Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cickánykoma

tag

válasz StSanya #4855 üzenetére

Sajnos ennyire mélységeiben nem néztem utána a Delta mögötti bélnek. Kimondottan ilyen hot-swapes 4-rackes szerverházat néztem ki magamnak és ez a CFI modell pont jó volt. ez persze nem zárja ki azt, hogy a táp nem okés vagy nem terhelhető úgy az alacsony használati kora ellenére sem.

-----------------------------------------------------------

Mindenesetre tegnap hétfő délután bevittem a HDD-ket az üzletekbe, elmondtam mi a probléma, mutattam a szervizesnek a kinyomtatott HDS értékeket, amik egyértelműen megkönnyítették a hiba pontos okának körülhatárolását (a garilapra is azt vitték fel hogy kondíció: 0%) Abban mindkettő reakciója azonos volt, hogy nem cserélték rögtön helyben,

Az egyik helyen rátették a WD-nek valami "komplex tesztelőprogramja" alá nyúzni, és 1-2 nap múlva választ ígértek a csere kapcsán. A másik helyen simán csak bevették garanciális cserére és 3 hetes várakozást (gondolom beküldik máshova nem helyben tesztelik) helyeztek kilátásba.

Úgyhogy most várhatok, remélem az első helyen tényleg eldöntik a héten hogy mi legyen a sorsa.
    Amint lesz infóm, megírom.

Új hozzászólás Aktív témák