- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #2110 üzenetére
Ez mondjuk így ritka nagy genyosag, kiszedni a meglévő funkcionalitast…
-
doc
nagyúr
válasz
schferenc77 #2105 üzenetére
Persze, a hozza való szoftverben bármelyik gombra bármelyik eszköz bármelyik funkcióját rá tudod tenni
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
Elkezdett doglodni a Harmony 650-em
Elinditom az Activity-t, mukodik is 2-3 gombnyomas erejeig, aztan latom a kijelzon ahogy ujraindul a taviranyito. Probaltam par percre kivenni az elemeket belole (tudom, gyenge probalkozas, de hatha...) de semmi.
Van valakinek otlete mi lehet a baja? Illetve mit lehetne kezdeni vele hogy meggyogyuljon? -
doc
nagyúr
nalam is jol birja a 650, pedig a most 3 eves gyerek azert neha kezelesbe veszi, hiaba probaljuk lenevelni rola. mondjuk altalaban nem kezigranatkent hasznalja, csak nyomogatja, szerintem en tobbszor loktem le az asztalrol mint o"
@gaborcsu
a magyar bolti arakhoz kepest nem rossz, az enyem is ebayrol van (bar az refurbished, USA-bol, 10K korul volt, na az baromi jo vetel szerintem, tenyleg gyari allapotra lett hozva, folia is volt rajta meg minden)
-
doc
nagyúr
válasz
balage25 #1882 üzenetére
az en 650-esen ''refurbished" volt, vagyis hivatalosan felujitott. azt leszamitva hogy nem volt hozza a gyari doboz, tokeletesen gyari allapotu (rajta a kijelzovedo es IR-vedo foliak, zsir uj, vastag, jo minosegu micro USB kabel mellecsomagolva amit nem is vartam, stb), USAbol ajanlott levelkent postazva feleannyiba kerult mint itthon az ugyanilyen allapotu uj
-
doc
nagyúr
tegnap ota van egy Harmony 650-esem
egyelore tart az ismerkedesi fazis, de lehet hogy jovok majd kerdesekkel, meg tippekert -
doc
nagyúr
koszi mindenkinek a valaszokat, megprobalok okosodni meg aludni ra egyet, illetve korulnezelodni
-
doc
nagyúr
sziasztok!
olvastam a cikket a Harmony 525-rol, es latom hogy a programjahoz muszaj internetkapcsolat
tekintve hogy a ketyere mar lassan 10 eves () felvetodik a kerdes, hogy megvan-e meg egyaltalan a server, az adatbazis, magyarul programozhato-e gond nelkul igy 2014-ben egy ilyen taviranyito?
illetve erdemes-e hasznaltan megvenni? mennyire hasznalodnak el a gombjai/erintkezoi, stb?
koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Jelszókezelők
- Milyen program, ami...?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest