Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

válasz Ricardo #209 üzenetére

Pontosan erre világítottam rá, az Amerika, mi pedig Európában vagyunk.
    Az amerikaiaktól láthatjuk a hisztériát amit egy-egy termék okozhat.
    Az is tény, hogy ha én vettem volna már meg az iPhone-t magamnak, akkor rövid felismerés után nagyon hamar túladtam volna rajta, mert sem a telefonkönyv butasága, sem a multimédiás kurtaságok nem megengedhetők számomra egy ilyen árfekvésű mobilban.

mrlujoak

• mrlujoak

veterán

Sziasztok!

Gyönyörű telefon, egy igazi korszakalkotó.
    Fenomenális megoldásokkal, mint például az arcunkoz emelve kikapcsoló kijelző/érintkezővel.
    Azonban - mint más készülékeknél is - ennél is kompromisszumokkal, hiányosságokkal kell szembesülnünk.
    Egy multimédiás készülékből pont a multimédiás üzenetkezelés hiányzik. A kamera olyan amilyen, bár nem egy ilyen drága mobilba való.
    A mostanság BT-ra építkező technikák is csorbulnak, a nem teljesértékű adó-vevő egység miatt.
    Ha az Apple-nek az volt a célja az ilyen és ehhez hasonló tudatos hiányosságokkal, hogy a nagy, első iPhone-láz után meg tudja majd ismételni a második generációs termékével is ugyanezt, akkor lehet, hogy sikerül majd neki.
    Aki megvette ezt a modellt, megszereti és ennek fényében újabb összeget lesz hajlandó kiadni az újabb és bővítettebb tudású második generációs iPhone-ért. Talán azért, mert amerikában ez működik.
    Mi pedig nem vesszük be ennyire könnyen a hűde jó, hűde hype életérzést, és nem rohanunk eszünket vesztve, hisztérikusan egy olyan mobilért, ami nem igazán tökéletes.
    Talán a legnagyobb vesztese mindennek a Motorola.
    Az iPhone hatalmas (i)pofon Apple módra a Motorola orcájára.

Nagyon, de nagyon kívácsi leszek az Európában értékesítésre kerülő modellekre, illetve annak mennyiségére...

mrlujoak

Új hozzászólás Aktív témák