- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Néha jó újra elolvasni valóban. Ez volt az első Androidos telefonom. Azóta kitartok a rendszernél. 1.5-tel vettem az elsőt és jelenleg 5.0-n vagyok.
és várom hogy holnap bemutassak a legujabb HTC-t.
Plusz poén: vicces beleolvasni a hozzaszolasokba, plane mondjuk az elso oldalakon.
konkretan a legelso oldalon kb 5 olyan forumtars nevet talaltam akikkel a mai napig osszefutok jopar topikban.
Azert ez jelenthet vmit. Hajra MA! -
greenstone
csendes tag
Mosolyogtató volt újra elolvasni ezt a tesztet, ezt a lelkesedést.
Pedig ha úgy vesszük nem is volt olyan régen, de mégis egy kis nosztalgia.
De a végszó teljesen bejött, tényleg mekkora fejlődés zajlott le...
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon tégla lett a G1 telómból.
Bootloader frissítés után lett tégla.
Innentől milyen lehetőségeim vannak visszahozni az életbe?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
grotib
tag
Nem tudom olvassa-e valaki, de azért felteszem a kérdést. Lehet e az, hogy romcsere alkalmával elromlik a kijelző tapi része (nem reagál semmire).
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
P-SZ-S
aktív tag
Igen, azért is kértem hogy fejtsd ki bővebben. De örülök hogy megoldódott. Én sajnos megőrültem a 192MB Ramtól, és megszabadultam tőle
.
-
P-SZ-S
aktív tag
Én használtam 1 éve
de szerintem tudok segíteni. Először is használj AmorRa recoveryt és ne clockwordöt.
ROM telepítése: felhúzod sd- kártya gyökerébe a .zip fileokat (ki ne csomagod), majd recoveryben kiválasztod hogy flash zip és indulhat a móka.
Kicsit bővebben kifejtenéd hogy nem szeretni a romokat? -
Lasy
veterán
Nos igen ez volt a gond. Elsőnek fel kell rakni az RA-t és utána a clockwork-öt.
Nos ezek meglennének.
root, recovery.
viszont a letöltött romot nem szeresse a telefon. miért?
csak ADB-n keresztül lehet frissíteni ezt a telefont?
Ezt nem hiszem, ha megvan a recovery miért ne lehetne azzal frissíteni?Használ még valaki rajtam kívűl ilyen készüléket?
-
>-48-<
aktív tag
Kicsit fura csere, de inkább arra figyeljen, hogy a billentyűk nem koptak-e még ki és mindegyik jól reagál-e a nyomásra. Ha már a qwerty miatt cserél...
A ROM az szinte lényegtelen, mert olyat rak rá amilyent akar. A CM 6.1 nekem annyira nem jött be. Vannak kevésbé túlpakolt és ezáltal (is) gyorsabb, könnyedebb ROM-ok. Fentebb említettem is egyet...//Amúgy a G2 tulajdonképen egy T-mo brandes HTC Hero. Korszerűbb processzora van mint a G1-nek. Dupla annyi ROM és másfélszer annyi RAM van benne. 23grammal könnyebb, annak ellenére, hogy nagyobb kapacitású akut kapott. 5mp-s kamerája van szemben a 3,2-essel ami a Dreamben van. No és amennyiben a fehér verzióval rendelkezik, annak még további előnye a teflon szerű borítás a hátlapon. Szóval ezt a cserét azért gondolja meg kétszer. Imádom a G1-em, számomra tökéletes, de azért a helyében inkább eladnám a Hero-t (40körül szerintem lenne rá kereslet) és a ráfizetendő pénzzel együtt már tuti tudna venni egy modernebb qwerty-vel is rendelkező androidos telcsit. //
-
telya
aktív tag
hali. egy ismerosom cserelne g2-jet g1-re (foleg qwerty billentyuzet miatt), akivel cserelne rafizetne valamennyit, mire kell figyelni a cserenel? azt irta cyanogenmod 6.1 fut rajta (android 2.2.1), az rendben van?
-
Clever
csendes tag
Sziasztok,
Eladó sorba került a telefonom. Úgy döntöttem beruházok egy x10-re. Remélem nem bánom meg.
A kicsike fekete, rootolt, dobozában, tartozékaival (a fülesét a múlt héten elvesztettem), új korától fóliázva. Sajnos egyszer kiesett a tokjából, szerencsére nem az arcára, hanem fenékre, és a hátára huppant (ebből kifolyólag az alsó részén, és a hátlapon lettek kisbb karcolások) Ezt a balesetet eltekintve mindig a tokjában, a belső zsebemben pihent a szívem fölött. A szoftveres dolgokban Karma kolléga volt a segítségemre több alkalommal. Külön köszönet érte.
30k körül gondoltam érte, de ajánlatokat várok. -
VarGabi
csendes tag
Helló!
Utána olvastam, tehát konkrét kérdések:
!Készítsünk nandroid backup-ot!
Hogyan?
Indítsuk el a fastboot-ot (windows esetén az andoid-sdk\tools\fastboot.exe,
Az valami program amit le kell tölteni és a gépről indítva mokolni valamit a telefonon?
Azt hiszem innen már menne.
-
VarGabi
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy T-mobile G1 et. Rootolva van de kicsit szét van esve a rom rajta.
A Cyanogen honlapról töltöttem pár ROM ot de a leírásokban olvastam mindenféle FIRERAT meg IMAGE, RADIO dolgokról amiket telepíteni kell. Azok mik? Elég nekem a romokat felrakni? Akitől vettem azt mondta, hogy a romok ZIP filejai tartalmazzák ezeket mind. Én hiszek neki, csak nem akarom, hogy az legyen, hogy a klasz rom mellett valami szar kiegészítő rendszerek ( szar RADIO meg IMAGE ) legyenek. Ja egyébként tök NOOB vagyok a témában. Bár ez gondolom látszik...
-
>-48-<
aktív tag
Na még egy fasza kis rom.
A T-mobile hivatalos MT3G 2.2-es frissítése kicsit kipofozva.
Nagyon gyors. Nekem elsőre szívta sajnos az akkut, de másodszori húzásra már jó. -
>-48-<
aktív tag
Tyűű bocs a késői válaszért.
Nekem nagyon jól működik. Simán van olyan gyors mint a gyári 1.6 volt(sőt). Használtam SuperD-t ami elvileg az egyik leggyorsabb donut rom. Na azt a szintet hozza simán. Az akku üzemidőm meg 1,5x-esre nőtt. Az apps2sd is működik rendesen pedig a gyári 2gb-s lassú karit használom hozzá.
Kipróbáltad azóta?
-
>-48-<
aktív tag
Na mi van? Visszahúz a szíved?
Amúgy bár havi egy új post van itt a topicban azért hátha valaki olvassa.
Találtam egy ROM-ot, amit a 2.2.1 alapján készítettek a srácok. Elképesztően stabil, nagyon gyors és baromira megnőtt az akku üzemidőm. A dual-touch persze engedélyezve van benne. A 2.2 összes funkciója működik, de nincsen túl ragozva mindenféle fölösleges kacattal.
Ha valakit érdekel Biffmod 2.1 Leaving on a Jet Plain
-
Sziasztok!
Egy jó barátom nemrég vett egy G1-et, amin egy Cyanogen ROM volt, amit lecseréltem mert nagyon döcögött, de csak rosszabb lett.
Lassú, akadozik, néha fagy.
Tudna valaki ajánlani egy stabil és gyors ROMot? Nem kell hogy szép legyen, csak jól használható.
Köszi. -
MartOOn
addikt
eddig az tetszett a legjobban...
azzal semmi bajom nem volt. Karma rádobott valami modolt romot asszem2.1-et és tök elég volt nekem. jó volt az akksija nem fagyott le naponta mint a mini pl.
jó volt rajta a qwerty... meg tetszett úgy egyben az egész. én hülye meg eladtam és vettem egy spicat...milestone nem ér annyit mint amennyibe kerül, x10 mini egész jó de már volt garanciális javításon de még a mai napig simán elő tudom 2 perc alatt idézni hogy megfeküdjön és menet közben kérje a pin-kódomot... wtf?
úgyhogy most megint hajtok egy fehér G1-re!
-
MartOOn
addikt
Hello! T-mobile G1 telót keresek megvételre, megkíméltet természetesen és ha lehet akkor fehéret.
ha esetleg valakinek porosodik egy otthon és megválna tőle akkor visszatérnék a G1-hez.priviben várom az ajánlatokat!
-
vtechun
veterán
válasz
unomomento #508 üzenetére
nem hivatalosan fel lehet, hivatalosan nem jelent meg rá, és nem is fog tudtommal, nekem épp 2.2-es van rajta
-
unomomento
csendes tag
hello, tervezek ilyet venni...még csak most...és érdekelne hogy fellehet e rá tenni a az android 2.1-ét vagy hogy hogyisvanez...?
köszönöm
-
gps76
őstag
Van egy eladó új 2300 mAh akkum eladó,hozzávaló hátlappal. Akit érdekel írjon privit!
-
Konflikt
addikt
mert S60 5th.
bovebben: rezisztiv bugus szar (a nagyobb felbontas, esetleg az ingyen navi szolhat mellette)
viszont arban a G1 jobb (bar ujonnan mar nemnagyon van, hasznaltan pedig koritestol/allapottol fuggoen 40-50 kozott mennek.)
es par inkabb szubjektiv erv: qwerty, android
-
adp
őstag
pontosan milyen ram és rom arány mert van ahol 256/128 at írnak erről van ahol 256/ 192 őt
-
adp
őstag
Karma!
úgy hallottam te értesz a droidokhoz meg a SW heckeléshez?
szerented mi lenne a legjobb egy g1 ra ? milyen androd? -
GeryPc
senior tag
helo mindenki
már többen kérdezték de hiába kerestem rá nem találtam egyértelmű választ hogy magyar nyelvet rá lehet varázsolni valahogy vagy sem? -
-
BalanceR
addikt
Sziasztok! Most tervezek Androidos mobil vásárlást...
G1, és Galaxy Spica közt vacilálok...
Szerintetek?
Illezve azt szeretném kérdezni ezt próbálta e valakiHero Rom on G1
Mennyire stabil? Gyors? Nem bugos...?
Köszi -
TOZ
addikt
Hm...
Cyanogen legujabb huzasa.
2.1-es ROM a G1-en. -
pub
csendes tag
-
Gabor tm
tag
Hali! Azt meg tudná valaki mondani hogy hogyan tudnám kideríteni honnan származik a telóm?
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Valaki fel tudna venni engme msn-en és szájbarágósan elmondani hogyan tudok szoftvert frissíteni?Nekem csak egy gyári g1 rom kellene,ugyanis pl ha a dialerre kattintok már alapból valami hibát ír ki,így telefonálni sem tudok!Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Beantech
aktív tag
Üdv asszem csináltam valami rosszat
van egy g1-em eddig valami rom volt rajta Rootol, cm asszem, na most visszatettem rá az 1.5-öt mert hibát irt ki folyton, de most meg nemtudom bekapcsolni mert ugyebekapcsolom és aktiválni kéne a gmail-es accot, de wifit nemtudok bekapcsolni, és telefon se tud felmenni a netre, gondolom német kártya kéne neki, valaki tud mondani valami okosat
előre is köszi.
-
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Megéri ilyen telefont venni?
A mostani ár asszem 60-70kiló körül mozog.
Mennyire lehet aktualizálni az oprendszert? A blútúsz kérdést valahogyan meg lehet oldani?
Köszi -
válasz
Beantech #473 üzenetére
Üdv.
Nézegesd ezt a topikot, az itcafé szférájában lévő Google Android topikot, az androidportal.hu-t, majd ha kezdesz belerázódni, az XDA Dreammel foglalkozó alfórumát.
Nem bonyolult a rendszer, hamar bele lehet tanulni. Ha olyan kérdésed van, ahol az említett két topikban nem találsz választ, kérdezd meg nyugodtan, vagyunk egy páran, akik megpróbálunk segíteni.
-
Beantech
aktív tag
Üdv Új vagyok még android fronton pár napja váltottam omniáról, belekostolunk android világába is
Eddig pozitiv a véleményem a rendszerről, markete sokkal jobb mint winmonak...Kérdésem az lenne, hogy valaki adna pár hasznos linket ahol okosodhatok android téren, hátha van amit google nem mutatott meg nekem
ÉS hogy kell romot frissiteni a G1-en, találtam pár leirást de angol nyelven amibe nem vagyok annyira otthon. Üdv és köszi előre is. -
gps76
őstag
Nem tudjátok miért nem tudok SMS-t küldeni,a legujabb dwang rommal cm az alapja?
Fogadni viszont tudok.
Ez volt más romnál is.De pl.:az sms központ számát merre találom?
Másik kérdés,hogy az Eclair alapú romoknál a sim kártyáról a contact-okat miért nem tudja kezelni?
De az ilyen jellegû progik se férnek hozzá.(contact2sim) -
kacsa04
csendes tag
Helló,
Ha van valamelyikötöknek eladásra szánt g1-e megvenném korrekt árron, ajánlatokat privátba várnék.
-
gps76
őstag
válasz
Konflikt #465 üzenetére
Kösz az infót.
Akkor töröljem le a többi partíciót...
Mert próbáltam én is,de megfagyott.
Tegnap ráértem,és nekiálltam rakosgatni mindenféle rom-ot.
A Hero félékből amiben még marad is memória meg elfogadható a sebessége,az a Mlign Hero3.2b.
Ami tetszett egy régi rom amiből kiszedték a "karácsonyfa" dolgokat,és gyors is:superhero 2.7.3 superlite. -
vtechun
veterán
jelentem felraktam a CM 4.2.10.1 -et. Ext partició nélküli SD kártyával érdemes csak. Így viszont nagyon meggyőző. Jónak tűnik. Remélem az is marad
-
>-48-<
aktív tag
Ja és ezt használja minden androidos!
Kerüljünk fel mi is a térképre: -
>-48-<
aktív tag
Na nem kaptam sajnos itt választ, de hátha valakit érdekel mire jöttem rá. Valójában jelez, csak annyira halkan, hogy csak max hangerőn hallatszik nagyon halkan a háttérben a bippegés.
Erre a problémámra és egy újra keresném a megoldást:
A sweeter home alternatív home screen miért nem telepíthető vajh a készülékemre?
-
gps76
őstag
válasz
Konflikt #452 üzenetére
Nekem valamelyik verziója volt fent,de akármelyik Hero romot próbáltam mind lassú volt.
Nincs egy olyan amiből a sok felesleges programot - ami a ram-ot használja - kiszednék?
Rootolni szeretném az enyémet,régebben Karma kolléga segített is,de akkor nem lett rootolva,csak elfogad bármilyen romot.
Ha rootolva van gyorsabb lesz 528 MHz-en?
HTC Dream fehér francia Orange-os.
Tud valaki segíteni? -
Konflikt
addikt
probalta mar vki a SenseHERO-v1.4-et? lehet felrakom ma
-
>-48-<
aktív tag
Tényleg mókás. Sajnos nekem a rohadt voda flotta nem engedi a net előfizetést, úgyhogy csak wifi közelben szórakozhattam vele, de tényleg szuper. Ettől még a nővéremnek is elakadt a szava, pedig őt aztán semennyire sem érdeklik a kütyük.
Lenne egy kérdésem is. Hívásvárakoztatásnál,aktív hívás közben csak a képernyőn látom ha újabb hívás érkezik, de hangjelzés nem figyelmeztet rá.
Androliben kerestem gyógyírt. A progi neve call waiting options. De a marketban már nem találom.
Valakinek egyéb ötlet vagy tapasztalat? -
MartOOn
addikt
ááááááááááááááááá
most szedtem le marketről a Google Goggles-t!!! öcsém ez már NASA-fejlesztés! összegyúrja a keresőt a Maps-szel a fényképezővel... bármit lefényképezel ha az fent van a neten megtalálja!!!! próbáltam laptop kijelzőről országházat, Eiffel tornyot Empire State Buildinget de J.F.K-t meg Jim Morrison-t is... 2 mp alatt lökte az infókat mindenről!!!! asszem ma 2x lemerítem az akksimat , szétjátszom vele magam! MINDENT az ég adta Világon lefényképezek!!!!!!(tudom a gyerekek is ilyenek... na bummm... nekem teccik!!!)
-
>-48-<
aktív tag
Nekem rootolatlan, szűz, gyári 1.6 van. Most egy picit örülök is neki, miután az utóbbi pár hsz-t elolvastam.
Egyenlőre még nem érzem szükségét a customnak, de mivel előbb utóbb úgyis belémbújik majd a kisördög, gyűjtöm az infót és ezért kérdeztem, mi az amit kerüljek... -
MartOOn
addikt
valami ritka kaka gyári 1,6 települt vissza, nagyon semmi se müxik...
alapfánksönöket épp hogy ellátja de ennek vmit cseszni kell minél hamarabb.
Karma-Félisten
számítok Rád!
-
MartOOn
addikt
na jóccakát mindenkinek!
Karma! nagyon köszönöm a segítséget! ha tudod hogy fejezzük be majd szólsz. Holnap csak este tudok ide benézni. THX!
Csá!
-
-
Megvan, hogy mi szállt el. Jó lett volna minden, ha nem lett volna sérült a ZIP fájl. Így viszont a gyári rendszer visszaírta a recovery-t. Na mindegy, orvosolható probléma, ha leszeded a CM 4.2.7.1-et innen (ezt elvileg odaadtam már), átnevezed update.zip-re, így rakod oda a memóriakártya gyökerébe, és a Recovery-ben Apply update-et választasz.
A Passiont meg igazán meghagyhatták volna a HD2 formatervének, egy kicsit túl kerek szerintem. De abszolút jó vas.
-
MartOOn
addikt
az első napokban nagyon zsírkirály volt! aztán ahogy kezdtem visszarakni a progikat kezdett belassulni... aztán dobtam fel fringet meg minden jót és összeszarta magát a teló... nem beszlve hogy csinált egy 18ezres számlát, pedig 500Mb-os netem van. majd kijön a szla ránézek.
-
vtechun
veterán
Ezek alapján van fent nekem a CM 4.2.7.1 . Teljesen rendben van.
-
MartOOn
addikt
hali! ma akartam Karma segitségével felrakni a 4.2.7.1-et de valami nem jött össze úgyhogy visszállt a teló alap gyári 1,6-ra. illetve recovery menüm is csökkentett lett. remélem Karma kitalál valamit. Ő a G1-em Keresztapja úgyis, ő rootolta.
nem tom most mi volt fent mert Ő rakta fel, de nagyon kaka lett a végére. BÁRMIBE képes volt belefagyni. nem müködött semmi.te milyet használsz?
-
pazo2005
csendes tag
vtechun
Te gondolom nagy GURU vagy köszi hogy segítesz![ Módosította: I_Am ]
-
Peet210
őstag
válasz
pazo2005 #421 üzenetére
Androit Market-en majd találsz szép számmal progikat. Nézelődj egy kicsit.
Szép a kép csak nem értem miért ide?
-
pazo2005
csendes tag
Sziasztok!Holnap cserélek és lesz egy fehér G1 telóm!Teljesen hülye vagyok az androidhoz ez az első ilyen mobilom.Olvasgatok már vagy 2 órája csak egy kérdésem volna:progikat honnan lehet leszedni,és lehet-e magyarosítani a telcsit?
[ Módosította: I_Am ]
-
-
MartOOn
addikt
tessék, ha ide írok, a kutya se olvassa... nem hogy válaszolna... megye t pulse topikba...
-
MartOOn
addikt
akkor ezt már ide toltom...
ki mit hallott a G1 frissítésekről? olvastam hogy 2.1 is lesz rá???
hülye kérdés de ha costum ROM van a telódon akkor mennyire érdekes a frissítés? mármint a hivatalos... természetesen.
még egy kérdés: melyik a legstabilabb legjobbanm használható G1 ROM? várom a véleményket pro és kontra. milyen fícsör milyen bug javítás milyen sütikólavideóval tud többet-kevesebbet.THX!!!
-
gps76
őstag
válasz
Konflikt #412 üzenetére
Csináltam egy képet is a szabad memóriáról:
Nagyobb képA power control widgetet,hogy lehetne kimásolni,hogy pl.: hero romnál használni lehessen?
-
>-48-<
aktív tag
Nem tudtok valami jo kis rss widgetet?
RSS WidgetBoard-ot hasznalok,de nem szereti a magyar oldalakat.
Gondolom a karakterkeszlet miatt.
Mobilarena hireket szeretnem olvasgatni. -
Levélnehezéknek viszont tökéletes súly és forma
Egyébként nagy kárt nem lehet tenni vele, ha betartod a kötelezően előírt sorrendet (előbb rádió, aztán SPL), vagy a biztonságos SPL-t próbálod telepíteni. Ez a legnehezebb módszer egyébként, drágának nem drága (megegyezünk, ha hétköznap Pesten vagy
), és igen, kell Neked. A feltelepített programokkal nem arányos a lassulás, azt magától, szűzen is tudja. A főzött ROMok nagyságrendekkel tovább bírják lassulásig.
Esetleg holnap Kecskeméten is.
-
MartOOn
addikt
ahha... és ez gáz? nehéz? drága? kell ez nekem?
lehet sok mindent pakoltam már rá a kicsikére? azért ilyen lassú néha? hmmm... asszem inkább keresek valakit az nagy Budapesten vagy Szegeden aki megfelelő juttatás mellett megcsinálja ezt nekem. Ugyanis a G1 dísznek nem jó... téglának meg kicsi és drága...
ha elcseszem akkor meg ez a sors várna rá... köszi a választ!
ha tud vki bótot ahova beviszem kicsikémet és megeszközölik rajta a repair-t azt nagyon megköszönném. (Dunától jobbra, azaz keletre, bármelyik város jó nekem)
thx!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest