- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
m_balint2002 #11499 üzenetére
Hát ez érdekes, én látom, nem töröltem, nem tettem
Offba, semmi. Bajzal is látja... Nem értem, hogy mi van! -
m_balint2002
tag
válasz
A 2. Vesztes #11496 üzenetére
+1 én sem látom.
-
allfinanz
senior tag
válasz
bajzal #11497 üzenetére
ujraindulas többnyire azert van, mert elfogy a memoria es igy vedi magat a rendszer.
Javasolt applikacio:
All-In-One ToolBox
van hozza automata urito plugin es akkor nem fog ujraindulni a telod. -
bajzal
őstag
válasz
A 2. Vesztes #11496 üzenetére
pedig én is látom a hozzászólásodat.
Azt nem tudjátok, hogy mitől lehetnek random újraindulások? Teljesen magától újraindul a telefon néha. Kipróbáltam már úgy is, higy újratelepítettem és semmit sem raktam fel, be se állítottam semmit és úgy is. Megint cordon 6x-ra is? Pedig most egybe van a telefont,mha szétszedik akkor megint szét fog esni a kezembe. Múltkor is 3 kör kellett mire felrakták a hátlapot, először levált, másodszor is levált, plusz meg is karcolták, végül harmadszorra kicserélték a hátlapot. Miért kell 3x bevinnem a telefont, hogy felrakjanak egy hátlapot?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
holozis_HUN #11495 üzenetére
Köszi. Érdekes, én nem létom továbra se. No mindegy,
Vuff.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
A 2. Vesztes #11494 üzenetére
-
bajzal
őstag
válasz
A 2. Vesztes #11489 üzenetére
A + osnak le van kerekítve a széle. Én nem szeretem a nillkint, mert hátulra csak sima fóliát adnak. Illetve lehet külön venni hátulra is üveget, de az már nagyon drága, annyit nekem nem ér egy szett üveg.
-
daara
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #11491 üzenetére
Jónak tűnik! itthon lehet ilyet venni?
-
Zsoleszhun
addikt
Én ezt a fajtát vettem, szép víztiszta, a drágább azért jobb mert nem gyűjti annyira az ujjlenyomatot.
-
daara
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11488 üzenetére
Hát ez még ebayen is 4000 ft occsób is jó remélem?😁
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
holozis_HUN #11488 üzenetére
Csaó! Miért nem jó a sima 9H?
Vuff?
-
holozis_HUN
addikt
Nillkin 9H+-t vegyél, ne sima 9H-t! Teljesen átlátszó, nem ront a képen, és vízlepergető rétege van. Van utasítás, hogy hogyan rakd fel. Szép a csomagolása is. 2.5D lekerekítése van, jó a tapintása is.
Az a kékes az PE+, hát az szerintem nem túl jó, oldalról nézve kékes.
-
daara
aktív tag
Bocsi csak lejárt az idő,egyébként az én sd karim rossz vagy másnak se rakja át az sd re a képeket ujra formáztam exfatra illetve átrakja de nem látszik vagy eltűnik utána vagy hasonlo
Telefon látja,azt is ami rajta van,de pl a kamera nem engedi sd re menteni
-
daara
aktív tag
Köszönöm beruházok ebayről egy xprotectorra
Belső memora van olyan progi ami vissszatudja hozni a képeket?
-
xmaas
őstag
Hat a muvelet maga egyszeru csak a rohadt por ami szal a levegoben betud szolni a dologban ha a folia ala kerul mikor pont felrakod.
Az egy megoldas a por ellen hogy furdoszababan beinditod a forrovizet zart ajtoval es a goz miatt nem nagyon lesz porszem vagy repulo szenyezodes a levegoben ami odakerulne pont amikor nem kene
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
daara
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #11481 üzenetére
Hát melettem ált az isten
Milyent vegyek márka és milyen fajtát nem szeretem ha lerontja a kép minőséget és izzados a kezem pluszba :/
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
daara
aktív tag
esett a telom egy 3 métert a lépcsőfordulobol és a lépcső alján állt meg TELEFONTOK NÉLKÜL..tulélte egy karc se
De rájöttem h kell egy üvegfolia
van olyan ahol felrakják vagy azt konnyű felrakni?
-
-
daara
aktív tag
GLOBAL rom-ot szedtem le(az uj firmwaret) a Baltic helyett Global vagy a Baltic kap elöbb frissitést?
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Van a csaladban egy Z3 Dual sim-es keszulek de sem a telefon sem pedig a Pc Companion nem tala 5.0.2-nel frisebb szoftvert.
Az elozo keszuleken (sima Z3) ami Telekomos volt azon 6.0.1 volt.(igaz az jart a Cordon-nal)
Vkinek vmi otlet?
Elore is Koszonom!
-
daara
aktív tag
A sony nem frissíti a gpu drivert?
-
ett
aktív tag
válasz
Banderasz74 #11472 üzenetére
Gyárira jött ki. Gondolom kell egy kis idő mire ideér.
Más:
Jónak tűnik ez a slim rom, de a fényerőállítás szar benne. Adaptive brightnessel jó, de ugyanúgy elbassza a zöld színt erős fénynél. Illetve manuális állításnál a maxra húzott fényerő is kevés. Valamint a lux autobrightness nevű profi amivel eddig megoldottam ezt a gondot, szintén nem tudja elég fényesre felhúzni. Maxon is gyenge. Ez a gyári 5.1.1 rommal tökéletes volt. -
jojoker08
tag
Próbáljatok rá pl a Poweramp-ra(lehet, hogy más lejátszónál is működik), sima előerősítéssel, nekem is szinte az fullra van húzva, így van a "csík" 90%-on.
-
daara
aktív tag
Vegyesek a tapasztalatim vele lehet majd még bejárodok (stock)
Ma fogdostam.egy huawei P9 lite és atom giga gyors leis dermettem egyébkémt barátnőm P8 lite is gyors de a z3 smoothabb és ahol sok mindent kell csinálni ott is veri de a sima P8 és a P9 ott van a szeren
-
daara
aktív tag
Felraktam a friss ropogos rom-ot valaki más még felrakta?😀
-
daara
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11462 üzenetére
És könnyen rácuppan nem kell fér orát keresgéni h hol van az kér ki mágneses pötty a telon?
#11463) ett: húh ez király lehet egyből rácuppan úgy ahogy kell és talán ha leteszem az ágyra nem fordul ki.
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11464 üzenetére
Én meg ahogy látom a Slim romban is feljebb lett véve. Még az 1.0 verziónál a changelogban olvastam. Akkor azért nincs bajod neked vele.
Ki fogom próbálni, meg a slimet is, csak még van dolgom délután. Hétvégén tesztelgetem a dolgot. -
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11462 üzenetére
Én is wskent használok, teljesen véletlenül akadtam rá amikor a ringke fusion tokot kerestem és egy lengyel webshopnál találtam meg legolcsóbban úgy hogy ne hetek alatt érjen ide. Írtunk is nekik, hogy küldenek-e a Szlovákiába, közben néztem még az oldalukat, erre látom hogy van nekik ilyen mágneses kábel, meg edzett üveg. Nosza, rendelek ilyet is, hátha bejön. Haveromnak innen hardverapróról vettem, de már nem tudom kitől. Nem rossz, de elég könnyen elbillen oldalra. Visszaírtak hogy persze, már adtam is le a rendelést és 3 nap alatt itt is volt a tok, a kábel, meg egy edzett üveg. Mindkettő pozitív csalódás. A tok nekem tökéletes, egyetlen hibája van, hogy a mágneses csatlakozónál elég vékony az anyag, azt kicsit masszívabbra csinálhatták volna, egyébként tökéletes. Az edzett üveg szintén. Nagyon perfekt az illeszkedése, nem vártam hogy ilyen patent lesz. A kábel szintén. Ez is elbillen oldalra persze de nem olyan könnyen, illetve még akkoris tölt, ami a másik kábelről nem mondható el.
Szóval szerintem jó ez a wsken.daara: ha kábelről van szó, javaslom még ezt: Magnector
Láttam evayen is, van kétfajta. Az egyik sima kábel, a másik meg adapter, bármilyen micro usb kábelt beletehetsz, Én ezt próbálnám ki, mert direkt olyan az alakja hogy nem nagyon tud kibillenni oldalra.
Íme egy video róla -
daara
aktív tag
Vam egy occco kinak mágneses töltöm teljesen jo tölt meg minden de sötétbe szinte képtelenség rápöccinteni mer nem huzza oda egyből és ha buzerálom töltés közbe leesik stb van olyan is ami nem rendesen oda huzza egyből stb..?
-
holozis_HUN
addikt
Stamina volt eddig is, csak nem ugyan az, mint 5.1.1-en. Ha azt visszahozzák, ami volt öröm és bódottá'
-
bajzal
őstag
Van már pre rooted is!
-
ett
aktív tag
23.5.A.1.291 firmware Changelog
New Xperia Home Launcher (supports landscape mode)
Soft Charging Support
Stable firmware
More Responsive UIMeg a stamina/ultra stamina mód ismét benne van, mint 5.1.1-en.
Stamina-back
Itt olvastam, de fent van xperiablog.net-en is. -
daara
aktív tag
Valaki tudja miben nyújt többet az új firmware?
-
bajzal
őstag
válasz
holozis_HUN #11451 üzenetére
A bakcup-ot TWRP-ben lehet csinálni ugye? Elmenti az egész rendszert, vagy csak a felrakott programokat? Tegnap jól jött volna a mentés, mert lezúztam a rendszert valami Xperia X launcherrel
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11451 üzenetére
Igen úgy csináltam az előzőeknél is.
Csak akkoris idő próbálgatni. Azért kérdeztem hogy van-e ami bevált.
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11448 üzenetére
Elolvasom a véleményeket róla mielőtt kipróbálom. Köszi!
Na meg előtte a 2.5-ös is fel kell varázsolni, csak még töltőn van a gépezet. -
holozis_HUN
addikt
-
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11442 üzenetére
Elméletileg a jó féle stamina került vissza ebbe, ami 5.1.1-en is volt. Úgy legyen.
Az a sound mod bevált neked? Nincs alapzaj illetve hangosabb a füles vele mint gyárilag? Nekem több nem is kéne. -
holozis_HUN
addikt
Stamina most is van a SLiMM romokban egyébként. Csak nem ugyan az, mint az 5.1.1-nél, sajnos.
Igazából van egy sound modom, de az a baj, hogy sehol sem találom. Valami basulmateV10MM vagy mi, le van szedve, de nem találom XDA-n. Mert tuti van már friss verziója, amit leszednék, de nem találom
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11431 üzenetére
Nekem most Lollipop rom van roottal meg dual recoveryvel, ja meg kcal mod. Anélkül nem lehet élni, ahogy te is beszámoltál róla korábban. Ezen próbáltam kettő hangmodot. Az egyik nem volt a legjobb. A másik nem lett volna rossz, de egy furcsa alapzaj (sistergés) volt benne amikor ment a zene a youtubeon például, vagy hangoutson amikor írtak, ott nagyon lehetett hallani. Ezért kérdeztem hogy van-e olyan amit itt valaki próbált már, mert akkor nem kínlódnék a próbálgatással.
Azt hiszem ma felvarázsolom a 2.5-öt.Meggyőztél.
És közben a Sony kiadta a frissítést amibe visszakerült a stamina mód. Wajk már készíti is a Slim 3.0-át.
Pont este olvastam xda-n a topicját.bajzal: én csak hűledezek amikor olvasom ezt a sok negatív Cordonos élményt. Nem értem miért nem váltanak másik szervizre Sonyék. Örülök hogy az enyémet nem oda kell vinnem ha véletlenül beszarna. Haverom vett még korábban bluetooth hangszórót és kifogta a gyári hibásat. A tetején az érintőgombok nem működtek rendesen, nagyon erősen kellett némelyiket nyomni hogy érzékeljen. Szlovákiában élünk, de közel a határhoz, Esztergomtól pár km-re. Elküldtük az itteni szervizbe és az egész tetejét cserélni kellett a hangszórónak, de meg nem mondod róla hogy javítva volt, tökéletes munkát végeztek és a szervizes is normális volt.
-
bajzal
őstag
Néha újraindul a telefonom magától, tök mindegy milyen gyári rom van rajta, volt már vagy 20x újratelepítve, ugyan az. Néha bekapcsolom a wifi-t és kész, befagy 3 másodpercre aztán újraindul, de legtöbbször csak áll az asztalon lezárva és újraindul. Van, hogy egy nap 2x, de van hogy 4 napig nem csinálja, tök változó. Akksi hiba, vagy alaplap? Mit csináljak, megint cordon 6. alkalommal is?
-
Deck
titán
válasz
Zsoleszhun #11437 üzenetére
Ez garanciális hiba. Nekem is ilyen. 2 oldalt.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
agent_k #11436 üzenetére
Decemberben vettem 55-ért sárga foltos kijelzővel (ami most nyáron már a duplájára nőtt) 1,5 év garival, de ezen kívül nagyon megvagyok elégedve vele.
-
bajzal
őstag
válasz
agent_k #11432 üzenetére
Mivel 65-ért láttam 6 hó garanciával hibátlant, ezért szerintem a majdnem 1 év garanciás makulátlan (az lesz ha megcsináltatja a hátlapot és kicserélik neki a kijelzőt, mert, hogy keretet is cserélnek így teljesen új burkolata lesz a telefonnak) így szerintem nyugodtan fel lehet tenni 70-ért. Max alkudnak és elviszik 65-ért.
Meg amúgy is a választék pont olyan, mint fél éve amikor én vettem a Z3-amat használtan. Van viszonylag sok Z3 Compact, de sima Z3 alig van.(#11434) Majko102: De amúgy melyik 2 éves telefon árulják reális áron? Egyiket se.
-
Majko102
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11433 üzenetére
Jó nagy lúzernek kell lenni, hogy egy majd 2 éves telefont majd 3 éves soccal megvegyen valaki 150-ért. Abszolút nem ér ennyit, talán a felét amennyiért használtan mennek el.
Itt HA-n z3c 50ezer, z3 60ezerért van.
-
bajzal
őstag
Pénzben úgy jársz a legjobban, ha cordon-al megcsináltatod a hátlapot 10 körül, kicserélteted velük a kijelzőt, mert az ugye garanciális hiba (ha csak neked sem tartják indokoltnak a cserét, mint nekem
) aztán el tudod adni a telefont hibátlan állapotban, mert hogy új hátlap, meg új kijelző és keretet is cserélnek ilyenkor. Majdnem egy 1 év garanciával hibátlanul ér 70 ezer Ft-ot kb. Szerintem így csináld
-
Deck
titán
Az összetört üveghátlapú Z3ammal nem tudom mit csináljak. Rendesen működik csak a kijelző oldalt sárgás (garanciális hiba). De előbb megkéne csináltatnom a Cordonnal a hátlapot kb 10k. Majd a garancia el tovább és javítják a kijelző hibát. Ezt írták, van róla papírom. De mivel csak személyesen tudnám intézni ezért szeptember végén tudnám leadni náluk. Őszintén semmi kedvem hozzájuk futkozni. A tepefon csak 1 éves múlt alig.
Több lehetőség is van persze.. Eladom így ár alatt, megjavíttatom majd eladom, vagy megtartom tartalék telefonnak.Ötletek, vélemények?
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11424 üzenetére
Ebben a Slim romban a hang is megvan kicsit piszkálva?
Nekem csak annyi kéne hogy kicsit hangosabban szóljon fülessel, mert valahogy gyenge a maximum hangerő.
Illetve van valami jóféle kameramod? Nézegettem többet is, de nem tudom eldönteni melyiket érdemes feltenni. A gyári szoftverrel nem vagyok kibékülve, az S4-em szebb képeket csinál.Más: Olyan buggal találkozott már valaki hogy ha automatán van a fényerő és mondjuk kimegyek a napra hogy egyből feltekeri maximumra akkor a zöld szín durván elváltozik? Pl. a hangoutsnál virít, teljesen más zöld lesz belőle. Érdekes módon csak a zöld színnel csinálja ezt. Először azt hittem hogy a kcal mod miatt van, de nem. Anélkül is csinálja. Ha kikapcsolom az automata fényerőt, akkor jó. Leszedtem a lux autobrightnesst, ezzel nem csinálja.
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11393 üzenetére
Majd légyszi írj később egy rövid beszámolót hogy milyen a 2.5. Kezd engem is érdekelni a dolog, kipróbálnám ezt a Slimm romot. Ha megvan a kb. 6 óra SOT vele, akkor nincs gáz. Na meg ha nem lagol.
-
daara
aktív tag
Z3 compact és a z2 is kapja az offical update-ot és a z3 hol marad, várnám már h sd kártyára áttudjam helyezni a képeket és ez nem akkora elvárás szerintem..
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bajzal #11418 üzenetére
Úgy tudom náluk jó arcok a supportok, nem szokott ezzel baj lenni. Háztól házig garancia, 2 héten belül vásárlás után van baja 3 napon belül cserélik. Szintén rendelésnél 3 nap alatt nálad van a teló. Emellé kedvező ár és a szoftver is kap javításokat állandóan. Szerintem nincs baj ezzel a OnePlusnál, de nézz be a topikba.
Ez kár eléggé OFF.
-
Majko102
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11414 üzenetére
Ha szürke importból van a készülék(mint a gsm boltok 95%-ban) akkor arra csak a bolt vállal garanciát, a gyártó nem.
És a boltok jó ha egy évet adnak...
-
Majko102
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11411 üzenetére
Vannak országok(főleg ázsiában), ahol fél vagy egy év garanciát vállal a sony a készülékeire.
-
bajzal
őstag
válasz
holozis_HUN #11411 üzenetére
tényleg
Ide regisztráld be IMEI alapján és nézd meg mit ír garanciára.
-
-
bajzal
őstag
válasz
holozis_HUN #11405 üzenetére
Igen az OP3 nekem is nagyon tetszik, csak nekem hiányzik a magyarországi szerviz azért.
(#11406) A 2. Vesztes: hát igen, meg a Z3 compact tulajdonosok tömegesen viszik vissza most a melegben a Z3c-t, hogy levált a kijelző
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bajzal #11404 üzenetére
OnePlus 3 szvsz a legjobb idén. Bár neki nincs micro SD bővítési lehetősége (ha jól tudom) és nem vízálló. Bár utóbbi annyira nem érdekel. És csak 130k
És a garanciáztatással sincs baj, minden jól megy és gördülékeny. Első 2 hétben, ami garanciális baj nem javítanak, hanem újat adnak. Háztól házig garancia van rá. Abszolút a OP3 éri meg a legjobban idén.
-
bajzal
őstag
Persze tudom, vannak kivételek, de a nagy többség rossz. Nagyon sokat visznek szervizbe és meguntam a cordon-t, meg félek, hogy ha lejár a garancia utána lesz valami.
Note 7 nagyon jó lett szerintem, nekem nagyon tetszik, S7 és S7 Edge is, legszívesebben S7-et vennék, csak nekem még drága. Használtan 100-ért jó lenne nekem. Akksi idő ugyan az lesz a note 7-nek is, hiába kisebb 100mAh-val.
-
daara
aktív tag
Note 7 komoly kis ketyere lett,nagyon megtetszett az s7 és a note 7 is.
Mondjuk az a retina szkenner..nem sok értelmét látom ujjlenyomat enyhén szolva praktikusabb.
-
viera
őstag
válasz
bajzal #11400 üzenetére
Hogy legyen pozitívum is.Nekem volt Z1-Z3-Z5 és mind a három a mai napig hibátlanul működik,semmi hiba nincs velük.Tudom mert ismerősöknél van mindegyik.Páromnak volt Z3C azzal sincs semmi gond akinél van,meg az ő Z5C-je is hibátlan a mai napig.Megértem,hogy sokkal van gond mostanában de nem az összessel.Amúgy megértelek mert én is kiakadnék ha sok gondom lett volna velük de szerencsére nem volt semmi.Én maradtam volna a Sony-nál ha nem szűnik meg a Z sorozat,de egyszer talán visszatérek.Addig meg nagy megelégeddéssel használom az S7 Edge-et.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest