- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Nem lett volna muszáj nekem sem, a legtöbb gombot tudta magától az adatbázisból, csak ezen problémák miatt gondoltam, egyenként megtanítom neki, hátha segít, de nem. Ami még baromi furcsa, hogy ha a Devices-nél a TV-re váltok, a TV menüjében a jobbra mozgás (nyíl) egyszerűen nem működik. Activity-ben a STB-on igen. Szóval teljesen kaotikus. Nem tudom mit kezdjek vele. Elvihetném szervizbe, de nem tudom, tényleg hibás-e. Na meg nem is boltban vettem, hanem Németországból rendeltem ebay-en, vagy amazonon, már nem is emlékszem. Egész jó áron volt. Talán ez a gond
-
Gabesz87
veterán
Lehet, hogy volt már benne elem is, nem csak akku, most ezt így hirtelen nem tudom. De ezelőtt nem volt ilyen gond, mindegy, hogy akku volt benne. Azt is furcsállom, hogy a közvetlenül a fülemhez tartva hallható halk, de folyamatos zizegő, tompa, sípoló hangot ad. Szeretném szeretni ezt a távirányítót, többnyire kényelmes, de sokszor csak nyűg. Hiába be van állítva a Watch TV Activity-nél, hogy bekapcsol a TV, a STB, és a hangprojektor, ennek ellenére a hangprojektort az esetek 90%-ában nem kapcsolja be. Vagy ha Watch Movie-ről TV-re váltok, akkor is vagy nem kapcsolja be a STB-ot, vagy a hangprojektort. Szóval ilyenkor utálom, hogy még külön nyomkodni kell a kijelző gombjait. Egyszerűbb, ha a saját távon bekapcsolom. Mindezt annak ellenére, hogy az eredeti távok ÖSSZES! gombját egyenként megtaníttattam, és van ami így sem akar működni, mint ahogy írtam. Én már kezdem azt hinni, hogy az én 650-em nem teljesen 100%-os.
-
Gabesz87
veterán
Szerintem nekem valami nem stimmel a 650-es távommal. Most azt csinálja, hogy amikor kézbe veszem, normálisan felvillan, világít, de ahogy benyomok egy gombot, tökre elhalványul a kijelző. Mármint nem teljesen feketére, nem láthatóra, csak jóval sötétebb lesz, mint kéne. Aztán amikor leteszem, azt csinálja, hogy mielőtt elalszik a háttérvilágítás, felvillan normál fényerőre, és úgy kapcsol ki. A korábbi, kezdetektől tartó problémámat már nem is írom, mert megszoktam. Miszerint egyes gombokat hiába tanítok meg vele manuálisan, az istenért nem akar működni. Ilyen pl. a STB Rec. gombja, vagy az Asus médialejátszóm Info gombja. Nem értem, ezek miért vannak. De most ez a háttér világításos dolog aggaszt. Cseréltem már elemet (akkut) is, de nem segített. Arra gondolok, hogy jó párszor esett már földre az ágyról, és ez nem igen használt neki.
-
Gabesz87
veterán
Megvan már pár hónapja a 650-es távirányítóm, de még mindig nem értek pár dolgot. Nem tudom, én bénázok-e, vagy a távirányító hibás. Be van állítva egy TV, meg egy filmezés activity. Előbbinél bekapcsolja a TV-t, hangprojektort, STB-ot, és persze mindent megfelelő bemenetre állít. Viszont a hangprojektor sosem kapcsol be, azt mindig külön kell. Vagy nem tudom, hogy kikapcsolásnál nem kapcsolja ki, és azért, passz. Továbbá, ha átváltok csak TV-re, a jobbra nyíl meghal. TV alatt egyszerűen nem működik a jobbra gomb. Be van állítva pedig a TV az adatbázisból, szóval nyilván az ilyen alapvető funkciókat alapból tudnia kéne, de én az összes gombot manuálisan megtaníttattam neki külön! De hiába. Ugyanez van a piros felvétel gombbal. Activityben be van állítva, hogy a STB felvétel funkcióját kövesse, de nem csinálja. Néha így inkább nyűg, mint könnyebbség a táv. Szeretem a háttérvilágítást, meg hogy nem kell 4 távért nyúlkálni, de amikor Activityből Device-re (vagy fordítva) kell váltani, és emiatt kell nyomkodni csomót, az már nem annyira könnyebbség.
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék (újra): próbáltam az egyik activity-ben megváltoztatni egy két apróságot, és amikor a Sync-re kattintanék (MyHarmony szoftver), azt írja csatlakoztassam a Harmonyt, holott be van dugva, a kijelzőn látszik is az USB connected felirat. Hiába húzom ki, dugom be, semmi, akkor sem látja. Próbáltam másik USB-be is. Belépve az eszközkezelőbe, illesztő hibát ír ki. De mi a fene történhetett? Eddig jó volt, nem volt gond. Korábban is volt, hogy nem látta elsőre, de akkor egy kihúz-bedug segített.
Gondoltam semmi baj, leszedem a másik szoftvert, megpróbálom azzal. Ott meg az a problémám, hogy belépnék az ID-mmal (ami a MyHarmony-nál e-mail cím), de azt nem fogadja el. Akkor itt most újra regelni kell? Kérdésem, hogy akkor nem vesznek el a távirányító beállításai? Megmaradnak, vagy újra be kell állítani mindent, amit a MyHarmonyban megcsináltam? Activity-k, gombok stb....? Vagy esetleg van valakinek ötlete a driver problémára? Néztem a Logitech honlapját, de csak drivert nem találtam külön. -
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1260 üzenetére
Ahha. Nekem a bal oldali van. Na majd kipróbálom akkor ezt, köszi.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1258 üzenetére
Hű, ez nekem tök új. Ez a régebbi szoftver? Mert nekem az újabb van.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #1252 üzenetére
Elég fura ez a jobbra nyíl gomb kihagyás. Tegnap este megint nem működött, aztán reggel meg újra. Mint a múltkor. 3 tippem van:
1: elem merül
2: érdekes módon tegnap is, meg a múltkor is akkor vettem észre, hogy nem működik, amikor a Serviio-t használtam. Létezik, hogy azzal van valami módon kapcsolatban, vagy ez hülyeség?
3: (ez talán a legvalószínűtlenebb); ágy mellett van a PC, és az íróasztalon van egy Wireless Receiver Xbox360 kontrollerhez pár napja. Esetleg az bezavarhatja? Mondjuk az ugye 2,4GHz-en működik, a Harmony meg gondolom infrás, nem? -
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1253 üzenetére
Milyen ismétlést? Van ilyen? Én nem láttam ilyesmi opciót, legalább is most nem emlékszem.
Amúgy mindegyik távot beprogramoztam, megtanítottam, gombról-gombra, egyesével!
-
Gabesz87
veterán
Képzeld, ma reggel meg már működött. Hogy van ez? Nem lehet, hogy csak az elem merül? Mondjuk van más problémám is, ami újkora óta (azaz mióta nálam van) megvan. Együtt lehet vele élni, csak kicsit idegesítő néha. Mégpedig az, hogy néha duplán érzékeli a kattintást. EPG-ben pl. lépkedek lefelé, és egy kattintással 2-t ugrik le.
-
Gabesz87
veterán
Megnéztem a rendeléseimnél az amozonon, és elvileg 12 hó gari van. Valamikor áprilisban rendeltem, szóval elvileg garanciális. Csak azt nem tudom, hogy volt-e hozzá bármilyen papír, mert nekem nem rémlik. Ha jól látom, használtként volt hirdetve, de az eredeti csomagolásában, bontatlanul kaptam meg. Szóval utánajárok, hogy lehetne intézni a gariztatását amazonon keresztül, ha meg sehogy, akkor érdeklődöm a Logitechnél. Köszönöm a gyors választ.
-
Gabesz87
veterán
Úgy tűnik van egy kis problémám a Harmony 650-esemmel: nem működik a jobbra nyíl. Legalább is érzékeli, mert a kijelző jobb alsó sarkában felvillan a kis vevő(vagy adó, vagy mit tudom én milyen) jel, de hiába nyomom, mégsem történik semmi. Pl. menüben való lépkedésnél. Balra jó, jobbra nem. Ilyenkor mi van, mit lehet csinálni?
-
Gabesz87
veterán
Azt mondjátok meg, hogy amikor a Watch TV activity-nél a MyHarmonyban át akarom rendezni a kijelzőn látható parancsokat, a Favorite Channels parancsot miért nem tudom onnan eltüntetni, vagy arrébb tenni? Szürke a kis téglalapja, és nem tudok vele mit csinálni.
-
Gabesz87
veterán
"Ha valamelyik gomb duplán érzékel akkor meg kell tanítanod az eredeti távval, RAW módban teljes mértékben megtanulja az eredeti gombnyomást."
Ezt nem egészen értem. Mit jelent az, hogy RAW módban? Amúgy nem mindig csinálja, nem tudom mitől függ. Lapozgatok lefelé a műsorújságban, és néha 2-t ugrik egy nyomásra. De mondom, nem mindig! Állítsam be manuálisan (tanítsam meg neki) a le/fel gombokra az eredeti táv. le/fel gombját?
-
Gabesz87
veterán
Értem. Köszi. Hát igen, gondoltam, hogy ez lehet a megoldás, hogy a TV nem kapcsol ki automatikusan, csak hát többnyire úgy alszunk el, hogy megy a TV, és így legalább tutira nem marad úgy éjszaka. Nem baj, max. akkor nem activityvel kapcsolom be a rendszert, hanem csak a TV-t kapcsolom be külön. Az sem probléma. Így is happy vagyok, hogy nem kell 67 távért nyúlkálnom. Egy dolog van, ami nem annyira tetszik: a kattogós gombok (nyilak). Meg hogy néha két nyomást érzékel. GUIDE-ban lapozgatok lefelé, és néha 2-t ugrik.
Egy valamit nem értettem, a média lejátszó beállításánál. Volt valami olyan kérdés, hogy skip inputs, 2 lehetőséggel, az egyikben valami cycle through the inputs. Tudok angolul, de ezt nem értettem, mit akar, meg melyiket kéne választanom. Remélem tudjátok, mire gondolok
-
Gabesz87
veterán
Reggel szembesültem egy másik érdekes kérdéssel: be van állítva ugyebár a Watch TV activity. Csak éppen a TV az magától kikapcsol 2 vagy 3 óra tétlenség után (így szoktunk elaludni), de a STB és a hangproji az bekapcsolva marad. Tehát reggel ha benyomom a Watch TV gombot, a TV bekapcsol, de a STB meg épp hogy ki. Erre van valamilyen megoldás? Meg a másik kérdésem, hogy a kijelző feletti (activity gombok), valamint a mellette lévő gombok nem világítanak?
-
Gabesz87
veterán
Na, megvan végre a 650-es Harmonym. Be is állítottam az Activitys-t, Watch TV lehetőségnél bekapcsol a TV, hangprojektor, és a STB. Működik is szuperül, egy valamit kivéve: a STB hangerő állítása valamiért nem működik. Mellette a csatornaváltás, Guide, menü, szóval minden más jó, csak valamiért a hangerőt nem érzékeli. Van ötletetek?
-
Gabesz87
veterán
Ismerősömnek szintén megtetszett a Harmony távja, csak benne egy olyan krédés merült fel, hogy mi van akkor, ha alapból az egyik eszköz távjának egy funkciója zavarja a másik eszköz valamelyik funkcióját. Ergo gondolom u.a. az infra jel. Pl. ha a TV-n hangerőt akar emelni, a Hi-Fi meg átvált AUX-ról CD bemenetre. Na a Harmonyval ez hogy működik? Ez valahogy ki van küszöbölve, vagy megmaradna ugyanez a zavaró tényező?
-
Gabesz87
veterán
Értem. OK, csak nem igazán akarok ennyit költeni rá. Használtan nem látok belőle sehol. És ha már az 525 nem, akkor a 350 milyen? Kijelzőn kívül mi a különbség? Nekem igazából fő funkciókra szerintem a 350 is megfelelne. Csak a bill.világítás kérdés, meg esetleg az, hogy 1-1 funkciót be lehet-e programozni, szóval tanítható legyen valamelyest.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tervezem, hogy beszerzek végre egy Harmony-t, mert egyre csak gyűlnek a távirányítók
Nem nagyon vágom őket sajna, ezért gondoltam, megkérdezem, szerintetek melyik jobb választás, újonnan egy 350, vagy használtan 525? Nem tudom, ezeknek van-e háttérvilágítása (világító bill.), de az nem volna hátrány! 1 TV-t, STB-ot, media player-t, soundbar-t, és nagy ritkán DVD lejátszót vezérelnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest