- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce #1685 üzenetére
Nekem is úgy jött le, mintha meg lennél sértve, hogy hibázást feltételezek rólad.
Valóban nem trollkodásnak szántam, csak magamból indultam ki, hogy engem idegesítene egy szükségmegoldás, és ki akarnám nyomozni, hogy valami miért nem rendeltetésszerűen működik, de a mondandómban próbáltam azt is jelezni, hogy ezt természetesen nem várom el tőled, és ha benned nem mocorog a kisördög az anomália kinyomozásával kapcsolatban, akkor vedd tárgytalannak a kérdésem/ kérésem.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
sugarforce #1683 üzenetére
"Gyönyörű" hsz. volt. Nehezen tudod elképzelni, valóban érdekelhet embereket a te problémád és nem a trollkodás volt a lényeg? Engem is érdekel. Szerintem is a cec kavarhat be. Lehet nem inaktiváltad?
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce #1679 üzenetére
Szívesen megnézném egy videón felvéve, amin ezt a jelenséget produkálja. Biztos van valami ésszerű magyarázat (jellemzően user error), és most már felcsigázta az én fantáziámat is.
Persze, ha nincs kedved ezzel foglalkozni, és elfogadható a kerülőút, akkor ne fáradj.
-
Ispy
nagyúr
válasz
sugarforce #1679 üzenetére
Tényleg fura...
Nem lehet, hogy valami HDMI CEC szerű funkció szívat téged?
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce #1677 üzenetére
Kiválasztod a Devices alatt a tévét, és nem azt hangosítja? Bocs, ez lehetetlen...
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce #1675 üzenetére
Nekem 650-em van, így nem biztos, hogy ugyanazok az elnevezések, de ha szükségem van egy bármelyik eszköz valamelyik gombjára, mint neked most ugye a tévé hangerőszabályzójára, akkor a kijelzőn a Devices menüpont alatt ki van listázva az összes eszközöm, és a megfelelő eszközt kiválasztva máris úgy viselkedik a Harmony, mintha anna az adott eszköznek a távirányítója lenne.
-
sugarforce
addikt
válasz
sugarforce #1674 üzenetére
Közben ki is próbáltam, igen, így átverhető az activity, ha lett vna saját ir távom a tv-hez, akkor azzal taníthatam volna be, de a telefonom szerencsére rendelkezik infrával, arról sikerült átküldeni a harmonyra.
-
fPApi
őstag
válasz
sugarforce #1672 üzenetére
Ez a jó hozzáállás, így nagy eséllyel hosszú távon elégedett leszel vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest