- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
na megjott az uj memoria kartyam.probalgatom az app2sd-t.letre hoztam egy 512mb-os ext2 particiot.most,hogy a bongeszo fut kb 20mb szabad helyem van.kicsit kevesnek erzem.beirtam terminalba a df parancsot,ki is adott egy tablazatot,de ott melyik szeretne lenni az ext2?
probalgattam az uj kartaval az xyflash lejatszot,de szinte ugyan ugy akad,mint a regi kartyan(tv rip,class6-os nokia kartya)lehet,hogy a 20mb miatt? -
sippet
senior tag
hívás közben tudod állítani. vagy tegyél fel valami programot, amivel egyszerre átláthatod, hogy milyen hangerő-beállításokat használsz. én a tone pickert azért telepítettem annak idején, hogy az mp3-aimból tudjak csengőhangot beállítani, de többek között hangerőt beállító funkciója is van, úgyhogy én azt tudom ajánlani.
-
bounty123
őstag
Nem teljesen értem, a csengetési hangerőnek semmi köze a hallgató hangerejéhez, ezek külön állíthatók. Az egyik a ring volume, a másik in-call volume. Van egyébként külön app is rá, ami nem hagyja, hogy akár véletlenül is lehalkítsd a ring volume-t. [link] Én egy ideig próbálgattam, de nincs rá szükségem.
A kijelző nekem is 2. csöngésre ébred azt hiszem fel, de ez nekem nem jelentett eddig problémát, ha fontos úgyis csöngetnek a világ végéig
-
sippet
senior tag
a programok listájában. de egyébként ha felteszel romot, és utána wipe-olsz, akkor sincs semmi gond, mert marketből ingyenesen letölthető.
ugyanígy a google maps apk-ját fel kell másolni memóriakártyára, és akkor mindig ott lesz, wipe után fél perc alatt újra telepíthető. sőt, ha titanium backupot használ az ember, akkor az apk-ra sincs szükség, mert azokat is lementi magától.
-
madmike
őstag
a fólia is több mint a semmi, a hátlap annyira amugy se gáz.
egy kérdés. a trackballnak mennyire kell könnyen benyomhatonak lennie addig a pontig ahonnan már a benyomás funkció jön? (na ezt jol megaszontam) hogy értsétek mire is gondolok. a srác telefonján 1mm-t ugy lehet benyomni a trackballt, hogy az tulajdonképpen semmilyen ellenerőt nem fejt ki.
-
sippet
senior tag
gondolhatod, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek kellenek. kis guglizással íme:
http://www.megaupload.com/?d=GAIF6DVHnem néztem meg, hogy mi van benne, de a modacoról töltötte föl valaki, és ott pozitívan reagáltak a népek.
itt pedig az első hozzászólásban linkelve van a készülékhez adott cd lemez image fájlja.
-
magnusheron
tag
Az 1.7-ben az a jó, hogy benne van a Titanium Backup. Még ha wipeolsz is, és az SD-ről nem törlöd a programokat, a friss install után, ugye a rendszer felismeri a programokat, benne a beállításokat, de a Marketen nem fogod látni a frissítéseket. Na az 1.7-ben már a Titanium visszarakja a My Downloadsba az össes appot, ami az SD-n van, tehát úgy lehet wipeolni a telót, hogy programot nem kell újrarakni.
-
n00n
őstag
De szerintem is szinkronizáld fel a gmail címtárba egyszerűbb ott szerkeszteni.
sippet: Köszi, nagyjából már rájöttem a dolgokra. Engem leginkább a harmadik képen látható Open Home skin érdekel, azt írja a HTC téma van fent neki, felraktam, de nekem olyan lett, mint a második képen. Szóval csak egy menü felnyitó gomb van 3 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest