Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Jól van,nincs itt olyan nagyon nagy baj ... [link]
-
Tewe013
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt nekí írd meg, én csak leírtam egy mondatot a reviewból.
Én nem számítok 13PM üzemidőre. -
doooo
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Oké, de akkor ne hozd fel sokadszorra, mint holmi általános jellemzőt, vagy olyasmit, amibe bele kell törődnie mindenkinek.
Csak rajtad múlik, hogy kicserélteted-e vagy sem, nem a gyártón (tudom, hogy plusz kényelmetlenséggel járna, épp ezért nyilvánvalóan elfogadható érv, ha valaki épp emiatt inkább nem kezd ilyesmibe; csak hát akkor... nem is érdemes róla ilyen módon beszélni). -
Dare2Live
félisten
igazából nem az SW hanem a TSMC vs Samsung 5nm és kijelző és modem kombó miatt van a legjobbak közt a 13 pro a 13 pro max meg aksiban most a csúcs.
De a sima pixel 6 sztem nagyon nem lesz lemaradva a 13 protól, pixel 6 pro az egy 20-25%ban de a sima 7-8h SOTja nekem bőven jó. Max kikpacsolom az 5Gt az tippem szerint ami problematikus. Igazából nincs olyan szitu amikor nekem a 4G sebessége ne lenne elég.
Amúgy vszeg én is elcsábultam volna apple vonalra de az IOS UIt baromira nehezen szokom, apple ökoszisztéma előnyei nekem kb minimálisak és lássuk be a sima pixel 6 amit amennyiért ad az egy igazi ár/érték bajnok.
-
coolrob
aktív tag
Ha elolvasod mire válaszoltam, akkor megérted miért ejtettem szót az iPhone-ról...
A Pixel 6 eleve 15-20%-kal jobban bírja mint a Pro, szóval nem csodálom ha elégedett vagy.
Sajnos nagyon nem ment át a mondanivalóm, pedig eleve leszögeztem, hogy nincs iPhone-om, és úton van a Pixel 6-om is. Nem mellesleg az aksiidő kb az egyik legfontosabb tulajdonság számomra egy telefon esetében, szóval a pénisz méretéses hasonlatot sem igazán értem. -
Imilenni
addikt
Srácok, van esély rá hogy valahol kivan téve a telo? (Szolnoki vagyok)
Megfogdosnám, mekkora tégla.. Mert szívesen adnék neki esélyt, nagyon jó árat kaptak! -
Rotate
veterán
közepes? hát jó :) mármint nem azért hogy most itt bármit is védjek, de szerintem totál jó az aksi idő... aztán most hogy mihez hasonlítod, egyik több másik kevesebb... számít? Pixel 6 tulajként kit érdekel mennyi az iPhone aksi?
mire jo ez a peniszmeregetes? valaki azert vesz telefont, hogy elmondhassa hogy ez es az mennyivel jobb mint valami mason? valaki tenyleg jobban alszik, mert 2 oraval tobbet bir a telefonja, mint a másiké? az aksiidot nem mas telefonhoz kell merni, hanem a sajat hasznalathoz, hogy adott tevekenyseggel mire eleg.
adott egy eszkoz, amit minden teren kb a csucs ala lőttek be 5-10%-kkal, aztan megy a marakodás meg a méregetés... ha egy eszköz önmagában jó, akkor ezt miért kell oldani?
A Nexus 4X óta nem volt ilyen fasza telefonom, amit imadtam, pedig szar volt a kamera, aksiido meg szarabb... manapsag az emberek tenyleg semminek nem tudnak orulni, ugye?
-
-
coolrob
aktív tag
Előre leszögezem nem vagyok iPhone párti, Pixel 6-ot rendeltem német ismerősöm keresztül, így követem a topikot és a teszteket, redditet stb. Folyamatosan lovagolsz az aksi időn, amivel lehet, hogy csak magadat akarod nyugtatni, de egyszerűbb lenne elfogadnod hogy az aksi közepes lett. Ezt már akkor lehetett tudni, amikor kiderült a SoC felépítése. Sajnos láthatóan nem érted, hogy semmi gond azzal, hogy különböző tesztekben teljesen más eredmények jönnek ki. Az hogy valaki YouTube-n videót néz wifin keresztül, mondjuk 200 nites fényerőn és kap 12-13 óra kijelzőt, teljesen rendben van, csak úgy, mint MKBHD 4-5 órás kijelzőideje. Ő valószínűleg 5G-n tolta, max fényerőn, játszott, navigált stb. Jobban jársz, ha elengeded végre a dolgot, mert pláne a Pro változat esetében (nagyobb kijelző, 1440p-s felbontás) baromira csalódni fogsz. iPhone Próhoz hasonlítani meg egészén nonszensz egyébként, mert jelenleg sajnos egyetlen androidos készülék sem ér fel hozzájuk aksiidő tekintetében pláne nem a Maxhoz.
-
Rotate
veterán
válasz
brainticket
üzenetére
van melóban a bedugós fülesemhez egy 10W Xiaomi wireless charger, és még az nem 300% a töltésidő különbség, inkább ilyen 50% körül...
2 ora vs. 3 ora
-
marcarc
senior tag
válasz
brainticket
üzenetére
én is 7 pro-rol váltok, nem örülök annak h visszalépés lesz a töltésben. :/
-
TTomax
félisten
PPS töltőtől mit vártok?Az nem arról szól,hogy 30Wal végig nyomja...Az MAX 30Wal tölthet,de azt kb az első 30%ig teszi, (már ha úgy van programozva)onnan az a cél hogy az akku ne melegedjen,vezérelt töltés,majd a Google tudja .Látszik,hogy biztonságra játszik Google.Nem igazán akarnak gari idö alatt akkut cserélni.Vagy csak simán még nem működik és 18Wal tölt végig...
-
Tewe013
őstag
válasz
brainticket
üzenetére
OnePlus 7Pro-nak egy 1000essel kisebb aksija van, azt nyilván gyorsabban telinyomja 30W-tal, mint az 5000-es akksit.
-
brainticket
aktív tag
Baromi lassan tölt a gyári töltő, szerintem kizárt hogy ez 30 Watt lenne, szerintem nem sok értelme van megvenni 29 euróért, nehéz elhinni hogy egy akármilyen töltő még ennél is lassabban töltene.
OnePlus 7 pro-ról váltok, az is 30W, de ez eddig kb kétszer háromszor lassabban tölt.
-
Tewe013
őstag
1,5 órás review: [link]
Ő azt mondja, hogy az akksi kb. iPhone 13 Pro Max szinten van pár nap után amikor beüt az adaptive battery. -
doooo
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Dehogy volt olyan... honnan veszel ilyesmiket? Mindig kiadnak szoftveres frissítést, ha olyan eredetű a dolog, és tömegeket érint (kalibrációs, fényerő-szabályozós probléma), ha meg hardveres, akkor gyártási hiba, és kész. Cserélik, a készülékek 99 százaléka meg hibátlan, mint minden más esetben is. A zöldülésre gondolok, nem a jelly-effectre, utóbbi nyilván ugyanolyan mindegyiken.
-
doooo
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Miért nem garanciáztattad? Vagy ha újonnan vetted másfél éve, még most is vihetnéd. Zselé effektus Tab S3-on is volt amúgy, nem tudom, hogy a legújabb Tab S7-széria esetén mi a helyzet (nem mintha engem zavarna, vagy igazán érintene (csak akkor használom ilyen módban, ha az adott app nem támogatja a fektetett megjelenítést)).
-
doooo
veterán
Igazán befejezhetnék már a GSMArena tesztjét a Pro-ról...
-
Squirrel
őstag
Sziasztok! Gyári fólia van rajta vagy rögtön kell rá valamit rendelni?
-
Rotate
veterán
szerk.
tettem a mappába egy videót is... 1080p 60fps, mert nekem overkill a 4k telefonos videózásra.
a naplemente miatt van egy kis lens flare, de nekem még tetszik is így :D
-
Rotate
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
aha, az aksi idő jobb, mint a 7T...
minden szinkronizál, wifi 4g dual simmel állandóan aktiv, AOD aktiv, Bluetooth bekapcsolva okosóra miatt, és eddig ez a mai nap:
Hozzáteszem, nem játszom, FB / hírolvasás / pár fotó / insta meg videó nézés, meg munka, amire használom, kb mint a legtöbb ember...
leslien: nem pontosan értem a kérdést, sry :)
marcarc: köszi

-
Rotate
veterán
csináltam pár képet, nem vagyok egy nagy fotós, feltettem drivera annak, aki nézne pár real life képet...
nem vagyok szakértő, de nekem nagyon tetszik a képek minősége, a 7T-n is tetszett, ezzel jobban tetszik.
-
Quattro
tag
Arra sajnos nincs garancia, hogy ez a hiba nem megy-e át később egyre gyakoribb "villogásba" normál használatnál is. Jelenleg senki nem tudja mi ez, lehet csak ennyi és nem lesz egyre zavaróbb a hiba de lehet hogy heteken belül akár használhatatlan lesz a telefon mert olyan gyakran jön elő a hiba nem csak bekapcsolásnál. Sztem érthető ha az embernek így elmegy a kedve tőle és oda a pozitív vásárlási élmény, hogy van egy hibátlan, jó terméke az embernek.
-
Tewe013
őstag
Itt mindenki kikapcsolva nyomkodja a bekapcsoló gombot?
-
TTomax
félisten
Azt lehet tudni,hogy a sima 6os is produkálja-e a jelenséget?
-
spawn21
veterán
én vissza mondtam a rendelésem.
Nem fogok zöld kijelzővel játszani, 2021-ben elfogadhatatlan. Azon kívül biztos jó lett. -
brainticket
aktív tag
Az én 6 pro-m is csinálja a kikapcsolt állapotban kijelző villodzást, de úgy döntöttem nem foglalkozom vele, nem nagyon van kikapcsolva a telefonom úgyse, vagy ha ki lesz kapcsolva nem nyomogatom a power gombot.
-
Dare2Live
félisten
"nem is lesznek cserélve a Google által mert azt mondják, hogy ez ilyen?"
Ilyen még MOon sincs.
Én amúgy csináltatnák róla egy videot. Aztán eldönteném, hogy azonnal vissza. Vagy azonnal megy garanciára mert kell a bose füles.
Lássuk be a bose füles miatt baromira megéri még akár egy garanciáztatást is. -
Quattro
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Persze, hogy nem. De egyelőre még az sem tudom, hogy ez hiba egyáltalán? Hogy bekapcsoláskor villódzik, vibrál a kijelző? Az a baj, hogy még csak most indultak meg a kiszállítások és nem tudni, mennyi ilyen van. Ha csak 1-2 arra legyint az ember de ha nagyon sok ilyen lesz és nem is lesznek cserélve a Google által mert azt mondják, hogy ez ilyen? Nagyon bosszantó ez a bizonytalanság. És ha a cserekészükék is pont ilyen lesz?
-
Dare2Live
félisten
Nah nekem is kihozták.... haverhoz németbe. Majd nov 18.án hozza haza.
Tokot+kijelzőre fóliát simára nézett már vki?
-
Dare2Live
félisten
Az S21 vagy/és az S21 ultra sorozatot is érintette ha jól emlékszem a BOE oled szériát. Márpedig az az 500.000Fts legdrágább kategóriában van.
Persze ez sehol se elfogadható az 50.000es low costban sem. Megértem ha ezért nemkell.Amúgy ez sztem nem hiba hanem fícsör.
Amit én láttam legekvésbé se zavaró... de ingyen van egy kijelző cseréd. Amikor Samsungnál aksit is szokták cserélni. -
Rotate
veterán
sorozatgyártott eszközökről van szó, mindig lesz selejt, főleg frissen a megjelenés után. visszamegy, cserélik, kapsz jobbat.
szerintem nem kell ezt ennyire felfujni. en is morci lennék, de érted, milyen jó hogy mar most kiderült, és nem amikor már nálad van :)
én bootloopos 7T-t kaptam, legutóbb, az a jobbik eset volt, mert újra húztam még melóban, aztán azóta sem volt vele semmi gondom... de ettől még szar volt, hogy megjött, kibontom, es be se kapcsol :/
-
Quattro
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor megy vissza, ahhoz drága, hogy talán elmúlik vagy nem. Ez lett volna a legjobb és eddigi telefonom eddig, de így nem lesz... Itt sztem ilyen kijelző ""hiba" nem elfogadható. Ha már a legelején ilyen, milyen lesz később? Nem hiszem el.... 😔Pedig bíztam a Googleba
-
Quattro
tag
Valaki kézhez kapta már a Prot és próbálgatta? Elvileg megjött nekem is, kint kicsomagolták még és tesztelték, hogyha gond van, vissza lehessen küldeni Googlenak. És sajnos itt is előjött kikapcsolt állapotban az a zöld vibrálás, ami már itt a fórumon is jelezve lett egy kinti cikk alapján. Ez nem oké, nem? Ez nem normális vagy igen?
-
Bazsi84
senior tag
Más valaki aki már használja 1-2 napja a telót? Akksiról mit gondoltok?
-
K82
őstag
Lehet h mini, de 4000 mAh-s akku volt benne. Az SD888 lett volna a lényeg, az SD865/870 pároshoz képest bő 10-20%-kal kevesebb üzemidőt tudnak produkálni az ezzel szerelt telók. A gsmarena endurance rating-je meg pont ezért jó mert a használati szokásaim nem nagyon változnak, az ott megadott értékek pedig viszonyítási alapnak tökéletesek arányaiban. És direkt nem SoT-ot írok, mert ahogy Te is írtad, ami Nálad 6.5 óra az másnál akár 8+. Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki gsmarena-nál üzemidőre, egyedül ez tart vissza egyelőre a vásárlástól.
Szóval mindegy lett volna mire váltok P4XL-ről, bármelyik SD888-as telóval nem lettem volna sokkal előrébb, de a OP8T-nél azért érzem azt a 100+ órás értéket... -
Bazsi84
senior tag
Jelenleg csak masodik telokent hasznalom a pixel 6-ost, kartya nelkul,itthon, csak wifi-hez csatlakozik,még keresem a megfelelo kártyát..sok a meló mostanában,ugyh osszesen 2,5 óra SOT volt eddig az utolsó feltöltés óta.De mindezt 48 óra alatt.És még 67%-on van a teló. Persze tudom,kártya nélkül,sokat számit.De ez jelenlegi korulmenyek kozott akkor is 5-5,5 óra 4(!!) Nap alatt kb..Ugyh sztem nem lenne meglepő a 7-8 óra 1 nap alatt.
-
hajbel
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem általában annyi szokott lenni, amennyit MKBHD mér, pedig 25% körül van auton a fényerő csúszka (OP 6T). Linkelgették már régebben más topikokban a 8-8.5 óra sot-ot, amikor nekem 6.5 alig volt meg. Gondolom valami trükközés volt azoknál, amit persze nem vallottak be, mint általában a gpu topikokban a vérpistikék, akik feltekerik az órajeleket olyanra, amit 2 percig bír a vga és azzal vagánykodnak. Az ilyen gsmarena stb. stressz tesztek kb. semmit nem érnek, mert mindenkinek eltérőek a felhasználói szokásai, nekem általában megegyezik MKBHD-vel, aki normálisan használja a telefont, nem béna tesztekkel és nem is feature phoneként, mint a SOT-tal vagánykodó Vér Istvánok.
-
sasa134
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Köszi
-
K82
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
SD888-as telók max. annyit tudnak nálam, a Zenfone8 volt a negatív rekorder eddig kicsivel két óra fölött.
-
sasa134
addikt
az csak nekem furcsa, h a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával a G Assistant indul el, nem pedig a szokásos újraindítás/kikapcs menü? hol lehet ezt átállítani?
-
sasa134
addikt
kábellel összekötve költözök a P5-ről a P6-ra, úgy 25 perce megy a csík a P5-ön és azt írja, hogy "fiókok másolás", a P6on pedig "ellenőrizze a másik telefont"
ez így okes?
-
leslien
nagyúr
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
jogosult vagy hisz előrendelted.. az már tök mindegy, h mikor fizeted ki...
-
ezoltán
tag
Megrendelték és kifizették nekem az első nap. Azóta semmi. Még információ sincs. Így én is tudnék telefont forgalmazni.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
én előrendeltem az Alza oldalán egy fekete P6 Pro-t, de mégis az iPhone 13 pro marad úgy döntöttem. Ezért törölném az előrendelést, amennyiben valakit érdekel átadom neki a vásárlási lehetőséget privátban lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem számítok 13PM üzemidőre.
Egyébként ez is sokkal jobban teljesít, ahhoz képest amennyire le volt sajnálva. A Pixel 6-tól kb. 6-7 óra SOT-ot várok az én felhasználásom mellett és azt szerintem hozni fogja.

van remény estleg, h ez nem hardveres probléma? mert akkor kell egy kis idő mire kijön a hibátlan a szalagról ...
Amit én láttam legekvésbé se zavaró... de ingyen van egy kijelző cseréd. Amikor Samsungnál aksit is szokták cserélni.