- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Angol női eladótól vettem az UK ebay-ről.
Mindennel (szállítás, unlock) együtt 51pénz volt.
Tökéletes állapotban, soha nem használta, nagyítóval sem látni karcot.
2009.augusztus 15-én küldte neki a UK T-mo.
Mindent (tok, töltő, usb kábel, fejhallgató adapter,manual cd)adott hozzá, még a2gb-s memkarit se nyúlta ki.
Egyébként lehet olcsóbban is leütni.Nálam ez is volt először a proléma!
Olyan olcsón nyertem (30E) hogy nem volt hajlandó elküldeni.clevernek nagyon drukkolok! Gondolkodtam én is a rootoláson, az apps2sd miatt, de parás vagyok egyenlőre imádom úgy ahogyan van.
A rootoláshoz/rom frissítéshez mindenképpen class6-os kártya kell vagy mezei 2gb-osról is megoldható? -
>-48-<
aktív tag
Először én is fehéret nyertem, de olyan olcsón, hogy a fickó nem is volt hajlandó eladni annyiért.
Ez meg fekete, de imádom.
Nem tudom milyen típus anyukád, de az enyémnek tetszett feketében is, amikor megmutattam neki.
A fehérnek állítólag nehezen olvasható a billentyűzete, bizonyos fényviszonyok mellett... -
Üdv.
1) Ha valaki megcsinálja a bejelentkezést, és nem formázza le a telefont, akkor nem kell mobilnet hozzá. Az új SIM kártya berakása után újra bejelentkezést kér, de ekkor már Wifivel is meg lehet csinálni.
2) Nem igazán van ilyen program. Szerencsére alapból igen jól kezelhető a rendszer. Na jó mégis eszembe jutott valami: hogyha bevállalós vagy, és rootolod a telefont, nomeg fehér G1-ről van szó, akkor a Backlight Off nagyon hasznos program (lekapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, így napközben is lehet látni a betűket). Egyéb hasznos program pl. az ASTRO fájlkezelő, a Meebo IM (MSN, meg egyéb IM hálózatokhoz kliens).
3) Nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest