nincs mivel.
Egyébként, úgy ahogy Ispy mutatta.
Márklár
-
Ispy
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1736 üzenetére
-
Márklár
tag
válasz
Mezga Aladár #1736 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
Márklár
-
Márklár
tag
válasz
Mezga Aladár #1716 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy nagyon jó az érintő képernyő érzékenysége, rezgőmotor is van benne.
Ezt a tapi felületet minden activitinél lehet használni, mindig mást lehet "ráprogramozni" (valójában egy gombnyomás és az internet sem kell hozzá), tehát nagyon testre szabható.Márklár
-
Márklár
tag
válasz
"A fizikai gombokat vakon is tudod kezelni az érintőképernyőt nem"
Nem tudom mennyire ismered a Harmony Ultimate One-t, de van egy szürke tapi felülete melyre a vezérelni kívánt gombokat lehet tenni. Ezt a felületet gesztusokkal lehet vezérelni pl: egy simítás a hüvelyk ujjaddal jobbra csatorna váltás fel, simítás balra csatorna váltás le, simítás le, hangerő csökken, simítás fel, hangerő növelés, egy tapi a képernyőre EPG, két tapi, exit az EPG-ből stb....
Pont, mint egy tapi képernyős telefon. Ezt nem kell nézni! Ez vakon is megy!
Márklár
-
Ispy
nagyúr
válasz
Nekem a touch szokott olyat csinálni, hogy egy fizikai gomb lenyomása egy másik gomb funkcióját csinálja, igaz nem sűrűn, de azért néha-néha előfordul.
-
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1690 üzenetére
A billentyűzetnek van háttérvilágítása vagy nincs?
Mert az egyik oldalon azt írják hogy nincs, a másikon meg hogy van. -
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1690 üzenetére
Köszi, be is rendeltem.
-
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1688 üzenetére
A légkondi annyira nem fontos, olvastam hogy mások azt is a harmony-val vezérlik, gondolom ott a készüléken is van visszajelző, ennek nincs, csak a távon.
-
sugarforce
addikt
válasz
Mezga Aladár #1684 üzenetére
Miből szűrted le, hogy trollkodásnak gondoltam? Egy szóval sem említettem ilyet, de még csak nem is céloztam rá.
Írtam, már hogy nincs cec, optikán csatlakozik az erősítő. -
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #1416 üzenetére
-
mandras81
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1381 üzenetére
Fasza.
Ezt látom safe mode-ban:
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1327 üzenetére
Fura, mert én is 600-ról váltottam és aoda-vissza tudtam használni, a myharmony-t csak kipróbáltam a one-nál. A 600-assal nem is foglalkoztam ott. Csak ezt a szoftvert használtam végig.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1325 üzenetére
Nekem új konfigot is engedett, semmi gondom nem volt, kb 3 évig használtam. Az advanced one-t is engedi új konfiggal.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1306 üzenetére
MAC-re.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1305 üzenetére
Bocsi.
Hol? -
pioneer922
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #1285 üzenetére
köszi, kipróbálom!
-
kk831228
addikt
válasz
Mezga Aladár #1275 üzenetére
Úhh tényleg, bocsi!!
A 650-et néztem ami elfogadható árú... Az a típus mennyire ajánlott??
-
ZooLee
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1267 üzenetére
Nekem kezd haldokolni az 525, és most keresem az utódját, de bárhogy nézegetem, valamelyik Harmony lesz, más gyártónál nem találtam ilyen funkcionalitású és programozhatóságú távot... Viszont bárhogy nézem, jóval mélyebben a zsebembe kell majd nyúlni, mint az 555/525-nél..
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vagy már mindenki beletörődött
-
erzol
őstag
válasz
harmony 555 ~1 éve hibátlanul üzemel... -
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1260 üzenetére
Ahha. Nekem a bal oldali van. Na majd kipróbálom akkor ezt, köszi.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1258 üzenetére
Hű, ez nekem tök új. Ez a régebbi szoftver? Mert nekem az újabb van.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1253 üzenetére
Milyen ismétlést? Van ilyen? Én nem láttam ilyesmi opciót, legalább is most nem emlékszem.
Amúgy mindegyik távot beprogramoztam, megtanítottam, gombról-gombra, egyesével!
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1243 üzenetére
Közben volt egy kis időm és a régi "remote szoftverrel" is játszadoztam, beállítottam mindent és a Kedvenc csatornák kívételével minden sikerült, azaz több is, mert ugye van skin csere lehetőség, 24 órás formátum és megjelentek a színes gombok.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1241 üzenetére
Igaz, de semmi különöset nem tapasztaltam, talán fél nappal tovább bírja, nincs vele különösebb gond. 3 napot tudom használni 1 feltöltéssel, persze attól függ, hogy mennyit nyomkodja az ember. Ezt vettem, a képpel ellentétben, fehér, 5 nap alatt itt volt.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1212 üzenetére
Próbát megér, szerintem.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1210 üzenetére
Én egy makulátlant adtam el 8e-ért.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1206 üzenetére
Értem, de van egy olyan lehetőség, hogy beállítsd bekapcsoláskor a megfelelő bemenetet, tehát megkérdezi tőled, hogy mindig ua. a bemeneten kapcsol be vagy mindig ott ahol előzőleg voltál, a 4. sort nézd meg.
Ilyen színes gombokkal még nem találkoztam.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1204 üzenetére
Ezt próbáltad?
Milyen színes gombok hiányoznak?
Egyébként alap színekkel dolgozik. 24 órát valóban nem lehet választani.A logi abban a hitben van ha ki/be kapcsolom a tv-t akkor ugyanoda áll vissza a berendezés.
Erre vonatkozóan a régi szoftverben voltak beállítási lehetőségek.
Lehet, hogy a régi szoftvert kéne használnod, ebben az esetben több állítási lehetőség van erre vonatkozóan viszont nem tudod testreszabni a kijelzőt. Sajnos el kell döntenünk, hogy mi a fontos. Nekem egyelőre jó a testreszabhatóság, annyira nem hiányzik a 24 órás formátum ill. jól kezeli az eszközöket. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1186 üzenetére
Pedig a pana plazmánál sem kellett, be kell állítani a power toggle-ra vonatkozó paramétereket, a mostani panánál semmit nem kell beállítani, már jól szerepel az adatbázisban.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1186 üzenetére
A Pana power-rel a parancs hosszúsága szokott lenni a gond (szokásos, pár tized mp-es helyett hosszú, 1 mp körüli parancsot vár: a saját távján is tovább kell lenyomva tartani), ami szerencsés esetben eleve engedélyezett a Harmony szoftverében ilyen TV-t választva, ha pedig nem, a support be tudja kapcsolni
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1180 üzenetére
Mármint mi problémás? Az átmentés? Sajnos az ilyen, a sorrendet nem jegyzi meg. A MyHarmony app-ot, amit a gépre telepítettél, szeretnéd összehangolni a Remote szoftverrel ami szintén a gépen van?
Nem tudod összehangolni. Nekem nem sikerült, nem ugyanazt tudják. MyHarmonyt használom.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1178 üzenetére
Azt nem írtam, hogy az új akku megérkezett, előző héten hétfőn vettem.
A héten már lesz róla vélemény. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1175 üzenetére
Ugyanazt csinálta nekem is ill. skin cseréjekor is furcsán viselkedik a kijelző, RGB négyszögek lepik el a kijelzőt. Nincs semmi gond a távval.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1175 üzenetére
Nem mindegy, hogyan bootol hidegen, ha utána kifogástalan a kijelző?
Képernyőhiba így kizárva. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1172 üzenetére
Nem úgy tölt, mint a telefonok, tehát nem fogod látni a képernyőn a töltöttséget. Animáció vagy skin cseréjekor is hasonlóan viselkedik a kijelző, mintha hibás lenne, de valójában nem az. A pulzálás is normális jelenség, a 600-as is piulzál csak az másképp itt látod az órán is.
Szerintem itt mindegy, hogy milyen a csatlakozója, régebbi modell (555-ös is mini usb-s), mint pl. a 600-as viszont annál sokkal többet tud ill. 2012-ben is gyártották, ha nem tévedek, az enyém talán 2012-es. Szerintem tetszeni fog, jó kis táv. Kiváncsi leszek az új akkura. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1172 üzenetére
7-8 évvel ezelőtti típus: az lenne meglepő, ha nem mini-USB-t használna...
(a micro-USB is csak vmikor akkoriban jelent meg, és persze kellett pár év a terjedéshez) -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1167 üzenetére
A gond az, hogy a kettő együtt lenne ideális, pl. a Myharmony app-pal lehet kedvenceket kirakni a kijelzőre, a Remote software-rel meg programozható a kijelző. Kinek mi fontos, nekem mindkettőre fel van programozva ill. az 555-ös másik account alatt üzemel.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1165 üzenetére
A kijelzőn lesznek színmegjejőléssel Red, Green, Yellow, Blue), fizikai gombok ezekből nincsenek, max programozol rgy-kettőt.
Én is 600-asról váltottam, méretben ua, akkuidő kevesebb, használhatóság nagyon jó. Összeségében szeretem és amikor látom, hogy kb 25% körül van akkor már megy is a töltőre.
MyHarmony app-al egyszerübb a programozás viszont a Harmony Remote Softwarerel meg programozható a kijelző, hány másodpercig legyen aktív, 12 vagy 24 időformátum, milyen "skin" legyen, stb. MyHarmonynál ilyet nem találtam, egyáltalán van ilyen lehetőség? -
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1162 üzenetére
Szoftveres gombként, a kijelzőre tehető a máshol hardveres, 4 színes gomb
(mondjuk nem túl szerencsés, kár volt ezeket lespórolni) -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1162 üzenetére
Milyen színes gombokra gondolsz? Kedvenc csatornákra? Melyik progit használod?
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1159 üzenetére
ebayről vettem, utángyártott és 3,5e volt, Franciaországból jön, szerintem holnap vagy holnapután itt lesz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1157 üzenetére
aligha létezik "normál használat", hiszen mindenkinek más és más - de ha az adott típusnak töltő-bölcsője van, akkor tökmindegy a fogyasztás, amíg legalább egy napot végigmegy (márpedig régi, rossz akkuval is több napot bír a nálunk lévő One)
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1157 üzenetére
Mi nálad a normál használat? Nyomkodástól, használattól függ, de pl. nyomsz egy aktivítást, kiválasztod a filmet, elindítod, esetleg átkapcsolsz egy másik aktivításra majd kikapcsolod és ez kb. a mindennapos rutin akkor olyan 3 - 4 napot bír, bár ezt még nem tudom teljes bizonyossággal állítani mivel 1 hete van nálam egy harmony one+ és lehet, hogy az akkuja sem százas, viszont 1-2 napon belül érkezik egy új, meglátom azzal mit produkál.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1150 üzenetére
Bocsi. Ha egy moderátor törölné, téves.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1144 üzenetére
Egyébként nem muszáj fix kiindulási pont sem: még az ilyen parancskészletű készülékeket is tudja jól kezelni, amíg azt csak activity-vel állítod!
Nyomonköveti, h épp milyen bemenetre van állítva a DAC-od, és tudja, onnan hány gombnyomásra van az, amire egy másik activity-vel kapcsolnál át (ha azonban közben kézzel elnyomkodod, akkor persze kiesik a szinkronból) -
fPApi
őstag
válasz
Mezga Aladár #1146 üzenetére
Ez nem újdonság, hiszen nincs semmi, ami mindentudó lenne (sajnos).
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1146 üzenetére
Nem. Azt írtam, h egyetlen készülék vezérléséhez is activity-t érdemes használni, amire azt válaszoltad, h "nem igaz" - holott nincs ilyen összefüggés, egy ilyen szerencsétlen parancskészletű készülék sem teszi fölöslegessé az activity használatát.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1141 üzenetére
És emiatt miért lennél kénytelen mellőzni az activity módot?
Ráprogramozod a DAC bemenetválasztó parancsát egy szükségtelen gombra (pl. *, #) és annyit nyomogatod, amennyit éppen kell - ettől még a kiválasztott activity kapcsolja be az erősítőt, CD-t, vagy amit éppen kell. -
fPApi
őstag
válasz
Mezga Aladár #1141 üzenetére
Régen csináltam, de úgy emlékszem, hogy azt is meg lehet adni, hogy ilyenkor a hányadikat kapcsolja be.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1126 üzenetére
Amit jó eséllyel azért hirdetett meg vki, mert már meglegyintette a halál szele... Ebayről, külföldről ebből csak eredeti, bontatlan csomagolásút érdemes.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1124 üzenetére
A 350-es 8 eszközt kezel, de csak egy TV activity van benne, többet nem tudsz csinálni
-
Ispy
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1121 üzenetére
Az a helyzet jelenleg, hogy annak is örülni kell, hogy még lehet kapni pár modellt, nem olyan nagy a kínálat, de minőség az sajnos változatlan, szóval 3 évnél többre csak a szerencsések számítsanak.
-
Alex91
félisten
válasz
Mezga Aladár #1121 üzenetére
[link], lehet valasztani
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest