Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
naturepalmer
tag
válasz
vizhordo #2657 üzenetére
hehe
+1
Ugyan így voltam vele, olvasgattam a teszteket, aztán itt a hozzászólásokat, jöttek a "jajjgatások" hogy "csak TFT szar betekintési szögekkel" (? én még mindig szemből nézem és örülök hogy akárki nem láthatja ? ), meg "gyenge akksi" (? kezében nem volt még egy percet sem, de már nagyon tudja
?).
Aztán úgy döntöttem hogy elég, elmentem megvettem és azóta egyszer sem fordult meg a fejemben hogy megbántam volna, sőt, örülök neki a mai napig mint majom a farkának.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest