Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Nem lett volna muszáj nekem sem, a legtöbb gombot tudta magától az adatbázisból, csak ezen problémák miatt gondoltam, egyenként megtanítom neki, hátha segít, de nem. Ami még baromi furcsa, hogy ha a Devices-nél a TV-re váltok, a TV menüjében a jobbra mozgás (nyíl) egyszerűen nem működik. Activity-ben a STB-on igen. Szóval teljesen kaotikus. Nem tudom mit kezdjek vele. Elvihetném szervizbe, de nem tudom, tényleg hibás-e. Na meg nem is boltban vettem, hanem Németországból rendeltem ebay-en, vagy amazonon, már nem is emlékszem. Egész jó áron volt. Talán ez a gond
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest