Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
tal-garius #11854 üzenetére
Nem is kell root
-
Deck
titán
válasz
m_balint2002 #11758 üzenetére
Igen van új és nem kingrootos.
-
Deck
titán
Most álltam neki futni a kötelező köröket, hogy a Z3-asom megcsinálják. Írtam Facen a Sony Mobile HU-nak is és sajnálják a problémám blablabla. Meg a Cordonnak e-mailt. Mivel telefonra nem telik nekik úgy néz ki.
Ha bármi fejlemény lesz leírom. -
Deck
titán
Elvileg igen, legalábbis énis olvastam ezt. Meg, hogy 50%nál ideális tölteni max 90%ig. És akkor tovább jó lesz az aksi.. De így csak az aksi 40%át használnád ki.. Többet tölthethéd és kevesebbet használhatnád csak, hogy az aksi 2x tovább bírja.. De mivel így többet kell töltenem ugyanott vagy, csak a macera lenne vele.
Van garancia szóval csak használd és ne is foglalkozz ezzel -
Deck
titán
válasz
Zsoleszhun #11437 üzenetére
Ez garanciális hiba. Nekem is ilyen. 2 oldalt.
-
Deck
titán
Az összetört üveghátlapú Z3ammal nem tudom mit csináljak. Rendesen működik csak a kijelző oldalt sárgás (garanciális hiba). De előbb megkéne csináltatnom a Cordonnal a hátlapot kb 10k. Majd a garancia el tovább és javítják a kijelző hibát. Ezt írták, van róla papírom. De mivel csak személyesen tudnám intézni ezért szeptember végén tudnám leadni náluk. Őszintén semmi kedvem hozzájuk futkozni. A tepefon csak 1 éves múlt alig.
Több lehetőség is van persze.. Eladom így ár alatt, megjavíttatom majd eladom, vagy megtartom tartalék telefonnak.Ötletek, vélemények?
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #11356 üzenetére
Okés
A Sonyk közül leszámítva a hardvert a Z2-Z3 a legjobb a mai napig.
Amúgy elég sok ex sonys van az s7/s7e topikba
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #11354 üzenetére
Okés, ma megírom szerintem úgyis ráérek
Z3at szerettem amúgyis kedvencem volt. Szubjektív lesz, csak a tények.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11351 üzenetére
Hogy ennyire sötét legyen valaki.. Engem is zaklat.. Független teszteket se fogadja el és semmit sem.
"ember szopd le magad a samsungod-al együtt. nem érdekel. nézz utána hogy mi merre, de egyszerűbbet is tudok, normális mobilosokat kérdezgess meg,lehetőleg magyarokat,ne arab és hasonló bevándorlókat, hogy melyik mobillal mi a baj. miért adják el stb. samsungnál kijelző behal, érintő hiba stb stb"
"samsung oké rendben. igazad van. samsung a legjobb a világon. 46 procival és 230 Mpx kamerával. és 80k felbontással. csak hát korea.... olyan mint a tv-k szarok "
" samsung
szervizben? nah arról inkább ne beszéljünk. sony-nál nem szaroznak, komplett teló csere és ennyi. mert a samsung olcsó igaz? és jó az akksija? persze nézőpont kérdése."
Nc.. Ja nincs is Sonyja..
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11346 üzenetére
Megvan még a tok holnapra megnézem. S7en Nilkinest, nagyon fasza tok
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11344 üzenetére
Ja.. Pm-ben bombáznak..
-
Deck
titán
válasz
m_balint2002 #11313 üzenetére
S7 4ever!
Hidd el nekem se hiányzik a root.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11311 üzenetére
RIP Sony Mobile
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11274 üzenetére
Látom kifutott. De van még pár oldalon.
Pl. Teletok.hu
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11272 üzenetére
Speedshopba 1.800 Ft. Az tuti eredeti.
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #11258 üzenetére
Nem mindenben. Akksi idő romlik minden új csúcskészülék után.
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #11249 üzenetére
Ennyi
-
Deck
titán
válasz
tal-garius #11144 üzenetére
Honor 7, One Plus One 3
-
Deck
titán
Van bontatlan xprotector-os elő és hátlap üvegfóliám.
Kit érdekel olcsón?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11098 üzenetére
Teljesen megfogsz térni. Rock zene, Samsung..
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11096 üzenetére
Nem baj. Nem tudod mi a jó. Majd jön Majko102
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11094 üzenetére
Aztán meg go fesztivál
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11089 üzenetére
Még nem mentem be személyesen de befogok.
Majko102: Pontosan
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11059 üzenetére
Én is
De hidd el tudok telefont használni
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11057 üzenetére
Tölts már ki egy lottót ha a jövőbe látsz..
Neked meg 1 hónap múlva felpuposodik a hátlapod és beázik a telefonod, majd a cordon megvonja a garanciát.. Vagy videózz egyet hátha nem írja ki, hogy túlmelegedve..
Lűtod.. Én is tudok ilyeneket
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11055 üzenetére
Nekünk bejön, ellehet ökörködni vele
Ajándék volt. Maga a teló meg szuper
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11053 üzenetére
Megvan a telefon és a VR is hozzá. Nagyon bejön, a telefon meg nagyon állat
Öcsémmel szórakozunk most a VR-al. -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11036 üzenetére
Holnap hozza a GLS, ma meló
-
Deck
titán
Öcsém Alcatel óráját is leadtuk 2 hete, és ma jött a futár. Új órát kapott.. Ez a jó hozzáállás
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #11022 üzenetére
Tuti nem
-
Deck
titán
válasz
bajzal #11016 üzenetére
Pl:
1: http://www.mobildesign.hu/sony_xperia_z3_d6603_szilikon_hatlap_nillkin_nature_transparent_14752
2: http://ecell.hu/Sony_Xperia_Z3_NILLKIN_Nature_TPU_szilikon_tok_-_ATLATSZO
3: http://www.edigital.hu/telefonvedo/nillkin-nature-telefonvedo-gumi-sony-xperia-z3-(d6653)-keszulekhez-fustszinu-p506556.html
-
Deck
titán
válasz
bajzal #10980 üzenetére
A szerviz s*ar és elérhetetlen és ez nem fog változni. Rengeteg az új panasz is, elég csak facen is olvasni őket.
A Sony meg már nagyon drága a semmire, az üzemidő minden évben csökkent a csúcskészülékeken is, aki nem hiszi nézze meg a gsmarena független tesztjeit és jelentősen.. Kamera se a legjobb pedig Sony. És semmi +t nem ad..
Szóval mindkettőben.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10974 üzenetére
Igen S7 lesz, nagyon komoly telefon
Csakis Sonym volt mindig eddig.
Xperia x10 mini pro -> Live with Walkman -> Xperia P -> Xperia Z -> Xperia Z2 -> Xperia Z3
De volt már X8, Mini Pro, Tipo, U, S is a családban.
Örülök, hogy hiányolsz majd de úgyis követsz majd előbb utóbb
-
Deck
titán
Hát srácok pár nap és búcsúzom tőletek. Z3-at elpasszoltam húgomnak, 3 hét múlva felviszem a szervizbe azért, én meg váltok. Kb keddig leszek még a topikba
1 évig volt Z3-am, azt hittem 2 évig lesz
-
Deck
titán
válasz
kidd25 #10937 üzenetére
Eddig nekem se.. Pedig amiből csak tehettem Sonyt vettem. Nem kérdés, hogy az én hibám volt, higy betört a hátulja.. De se kivizsgálás.. Se javítás.. Se semmi.. Se felhívás.. Elérhetetlenek.. Mehetek fel pestre majd emiatt. Ennyi pénzért nem ezt várnám el. Facen a Sony Magyarországnál is sok a szervizes probléma. Ez van. Sajna. Pedig imádom a Z3am. A hozzáállásuk undorító.
-
Deck
titán
válasz
Majko102 #10934 üzenetére
Fel kell vinnem személyesen ez kb 3 hét múlva lesz meg. Kérek vizsgálatot akkor garanciás lesz a kijelző, hátlapot meg kérem csinálják meg fizetek érte.. Ez tuti írták a papírra ha jó lesz a vizsgálás. Azután meg eladom. Veszek egy S7-et. A Cordonról még mindig sok a rossz vélemény. Nem csináltak semmit a telóval pedig kértem hogy csinálják meg nem baj ha pénzbe kerül.. Undorító egy cég.. És el se lehet őket érni. Amúgyis mindegy mivel az új Sonyk túl drágák és nem jönnek be. Bár vártam volna még 1 évet de akkor m1.
-
Deck
titán
Visszakaptam a telefont. 2 hét után.
És semmit se csináltak vele.. Direkt kértem, hogy nem baj ha pénzbe kerül.. De csinálják meg.. Rá fogták a pixelhibát is a hátuljára.. Még a töltőt se cserélték.. Semmit..
Rohadt mocskos szerviz ez..
Személyesen vigyem fel? Ez miatt 300km-ert utazzak? Szarházi banda. És telón se tudom elmondani ezt nekik.. Soha többé SONY!!
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10928 üzenetére
Rossz vicc
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10926 üzenetére
Sose vennék iPhonet. Túl van árazva, 1 év garancia, semmivel se jobb mint egy droidos telefon, kijelző se, zárt is.. Nem az én világom.
Wp halott.
Csakis Droid
-
Deck
titán
Cordont 1 hete hívom mindig csak kérem várjon.. Kurvára elegem van belőlük.. A Sonyból is lassan már.. Nem képesek 1 normális szervizt keresni?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10921 üzenetére
Öcsém Z2-je ami az enyém volt eredetileg
-
Deck
titán
Hiányzik a telóm :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest