Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
"Úgy látom mindenki szabadulna tőle."
-Én biztos nem ad(om)nám el.
-Ha nekem szépen fut,jó az üzemidő 2 nap,szép állapot(mert tudtam rá vigyázni).stb..miért is adnám el
-Juj nem jön rá 7-es Android..és akkor mi van?
-Sokszor pont a frissítések Qurják el a a jól működő telefonokat. -
Atesz 666
aktív tag
-Nekem a első megjelenése óta meg van,de még sosem indult újra és nem sárgul meg foltosodik a kijelző stb stb,..Telenor-os és első gazdás a készülék.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11823 üzenetére
"Ezzel szerintem sokan vitatkoznának
"
-Az nem kétséges.
-Én a jobb kamera alatt a gyorsabb fókuszra gondoltam elsősorban,
-Nekem amúgy a Z3 kamerájával sincs semmi bajom. -
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
1stVikman #11817 üzenetére
"Sziasztok!
Tervezem egy ilyen készülék dual simes változatának megvételét.
Ajánljátok vagy sem?
Az összefoglalóban említett hibák egy bizonyos szériáig voltak, vagy még most is fenn álló problémák? (foltosodó kijelző, leváló hátlap)
Nekem Ion-om van, annál csak egy bizonyos szériáig volt foltosodási probléma, utána javították.
Amúgy mennyire jó/ rossz telefon? Mik a tapasztalatok általános használat, fényképezés, melegedés, stabilitás stb?
Ezen kívül még at M5 illetve a Z5 van alternatívaként, mindegyikből dual sim-es változat, de mindegyikről olvasni hideget-meleget. Főleg a melegedés, silány kameraképek, ragasztási problémák stb.
Nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni."Üdv.
-Nekem mindkettő készülékből van persze mindkettő 1 sim-es változata(szolgáltatós).
-Mindkettőt rendesen napi szinten használom, persze én nem buzerálom minden percben.
-Nálam egyik sem sárgul,melegszik,nem válik le se a hát se az előlap stb.
-Bár én a kamera képekkel maximálisan meg vagyok elégedve,de azt meg kell mondani,hogy az igazán jó fotókhoz azért állítgatni kell a paramétereket.
-Én mindkét készüléket egyformán nagyon szeretem.
-Nekem a Z3-ason még a KK 4.4.4 a Z5-ön meg a LP 5.1.1 van és mindkét készülék nagyon stabil és gyors. -
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #11501 üzenetére
-Meg az ördögök is..
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
m_balint2002 #11378 üzenetére
"Az amit ott "lemuvelnek" szerintem már túlzás, ennyire senki se lehet fan/elfogult egy telefonnal kapcsolatban(szo-miszo én is megvagyok "veszve" a telefonokert, de hogy ezen felhaborodjak/veszekedjek mással, na azt mar nem köszönöm.)"
-Na ja.
-Én is beérem annyival,hogy nálam van a világ 2 legszebb és legjobb telefontípusának egy egy készüléke,egy Z3-as és egy Z5-ös,csupa öröm boldogság, más nem is kell.. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11339 üzenetére
"Ti milyen tokot használtok?"
-Én a maximális védelmet szeretem, ezért én egy gyári oldalra nyíló könyves tokot használok egy sima egyszerű 1200Ft-os fóliával a kijelzőn.
-A Z5-ön szintén ugyan ez a helyzet,az S-en és az SP-n ugyancsak sima kijelző fólia csak szilikon tokkal. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #11301 üzenetére
Üdv.
-Én sosem váltanék,mindörökké SONY..
-Én az összes SONY telómat használom csak egyszerűen nincs velük semmi baj. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Binya70 #10985 üzenetére
"Lehet elxarták a szoftot?"
-Az szerintem bármikor elképzelhető sajnos.
-Én ezért is szoktam kivárni a frissítésekkel egy kicsit vagy sokat,hogy az egyéb hibák ha vannak kijöjjenek.
-A Z3-nál pld azért nem frissítettem eddig(és szinte 100%,hogy már nem is fogok) mert anno sokan panaszkodtak a Loli-ra.
-A Z5-n meg már eleve a legfrissebb Loli van,ott meg már a 6.0-t ajánlgatja,de azzal is várok még mert a Loli-t is csak most szokom. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Binya70 #10983 üzenetére
-Akkor itt inkább az igényekkel lesz a baj nem a készülékkel.
-Az enyém még sosem volt szoftveresen b.szogatva még a KK 4.4.4. van rajta és gyors mint a villám,eddig sosem akadt bele semmibe nincs lag meg stb az akksi idő is min 2 nap,és amíg ez így marad addig biztos nem nyúlok bele.
-Én nagyon szeretem ezt a készüléket és egyáltalán nem bántam meg,hogy anno a fos samuról SONY-ra váltottam. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
iMagic7 #10679 üzenetére
"A sok Sony tulajnak ,aki Samura akar váltani... Lehet jók a speckok, de a rendszer továbbra is borzalom... S7edgerol orom z5re váltani
Pár napig jo a Samu aztán jönnek a bugok,lassulás -hirtelen merules stb...
Lesz itt bőven csalódás így látom
Akkor inkább s6,lényegesen jobban megéri jelenleg"-Nekem (hálisten csak) volt samu galaxy s-em, és ahogy írod nekem is elég korán elkezdett lassulni meg az akksi is nagyon hamar merülni,de aztán jött ki a SONY a Xperia S és az alkalmat kihasználva rögtön váltottam is.
-Amit azóta is nagy örömmel használok az SP és a Z3 mellett.
-Ha nagyon márkát kellene váltani akkor is előbb váltanék inkább Huawei-re,de a design és egyéb más miatt samut soha többé. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10501 üzenetére
-Asszem írtam is egy korábbi hszben,hogy a dokkolót én csak is otthoni töltésre használom.
-Nekem is van 2000 Ft-os noname mágneses töltő kábelem,de eddig kb 3x ha használtam mert a töltést megpróbálom mindig úgy időzíteni,hogy otthon keljen csak töltőre rakni és ne keljen buzerálni a telefont töltés alatt.
Ennyi.
-Ezt leszámítva csakis gyári kiegészítőket vagyok hajlandó használni a telefon(ok)hoz. -
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10468 üzenetére
-Ha már meg vettem egy minőségi készüléket majd 200 ropiért,akkor had ne vegyek már hozzá filléres szarokat..
-Bírom amikor valaki meg vesz egy 200 ezres telefont és ilyen kapualjba gyártott hulladék kiegészítőket vesz hozzá és akkor csodálkozik ha nem működik rendesen.
-Ez tisztára olyan mint ha vennék egy szar ferrarit,de benyára meg nem akarnék költeni.Én sem szeretnék megsérteni senkit.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10463 üzenetére
"A dokkoló viszont szerintem túl van árazva
többszöröse egy kábelnek, pedig nem tud sokkal többet..."
Üdv.
-Valóban nem tud sokkal többet,de én úgy vagyok vele,hogy szeretek mindenből gyári kiegészítőket használni még ha kicsit többe is kerül,abból még sosem volt baj és a dokkolót is jó esetben csak 1x kell megvenni.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Én is Z3 tulajként írtam a véleményem és tartom is magam ahhoz,hogy a Z3-as kamerájával is lehet olyan fotót lőni mint a "versenytársnak" beállított készülékekkel.
-Tudnék is mutatni sok százat...csak ezekben a fotó feltöltő oldalakban nem bízok.
-Majd ha eljut odáig a technológia,hogy mobilról egyenesen az oldalra lehet fotót felrakni, majd akkor közlök is pár fotót. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9936 üzenetére
"akkor a Z3 kamerájával sem leszel. Legalábbis valószínűleg."
Üdv.
-Jelentem a Z3-as kamerájával semmi gond nincsen csak tudni kell vele fotózni.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Mikkkeeeee #9928 üzenetére
"Könnyen tudnék egy Z3-hoz hozzájutni, mert a másik telefonom megadta magát. Szerintetek mennyire éri meg még a Z3? Teljesítménye még mennyire jó? Akksiban nektek mit produkál?"
Üdv.
-Nekem már a megjelenése óta van Z3-om.
-Én nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével.
-Az akksija nálam 2 napot még bőven elmuzsikál,gyorsaságával sincs gondom pedig a KK 4.4.4 van még rajta. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Tud valaki egy jó makró fotós alkalmazást?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #9721 üzenetére
"Ha a mYXperia-ra gondolsz, akkor nem, mert az felhasználó (google acc) alapján tilt."
Üdv.
-Oké,de lehet tiltani?
-Azt viszont nem hiszem,hogy imei szám alapján vagy bármi szám vagy kód alapján ne lehetne letiltani egy független telefont?
-Ha már anno egy szar nyomógombos telefont lelehetett tiltatni imei alapján.
-Az nagyon durva lenne. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #9477 üzenetére
"Bár, ha a Z6 nem fog melegedni, lesz benne ujjlenyomat-olvasó, Type-C csatlakozó, szép képernyő, jobb kamera stb, meg fogja dönteni"
Üdv.
-Ez nagy igazság,
-Bár tény,hogy nekem a SONY Z széria összes modellje úgy tettszik ahogy van. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
dany1710 #9461 üzenetére
-Én is engedtem már rá vizet és semmi baja nem lett,használtam nagy melegben mégsem melegedett,fotóztam és készítettem vele 4K-s felvételt szintén nagy melegben mégsem melegedett,furcsa...
-Ja,hogy én a Telenor-nál vettem..ennyi lenne a különbség jó és rossz között?
-Mindezt leszámítva még mindig ez a világ legjobb telefonja.... -
Atesz 666
aktív tag
"Mennyire stabil mindenféle mókolás nélkül a telefon gyári fw-je?
Vannak olyanok hogy lefagy, nem indul a program, nem lehet fölvenni a hívást....?"Üdv.
-Nekem még annyira sincs babrálva,hogy még a KK 4.4.4. van rajta.
-Eddig semmi gondom nem volt a telefonnal atom gyors, nem fagy vagy akad,az akksi 3 napot simán elmegy.
-Egyszerűen semmi negatívumot nem tudok mondani a telefonról. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Én ennek [link] a toknak az ablak nélküli változatát(a maximális védelem miatt) és egy sima 1200 Ft-os előlapi fóliát használok.
-A tokot azért szeretem mert csak alul és felül tartja a telefont a tokban,ezért simán tudom tölteni a dokkolóban is. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
HopeckoR #9233 üzenetére
"Egy ilyen telefon-t nézegettem mostanság magamnak a Telenor egész korrekten beárazta, bár most épp nem lehet kapni Online.
Szeretnék kérni pár tapasztalatot pozitív és negatív is jöhet.. (WP-ról váltanék) Üzemidő ilyenek.."Üdv.
-Én is a Telenor-nál vettem az enyémet rögtön amikor a Telenor forgalmazni kezdte mert fel is voltam rá iratkozva.
-Nekem még a KK 4.4.4 -el nagyon szépen teszi a dolgát gyors az akksi is nagyon rendben van,nekem 3 napot simán elmegy bár igaz nem is baszkurálom minden percben.
-Én tudok vele szép fotókat és videókat készíteni.
-Negatívumot nem tudok rá mondani,szerintem ez a cucc így jó ahogy van.
-Szerintem a WP-vel szemben megváltás lesz. -
Atesz 666
aktív tag
-Meghitt,békés,boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
spawn85 #8837 üzenetére
"azért kéne neki pont ez, mert hű de jó fotót csinál. Kérdés: szoftverfrissítéssel meg tudta már oldani a Sony, hogy ne melegedjen túl a telefon fozózás közben? Vagy ez még mindig nyűg, és Ti már megtanultatok ezzel együtt élni? Főleg fotózásra használni, videóból elég lenne neki az FHD felvétel is."
Üdv.
-Nekem semmi bajom a kamerával.
-Tudok vele szép fotókat lőni és a hosszabb HD és 4K-s videónál sem jelez túlmelegedést és nem áll le,bár az is igaz.hogy én nem a telekomnál hanem a Telenor-nál vettem a készülékem. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Nekem szinte a legelső darab van mert én elő is jegyeztettem magam erre a szerintem kiváló készülékre.
-Én nagyon megvagyok elégedve a készülékkel mint belsőleg,de főleg külsőleg(szerintem nincs ennél szebb telefon a világon.)
-Én mondjuk nem buzerálom a nap minden percében így nekem elmegy 3-4 napot is,de én az akku teljesítménnyel le szoktam menni egészen 3-5%-ig és csak akkor rakom fel tölteni 100%-ig.
-Nekem a kamerával semmi bajom, tudok vele nagyon szép fotókat lőni és a videó része is nagyon korrekt.
-Gyorsaságra nekem abszolút rendben van,bár nekem még a KK 4.4.4. fut rajta gyorsan és akadás mentesen. -
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
#97246720 #8403 üzenetére
"egyes oldalak értesülései szerint a Z5 nemsokára megkapja a 6.0-át a további Z3,Z3C,Z2 és Z tabok még ez év vége elött megkapják, a továbbiak majd csak jövő év elején"
Üdv.
-Köszönöm a gyors választ.
-Én nem is most akartam frissíteni hanem majd ha hivatalosan kiadják a 6.0-t a Z3-ra.
-Csak azért kérdeztem mert ha majd szeretném frissíteni 6.0-ra akkor a sorrendet be kell-e tartani vagy mehet rögtön a 6.0-ra való frissítés(persze nálam csakis WiFi-s frissítéssel)? -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Ha fel szeretném frissíteni a Z3-som a 6.0-ra, akkor végig kell frissítenem a telefont az összes Android rendszerre vagyis előbb az LP és annak összes frissítései és csak utána a 6.0?
-
Atesz 666
aktív tag
"Tapasztalat már valaki olyat, hogy ha valamilyen színes tokot használ, fényképezésnél ha vakuzik, olyan színre szinezi a kép alját, mint a tok színe. Olyan mintha a tok a vaku útjába lenne."
Szia.
-Még korábban valaki adott egy olcsó és egyszerű megoldást erre a problémára.
-Miszerint a tokon a kamera és (vagy) a villanó körüli peremet egy fekete alkoholos filccel be kell színezni...? -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #6928 üzenetére
"Úgy néz ki akkor a gyári rommal előjön a kamera hiba üzi."
-Nekem minden gyári rajta és még LP-re sem frissítettem (nem is fogom), csináltam már vele 10+ perces 4K-s videót és fotóztam is vele elég sokat egyszerre, de nekem nem írta ki a melegedésre vagy leállásra figyelmeztető szöveget még egyszer sem.
-
Atesz 666
aktív tag
-Na nekem már csak egy ilyen [link] kütyü kell,addig nem is veszek órát.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
#18001664 #6618 üzenetére
-Én sem a szervizháttér miatt vettem SONY-t hanem az exkluzív megjelenése a márka múltja és a készülékek tudása miatt.
-Az,hogy a szerviz egy nagy kalap szar,hát a pakliban sajnos benne van,hálisten még sosem kellett egyik telefonomat sem beadnom.
-Eddig csak egy SBH50-es Bluetooth-os fülesemet kellett beadnom,de akkor is hiába mondtam,hogy a fülhallgató része a rossz rittig a készülékben cseréltek panelt.
-Most ugyan úgy szaggat meg néha sistereg a hang,de ha kicsit meg tekergetem a füles zsinórját megjavul. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #6615 üzenetére
+++1 Ezzel abszolút egyetértek.
-Én büszke vagyok arra,hogy SONY-t használok.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #6612 üzenetére
Üdv.
-Igaz van,de sajna pont szervizben van és ahogy látom ott is marad,mert 2 évnyi megbízható működés után kb 2 hete úgy döntött,hogy teljesen megmakacsolja magát és nem volt hajlandó még bekapcsolni sem.
-A szerviz (Cordon) azt mondta,hogy fődarabot kell cserélni vagyis az alumínium kereten és a szíjon kívül mindent és mindezt 32.000 Ft-ért.
-Ezért írtam,hogy a következő remélem 2 évnél többet fog bírni.-Mindezt leszámítva,nagyon szeretem mert nekem egy élmény használni,pont annyit tud amit én ki is használok belőle.
-Ja és SONY. -
Atesz 666
aktív tag
-Nekem a legjobb opció egy SW3-lenne,de mivel sajnos hivatalosan a SONY nem forgalmazza itthon ezért maradok az SW2-nél.
-Amit nagyon remélek,hogy nem 2 évet fog bírni mint az előző. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Kakukk1985 #6592 üzenetére
Üdv.
-Nagyon szépen köszönöm a választ.
-Én úgy emlékszem mintha anno valami kóddal egyszer már meg lett volna nézve és akkor függőt jelzett volna?
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Mennyiért függetlenítenek most a Telenor-nál egy SONY Z3-ast?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #6530 üzenetére
Nekem csak a nevével van nagy bajom, nagyon utálom a samut.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #6525 üzenetére
-Bármi legyen és biztos,hogy ennek a [link] kártyának a 32GB-os mikro sd változatát fogom a telefonba venni.
-Samu kártyát biztos nem raknék a SONY-ba. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Az Antutu-ból most melyik a legfrissebb verzió amit érdemes letölteni a Play-ről,és milyen lépéseket érdemes tenni,hogy lelehessen futtatni a telefonon?
-Gondolok itt pld,az akksi töltöttségre a háttérben futó alkalmazások bezárása stb?A válaszokat és a segítséget előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
babkukta #6048 üzenetére
" Lehet h 100 Telekomos felhasználóból 10-15nek rossz, azok pont idejönnek, beírják h Telekomos, rossz, és te ebből levonod azt, h 90%ban sz.rokat ad ki?
Érted"
-Én nem is 100 emberből vontam le a következtetést hanem abból a 15 ből.
( A választási eredményeket sem 10 millió ember voksából számolták hanem abból a 3 millióból amiből 1-2 millió szerencsétlenből akik erre a ........ voksoltak.)
-
Atesz 666
aktív tag
-Nem fizetett hirdetés.
-Csak vissza kell olvasni a topikban,hogy eddig szinte csak azok panaszkodtak szoftveres vagy illesztési stb hibákra akik a híres neves Telekomnál vették a készüléket (óccóbban
)
-Valamiért Telenor-os vagy gyári független márkaboltban vásárolt készülékről nem hallani ilyen problémákról.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Skimaster #6032 üzenetére
Üdv.
Javaslatom:
-Szerintem ha egy mód van rá akkor ne a Telekom-nál vedd a készüléket,mert ahogy a topikot olvasom az hibás készülékek 90% a Telekom által forgalmazott készülékek közül került ki.
-Az enyém Telenor-os és semmi baja, jó lehet egy picivel drágább is volt,de legalább hibátlan.
(bár nem ismerem a Telekom készülék árait meg ,hogy amit árusítanak az elvileg független-vagy nem?) -
Atesz 666
aktív tag
válasz
holozis_HUN #5487 üzenetére
Üdv.
-Erre csak annyit,hogy ha már vettél egy jó telefont x áron,akkor én már nem sajnálnám tőle a minőségibb gyári kiegészítőket.
-Én anno a legelső Z3-as készüléket hoztam el a Telenor-tól 175 ezer forintért és azóta csakis eredeti gyári kiegészítőket vagyok hajlandó venni hozzá,még akkor is ha a gyári (jó)néhány ezer forinttal is többe kerül.
-
Atesz 666
aktív tag
-Szerintem meg pont semmi baj nincs a Z3 fotós képességeivel.
-Igenis lehet vele szép hibátlan fotókat lőni csak tudni kell(ene) vele fotózni mielőtt leszólja bárki is. -
Atesz 666
aktív tag
"Amugy az a legnagyobb bajom, hogy felek, eltorik, ha veletlenul raulok."
-Akkor vigyázz,hogy ne ülj rá.
-Viccet félre téve,szerintem ha ráülsz ,akkor nincs az a tok aminél ne törne el vagy hajolna meg a telefon.-A vez..nélk..töltésről nem tudok nyilatkozni,mert én használok ilyen kütyüt.én dokkolót használok nekem az jön be.
-
Atesz 666
aktív tag
-Én SONY-ba sosem raknék samu memo kártyát az is tuti.
-A SONY kártyák szerintem sokkal jobbak,bár talán picivel drágábbak is. -
Atesz 666
aktív tag
-Tévedés,egyáltalán nem kötözködésből kérdeztem,hanem mert pld: nem samut nem ZTE-t akart venni hanem pont a topik témájának megfelelő azaz Z3-as készüléket.
-És csak azért nem ajánlottam fel a segítségemet, mert én vagy szolgáltatónál vagy ha van rá módom akkor márkaboltban szoktam készüléket vásárolni,és nem igazán ismerem egyéb boltok árazási szokásait.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Zoli1<2>3#4& #4858 üzenetére
"Persze sok helyen olvasom, hogy a mai androidosok ebben a kategóriában már hozzák az iPhone színvonalát ilyen téren is."
-Én meg inkább pont a fordítottját olvasom ill hallom sok helyen, miszerint az IPhone-ok kezdik hozni az Android szintjét.
-
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Nekem gyári Xperia oldalra nyíló tokban van rajta egy 800-1000 Ft-os fólia.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
SkyS1gn #3958 üzenetére
-Pedig én Wi-Fi-n kívül más módszert nem is akarok alkalmazni.
-A számítógépen való frissítéshez nem értek(sok zseni szerint akármilyen qrva egyszerű) és nem is akarok vele bajlódni.
-Eddig az S-t és az SP-met is mindíg Wi-Fi-n keresztül frissítettem és eddig semmi baj nincs egyikkel sem.
-Ezért ha netán frissítenék 5.1-re azt is Wi-Fi-n fogom meg tenni. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
mugencivic #3945 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest