- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Jónak tűnik ez a teló, most állok készülékvásárlás előtt, és mindenképpen valami kis androidot keresek. Jó vétel ez még manapság ha hosszabb távra tervezek telót venni, nem pár hónapra?Mennyire lesz ez vajon támogatva?
-
looser
addikt
válasz
FireFox1996 #11793 üzenetére
Azt nem tudtam tesztelni, mert amíg friss romot keresgéltem rá (jelenleg 5.0.2), akkor tűnt fel, hogy két rev. van belőle, a D6683 (ez) és a B20-at támogató D6633. Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ :-/
-
Valaki erről valamit tud?
Jaa egyébként 1 hete vettem meg a telót, igaz az itteni " nem ajanlast " figyelmen kívül hagyva, mert nem igazán találtam ar-ertek arányban jobbat..
Fehér Tmobile / de független mint az osszes többi.
Meg vagyok vele elégedve, uzemido remek.
Ezelőtti lenovo vibe shot-om a NYOMABA NEM ERHET!Bocsi a helyesírásert telorol vagyok.
-
looser
addikt
Ma megvettem ezt a készüléket és hát gyönyörű, lenyűgöző, igazán. De a típusszámot megnéztem és nagy gáz van, ez a távol-keleti piacra szánt verzió (D6683), ami fura, mert a Fortuna GSM-ből van, egy hazai boltból, nem is Kínából érkezett. Szóval megy sajnos vissza a gazdájához, de állatira sajnálom, az LTE kell, bár csak 1GB mobilnetem van Vodafone-on, de ott legalább pörgős :-)
-
Vesztern
csendes tag
válasz
tal-garius #11787 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a gyorsítótár ürítés segített.
-
Vesztern
csendes tag
Sziasztok!
Erre tud valaki okosat mondani? pár hete (lehet a frissítés óta) feldobálja ezt a kib****tt üzit:
nfc szolgáltatások kapacitása teljesés nem tudom kikapcsolni...
-
Terrayon
tag
Sziasztok!
Először is, minden tisztelem a tiétek, hogy ennyit foglalkoztok a telefon hibáival és naprakészen segítséget nyújtotok a rászorulóknak. Most én szertetném a segítségeteket kérni. Egy ideje iszonyatosan lehalkult a telefon fülemnél található hangszórója és a villamoson már az ég világon semmit sem hallok abból amit a másik fél mond. Olvastam, hogy ez szoftveres gond, ami egy frissítésnek "köszönhető", és létezik rá valamilyen mod, ami meggyógyítja. Ha valaki le tudná írni egyszerűen hogyan lehetne megint telefonálásra használni az amúgy kivételesen jó Z3-amat, azt nagyon megköszönném neki.
u.i.: A teló gyárilag független, sosem rootoltam, így fogalmam sincs hogy kell csinálni és hogy egyáltalán szükséges-e a helyreállításhoz.
Típus: D6603
Android verzió: 6.0.1Köszi,
Gábor -
daara
aktív tag
A hátlap ragasztó problémát merjem bolti garanciával megjavitattni?
-
törölt tag
válasz
Banderasz74 #11776 üzenetére
Power gomb hosszan ott meg kell jelennie a képernyő felvételnek. De mennie kéne a powergomb+hangerő le kombónak is.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.
Az új frissítés után nem tudok képernyő mentést csinálni!Tudja valaki hogyan kell beállítani? -
-
kidd25
tag
válasz
szityu161 #11770 üzenetére
Akkor valamot rosszul csinálsz, nekem már egy ideje meg van, és nem tapasztalok ilyen hibákat. Simán belelapul, nem jön ki. Azt még hozzáteszem, hogy lehet hozzá neten rendelni, viszont azt hogy leazedted róla a takarót, hiba volt, mert így minden por bemegy. Porosodik a kamera meg minden egyéb.
-
szityu161
tag
Amúgy engem zavar csak hogy Z-n, Z3-on a micro usb fedele egy hónap használat után nem is zár rendesen, csak fityeg magában? A gyártó erre gondolhatott volna hogy egy fél mm-es tömítés semmit nem ér ezeken. Főleg ugye micro usb-nél mivel ezeket a telefonokat sűrűn tölteni kell nem úgy mint az ős telefonokat :-)
Lehet le is tépem a francba mert csak zavaró tényező hogy benyomom a helyére majd egy pillanat múlva meg nyílik is ki. -
szityu161
tag
Amúgy 5.1.1-es romot honnan tölthetek le? A Flashtool nem csak a legfrissebb romokat tartalmazza?
-
daara
aktív tag
Nemtudom jól csináltam de nem működik 291 stock rom
Valaki leírná hogy ő hogy értelmezi/csinálná hogy vmit elszurtam-e.? -
holozis_HUN
addikt
Összefoglaló frissítve
-
kidd25
tag
válasz
bajzal #11764 üzenetére
Szerintem semmi kockáztatás nincs benne. Ha rendeltetésszerűen fürdeted, akkor abba nem tudnak belekötni. Az ablakoknál vannak az indikátorok, szál ha ott ázik be, akkor elbasztad. Ha nem, akkor javítják. Nekem 2x ázott be annyira hogy szerviz lett belőle. 1. Kijelzőcsere utáni lábosban fürdetés. Előtte vittem virágfürdő deseda stb stb utána a lábosban beázott... Javították, ismét nem volt vízálló, tudtam is jól, ezért elvittem pancsizni a balatonba, és láss csodát ismét beázott. Kértem típuscserét, erre főelemet cseréltek. Ismét nem vízálló, mert a 7378423-ba a pressure senzorban az értékek nem mozognak. Most már személyesen fogom a kordonhoz bevinni egy kancsó vízbe fogom a szemük láttára áztatni. 100hogy beázik, utána meg fogyvédelem, mivel már a 4. szerviz...
-
kidd25
tag
válasz
bajzal #11762 üzenetére
Nem.akarok baromságot mondani, de a telefon vízálló. Én bekockáztattam azt 2x iS, hogy a telefon nem vízálló miután vissza jött tőlük, bevittem balatonba, meg egy lábosba áztattam 5 percig. A balatonos esetben annyira beázott, hogy főelemet cseréltek. Figyelj arra ha ezt teszed, hogy a haaználati utasítások alapján járj el. Tehát az összes ablak zárva legyen a telefon oldalán. Ha így nem ázik be, akkor nem tudok mit mondani rá
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Véletlenszerűen néha újraindul a telefonom. Eddig a rekord 15 nap volt, hogy nem indult újra, de volt olyan, hogy 2 nap alatt 2x indult újra, ma például pontosan 0:00-kor újraindult. Beállítások --> Telefonról --> Állapot --> Indítás óta eltelt idő, itt látom, hogy hány órája megy bekapcsolva a telefon, tehát, hogy mikor indult újra. Ilyenkor pin kódot nem kér, de onnan tudom, hogy újraindult, hogy értesítősávon ott van, hogy Mobilhálózati adatok letiltva. Mert ugye amikor bekapcsolom a telefont akkor ezt egyből kiírja. Ilyenkor megnézem az állapotnál és mindig az van odaírva, hogy pár órája megy csak. És tuti, hogy magától indul újra, mert sokszor láttam már, hogy asztalon van és a szemem előtt újraindul. Ja és terhelés alatt sohasem csinálta még. Csak tétlen állapotban lezárt kijelzőnél. Cordon-nál volt már sokszor, természetesen ők nem észlelték a hibát, de utoljára 2 hónapja volt kb. bent, vigyem be megint? De ez nem olyan hiba amit tudok reprodukálni nekik ott helyben. Sim foglalat, vagy akksi rossz szerintetek? Küldjem be kamuindokokkal? pl: rossz akksi, 2-3 óra alatt 60%-ot merül, töltés közben felforrósodik a telefon, néha nem érzékeli a sim kártyát, eldobja a hálózatot? Vagy mit csináljak?
-
Deck
titán
válasz
m_balint2002 #11758 üzenetére
Igen van új és nem kingrootos.
-
bajzal
őstag
válasz
m_balint2002 #11758 üzenetére
Itt egy új összefoglaló. Benne van minden. A régit frissítettem egy kicsit fel. Nem sokára bekerül az összefoglalóba is!
-
m_balint2002
tag
válasz
szityu161 #11754 üzenetére
[Z2 TOPIK] az osszefoglaloban megtalalod, értelemszerűen gyurd össze Z3-as dolgokkal, meg talán nézz be xda-ra ha kell recovery vagy hasonló. (rom meg ilyenek xd)
Röviden visszarakod régi romot flashtoolal, majd kirootolod régebbi szoftvert recoveryt telepitesz, majd recoverybol telepíted a PRE-ROOT-ed romot.
Mondjuk múltkor mondott valamit Dekrer hogy valami új fajta rootolasi módszer is van igaz nem találtam meg XDA-n.
Ui: itt is bocs a dupláért
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Ezt a legújabb androidot hogy lehet rootolni? A topikban csak régi verzió van. Flashtoolban pedig az xperia z-hez régebbi verziót használtam amelyben kevesebb beállítás volt a flashelésnél. Valaki tud segíteni? -
looser
addikt
(#11751) Zsoltifree: igen, szerintem ez lesz az!
(#11752) xmaas: én úgy vagyok vele, ha lehet kisebb is, miért ne? Egész nap melengeti a golyóimat, akkor legyen inkább kevesebb :-)
-
xmaas
őstag
válasz
looser #11749 üzenetére
Hat azert szabalyozva vannak azok a karos ertekek, inkabb jobban felnek valam azsiabol jott olcso csodanal mint egy markasabb keszuleknel.
Meg amugy is ezek a keszulekek joval jobb ertekeket produkalnak mint 10 evel ezelotti keszulelek es azokkal se volt gond szoval annyira nem aggodnek a helyedbe, ugyis annyi sugarzast kapunk mindenhonnen az mar nem oszt nem szoroz ,egy szaros wi-fis akarmi is tobbet sugarozz belenk es van szinte mindegyik lakasban azt meg vegkepp nemtudod kivedeni hacsak nem epitesz Faraday kalickat a lakasodba es ott fogsz elniSzoval nagy a valoszinusege nem az fog megolni amit egy ilyen mobil tud
-
looser
addikt
Ha már OFF :-)
Lehet, kiröhögtök, de nekem a relatív magas SAR érték is visszatartó tényező. Plusz a dual sim, bővíthetőség (tudom, nagyobb tárral kell venni) is ellene szól. De szépen gördül, szó nélkül teszi a dolgát és hát szép is az 5/5S/SE, legalábbis nekem :-) -
válasz
bajzal #11747 üzenetére
Igen tudom, sima 6om volt ( kényszeres cserelgeto vagyok
) vegulis azzal az volt a gondom, hogy az anyagot kisporoltak belőle meg az itunes mindig is idegesitett...de pl haver 6s mindig nyomogatom es abban mar van anyag es 2gb ram eleg az ios-nak.... Itunes-al valahogy el bohóckodok...igazabol a legkevesebb nyugje annak van es a szerviz hatter is jo illetve az árát az tartja a legjobban a piacon...google nexus 6 is tetszik, jo kamera, jo üzemidő, de batar nagy es amoled...
-
bajzal
őstag
válasz
Valaki87 #11744 üzenetére
Régen én sem szerettem az amoled-et, de mára már jól kalibrálják a fehéret is és nem rózsaszínes. Az erős színekből meg vissza lehet venni kicsit samsungoknál, de az android 7.0-ával meg majd még jobban, mert ott majd RGB színskálával lehet kalibrálni a színeket. Ha lejjebb megy az S7 Edge ára, akkor nálam az lesz a befutó, hanem akkor lehet, hogy OnePlus 3, de a Nexus-ok tetszenek még, vagyis most októberben már Pixel lesz a nevük, de azok valószínűleg drágák lesznek.
-
válasz
bajzal #11743 üzenetére
Koszonom meg gyoztel akkor
Nem tudom mit lehetne venni..
Most egy P8 lite van, elengedett a ragaszto sargul a kijelző
Elotte volt egy lenovo vibe shot nem hazudok 3 napig es zsir újba vettem, de soha tobbet lenovot annyira hulladek....most meg van nalam egy hibas vibe z pro 2 szinten olyan kaka mint a vibe shot...szoval lenovo senkinek nem ajanlom.
Samsung vegig amoled kijelzős amit nem szeretek... Egyszeruen nem is tudom mit lehetne venni... Sony kilove... Lumia hagyjuk... Nexus 5x jo lenne de eltantoritott az üzemidő.... -
bajzal
őstag
válasz
Valaki87 #11742 üzenetére
A hangszóró hangereje és minősége változó. Nekem régen halk volt, de nem érdekelt, mert mondom vízálló, gondolom a szigetelés miatt, de nem, mert hangszórót cseréltek és az új sokkal hangosabb és tisztább.
A másik, hogy én már többet nem venné sony-t a szerviz (cordon), a gyakori hibák, meg a hulladék kamera miatt. -
Hy
Volt mar z3c-m, meg z5c-m is , na most ennek tudatában kérdezném,hogy mennyire éri meg még venni ilyen telefont? Igazabol a z5c k@k@ a snapi 810 miatt... Akku ido nem jo rajta es melegedik is.
Z3c nekem tul halk volt kihangosítva de mintha azt olvastam volna, hogy ez a nagy tesó hangosabb.
Kijelző elvalasom nem volt semelyik sony-n, szoval gondolom ez csak szerencse vagy ido kérdése
Nekem ugy tunik mintha kameraban is jobb lenne ez a kis tesotol...pedig ugyanaz a szenzor -
looser
addikt
válasz
Atesz 666 #11740 üzenetére
Hát nem is tudom :-) Ismerős Iphone készülékén láttam ilyet.
Áttetsző gumi/műanyag keret a telefon szélén fut körbe, a nyomógombokhoz hozzá lehet férni természetesen, de nem egy otromba, vastag tok, ez csak mintha egy gumiszalag lenne. Passz, lehet, hogy rosszul emlékszem :-) -
-
looser
addikt
Sziasztok, nézegetem ezt a készüléket a Partnero GSM-nél 75,000 Ft-ért és állati jó vételnek tűnik (ez lenne a 3. Sonym, a boltról pedig olvastam hideget-meleget), de amilyen problémákba belefutottatok (ahogy olvasom a fórumot) az elég ijesztő. Alapvetően tehát nem ajánlott ezt a kézüléket megvenni, vagy van, aki gond nélkül használja?
Köszi & üdv!
-
szabiiiiiii
csendes tag
Rendben, írtam is neki. Köszi
-
kidd25
tag
Én z1c-nél cseréltem kijelzőt, ugyan így ragasztva van az is, hajszárító megoldotta. Barátnőm azóta is használja a telefont...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
szabiiiiiii #11732 üzenetére
-
szabiiiiiii
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni vagy valamilyen tanácsot, hátha valaki tudna segíteni. Szóval vettem egy törött képernyős z3at amin nem volt kép viszont gépre dugva észlelte a gép, hangot adott ki stb. Rendeltem bele egy kijelzőt, de ezzel a képernyővel se akart menni. Érzékelni tökéletesen érzékelt és még érzékel de mivel nem volt rajta kép így úgy gondoltam hogy a kijelző rossz. Ezután rendeltem hozzá egy jobbnak tűnő kijelzőt, meg is érkezett ma és sajnos ez is ugyan azt a tüneteket produkálja. Esetleg valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Én a szalag kábelre gondoltam ami összeköti az alaplapot a képernyővel de nem tudom hogy valóban az-e mivel érintésre ad hangot. Bármilyen segítséget, ötletet előre is köszönök és bocsi a hosszú szövegért. -
szityu161
tag
Bocsi, én voltam a pöpös, Media Feature Packot kellett telepíteni amiről megfeledkeztem :-)
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már Xperia Companion telepítése után ezzel a hibával? Akárhányszor telepítettem újra win 10 alatt, folyton ez jelenik meg. Most telepítettem újra a win 10-et és akkor is... -
daara
aktív tag
használjátok az új rom-ban ezt a töltés opt. dolgot,írja is h kevesem sot érhető el vele de eléggé lecsökkenti nekem az akkuidőt stoc rom. Másnak nem?
-
bajzal
őstag
válasz
Tünci86 #11725 üzenetére
Na akkor ez a baja, hogy el van csúszva a hátlap és beleér a vakuba, aztán visszaver a fénye. Vidd vissza, hogy rakják fel rendesen a hátlapot, elsőre nekem se tudták visszarakni normálisan, se másodikra, mert akkor meg összekarcolták, de harmadszorra már új hátlapot kaptam és így jó
-
bajzal
őstag
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában sokat volt szervízbe a telefonom, és közben frissítettem is, így nem tudom eldönteni, hogy a problémám a szervíz okozta vagy szoftveres dolog. ( gyári op. rendszer és program)
Szóval fényképezéskor nappali fényben egész normális képet csinál, de ahogy vakuzok mintha szürkés kékes fátyol lenne a képen :-s Ezt fényviszonyoktól függetlenül tapasztaltam azóta.
Próbálok képet mellékelni, remélem sikerül!(L:/dl/upc/2016-09/03/424329_ylxf1azhatu6mt7d_dsc_1586.jpg)
(/L) -
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Rendelkezem lassan 1 éve egy Z3-al. Amíg nem jött mi rá a 6.0 tök rendben működött.
Amikor felraktam rá a 6.0-át akkor elkezdett lassulgatni, ekkor az Xperia progijával újra húztam de már így sem volt olyan gyors mint előtte.
Nemrég kijött a 6.0.1 talán? Nah ez adta meg a döfést.. elég lassú lett a telefon.. olykor az alkalmazás váltások között másodpercekig kell várnom.. Néha alkalmazás fagyások stb...
Ráadásul az aksi üzemidő is borzalmas lett.. Eddig 2 napot simán kihúzott, most ha reggel elindulok 70%-al akkor délután 4-5 felé már le akar merülni.
Erre valakinek vmi ötlet? -
<Lacy85>
addikt
válasz
szigicr7peti #11718 üzenetére
Szia!
A repedt hátlap sajna nem garis hiba, de amúgy nem olyan vészes a cseréje. Ha jól rémlik, 10 ezerért kicserélik.
-
szigicr7peti
újonc
Sziasztok!
Tavaly vettem a Z3-amat, nálam is előjöttek hangszóró problémák, értesítéseknél, csengőhangoknál nagyon halk...de egy bizonyos hang pl a DU Booster nevű programon belül olyan hangos mint ahogy szeretném hogy legyen a csengőhang is vagy a többi, és ez az a hang ami alapból szól az érintéshangoknál is. Akinek volt türelme elolvasni ezt, kérem segítsen hogy van e vmi öltete, mert mindenféle hangbeállítást próbáltam már, a programot is letöröltem hogy hátha ott a hiba, de semmi...
a másik: a garanciára gondolom az nem érvényes ha a hátlap megrepedt pl egy esés után, tehát nem fogják azt nekem kicserélni! -
Deck
titán
Most álltam neki futni a kötelező köröket, hogy a Z3-asom megcsinálják. Írtam Facen a Sony Mobile HU-nak is és sajnálják a problémám blablabla. Meg a Cordonnak e-mailt. Mivel telefonra nem telik nekik úgy néz ki.
Ha bármi fejlemény lesz leírom. -
bajzal
őstag
válasz
betyar1974 #11710 üzenetére
Beállításokban van olyan, hogy Internetbeállítások letöltése. Na arra menjél rá és le fogja tölteni az APN beállításokat
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Z2-n hogy tudom beállítani a mobilnet-et? Voda.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest