- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Üdv mindenkinek!
Szóval csak egy tipp:
WD Esential 2Tb (lentebb megtalálható pár kép) Garanciába vitelekor féltem, hogy a Smart értékek alapján még nem biztos a garanciális csere, és talán nem is cserélik. Készítettem képeket a folyamatosan roló kondícióról (egyszer 0-ra is leesett) de mentettem róla adatott és vissza "javult". A srác rendes volt, kérdezte mi a gondom vele. Én jöttem a Smart adattokkal, meg, hogy valóban többször is jelzett további kondició csökkenést. A gyerek mosolygott és csak annyit írt be, hogy telepítéskor leáll HDD hibára. ( modjuk ilyet éppen nem csinált, lévén ez egy külső winyó) Mondom, nem lesz az úgy jó! Mégis beirta A vállalási idő utolsó előtt nap kaptam egy E.mailt, hogy sajnálattal közöljük, hogy a jelzett hibát javítani nem tudjuk. csere indokolt. De sajnos nincs készleten WD 2TB Green. Igy megfelel e helyette egy WD 3TB Green wicsi. Hagytam magam rábeszélni
. A készülék házát nem cserélték, az maradt, de a Wincsirő kiállítottak egy átvételtől számított 2 éves garipapirt. (már csak pár hónap volt az eredetiből, most megint 2 év)
És a garanciális hiba indoka mi volt?: Rendszer telepítésekor HDD hiba miatt kifagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő