- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Mostanában a Harmony nem működik 100%-osan.
Ma a TV activity-re nem kapcsolt be a tv.
Van egy sorozat activity-m, tv+droidos tv box.
Időnként a tv nem kapcsol be, felvillan a led de nem történik semmi. Ha a távon a tv eszközre váltok akkor van power off, on és toggle lehetőség, csak az utóbbira kapcsol be.Néha meg a box nem ad képet.
Ezeket lehet valahogy javítani?
-
Met
nagyúr
Ugye win reinstall előtt nem kell semmit backupolni. Felhőbe van mentve a profil?
-
Met
nagyúr
Végül is működik vele.
Az erősítővel szenvedek, nem kapcsolja be.
Megtanítottam neki hogy melyikkel kapcsolja be (nem a Power gomb hanem a DVD bemenet) és melyikkel (Power gomb) ki.
A távirányítón a help menüben amikor megkérdezi hogy melyik eszköz nem kapcsolt ki és elkezdi hogy fix the problem? elvileg előbb utóbb eltalálná mivel kapcsol ki és azt meg is jegyzi? kb. a 10. próbálkozás után meguntam. -
Met
nagyúr
A billentyűzet háttérvilágításra gondoltam...
Amúgy hozzáadtam az eszközöket, a tv-t nem ismeri LG 43LJ500V (később frissítik az adatbázist és belekerül?), az házimozi erősítőt nem a megfelelő bemenettel kapcsolja be és nem kapcsolja ki, hiába nyomkodom végig a help menübe hogy fix the problem.
Szóval van még tenni való -
Met
nagyúr
Még egy kérdés. Bekapcsolok mindent pl. a sorozat activity-vel (tv+mediaplayer hdmin) . Utána hogy váltok csak tv-re kábel input? Kikapcsolok mindent majd vissza másik activity? Nem tudom érthető?
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1690 üzenetére
A billentyűzetnek van háttérvilágítása vagy nincs?
Mert az egyik oldalon azt írják hogy nincs, a másikon meg hogy van. -
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1690 üzenetére
Köszi, be is rendeltem.
-
Met
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1688 üzenetére
A légkondi annyira nem fontos, olvastam hogy mások azt is a harmony-val vezérlik, gondolom ott a készüléken is van visszajelző, ennek nincs, csak a távon.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Most jutottam el oda hogy vennék egy 650-et. Ha jól értelemezem akkor tudja az alábbi módokat.
Tv: a tv-t bekapcsolja coax bemenetre, csatornát léptet, hangerőt állít, elalvási időt állít
Film: a tv-t bekapcsolja hdmi 1 bemenetre mute-olva, mediaplayert bekapcsolja, házimozi erősítőt bekapcsolja. A mediaplayer-en a nyilakkal tudok mozogni a könyvtárak között, hangerőre az erősítőt állítja.
Sorozat: a tv-t bekapcsolja hdmi 1 bemenetre, mediaplayert bekapcsolja. A mediaplayer-en a nyilakkal tudok mozogni a könyvtárak között, hangerőre a tv-t állítja.Ezen kívül lenne még egy légkondi, a gyári távján van lcd kijelző amin látom az üzemmódokat, venti fokozatot és a hőfokot. Erről hogy kap visszajelzést a Harmony?
Bill háttérvilágítás van?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy Harmony vételén, árban a 350-es lenne jó viszont mennyire hátrány hogy nincs kijelzője?
pl. honnan tudom hogy melyik eszköz irányító módjában van éppen a táv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest