- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Alza ma küldött e-mailt, hogy fogalmuk sincs mikor lesz telefon, szóval, ha várni kívánok, erősítsem meg egy linken (ami nem is működött). Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egy ügyintéző megerősítette a rendelésemet és azt mondta, hogy a rendszerben az égvilágon semmilyen infó nincs arról, hogy mikor, mennyi teló jön nekik ls mennyiért. Azt mondta, hogy még idén talán kapnak belőle pár darabot.
Regards: Csepy
-
ezoltán
tag
Egy magyar sem kapott tesztre telefont?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
ShadowLac
addikt
válasz Drakmusz #883 üzenetére
Sokkal nagyobb a kereslet mint ahogy gondolták.
Én mindenféleképpen iphonet akartam venni most. És csak elcsabitott a P6 marketingXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Drakmusz
addikt
Egy Jiayu mobillal indult az androidos pályafutásom, után már csak Nexus/Pixel készülékeket használtam.
A pár napos Xiaomi vagy Huawei kitérőket nem tartom számon annyira.
Megkedveltem a rendszert, ez áll közel hozzám.
Az Almának többször is nekifutottam, nem tudott meggyőzni.
A termékeik mondjuk kiválóak, ez vitán felül áll.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bbendre
őstag
válasz Dare2Live #888 üzenetére
Én sem szerettem az IOS-t. Céges telefon volt és utáltam. De rájöttem, hogy a céges telefonokat mint utáltam. Amikor egy sajat Iphone-t nyomkodtam hirtelen minden jó(bb) volt.
Egy valamit nehéz megszokni az a minden működik. Beállítasz mindent és megy. Semmi kellene egy új live hatter, wow megint valami változott. Most kedvem van minden átvariálni. Ez már megint nem megy, csináljunk valamit érzés.
Bekapcsolod és megy. A kocsihoz elsőre kapcsolodott. A Pixelel fél évig szívtam mire ment rendesen sajnos az Android Auto.
Nincs AOD amit sajnálok. Meg a faceID nagy szívás ha maszkban van. Most Bécsben dolgozom és itt kell a maszk folyamatosan, boltban, mindenhol és ilyenkor marad a PINiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Dare2Live
félisten
detto nálam is uez. Nehéz leírni nekem túl zárt. Persze ez másik oldalról az előnye is.
Vicces de belegondolva egy 13 pro HWban a legjobb. És amit ad azért nem is drága. Egy baja van (nekem) az IOS.
Céges IPhonem van csak telefonállásra használom lehet kipróbálom állandóra pár hétre hátha.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gattolino
senior tag
Google nevetséges egy cég lett. Térjenek vissza a keresőmotorokhoz, ahhoz értenek..
Vivo X90 Pro Plus
-
WiZARD
addikt
Én 19-én rendeltem néme store-ból, és fél órán belül töröltem is a rendelést.
A pénz azóta is be van foglalva a kártyámon...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Drakmusz
addikt
Nincs jelentősége, mivel az átlagemberek 90%-a még soha nem hallott a Google hardveres részlegéről.
Persze ettől még lehetne a dolgot normálisan csinálni, és ez több kérdést is felvet.
Milyen különleges erőfeszítéseket igényelne mondjuk a rendes forgalmazást megoldani??!!
Sz.rnak rá, mert az összbevétel tekintetében ez csak egy aprócska tétel a többi között.
Most megnyomták a marketinget, jóval nagyobb készletet rendeltek mint az eddigi modellekből.
Erre nem lehet kapni, várólisták vannak.
A világ egyik legnagyobb tech cégéről beszélgetünk....
Kár hogy nem tudom megkedvelni az IOS-t, már régen váltottam volna.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
ghiottone
nagyúr
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Don't Panic #867 üzenetére
Semmit. Nekem 45 wattos Gan van, töltési sebessegek 0%-rol kikapcsolt allapotban, 1%-nal kapcsoltam be, onnantol ugy toltott:
10 perc : 15%
20 perc : 31%
30 perc : 47%
40 perc : 61%
50 perc : 73%
60 perc : 81%
70 perc : 88%
80 perc : 92%
90 perc : 95%
100perc: 97%
110perc: 98%Teljes feltöltés : 1:53
Nem gyors,nagyjabol az első 35 percben (55% kb) tolthet full sebesseggel utana fokozatosan lassul.
-
Tewe013
őstag
Ha PD3.0-ás akkor ugyanazt, mint a gyári 30W-os töltő, ha nem akkor annyit sem.
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
Nekem ugyanúgy kb. két óra hátralevő időt ír ki mint a gyári töltőnél amikor huszonakárhány százaléknál tölteni kezdem.
-
csipuka
senior tag
Ujjlenyomat olvasas gyorsitas. Az illetekesek le tudjak csekkolni, hogy placebo-e?
-
bbendre
őstag
Nekem is napról napra változik, most 12.–15. Nov.
Nagyon gondolkozom, hogy lemondom. Minden napos használat mellett az Android 12 A Pixel 5-ön egyre rosszabb. Nekem most a telefon laggol, mintha 15 FPS lenne a kijelző[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
MC Pite
veterán
Az oké, általában 15 nap az érvényesség; de mi a tökömért vonják újra, nem kockásfüzetbe vezetik gondolom...
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Robbertho
aktív tag
-
bigrock
addikt
Nekem a rendelés menete: Német google store-ból rendeltem, ismerős címére.
Ha megérkezik hozzá a telefon, valóban ki kell bontania ahhoz, hogy én a fülest meg tudjam igényelni a telefonhoz ? -
Drakuf
tag
válasz brainticket #847 üzenetére
Nekem semmi problémám nincs az ujjlenyomat olvasóval (Pixel 6 pro). Szombat óta használom, és az üzemidőn kívül mindennel tökéletesen meg vagyok elégedve, nálam 9/10
-
brainticket
aktív tag
Tesztelgetem az akkuidőt, még nem igazán állt be szerintem, viszont nem tudom hogy ezzel az ujjlenyomat olvasóval együtt tudok e élni, ha nem javítják frissítéssel akkor lehet más telefon után nézek.
-
-
Quattro
tag
Egy hülye kérdés. Egy megvásárolt telefonhoz egy füles kérhető, igaz? Kettőre nincs mód gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
-
Rotate
veterán
Sikerült gond nélkül igényelni a fülest 19-én rendelt telefonhoz. A rendelési dátum számít.
Fontos, hogy kell a megrendelés szám, scannelt számla vagy szállítólevél a dobozból, IMEI, screenshot az IMEI-ről, a végén meg megadod hova küldjék. Szóval aki még nem kapta kézhez, hiába telt le a 2 hét, a telefon nélkül nem fog menni.
Hajrá!
-
TODI1111
veterán
Nincs valakinek egy eladó, bontatlan pixel 6 pro készüléke szegeden?
-
motmil
csendes tag
pixel 6 német mediamarkt számlával eredeti áron bontatlanul eladnám, a héten ér ide
-
bigrock
addikt
Nekem a sima 6-os:
Ordered: Oct 27, Delivered by 5–8 Nov. -
Rotate
veterán
ma kipróbálom, végre 36% körül járok... még nem nagyon sikerült igazán lemeríteni, nem tudtam sokat nyomkodni, meg random fel kellett dugni autoban Android Autohoz... most már 30 órája nem volt töltőn, akkor 89%-nal vettem le délután, aztán 75%-on zártam a napot, de nem tettem töltőre este, azóta 40%-ot merült csak. SOT 3 es fel óra az utolsó 24 órában (csak azt mutatja), netezessel FB-vel...
-
TTomax
félisten
Az okay hogy lassú de legalább tölt, nem úgy mint az aki egy 40Wos huawei töltővel akarta tölteni és az hozzá sem szagolt...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MC Pite
veterán
válasz ghiottone #807 üzenetére
Azt hittem már későbbi terheléssel nem akarnak időt nyerni, de úgy néz ki még mindig él.
Be van foglalva az 1300€ (27-ei), majd beterhelték most újra (még nem sztornózták a korábbit).Ezeket a google-el vagy a bankkal simítottátok el, vagy addig is ha azt akarom haladjon, hagyjak nekik új terhelést
(4a rendelésre 16-19 napot jeleztek vissza).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
TTomax
félisten
Ja töltés.... nagyon nem mindegy milyen PPS töltőt rendelsz hozzá... olyan kell ami 21Von is működik...Tudomásom szerint csak a Samsungnak van ilyen EP-TA845XW a típusa...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hard74
senior tag
-
-
bbendre
őstag
Volt aki a Store-ból rendelt Sima Pixel6 -ot? Nekem Első körben November 8-11 volt utána jött egy e-mail, hogy sorry, de az November 29-30 lesz. Most néztem meg és most 11.–12. Nov.
Mire lehet számítani szerintetek?iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- DVD lemez tapasztalatok
- Óra topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- További aktív témák...