- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beantech #473 üzenetére
Üdv.
Nézegesd ezt a topikot, az itcafé szférájában lévő Google Android topikot, az androidportal.hu-t, majd ha kezdesz belerázódni, az XDA Dreammel foglalkozó alfórumát.
Nem bonyolult a rendszer, hamar bele lehet tanulni. Ha olyan kérdésed van, ahol az említett két topikban nem találsz választ, kérdezd meg nyugodtan, vagyunk egy páran, akik megpróbálunk segíteni.
-
Megvan, hogy mi szállt el. Jó lett volna minden, ha nem lett volna sérült a ZIP fájl. Így viszont a gyári rendszer visszaírta a recovery-t. Na mindegy, orvosolható probléma, ha leszeded a CM 4.2.7.1-et innen (ezt elvileg odaadtam már), átnevezed update.zip-re, így rakod oda a memóriakártya gyökerébe, és a Recovery-ben Apply update-et választasz.
A Passiont meg igazán meghagyhatták volna a HD2 formatervének, egy kicsit túl kerek szerintem. De abszolút jó vas.
-
-
Levélnehezéknek viszont tökéletes súly és forma
Egyébként nagy kárt nem lehet tenni vele, ha betartod a kötelezően előírt sorrendet (előbb rádió, aztán SPL), vagy a biztonságos SPL-t próbálod telepíteni. Ez a legnehezebb módszer egyébként, drágának nem drága (megegyezünk, ha hétköznap Pesten vagy
), és igen, kell Neked. A feltelepített programokkal nem arányos a lassulás, azt magától, szűzen is tudja. A főzött ROMok nagyságrendekkel tovább bírják lassulásig.
Esetleg holnap Kecskeméten is.
-
1) Tudtommal nem lehet. Az egészet a picsába kikapcsolni a Backlight Off nevű, rootot igénylő alkalmazással lehet (fehér G1-en kötelező), de a timeoutot szerintem nem lehet matatni. Lehet azért, hogy van rá valami rootos eszköz.
2) Szivacs. Én többek között ezért is adtam el. -
Oké, akkor próbáljuk meg a másik irányból, ez a konkrét sorrend állítólag hozott vissza G1-et a pusztulásból. Ha ez se jön be így, én kifogytam, alaplapcsere
De ha előadod, hogy nem csináltál semmit, csak bekrepált, lehet hogy ki tudod garanciálisan cseréltetni.
0) Kapcsold ki és húzd le a telefont, akku ki.
1) Keresd elő az Amon RA recovery image-et, tedd oda a fastboot mellé.
2) Add ki a következő parancsot:
fastboot boot recovery-image-neve-amit-nem-tudok-fejbol.img
3) USB be.
4) Akku be, a házikó nyomvatartása mellett. (kis kézügyesség kell most).
5) Fohászkodás. -
Lehet, hogy fastbootra még reagál. Szedd le az Android SDK-t és innen a megfelelő (pl. windowsos) fastbootot.
Tömörítsd ki valahová az SDK-t, dobd be a tools könyvtárba a fastboot.exe-t, parancssorral menj oda abba a könyvtárba. Dugd USB-re a befagyott G1-et, és add ki parancssorban ezt a parancsot:
fastboot devices
Ha látja a telefont, megmenekültél.
-
Pedig annak mennie kell... Csak a biztonság kedvéért: nyomd be tövig a kameragombot először, aztán nyomd a Powert, és mindkettőt tartsd nyomva. Ha a T-Mobile logó bejött, a telefon még biztosan nem tégla.
Egyébként lehet nem olvastam elég alaposan, pontosan mit is csináltál, hogy ide jutottunk?
-
-
Kifelejtettem valamit. Ennél van egy egyszerűbb lehetőség, ha szerencsések vagytok, és olyan G1-etek van, aminek kapásból EngineeringSPL-je van - akkor arra van egy harmad ilyen hosszú, bolondbiztos leírásom.
Kérdés: Ha kikapcsolt állapotban, kamera lenyomása mellett bementek bootloader módba, akkor mi látszik a képernyőn? Három színes csík, vagy fehér alapon gördeszkázó androidok? Ez utóbbi mutatja a jószerencsét. Kilépni egyébként (el szoktam felejteni mondani) a Call + Menu + Powerrel lehet a bootloaderből.
-
Megtaláltam az angol eredetit, de most reggel nincs kapacitásom összeollózni az én verziómmal
Szerk.: Proxy-t nem lehet beállítani a telefonon közvetlenül
A Marketen nem is láttam erre alkalmazást, csak parancssoros, SQL-es varázslást láttam eddig, meg egy forráskódrészletet.
-
Neked és MartOOnnak egyszerre szól:
Úgy tűnik, hogy sajnos tényleg nem működik a FlashRec az 1.6-tól kezdve. Persze nem kell csüggedni, a legbrutálisabb megoldást még mindig nem foltozták be, hiszen az a hardverben van benne
Ez pedig a HTC Gold Card. Ha a memóriakártyából ilyen aranykártyát csináltok, akkor a telefon szó nélkül hajlandó korábbi, akár más régióba (tipikusan US) tartozó teljes ROMot is feltelepíteni (DREAIMG.NBH), ami még sebezhető. És ezt kell betámadni.
Anno amikor még friss volt a G1-em (azóta már csak ex), még ez volt az egyetlen módszer, úgyhogy személyesen is megtapasztaltam
És igazából durvább is volt, mert nem volt FlashRec egyáltalán.
A dolgok mikéntjét parafrázisként írom le, Szafi77 csinált egy terjedelmes leírást Herora, ebből vágom ki a sallangot és a Hero-s részeket G1-esre cserélem. Itt található a leírás eredetije.
Nos. Az első szekció úgy ahogy van felesleges.
Kezdjük a második szekciónál. 1-4-ig jók a lépések.
5) Szedjétek le a Marketről az ASTRO fájlkezelő alkalmazást.
6) Indítsátok el, és keressétek meg a /sys/class/mmc_host/mmc1/mmc1:*/cid nevű fájlt, és nyittassátok meg a telefonnal. Egy számsor fog megjelenni, erre szükség lesz.A leírás 8-9-10-11-12-13-14. lépése jó. A 15. majdnem, nem kell kinullázni semmit, csak a megfordított kódot beírni az űrlapba.
A 16-19. lépések jók.
A 20-28-at nem tudom, elvileg jónak kell lennie, én inkább Linux-szal csináltam meg. Ha érdekel ez az alternatíva, szóljatok. Tömören: rá kell dd-zni a goldcard.img-t a memóriakártya /dev/-beli bejegyzésére közvetlenül.
Innentől kezdve jön a káosz, a downgrade-elés valahogy kimaradt a leírásból, de nem hiányzik G1 szempontból különösebben, úgyse úgy kellene csinálni.
Tehát le kell tölteni pár dolgot most, amit a kártyára kell utána másolni.
- US RC29-es DREAIMG.NBH, zippelve. Ezt kitömörítve kell odarakni a frissen sült kártyára.
- A legújabb rádió update. Ezt (és a következőket) nem szabad kitömöríteni.
- Most menjünk biztosra, először elég lesz egy HardSPLis.
- Ez a FlashRec verzió.
- Dwang v1.11-es ROM.Az elvileg helyes sorrend pedig:
- Mindent rakjatok az előbb leírt módon a kártyára.
- Mentsétek le a fontos adatokat a telefonról, igen, minden veszni fog.
- Tegyétek be a memóriakártyát ha esetleg nem lett volna benn.
- Kapcsoljátok ki a telefont.
- A kamera gomb tövig benyomása mellett kapcsoljátok be a telefont.
- Power gomb, majd a trackball a DREAIMG.NBH telepítéséhez.
- Ha végzett, a Call + Menu + Power gombokkal indítsátok újra, a régi rendszernek kéne bejönnie (1.1-es Android, ha minden igaz.). Ne hagyjátok frissíteni magát.
- Most kell bekapcsolni a Settings - Applications - Untrusted (hú, erre már nem emlékszem) pipát, majd feltelepíteni ASTRO segítségével a FlashRecet.
- Csináljátok végig. Ha megvan, elvileg véglegesen fenn van a cyanogen-féle recovery - jöhetnek a frissítések.A frissítések sorrendje (mindig Apply any zip from SD card):
1) ota-radio-blablabla.zip, reboot a menüből. Ha beindult kikapcs, a házikó gomb lenyomása mellett bekapcs.
2) update.zip (HardSPL). Ismét fontos, hogy a menüből indítsátok újra a rendszert. Elvileg ezután kapásból ide a menübe fog visszadobni.
+1 lépés: most kell egy Wipe a menüből.
3) dwang-blablabla.zip, reboot, és kész is.Bocs a formázás hiányáért, már nagyon hulla vagyok.
-
Hali!
Egyszer régen írtam egy ilyet, kis módosításokkal, amit majd összeszedek hamarosan, ennek még mindig működnie kéne. Ezzel az eljárással a következőket éred el:
1) Legújabb rádió ROM (kell a következő lépéshez), de egyébként is hasznos.
2) A Haykuro-féle SPL, ami mindenféle egzotikus ROM feltételéhez szükséges.
3) (Ezt korrigálnom kell!) Egy házi (magyar köznyelvben "főzött") ROM kerül a gépre, ami többek között többet tud, mint a gyáriak, nomeg alapból rootoltSzóval most még ne állj neki, de nézd meg, mert a procedúra elvileg ez maradhat. Hacsak nem foltozta be a Google a rést 1.6-ban.
Tényleg, milyen szoftver van a telefonodon?
-
Nem csak állítólag, tényleg az, kivéve a rendes nappali fénynél (nincs háttérvilágítás), illetve sötétben (a háttérvilágított betűket látod). Minden más esetben a világítás miatt láthatatlanok a feliratok. Szerencsére nem megoldhatatlan a kérdés, rootolni kell a telefont, és feltenni a Backlight Off-ot, hogy bármikor lekapcsolhasd kézzel a fényeket.
-
Üdv.
1) Ha valaki megcsinálja a bejelentkezést, és nem formázza le a telefont, akkor nem kell mobilnet hozzá. Az új SIM kártya berakása után újra bejelentkezést kér, de ekkor már Wifivel is meg lehet csinálni.
2) Nem igazán van ilyen program. Szerencsére alapból igen jól kezelhető a rendszer. Na jó mégis eszembe jutott valami: hogyha bevállalós vagy, és rootolod a telefont, nomeg fehér G1-ről van szó, akkor a Backlight Off nagyon hasznos program (lekapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, így napközben is lehet látni a betűket). Egyéb hasznos program pl. az ASTRO fájlkezelő, a Meebo IM (MSN, meg egyéb IM hálózatokhoz kliens).
3) Nincs
-
Jogos a kérdés.
Alapjáraton olyan, hogy hard reset, Androidon (legalábbis HTC-n) nincs, van helyette Wipe. Ez két partíciót formáz le a telefonon: a userdata-t, ami az alkalmazásaidat és az adataidat tárolja, illetve a cache-t, amiben ideiglenes cuccok vannak.
Magához a telepített rendszerhez nem nyúl, tehát a ROModnak semmi baja nem lesz
Kivétel: egyes CyanogenModok úgy működtek, hogy a userdata partícióra is pakolt pár cuccot telepítéskor, amik így elvesznek, és működésképtelen maradhat a maradék. Természetesen egy újratelepítés megoldja.
-
Gyari allapotban nem fogod tudni beinditani mobilnet nelkul (kotelezo a Google accountot megadni, es csak mobilneten hajlando ellenorizni), onnantol kezdve nincsen semmi nem trivialis hatranyod nem lesz. Sot, az akku is sokkal jobban birja.
Az enyem is elado, ha Budapest kozelebb van, mint Nyiregyhaza
-
válasz
vsgaborr11 #288 üzenetére
Bár attól függ, hogy milyen G1-ed van. A franciákon, meg néhány szerencsés másikon, pl. az Era-sokon ún. Engineering SPL van...
Amit egyszerűen kideríthetsz, ha úgy kapcsolod be a telefont, hogy a kameragombot nyomvatartod. Mit látsz? Ha deszkás droidokat látsz, akkor van egyszerű megoldás. Ha csíkokat, akkor kerítened kell egy kártyát nettel. (Tudok kölcsönadni esetleg).
-
válasz
vsgaborr11 #286 üzenetére
Mindkettő játszik, bár a probléma az, hogy egyiket se nagyon lehet megoldani bejelentkezés nélkül
-
válasz
vsgaborr11 #284 üzenetére
ROM-függő. Az újabbakon már lehet Skip-et is választani induláskor, és majd ha beállítottad a WLAN-t, utólag megadni a GMail accountod.
Sajnos régiekben viszont csak mobilnettel lehet, mivel nem tudsz mást beállítani
-
válasz
dirty.yakuza #242 üzenetére
Ja, az, hogy a feher G1-nek nem latszik a billentyuzete, csak ha teljes feny van, vagy ejszakai sotet
-
Szerintem meg addig kene valtani, amig konnyen elerhetoek a fozott ROMok, es nem kell annyit szivni az oda-vissza masolasokkal. Elonye van egy par, a teljesitmeny mellett fontos a root jog, ami a MarketEnablerhez, BT fajlfogadashoz, (feher G1en) a hattervilagitas kikapcsolasahoz, reklamszureshez, stb. kell.
-
válasz
runner 125 #229 üzenetére
Egy ilyen oldal mióta mérvadó?
"Szerencsére" tényleg 192 MB RAM van benne (idézőjeles, mert a nagytesók 288-at kaptak). A belső flash méretét nem tudom megmondani hirtelen, álmos vagyok utánajárni
-
A memoriaval csak azt tudod csinalni (a folos programok ritkitasan tul), hogy keritesz egy class 6-os SD kartyat, ketteparticionalod (egy 512 MB-os EXT3 particiot csinalsz a FAT32 melle), a tobbit meg majd a ROM intezi - atmozgatja az alkalmazasokat automatikusan. Esetleg egy harmadik, 32 megas Linux swap particioval a compcache-t is aktivalhatod, ami gyorsitja elvileg az egesz rendszert. En majd jovo szerdan szerzek memoriakartyat, onnantol tudok tobbet mondani (ludsimon-tol szerzem, itt MA-n).
-
Továbbra sincs class 6-os SD kártyám sajnos (átkozott Aqua), úgyhogy majd esetleg csak később. De BT és LED notifikáció híján nem kapkodom el.
A Hero ROM-okhoz egyébként több lépés is kell (kártyapartícionálás pl.), ez mind le van írva az XDA-n, nem szeretném leírogatni (főleg tapasztalat híján).
SZERK: Javárj, most a CM-3.9.10-re gondolsz? Persze hogy felraktam, és persze hogy érdemes.
Konflikt: Ez a kezdőkép lecserélése
-
-
Settings - Data synchronization - Background data.
Vagy a Power Control widgeten a 4. ikon.gps76: ez visszaszorítja a forgalmat, de nem ezüst töltény. A legbiztosabb az APN beállítások elrontása, mint az iPhone esetén is. Azt hiszem van erre program a marketen, ha nem kézzel akarod állítgatni.
-
Az ingyenes TasKillerrel tudsz kezzel bezarogatni dolgokat, bar a rendszer amugy is kilovi a hatterben maradt dolgokat (ld. Meebo-s problema), ha elfogy a RAM-ja.
En reszemrol elegedett vagyok, bar kacerkodom a 3GS beprobalasanak gondolataval
Egyebkent en nagyon nem szeretem a WM-et (hu, de finoman fogalmaztam), igy inkabb maximum a remalmaimban gondolok egy WM-es Dream-re
-
A fenti sávon lévő ikon jelez, ha van forgalom. De ez a zsebemben nem látszik, és egyébként se biztos, hogy azonnal le akartam volna szaggatni - főleg ha épp a leveleim nézem vagy valami. Egyébként egy notificationt igazán lőhettek volna előtte, vagy közben a panelra...
Egyébként szerencsém volt, mert bár nem volt net előfizetésem, a flottás csomagomban "csak" 0,03 Ft volt kilobájtonként.
-
válasz
Viktor0610 #163 üzenetére
Hahóóó, mintha a falnak beszélnék
A kérdés a telepítésre vonatkozott, nem a letöltésre. Amikor feltette a kérdést, már lenn volt a telefonon a frissítés.
Lebetűzzem?
-
válasz
Viktor0610 #161 üzenetére
Nem layer 8 volt
. Telefon bekapcsol, APN beállít, Google-be belép, pár óra múlva megjelenik, hogy "Itt a frissítés, fel akarod-e rakni?", mondom persze, és huss, már indult is újra. Ergó a hátam mögött szedte le.
-
válasz
Konflikt #159 üzenetére
Tudom, tényleg nagyon rossz csomagok
Sajnos hűség és flotta köt hozzájuk, és miután kaptam egy 15000-es számlát, mert a G1 letöltötte az 1.5-ös frissítését az első este, nekem is netet kellett kötnöm. Az 5 GB-osat válaszottam, mert bár árban ugyanoda lyukadok ki, legalább a forgalom miatt nem kell aggódnom
-
válasz
Konflikt #135 üzenetére
"Tehat a taskok nem jelennek meg. ezt ismered/probaltad?"
Nem próbáltam (nem use-case nálam), de ha egyszer Google-ös, és azt mondják, akkor biztosan jól működik.
"a bogeszoben tehat megy a multitouch mar. es itt a ketujjas nagyitasra kell gondolni, ilyenek?: ) google earth-hoz kene a multitouch. esetleg errol hallottal vmit?"
Pont erre kell gondolni. Kétujjas nagyítás, nem olyan gördülékeny, mint az iPhone OS-ben, de azért megy. És hallottam róla: nincs, és mivel nem nyílt forráskódú, egyhamar nem is várható.
"az altalad hasznalt CyanogenMod rom-ra miert esett a valasztasod, miben jobb/tobb az egyeb mas G1-re rahuzhato romoknal?"
Először is, ez volt az első amit kipróbáltam, még anno, és bevált
Azóta meg folyamatosan csak javult - a készítő, Cyanogen az egyik legjobb XDA-s hacker az optimalizáció terén. Szóval szép és jó és gyors. Használtam még a Ravenge-féle Ramjet buildet, ez a Rogersből készült, elég gyors verzió volt, de a fejlesztésben eléggé elakadt a főhős, pedig bug meg maradt.
"GPS-re van kulon app (igo, garmin, stb terveznek e vajon), vagy a google maps-al hajlando mukodni inkabb? bar nyilvan a mapsal megy. "
Már most is vannak kezdemények, pl. az AndNav2, amik offline navigációt adnak - még nem próbáltam mondjuk. Nézegettem még a GeoBeagle-t, az meg kifejezetten geocachinghez készült alkalmazás. De a Nav N Go nyilatkozta már, hogy haladnak az Androidos iGO-val. Előbb-utóbb lesz valami.
"megegy kerdes a kijelzo mechanikaja mennyire jo minosegu? miota hasznalod a G1-et, ill azota esetleg tapasztalsz gyengulest, lotyogest, stb? ugy alatlaban az osszeszereles minoseget milyennek itelned meg? Bar panaszt nemnagyon olvastam meg rola igazan."
Kb. egy hónapja használom, nem gyengült egyáltalán. A kijelzőmechanika érdekes, de elég stabil - a lötyögéshez azért meg kell rángatnom rendesen. Szerintem az overall minősége is nagyon jó, egy ponton recseg csak (álló helyzetben a kijelző jobb alsó sarka, ott a nyitómechanika), egyébként elég jó anyagból van és masszív is.
-
válasz
Konflikt #132 üzenetére
Nem kell bemutatnod a PC Suite-ot, S60 fejlesztő/hacker vagyok
És nagyon-nagyon szeretem..."mod: a taskok alatt a google fele taskokra gondoltam, amiket pl. a calendarban is tudsz kezelni: )"
Hát ezt így hirtelen nem tudom, nem szoktam sose ilyet használni. De így elnézve azok meg se jelennek a Calender alkalmazásban, egyáltalán
Egyébként én is a to-do listára gondoltam.
A hagyományos értelemben vett taszkkezelés, mármint a futó programok kezelése nagyrészt automatikus, de pl. az ingyenes TasKiller-rel rá lehet segíteni. Amit a Home gomb hosszan lenyomásával kapsz, az nem az aktuálisan futó alkalmazások (Activity-k) listája, hanem a nemrég használtaké. Könnyű elnézni.
"ha jol ertelmeztem kapacitiv a kijelzon multitouch nincs. nem is lesz, vagy esetleg erre is van mar app?"
Kapacitív a kijelző (hál' istennek), de multitouch csak a hergelt ROMokban van, és ott is csak a böngészőben találkoztam vele eddig. Az előbb linkelt ROMban (amit csak a screenshotok miatt linkeltem amúgy) is benne van ez a böngésző-hack, de az általam használt és kedvelt CyanogenMod 3.9-ben is. Nem sok olyan ROM van, amiben nincs
-
válasz
Konflikt #128 üzenetére
A PC Suite jó?
*sikít*
Alapjáraton taszkkezelő program sincs benne, de az ingyenes Astrid (ami az én ROMomban beépítve is megvan) tud online is szinkronizálni.
Fel lehet hát, akár csak magát egy hozzá hasonló témát, akár a Heroról visszaportolt ROMokat is. Ha az utóbbi módot választod, akkor le kell mondani a Bluetooth-ról, de a HTC Sync az működik például, meg a Sense UI is. Nézd meg pl. ezt a topikot
-
válasz
Konflikt #126 üzenetére
Videofelvétel: én a pályafutásom alatt egyszer se használtam erre. Egyébként a HTC Camcorder van nekem fenn (CM 3.9-es ROM), az 352x288-ban tud maximum rögzíteni. A minőség passz.
Filekezelés: a Marketen van több minden, nekem eddig legjobban az ASTRO vált be.
Sync: Jah, az alap G1-ek csak a Google-lel tudnak kontaktokat, naptárat és GMailt szinkronizálni. A Rogersesek tudnak még Exchange-et, a Hero pedig a Windowsos HTC Sync progival is tud kommunikálni. Backup a jelenlegi verzióban még nincs, rootolt eszközökre ott a Backup for Root Users. Az üzeneteket külön ki lehet menteni mindenféle app-pal, utoljára egy olyat találtam, ami GMailre töltötte fel őket beszélgetés formájában, nagyon király. (Meg a Donut verzióban is látszik már egy belső backup program kezdete.)
-
-
válasz
johnny23 #119 üzenetére
Az enyémnek sincs egyik oldalán se HTC felirat, mindössze egy "T-Mobile" a kézibeszélő-hangszóró alatt, és egy "with Google" a hátlapon. (német T-Mobile eredetű, fehér gép).
Egyébként tényleg vannak különböző verziók (elég sok szolgáltató forgalmazza), különböző néven és szoftverrel, például a kanadai Rogers verzióban van Exchange támogatás.
-
-
Van olyan G1 tulaj errefelé, aki próbálta már, vagy hajlandó lenne kipróbálni Haykuro Android buildjét? A linkelt oldalon van egy tutorial a rootolásról és a saját build feltelepítéséről. Ő már a Cupcake-nél tart
, a T meg ahogy olvastam, még nem jelentette be a hivatalos frissítést 1.5-re.
A felvezető szöveg szerint a multi-touch is benne van kapásból, bár azt nem írja, mire terjed ki. Kéne egy ilyen telefon
-
válasz
#16820480 #66 üzenetére
Igen, lefordíthatja az egész Androidot bárki (ha nagyon ráér), a baj ott jön be, hogy a G1-re nem tudja rárakni, mert a hitelesítő kulcsokkal csak a T-Mobile (meg persze a HTC/Google) rendelkezik. Ezt most nem tudom pontosan linkelni, az update-ek kapcsán olvastam valahol.
Kb. olyan, mint a Nokia esetében - a Nokia Software Updatert se lehet meggyőzni arról, hogy bármilyen szoftvert töltsön egy BB5-ös telóra. Vagy a WM-es telóknál, de ott legalább elég sok esetben megkerülhető.
-
"Miért kell ilyen alap dolgokkal elrontani valamit ami nagyon jó??"
Én üzletpolitikára gyanakszom. Ki venne bármilyen más telefont, ha van aduász? A HTC is olyan, mint a Nokia, nem vágja ki (sajnos) maga alatt a fát.sheratan: Bár az Android nyílt forráskódú, a G1 attól még nem egy nyitott telefon. A legutóbbi root-hozzáférést is szépen befoltozták
Mondjuk ígérték a normális BT API-kat, csak kisütnek valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest