Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Ti milyen gyakran töltitek az Ultimate One-t? Érdemes az akkut "kímélni" és nem minden este a töltőre tenni? Ha sima AA akku lenne benne nem aggódnék, de itt a csere annyira nem egyszerű, gyári akkut pedig nem is lehet hozzá kapni.
-
syler123
veterán
Köszi, ez jó lehet, néztem is korábban. De ezen ilyen érdekes 4 pines csatlakozó van, gondolom az rgb miatt, de olyanom nincs. Azt látom, hogy a másik felébe megy az adapter, az addig okés
Meg tudom ezt úgy oldani, hogy levágom a csatit és rákötöm a szalag 2 vezetékét? Vagy ez csak rgb-hez jó?
-
syler123
veterán
Használ valaki ir-rel vezérelhető led szalagot? Jelenleg van itthon egy rf-es, de száműzném ezt a távirányítót is ha lehetséges. Milyen receivert érdemes venni, amit taníthatok harmony-hoz? Sima 1 színű szalagom van, nem rgb-s.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #1784 üzenetére
Egyszerűen nem megy a betanítás. Hiába javítom fix command-al myharmony-ban, nem megy. Egyszerűen olyan baromságokat kérdez, hogy nem tudok vele mit kezdeni. PC-nél mivel váltok inputot, hát semmivel, de addig nem lehet kilépni, míg ki nem választom... Folyamatosan csak ezekről kérdez, ha sikerül átugrani, akkor hiába tanítom meg, kipróbálva nem működik. Az activity-ben is hozzárendeltem pedig.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Újabb kérdésem adódott
Szeretném a PC-vel összehozni a távot. PC-t azt nem kell bekapcsolnia, azt bekapcsolom én, csak váltson át hdmi3-ra, kapcsolja be a tv-t, kapcsolja be a házimozit stb. Idáig meg is vagyok, de hogy tanítom be a nyilakat, hogy navigáljon a menüben? Van egy ilyen kis távirányítóm a pc-hez, aminek van vevőegysége, de a myharmony-ban ilyen lehetőséget nem látok.
-
syler123
veterán
Megjött a Logitech Ultimate One
Eddig bejön, egyszerű. Egy kis lagja van a gyári távokhoz képest. Nem mondom, egy picit így érzem magam, de azért tetszik
-
syler123
veterán
válasz
Mezga Aladár #1761 üzenetére
Köszi!
Berendelve, pénteken itt van
Alig várom
Végül az Ultimate One lett a befutó. Számgombokat nem használjuk, ez kisebb, szebb. Reméljük a legjobbakat.
Ispy: Akkor annyira nem lehetnek rosszak ezek a logitech távok, ha kvázi újrarendelted
-
syler123
veterán
Több helyen a lagra panaszkodnak, ez a része mennyire vészes a Logitech távoknak? Tehát megnyomom a hangerő gombot és majd 1 sec után úgy dönt hangosít, vagy csatornát vált stb. Vagy rendesen, gyorsan történik ez, mint egy rendes, pl gyári Samsung távirányítóval?
-
syler123
veterán
Számokat sosem használom. Csak a nyilakat, ok-t, hangerő és csatorna. Meg ugye a be kikapcs. Így akkor elvileg a kijelzőről csak a watch tv fog kelleni, meg esetleg beállítom a házimozira, pc-re. Elvileg akkor okés lehet az Ultimate One. Nem tudom a gombjai melyiknek lehet minőségibb / tartósabb.
Át kell ezt rágni, mert kicsit pofátlan áraik vannak
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Vettem még korábban egy lidl-ös tanítható univerzális távolt, aminek nagyon hamar befuccsoltak a gombja. Szeretnék egy picit komolyabbat venni.
A Logitech Harmony 650 Illetve az Ultimate One a kiszemelt. Viszont előtte lenne pár kérdésem.
A beltéri egységem (Intek), áramszünet esetén bekapcsol. A tv nem. Namármost ha a logitech-en ilyenkor benyomom a watch tv activity-t, akkor bekapcsolja a tv-t, a beltérit pedig ki? Mert ugye ez így elég szívás tud lenni
Ti egyébként melyiket választanátok? Kinézetre ugye az Ultimate One a jobb, meg nem akkora batár, ráadásul tölthető. Erre esetleg kapható kijelzővédő fólia?
+1 valami
A Beltérim olyan, hogy nem kapcsolhatom egyszerre a tv-vel, mert meghülyül és csak hangyafocit játszik, tehát vagy a tv-t vagy a beltéri bekapcsolását késleltetni kell, ez megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest