- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
holozis_HUN #10486 üzenetére
GravityBox-al lehet kirakni, a gyártit pedig kikapcsoltam.
-
kidd25
tag
válasz
Atesz 666 #10497 üzenetére
Nekem az 1 kerül sajnos annyiba, de én egy telefonért képtelen vagyok 100k-nál többet kiadni... Ez egy tárgy, amit ellophatnak,elveszhet, eltörhet etc... Szóval nekem még a 90 is "drága"... Ez a telefon is 1hónapja lecsusszant a térdemről, és találkozott a villamos padlójával. Persze hogy betört a sarka, de úgy, hogy nem lehetett használni(teszem azt egy kínai 20filléres szart pókhálósra törtem, és semmi gáz nem volt vele,leszámítva azt, hogy lereszelte az ujjam) szervizből visszajövet elvesztette a vízállóságát, még aznap beázott este mikor teszteltem hogy 100as-e a fon. Gariba cserélték ezt is. Eddig egy telefonommal sem volt ilyen probléma, nem ismertem a beázás fogalmát. Xperia Go(st27i) z1 compact.
-
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10468 üzenetére
-Ha már meg vettem egy minőségi készüléket majd 200 ropiért,akkor had ne vegyek már hozzá filléres szarokat..
-Bírom amikor valaki meg vesz egy 200 ezres telefont és ilyen kapualjba gyártott hulladék kiegészítőket vesz hozzá és akkor csodálkozik ha nem működik rendesen.
-Ez tisztára olyan mint ha vennék egy szar ferrarit,de benyára meg nem akarnék költeni.Én sem szeretnék megsérteni senkit.
-
kidd25
tag
8gb kingston nem tudja ezt sem leformázni, ez c4es csak, a 64es meg c10es 20%nál lefagy, azt semmi tovább. 5 perc után meg kivettem a telefonból a kártyát, miután kihúztam az alkalmazást a futó dolgok közül. Erről ennyi
visszapakolom a gyárit, nem tapasztalok sok eltérést a 2 közt. :/
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bajzal #10487 üzenetére
Csak én nem értem, hogy mi értelme összecsatolni a kettőt? Mivel az SD lassabb, mint a belső tárhely, ezért ha pl éppen az SD kártyára települ az app, akkor lehet lassabban fog megnyílni, ilyenek... Szerintem fölösleges, SZÁMOMRA, én vígan el vagyok 16 gb-tal, az SD kártya számomra a fotókra, filmekre, zenékre stb.-re van.
-
bajzal
őstag
válasz
Zsoleszhun #10484 üzenetére
Ha ténylegesen működik akkor igen, azt jelenti, hogy belső tárhelyként lehet használni az SD-t. Én nem tudom, mert nekem nincs fent ez a rom, csak nézegettem a Features listát és megtetszett
-
bajzal
őstag
válasz
holozis_HUN #10481 üzenetére
Jól látom, hogy ebben a wajk romban van Adoptable Storage?
-
Zsoleszhun
addikt
Pont ránéztem én is, már töltöm
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Zsoleszhun #10480 üzenetére
Z3C-nél már fent is van. Amúgy ez a legfrissebbre épül, de ebben még nincs Stamina, de a wifi javítása pl már benne van. Most tölt le nekem az 1.7
1.7 már meg is van. [link]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
holozis_HUN #10479 üzenetére
Várós
, a 2.0 mégjobban.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Zsoleszhun #10478 üzenetére
1.7 mindjárt jön, az 1.6 túlzottan az aksihasználatra ment rá. 1.7-nek már jobban kell mennie.
-
Zsoleszhun
addikt
Játszik valaki a telefonon? Nagyon darabos lett a galaxy of heros mióta slim 1.5-ről frissírltettem 1.6-ra.
-
kidd25
tag
jégkockát rakok a hátára brrrrr
-
kidd25
tag
#tvamos Szerintem az 1.6nak jó a memória kezelése. nekem bejön, nincs röccenés appváltások közt.
#Zoltifree yt nem tud háttérben futni, nem találkoztam még ilyen funkcióval android alatt, hacsak nem xposeddel mahinálsz rajta valamit. anno valahogy megoldottam, de nem emlékszem rá hogyan. akkoriban egy xperia l-t nyüstöltem cm10el...
kamerázás kinek mennyire megy? olvastam hogy nagyon melegszik 4k alatt, nekem sikerült egy 4perc pár másodperces videót csinálni, miután lekapcsolt a kamera egy olyan üzenettel, hogy :"FIGYELEM A kamera ideiglenesen kikapcsol, hogy lehűljön." Kicsit idegesítő, valahogy nem lehetne ezt kiküszöbölni? timelapse videót nem is merem kipróbálni, nehogy leégjen ez a sz.r... SLiMM 1.6 van rajta háttérben nem futott app, azaz a gyorstárból kiiktattam mindent.( volt vagy 30 ablakocska nyitva)
-
Zsoleszhun
addikt
Slim 1.6-nál a háttérben futást hol lehet engedélyezni? pl: youtube-nak.
-
bajzal
őstag
Annyit tudok, hogy lényeges változás elvileg nincs. Stamina sincsen még. Forrás
-
tvamos
nagyúr
Most jott egy rendszer update. Szerintetek jobb lett a memoria kezeles?
Szerk: mar mindegy, mert ranyomtam a telepitesre. (Nagyon roszabb csak akkor tud lenni, ha elszallnak az adatok rola.)
-
daara
aktív tag
Jelzett a telom és felraktam az új fw
Ki tudja mit javítottak?
az tuti h gyorsabb
5.A.0.575 -
kidd25
tag
válasz
Atesz 666 #10467 üzenetére
"szeretek mindenből gyári kiegészítőket használni még ha kicsit többe is kerül"
Mind szép és jó, csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem ér annyit amenyit kérnek érte. Mint pl az ájfon mennyibe kerül, é milyen hw van benne?
De kérek szépen mindenkit, nem akartam senkit ezzel a hasonlattal megsérteni!
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10463 üzenetére
"A dokkoló viszont szerintem túl van árazva
többszöröse egy kábelnek, pedig nem tud sokkal többet..."
Üdv.
-Valóban nem tud sokkal többet,de én úgy vagyok vele,hogy szeretek mindenből gyári kiegészítőket használni még ha kicsit többe is kerül,abból még sosem volt baj és a dokkolót is jó esetben csak 1x kell megvenni.
-
kidd25
tag
Figyelj, ha a telefon nem a te hibádból ázik be, azaz nem voltál butuska, és lezártad fürdetés előtt a kis ablakocskákat, akkor köteles gari alatt javítani gariba. Kellemes csalódás volt a gordon, mert eddig úgy ismertem őket hogy telibe sz.rják az ügyfelet, nem veszik fel a telefont...
-
dSERiES
senior tag
-
kidd25
tag
"Az Xperia Z3 megkapta az IP65 és IP68-as tanúsítványt. Ugyanakkor sajnos a Sony nem vállal garanciát a vízállóságra. A sok eladott xxx készülékből vannak modellek amik beáznak és akkor megvonják a garanciát. A fórumból is vannak akik így jártak. Így azt javasoljuk, hogy amíg nem vállal erre garancia a Sony addig mindenki csak saját felelősségre használja ezt a lehetőségét a telefonnak!"
Bocsi, ez lehet hogy off lesz. Nekem ezzel az a tapasztalatom, hogy a sony vállal garanciát a beázásra. 2016.01.14 vettem a készüléket(Z3) 2016.03.7 leadtam a telenorba javításra. Berepedt a képernyőjének a sarka. Semmi külsérelmi nyomot nem találtam rajta, nem ejtettem le, nem tudtam hogy miért van betörve. Mondanom se kell, a telefon használhatatlan lett, egy kis repedéstől. -.-" bevittem, mondták hogy 2-3 hét és visszajön. nem siettek vele, 18-adikán vissza is kaptam pénteken. Hazavittem, és azzal a lendülettel bele egy lábos vízbe. 2 perc alatt beázott.. a zene leállt, képernyő villogott, utána kikapcsolt, és már csak rezegni volt hajlandó. Másnap visszafutottam vele a telenorba, megint leadtam mos beázás "gyanújával".... Április 1, jön az sms. hogy a "Javításra leadott készüléke elkészült, átveheti a kijelölt telenor üzletében." Most már készültem, vittem egy flakon vizet, és ott az eladó szeme láttára fürdettem meg. Azóta is vízálló újból
Beázott, viszont a papíron írva volt hogy feltételezhetően a javítás miatt vesztette el a vízállóságát.
-
kidd25
tag
Azt sem tartom egészségesnek, hogy a gép nem ismeri fel a telefont, ergó kábelen nem tudok rá adatokat másolni... Ez a probléma nem állt fent stock romnál. Valami 5let? Driverek fent vannak.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10449 üzenetére
-
viera
őstag
válasz
Zsoleszhun #10454 üzenetére
Köszi szépen.
-
Zsoleszhun
addikt
xperiafirmware-ről, 1/c.
-
viera
őstag
válasz
enginev3.0 #10445 üzenetére
Honnan tudom letölteni a legújabb N-es változatot?
-
bajzal
őstag
válasz
enginev3.0 #10449 üzenetére
Tehát 50%-on vagy és 2 ó 43 p SOT nekem is ugyan ennyi szokott lenni 50%-nál gyári rommal
-
xmaas
őstag
A sok haszontalan szutyok helyett azt javaslom fektess bele egy 15-30 ezret egy minosegi fulesben utana pakolj fel jo minosegben zeneket a keszulekedre es ezerszer tobbet fog erni mint barmelyik "csodamod " ami nem er semmit azonkivul hogy megbuzeralod a zenet hogy ugy szoljon ahogy neked ep kedved szotyan es nem ahogy az a szerzo eleve kiadta/megcsinalta .
Ha jo minosegu a felvetel+fulhallgato az egvilagon semmi szukseg semmi EQ buzeralasra mert az ugy szol jol ahogy van -
daara
aktív tag
[Audio Mod] eXtremeBeats Aural Maximizer™
ezt probáltátok? mert ezek ütöttek a régi telomon ezen nem tudom
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10445 üzenetére
énis felraktam tegnap
de ma már a stock van fent,furcsa volt néha villám gyors néha kicsit lassba néha nem merült néha nagyon
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10440 üzenetére
Oké meg próbálom.
-
octolith
tag
válasz
enginev3.0 #10441 üzenetére
Olvass vissza kérlek. Android N fejlesztői előzetes elérhető a Nexus készülékekre és az Xperia Z3-ra. Előzetes, nem napi használatra van, fejlesztőknek, ne töltsd le, nem végleges stb stb ezerszer le lett írva. Most a Google I/O konferencián jelentette be a Google a következő előzetes változatot a Google (ez immár a harmadik) és Z3-ra is elérhető, már most.
-
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10432 üzenetére
Mont amit előbb leírtam, Kingston 64gb SDXC pár hónapja vettem MM-ban. Akkor mit tegyek ilyen esetben?
-
technoboi
tag
OTA frissítés elérhető Android N verzióhoz
-
Zsoleszhun
addikt
Az Amplify-ról írnátok egy pár szót? Hogyan kell konfigurálni/beállítani? Köszönöm.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
holozis_HUN #10435 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam és működik.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Zsoleszhun #10434 üzenetére
Szerintem igen.
-
Zsoleszhun
addikt
A slim ota 1.3_to_1.6-ot fel lehet telepíteni az 1.5-re is? (1.3-ról is ota-n ment fel az 1.5)
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10430 üzenetére
Amikor fentvolt neked megfelelt vagy nem volt tökéletes?
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10421 üzenetére
Sajnos a gép intézője is 16 megásnak látta, de megoldottam. Kicsot idegesítő. Xposed a slimm 1.6ra felment. Amplify greenify megy
várom a staminás frissítést. Jó lenne ha így lehetne frissíteni,hogy nem veszik el minden cuccom, miután jól belaktam a gépet...
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10427 üzenetére
És ez dual recoveryvel és 5.0.2 ről valo telepitésel mükődik mer a 6.0.1 et nem lehet még rendesen rootolni és én a 6.0.1 custom romot szeretném installálni
-
enginev3.0
félisten
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10425 üzenetére
Hát ugye 5.0.2 felrakom root recovery stb és utána nemtudom
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10423 üzenetére
Letudnàd írni emberi nyelven a rom instrukciot h hogyan kell felrakni?
-
daara
aktív tag
sziasztok
ezt a romot valaki felrakta már?
elég tetszetős és azt írják hogy csúcs
-
kidd25
tag
Nem tudom hogy miért, de a SLiMM 1.6os rommal nme tudom leformázni a memóriakártyát, és belsőtárhelyként használni... Nem formázza le, és miután lehal a kártya, a telefon bootloopba kerül.. A memóriakártya Kingston SDXC 64GB volt.. Mostmár csak 16MB a kapacitása...
-
Nittamanó
csendes tag
Sziasztok.Bocsánat ha már volt kérdés.Nem tudom visszanézni az összes hozzászólást.Ismerős z3 telója 1 éves.Pár napja szoftver frissítés jött rá és azóta meghülyült.Lefagy és a képen látható hiba jelenik meg.Van,hogy a teljes képernyőn,néha csak az alján egy csíkban.A telefon használhatatlan.Valami tipp,hogy mi lehet a baj?
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10413 üzenetére
V92est szedtem le innen:http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk23/arm/
Nem tudom szabad-e linkelni, ha nem akkor 1k bocsi
minden stimmt, de valamiért nem akar menni. Fel felrakja már, de akkor sem megy
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10414 üzenetére
Nekem ilyen nincs! Gond nélkül megy. Próbálj ki egy nem rootolt, totál gyári rendszert is.
-
bajzal
őstag
válasz
enginev3.0 #10414 üzenetére
Ugyan ez nekem is, bár ez ritkán, de a leggyakoribb a random újraindulgatás, szóval én június elején viszem szervizbe... csomószor újratelepítettem és nem segített + még tiszta fehér foltos is a kijelző.
-
enginev3.0
félisten
Ma megint kikapcsolva találtam a telefonom, csak úgy, magától, tegnap raktam fel tiszta telepítéssel a legújabb 1.6 slimmet
-
kidd25
tag
Valaki tudna linker adni, hogy melyikkel megy neki? Mert kezdek belezavarodni...
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10405 üzenetére
Köszi szépen, akkor mikor wifit találok, le is szedem. TWRP-vel akartam felpakolni,az van a SLiMM 1.5-be. De ugye nem ment. Asszem az ARM64est azedtem le. Arra írta ki a hibákat.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10407 üzenetére
Mi ez az Amplify? Használatárol írnál? Pm jöhet! Köszi
-
bajzal
őstag
válasz
holozis_HUN #10405 üzenetére
Hát az elég jó, hogy neked 1%-on van a Google szolgáltatások
Amplify-hoz kell root, ugye?
-
kidd25
tag
válasz
holozis_HUN #10402 üzenetére
Legyen friss és működjön. A többi számomra lényegtelen. Csak az Amplify miatt szedném le.
Az fb tudom h eszi az aksit, de a chrome meg szar belassított nettel. De van az fb lite, az nem eszik annyit. A messengert meg nem tudom helyettesíteni mással.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest