- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz sasa134 #6012 üzenetére
Igen,igen én is agyaltam a cserén, szintén sima 6-ot használok, de nagyjából olyan 80-100e ráfizetéssel jönne ki a matek sztem, azt viszont nem biztos,hogy igazán megéri az upgrade! Tudom ilyenkor nem az észérvek döntenek, de sztem várok amíg előjönnek a kisebb nagyobb bugok!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
ghiottone
nagyúr
-
Rotate
veterán
válasz sasa134 #1993 üzenetére
csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy szlovák Orange esimmel, MO-n talan Vodaval volt normalis netem, talan Telekommal is, a Telenor valamiert nem ment, de igazából előtte a Oneplus 7T-vel sem, szóval gyanakszom, hogy a magyar szolgáltatók korlátozzák a külföldiek adatroamingját...
-
Rotate
veterán
válasz sasa134 #1900 üzenetére
még nem kapható.
ugyanazt a 21W-ot tudja mint kábelen, pontosan annyira lesz lassu wireless töltéssel is.
én alza black fridayen vettem egy 15W Fixed vezetek nelkuli tolto standet gombokért, es minimalisan lassabb mint kabelen... fel ora kulonbseg, ejjel az kb tökmindegy.
-
Dare2Live
félisten
válasz sasa134 #1893 üzenetére
státusza legalább megváltozott? csekkolnom kéne nem mindegy mikor hozzák.
ahogy látom ez az egész ajcsi vonal elég szervezetlen googlenel.
más: újlenyomatolvasó egy rejtély. 1hétig jól működik aztán 2napig 10ből 5*semennyire. aztán újból fixen jó. aztán nem. Igazán jöhetne már a decemberi patch...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz sasa134 #1885 üzenetére
Pedig írják, hogy ha küldik megy mail. Nagyon nem mindegy nekem.
akinek megjött németből annak változott a státusza? ellenörző oldal: [link]
ehez képest:"Gute Nachrichten! Ihr Antrag wurde von unserem Team genehmigt. Wir bereiten nun Ihre Kopfhörer für den Versand vor.Sie erhalten Ihre prämie innerhalb von 60 Tagen nach Erhalt der E-Mail über die Genehmigung Ihres Antrags. Sobald Ihre Prämie versandt wurde, benachrichtigen wir Sie per E-Mail."
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ShadowLac
addikt
válasz sasa134 #1616 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek. Kb 1 perc múlva jött email hogy elfogadták.
Már nem tudom kitörölni. Topikgazda esetleg??[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
válasz sasa134 #1612 üzenetére
Köszi. De nekem ez 12 számjegyű??
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
qqzs
őstag
válasz sasa134 #1495 üzenetére
Nekem az a bajom hogy alandoan a telefon valaszol meg akkor is ha Google home mellett allok. Lehet a tensor chip teszi a dolgat picit jobban mint kene.
Most hangolom a Novat es nem megy benne a balrol huzasra az a google now vagy valami olyasmi amiben vannak hirek meg idojaras.l meg kereso. A settingsbe az van hogy a balrol huzasra a goggle app indul. De ha elinditom a google appot abban csak sima goigle kereso felulet van. Mi az pontosan ami balrol bejon?
Eladó: GTS450
-
Rotate
veterán
válasz sasa134 #1418 üzenetére
következő update-nél visszakerül... ott is csak emberek dolgoznak...
ráadásul utólag is lehet vele cuccot törölni képekről, szóval nem az van hogy amit addig fotóztál az kuka... ha meg nem tudsz nélküle élni, apkmirrorrol allitsd vissza az előző verziot, es auto update off
kicsit már túllihegitek ezt a dolgot.
látom itt senkinek nem volt LG Optimus 2X-e :D akkor tudnátok mi az ha valami tényleg szar :D
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz sasa134 #1400 üzenetére
Hívd fel őket, tudsz beszélni emberrel (5ös almenü), kell majd a házszám és az irányítószám, aztán addig ne rakd le, amíg live meg nem oldják. Én kaptam az ügyintézétől a beszélgetés alatt egy mailt, abban a linkre kattintva feltöltöttem a rendelésről a print-screent, és egyből jóvá is hagyta az igénylést a hölgy. 2 perc volt.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
ezoltán
tag
válasz sasa134 #1392 üzenetére
Köszi. Sosem tekertem el a széléig.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
ezoltán
tag
válasz sasa134 #1389 üzenetére
Személyesen. Köszi. Visszaküldöm.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
-
TTomax
félisten
válasz sasa134 #1179 üzenetére
október 27 éjfélig tartott az előrendelés...az enyém akkor lett rendelve,november 19-24 a várható kiszállítás,úgy hogy egy sima fekete pixel 6ot rendeltem,ami elvileg nem problémás...
Szóval nekem a feladás dátuma sehogy nem jön össze októberre,de lehet még a november is necces lesz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz sasa134 #1176 üzenetére
Na ez azért érdekes,aki nem kapta meg még az előrendelésből a telefonját akkor az ne is számítson fülesre?
Én is rendelési időt írtam volna rá az biztos...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ArsenalF
aktív tag
válasz sasa134 #1176 üzenetére
Na akkor mar elore latom hogy nalam is gond lesz ebbol, pont ma reggel csinaltam szinten a szallitas datumaval. A masik nagy bajom egyebkent az volt hogy nem enged csak nemet telefonszamot megadni, holott a kinn elo ismerosomnek nincs nemet szama evek ota a magyart hasznalja -.-
-
Rotate
veterán
válasz sasa134 #1057 üzenetére
a túltolt hype-ra megjött a túltolt fikázás válaszul, nincs új a nap alatt... nem kell vele foglalkozni, a legtöbb "probléma" vagy kezdeti bug, ami javítva lesz, vagy felnagyított apróság...
van itt olyan, akinek tényleg meg is jött, és a használatba vétel után megbánta? szerintem minimális... minthogy nem érdekel, én imádom ezt a telefont, de jellemzően azok a legcsalódottabbak a problemak miatt, akik nem tudták, nem merték megvenni, kicsit fura :D
-
ghiottone
nagyúr
Erre kíváncsi leszek. Nekem az lenne a logikus, ha a kézhezvételétől/kiszállítástól számított 14 napos elállási lehetőség után indulna, de az a november 2. is ott van. Mindegy, kedden itt a teló + megnézzük az igénylést engedi-e.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest