- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
[itt olvastam a Nokia E61i-ről]
de a lényeg, h (ahogy te is írod) egy csomó mindentől függ mennyire lehet internetezésre használni egy adott eszközt, nem lehet csak a sávszélből következtetni. amitől függhet:
- sávszél: ebben a leggyengébb az iphone (ha nem veszem figyelembe a wifi-t)
- hw teljesítménye: ebben nagyon erősnek tűnik
- sw sebessége/minősége: ezt nem nagyon ismerjük. habár a renderelés minőségében valószínű nagyon jó helyen áll.
- felbontás: hát ugye qvga-nál jobb, vga-nál rosszabb...szóval úgy tűnik egy normális összehasonlító teszt nélkül nem nagyon lehet megmondani h mi minél mennyivel jobb/rosszabb
-
majom2
senior tag
azért szívesen megnéznék egy kis összehasonlító videót erről... kiváncsi lennék mekkora a különbség sebesség meg használhatóság terén (iphone/akámi). kár h erről nem sok mindent találni.
annyit még olvastam h az iphone sokkal gyorsabb volt egy 3Gs Nokia E61i-nél, de engem inkább wm5/wm6-al való összehasonlítás érdekelne... -
majom2
senior tag
ha tényleg úgy van ahogy Takashi a #309-ben mondja, vagyis h alig van sebességkülönbség netezésnél tényleges használat mellett egy Kaiserhez képest, akkor sztem eléggé okafogyott a 3G hiányán rugózni.
ez is [érdekes...]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest