- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Kicsit fura csere, de inkább arra figyeljen, hogy a billentyűk nem koptak-e még ki és mindegyik jól reagál-e a nyomásra. Ha már a qwerty miatt cserél...
A ROM az szinte lényegtelen, mert olyat rak rá amilyent akar. A CM 6.1 nekem annyira nem jött be. Vannak kevésbé túlpakolt és ezáltal (is) gyorsabb, könnyedebb ROM-ok. Fentebb említettem is egyet...//Amúgy a G2 tulajdonképen egy T-mo brandes HTC Hero. Korszerűbb processzora van mint a G1-nek. Dupla annyi ROM és másfélszer annyi RAM van benne. 23grammal könnyebb, annak ellenére, hogy nagyobb kapacitású akut kapott. 5mp-s kamerája van szemben a 3,2-essel ami a Dreamben van. No és amennyiben a fehér verzióval rendelkezik, annak még további előnye a teflon szerű borítás a hátlapon. Szóval ezt a cserét azért gondolja meg kétszer. Imádom a G1-em, számomra tökéletes, de azért a helyében inkább eladnám a Hero-t (40körül szerintem lenne rá kereslet) és a ráfizetendő pénzzel együtt már tuti tudna venni egy modernebb qwerty-vel is rendelkező androidos telcsit. //
-
>-48-<
aktív tag
Na még egy fasza kis rom.
A T-mobile hivatalos MT3G 2.2-es frissítése kicsit kipofozva.
Nagyon gyors. Nekem elsőre szívta sajnos az akkut, de másodszori húzásra már jó. -
>-48-<
aktív tag
Tyűű bocs a késői válaszért.
Nekem nagyon jól működik. Simán van olyan gyors mint a gyári 1.6 volt(sőt). Használtam SuperD-t ami elvileg az egyik leggyorsabb donut rom. Na azt a szintet hozza simán. Az akku üzemidőm meg 1,5x-esre nőtt. Az apps2sd is működik rendesen pedig a gyári 2gb-s lassú karit használom hozzá.
Kipróbáltad azóta?
-
>-48-<
aktív tag
Na mi van? Visszahúz a szíved?
Amúgy bár havi egy új post van itt a topicban azért hátha valaki olvassa.
Találtam egy ROM-ot, amit a 2.2.1 alapján készítettek a srácok. Elképesztően stabil, nagyon gyors és baromira megnőtt az akku üzemidőm. A dual-touch persze engedélyezve van benne. A 2.2 összes funkciója működik, de nincsen túl ragozva mindenféle fölösleges kacattal.
Ha valakit érdekel Biffmod 2.1 Leaving on a Jet Plain
-
>-48-<
aktív tag
Ja és ezt használja minden androidos!
Kerüljünk fel mi is a térképre: -
>-48-<
aktív tag
Na nem kaptam sajnos itt választ, de hátha valakit érdekel mire jöttem rá. Valójában jelez, csak annyira halkan, hogy csak max hangerőn hallatszik nagyon halkan a háttérben a bippegés.
Erre a problémámra és egy újra keresném a megoldást:
A sweeter home alternatív home screen miért nem telepíthető vajh a készülékemre?
-
>-48-<
aktív tag
Tényleg mókás. Sajnos nekem a rohadt voda flotta nem engedi a net előfizetést, úgyhogy csak wifi közelben szórakozhattam vele, de tényleg szuper. Ettől még a nővéremnek is elakadt a szava, pedig őt aztán semennyire sem érdeklik a kütyük.
Lenne egy kérdésem is. Hívásvárakoztatásnál,aktív hívás közben csak a képernyőn látom ha újabb hívás érkezik, de hangjelzés nem figyelmeztet rá.
Androliben kerestem gyógyírt. A progi neve call waiting options. De a marketban már nem találom.
Valakinek egyéb ötlet vagy tapasztalat? -
>-48-<
aktív tag
Nekem rootolatlan, szűz, gyári 1.6 van. Most egy picit örülök is neki, miután az utóbbi pár hsz-t elolvastam.
Egyenlőre még nem érzem szükségét a customnak, de mivel előbb utóbb úgyis belémbújik majd a kisördög, gyűjtöm az infót és ezért kérdeztem, mi az amit kerüljek... -
>-48-<
aktív tag
Nem tudtok valami jo kis rss widgetet?
RSS WidgetBoard-ot hasznalok,de nem szereti a magyar oldalakat.
Gondolom a karakterkeszlet miatt.
Mobilarena hireket szeretnem olvasgatni. -
>-48-<
aktív tag
Van egy ilyen hide progi, bár én még nem próbáltam...
[link]Sajnos csak trial, de lehet venni teljes verziót is.
A testreszabhatóság terén nekem teljesen megfelel.
Nem volt még olyan telefonom, amin lecserélhettem volna az sms programot.Ami nekem fájó pont, az a memória és a támogatott média típusok szűk palettája...
Amúgy imádom ahogy van!!! Főleg a hardveres billentyűket!
-
>-48-<
aktív tag
Esetleg valaki meg tudná mondani nekem, hogy miért nem tudok a call gomb hosszanti nyomásával hang vezérelt hívást indtani?
A manualokban azt olvastam, van erre lehetőség. (1.6ra frissült, nem rootolt UK G1) -
>-48-<
aktív tag
Angol női eladótól vettem az UK ebay-ről.
Mindennel (szállítás, unlock) együtt 51pénz volt.
Tökéletes állapotban, soha nem használta, nagyítóval sem látni karcot.
2009.augusztus 15-én küldte neki a UK T-mo.
Mindent (tok, töltő, usb kábel, fejhallgató adapter,manual cd)adott hozzá, még a2gb-s memkarit se nyúlta ki.
Egyébként lehet olcsóbban is leütni.Nálam ez is volt először a proléma!
Olyan olcsón nyertem (30E) hogy nem volt hajlandó elküldeni.clevernek nagyon drukkolok! Gondolkodtam én is a rootoláson, az apps2sd miatt, de parás vagyok egyenlőre imádom úgy ahogyan van.
A rootoláshoz/rom frissítéshez mindenképpen class6-os kártya kell vagy mezei 2gb-osról is megoldható? -
>-48-<
aktív tag
Először én is fehéret nyertem, de olyan olcsón, hogy a fickó nem is volt hajlandó eladni annyiért.
Ez meg fekete, de imádom.
Nem tudom milyen típus anyukád, de az enyémnek tetszett feketében is, amikor megmutattam neki.
A fehérnek állítólag nehezen olvasható a billentyűzete, bizonyos fényviszonyok mellett... -
>-48-<
aktív tag
Remélem, majd kideül, amint találtam egy másik hálózatot.
-
>-48-<
aktív tag
Megpróbáltam a tipped, de hiába tiltottam, engedélyeztem, nem csinálta meg. A böngésző ment, a maileket megkaptam, a maps is működött (a gtalk mondjuk nem tudott belépni), szóval minden ami net függő, ment wifiről, de letölteni nem tudtam a marketről. Bezzeg mobilnetről rögtön lerántotta ( remélem nem kel a gatyám is ráfizetnem
) Aztán viszakapcsoltam wifire, de megint megállt a starting download-nál.
1. Lehetséges az, hogy a gyorsétteremnek van fent valami letöltés tiltója?
2. Ez egy elég új gép elvileg (CRB17), lehet, hogy okosítottak rajta T-éknek, hogy wifi-n ne működjön a market letöltés?
Majd még megnézem, hogy más wifiken esetleg működik-e, sjna itt a x.kerületben mindenki kulcsos wifit nyomat...
Köszi a tippet!
-
>-48-<
aktív tag
Sziasztok urak!
Segitsegre lenne szuksegem.
Itt ulok egy gyorsetteremben es logok a wifijukon.
Probalok letolteni marketrol,
de a letoltes folyamatossan csak starting download statuszon
stagnal!
A telo egy uk G1 fekete. 1.5 fut rajta gyarilag.
Nincs rootolva. Regisztralt g accountal.Minden mukodik,csak ez nem!
Help! -
>-48-<
aktív tag
Na ba***us az enyém angliából jön 50 körül de ha ezt tudom, hogy most a pulse miatt mindenki eladja. Ráadásul szép fehéret...
Amatőr kérdésem a következő az urakhoz:
Ha rootolom a G1-et és modolt ROM-ot rakok rá, akkor egy esetleges hard reset után a rootolás és a rom megmarad?
Sejtem, hogy ha még ezt sem tudom, akkor a rootolás nem nekem való mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged