Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Viszont UPC-nél totál korlátlan net és asszem korlátlan beszélgetés, és az mindenre korlátlan net. Bár inkább maradok még a Trénél. Csak itt drága az EU-s net (1 hét 1gb 4g 6000 forint...) telenornál asszem ugyan ez 2500 vagy ilyesmi.
Akinek kell 6.0 alatt "Stamina" az nézzen be ide: [link]
Szerintem nem rossz! Az új Stamina úgy is hülyeség... Holnap teszt!
(röviden: robottal kikapcsolt képernyőnél kikapcsoltatod a netet, ha bekapcsolod a képernyőt, akkor meg megjön a net)
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10597 üzenetére
Akkor ahoz kell +ba ja
Csak azért írtam be hátha érdekel majd valakit.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10595 üzenetére
Alapból jár alap korlátlan net csomag az előfizus díjcsomagok mellé. Tehát csak 2k, pluszban
LTE-s csomag nem drágább.
Jó, hogy nem azt írod, hogy oké, hogy ennyi de kell hozzá okostelefon is, meg áram tölteni, stb és összeadod..
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10593 üzenetére
Hmm holnap felrakom meló előtt. Aztán elszórakozom vele
Had ajánljam a Telekom korlátlan böngészés és email opcióját. 2k havonta és korlátlanul lehet benne böngészni full sebességgel végig, összes közösségi netes app is bele tartozik, sőt a YouTubeozás is korlátlanul (feltöltés is) , a play áruházból való letöltés frissítés is, a gdrive ftp fel és letöltés is. Megosztva is működik a net. Nagyon nagyon megéri. Rengeteget forgalmazok így 1 nap..
Egyedül a sima letöltés, torrentezés, online videók és zene nem tartozik bele (kivéve youtube)
-
Deck
titán
Én sose használom a staminát.
-
Imike20
senior tag
válasz
holozis_HUN #10589 üzenetére
Igen ezt megtaláltam én is! Akkor nem kapcsoljuk be meglássuk mit fog így mutatni!
-
diane
tag
Sziasztok!
Van már olyan 6.0 szoftver, amiben van magyar nyelv és fel lehetne tenni az összefoglalóba, mint a 5.1.1 -et?
Amit csak fel teszek flashtoollal és kész. -
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10586 üzenetére
5.1.1. még. Jelenleg tökéletes a rendszerem nem akarom elrontani.
-
Imike20
senior tag
válasz
holozis_HUN #10586 üzenetére
hol van benne a stamina ? én nem találtam
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tal-garius #10585 üzenetére
Ez 6.0.1 nem?
Amúgy mit szólsz az új staminához? Szerintem eléggé gagyi...
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10555 üzenetére
-
Imike20
senior tag
Megjelent az új Szoftver! (Telekom) Z3 Legalábbis nekem most jelezte!
Valakinek van már valami Tapasztalata ?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10582 üzenetére
Egyszerbejött, majd másik reboot után eltünt... Majd hétvégén.
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10581 üzenetére
Es ha ujrainditod a telefont nem frissíti saját magat az app?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10580 üzenetére
Már ott van. De semmi. Appoknál nem jelenik meg. Telepíteni sem tudom...
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10579 üzenetére
Másold be a mappába
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10578 üzenetére
Majd bővebbet mondok hétvégén. Egyébként is a pali Z2-őn tesztelte, ami hasonló, de nem ugyan az. Hétvégén nekifekszem.
De úgy szét kúrtam, hogy nincs most kamera appom
Nem engedi felrakni a simát sem, telepítésnél hiba van....
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10575 üzenetére
Azt letöltöttem, bemasoltam, ujrainditottam, de semmi..én nem vettem eszre változást
-
daara
aktív tag
válasz
tal-garius #10576 üzenetére
Igen én kicsit több mint egy hete vettem 85k ért verhetetlen ennyiért! ujjonan kártyafüggetlenül semmi előfizu!
-
tal-garius
aktív tag
Tegyük fel hogy 150ezerért megkapjuk, mit nyújt azért a pénzért többletet ami megérné a beruházást rá egy Z3-hoz képest?
- Érdekel itt a kamera, képek minősége. (jelenleg meg vagyok elégedve a fotókkal, bár lehetne jobb is, de!! - úgyse kapunk xenon vakut, nem kapunk optikai zoomot.. növelik a megapixelt? wow! más lesz az optika, több fényt enged be stb? na közel se vagyunk még 50ezernél se hogy fizessek annyit ezekért)
- Telefon sebessége a mindennapokban (nos jelenleg semmi, de semmi bajom e téren a telefonnal, nem tudnám elképzelni se mivel tudna többet egy gyorsabb?? processzorral felszerelt telefon, meg a memória több lenne? minek? miért? 2-3 játék közt, facebook, megnyitott opera közt ugrálok úgy hogy egyiket se zárja be a háttérben. és így is van tartalék a gépben)
- kijelző? külső? (4K nem kell, fullHD is sok, bőségesen elég mindenre. Z3-nak fémkerete van, üveg elöl-hátul, nagyon tetszik, tokban hordom, mikor kiszedem takarítani csodálkozok is hogy a hátsó gyári védőfólia még rajta vanTokot lehet évente cserélni kopás miatt, egész szépeket kapni ebayről, ez egy 250ezres telefonnal se lenne másképp..)
- üzemidő, egyebek (Na a készenléti ill. használati időt überelheti, de az se éri meg hogy költsek rá Z3 helyett, esetleg Z3ban lehet aksi cserét kivitelezni, de még az is bőven jól működik.. egyebekhez hogy nincs ujjlenyomat olvasó? mindjárt magamba zuhanok, szerintem sose használnám, mert amiket hallok róla jelenleg azon kívül hogy egy vagizós fícsőr semmire se jó (nekem)..)Amit keresek, várok egy új telefonban:
- Kamera (normálisabb zoom, xenon vaku fényerősség, érdekesség a régi Nokia N8-as telefonom szebb képet készít szinte minden szituációban, sötétben való fotózásról ne mis beszélve)
- hardveres DAC (LG G5 e téren előrébb jár, bár Sonynak jó hangminősége van)
- hasonló üzemidő, vagy jobb
- vízállóság ablakok nélkül megbízhatóbban (csatlakozókkal)De még mindig az jön ki hogy 150ezret fizessek ezekért a pluszokért nonszensz. Nemhiába várható még Android N a telefonra, és jelenleg Bestbuy, bárki bármit mond.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10574 üzenetére
Ott kell letölteni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10571 üzenetére
Küldd mar el az apkt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10570 üzenetére
Próbálkoztam, de valami baja volt, hétvégén megpróbálom még 1x.
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10561 üzenetére
Az hol van?
-
Deck
titán
válasz
tal-garius #10568 üzenetére
Szerintem is semmire.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10555 üzenetére
Majd holnap. Ma már 30%-nál töltőre raktam. Rekordom a majdnem 9 óra Sot. Stamina bekapcsolva, de csak teljesítményt vegye vissza. Facebookból a Lite van fent. Másik fölösleges, chat ezen is működik. Idökép is folyamatosan jelez, jelzett ma is. Vírusírtó nincs. Ha játszok akkor persze 3-4 óra alatt lemerül. De mindig jobb bármelyik más telefonnál. Samu S7 meg nem tetszik, lehet gyorsabb de sok a felesleg rajta, root sincs???, Sony meg közelebb áll a referencia telefonhoz, főleg egy kigyomlált rendszerrel.
Nézegettem telefonokat mire lehetne majd cserélni, de semmire... -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10565 üzenetére
Jó az. Sok csúcsmobil más gyártóktól 3-4 kijelző időt tudnak. Ez meg aztán nagyon kevés..
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10563 üzenetére
Jaja. Nincs sokat készenlétben.
-
holozis_HUN
addikt
Messenger, Chrome Kijelző, Android rendszer.
Néha android rendszer a 3. ...
Amúgy gondolom végig nyomkodod a telót
Nekem sokat van készenlétben. Kb 23-kor leveszem töltőröl, estét végignyomja, sulit is végig készenlétben, majd utána kezdem használni. Reggel 5:45 óta mobilneten van fél hatig. Kb így használom.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10561 üzenetére
Nekem a Chrome.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #10558 üzenetére
Folyton használok Messsengert
10-15%on már töltöm a telefont.
-
enginev3.0
félisten
válasz
holozis_HUN #10552 üzenetére
Felraktam, de semmi nem változott
-
Deck
titán
Imádom a Z3 üzemidejét. Alap 6-7 óra kijelző idő úgy, hogy oda se figyelek és semmi energiatakarékos dolog nem megy. Nézegettem telókat de hiába jók meg minden ha a kijelző idejük csak 3-5 óra között mozog.. (Xiaomi, stb)
Én tuti csak olyanra cserélnék majd jövőre aminek az üzemideje jobb. Xperia Z5 üzemideje is gyengébb. Remélem az X sorozat jobb lesz, bár az új árakat én mindig sokallom. Az akksi az a dolog amin nem kéne spórolni. -
holozis_HUN
addikt
Stamina alternatíva (holnap szépen letesztelem, hogy mennyire is jó)
-Kell Root és Xposed.
-GravityBox (¡¡¡MM!!!)GravityBox (MM) --> Telefon beállítások --> Okos rádió kapcsolat.
Bemész, főkapcsolót bekapcsolod, beállítod magadnak, és újra kell indítani. Természetesen amikor letöltöd a GravityBoxot akkor is kell reboot (aktiválni a modult és reboot).
Kicsit személyre szabhatóbb, én ezekkel indulok első próbámra:
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tal-garius #10554 üzenetére
Légyszi 1%-nál is csinálj fotót
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10553 üzenetére
RXSW 16.0 van fent Xda-ról. Semmi extra.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tal-garius #10551 üzenetére
Na ilyenem még sosem volt
Hogy??
-
holozis_HUN
addikt
válasz
enginev3.0 #10549 üzenetére
Jónak tűnik, de marad a SLiMM
Amúgy egy ilyet találtam! [link]
-
daara
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10549 üzenetére
Egyikse..olvastam a commenteket h volt erre példa de nem igazàn értettem h mit javasoltak
-
daara
aktív tag
Ezt probáltam felrakni [[ROM] [Z3] [6603/33/53] [LB/UB] [MM 6.0.1] [151] [UPDATE:- 23.05.2016] PureX Z3 MM v2] és ahogy belépne az aroma istallerbe ujraindul a telo és ennyi pedig agyon dicsérik a romot de nem tudom mi lehet a baja...
-
viera
őstag
válasz
holozis_HUN #10546 üzenetére
Akkor ez is ilyen nesze neked semmi, fogd meg jól...
Amúgy én is nagyon szerettem a régi Stamina módot,de már kezdek lemondani róla.Az vigasztal, hogy az Android N-ben az új Doze-mód hasonlóan fog működni mint a Stamina. -
holozis_HUN
addikt
Ez a Stamina egy semmi... Berak egy ikont az értesítési sávba, illetve az értesítéseknél is ott marad. Akkor a status bar lehúzásának nincs animációja (ezzel csökkenti az energiahasználatot, de bűn ronda...). Akkor elvileg a teló teljesítményét is csökkenti, de ezt nem éreztem meg. Korlátozza a háttéradatokat, talán a GPS-t is.
De ez a status bar variálás... Nagyom rossz...
Régi Staminát akarom
Ez egy NULLA! Wajk szerint is.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Mikkkeeeee #10544 üzenetére
Nekem nem. Nem szokott hirtelen merülni.
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Nektek nem tartja ébren a telefonotokat a *backup wakelock? Mióta feltettem a Slim 1.7-et nem megy el aludni a telefonom miatta, nem tudom miért. (Ha lesz időm azért letolok egy full wipeot)
-
daara
aktív tag
feltettem a customized baltic romot és a lockscren bal sarkábann alul vmi hang keresés van nem a telefonhivás azt tudom változtatni?
-
daara
aktív tag
válasz
plesotamas #10538 üzenetére
Basszus tényleg így már mükszik is köszi a fáradozásodér!
-
holozis_HUN
addikt
Annyira gondolkozom azon, hogy felrakom a legutolsó 4.4.4-es droidot, megrootolom meg TWRP persze, és mindent kigyomlálok ami nem kell, fagyasztgatok, Xposed mint most, de kíváncsi vagyok milyen volt azzal, amivel megjelent
Lehet azzal a leggyorsabb, a 6.0 még gyerekcipőben jár nagyon, még érezni a béta-s mivoltját, összekaphatná magát a Sony és egy nagy patchet adhatna ennek az MM-nek. Mert egyszer pörög nagyon, gyors, máskor meg lassú, mint a nyűg. Ki kell még forrnia magát.
Bocsi ha félreírtam valamit, rázós úton megy a buszom
-
daara
aktív tag
válasz
plesotamas #10535 üzenetére
énis néztem de nemtalálja a 4 file fájlt
aki ráér az csinálhatna a BALTIC rombol egy 575 ftf fájlt mer nekem 2 óra alatt se sikerülz..
-
Deck
titán
válasz
Mikkkeeeee #10524 üzenetére
SyncHub.apk
-
Mikkkeeeee
csendes tag
-
viera
őstag
Feltettem a Z3-ra az 575-ös USA Romot,de nincs mobilnetem.Nem tudjátok mi lehet a gond?
-
daara
aktív tag
Amit az XperiFirm tölt le azt h lehet flashtoolal felrakni mer nem ftf fájlba van
-
Lehel43
tag
válasz
Csabesz666 #10513 üzenetére
Eggy ismerősömnek volt ugyan ez a problémája, és ma jött eggy frissítés, és megoldodott a probléma. Neki most a Buildszám 575 végződik. Eddig 570 volt.
-
Deck
titán
válasz
Mikkkeeeee #10515 üzenetére
Conversations.apk
-
daara
aktív tag
Létezik olyan app ami root nélkül menti a játékook mentését? mint pl titanium backup
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a Wajk-féle SLIM romot, eddig minden szuper. Egyetlen egy dolgot hiányolok, az SMS-eket nem tudom visszaállítani, mert nincs fent a hozzá tartozó alkalmazás.
Láttam az eltávolított csomagok listáját, de nem tudom melyik csomag lehet az (nem szívesen tennék fel más fölösleges appot). Nem tudjátok mi annak az apk-nak a neve véletlen?
Köszi
-
válasz
Csabesz666 #10513 üzenetére
Próbáld a kívánt csengőhangot a a belsőmemória média nevű mappa: audio; ringtone mappába másolni.
Majd innét beállítani csengőhangnak.Gondolom nincs néma üzem módba konfigurálva valamilyen profil? -
Csabesz666
aktív tag
Adott egy Z3-as android 6-os készülék, mi lehet a gond, abban az esetben, hogy a videók, zenék tökéletesen lejátsza, hang normális, viszont hívásnál, nem cseng a beállított csengőhangon a telefon.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
holozis_HUN #10508 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
Sziaszok!
Keresnek valami jo kerekparos tartot a telefonhoz. Jo lenne, ha tolto is lenne benne, mert ha megy a kepernyo (GPS) akkor hamar lemerul az aksi.
Elore iskoszi!Szerk: vegulis az is jo lehet, ha veszek egy akumulatoros tokot, (+3200mAh mar majdcsak eleg lesz,) de ahoz plane nem tudom, hogy milyen kerekparos tartot veszek.
-
-
daara
aktív tag
Hali 6.0 alatt hogy az istenbe lehet az appok gyorsírozárát törölni ccleaner figyelmeztet h csak kézzel de még úgyse
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Zsoleszhun #10505 üzenetére
10 hónapja használom, ha szólsz nem kellett volna keresned
-
kidd25
tag
válasz
Zsoleszhun #10505 üzenetére
Igen, ezzel oldottam meg anno hogy xperia L-en működjön, csak már elfelejtettem hogy mi volt.
-
Zsoleszhun
addikt
Találtam működő megoldást a youtube háttérben futtatására
Xposed modul: YouTube Background Playback -
Atesz 666
aktív tag
válasz
kidd25 #10501 üzenetére
-Asszem írtam is egy korábbi hszben,hogy a dokkolót én csak is otthoni töltésre használom.
-Nekem is van 2000 Ft-os noname mágneses töltő kábelem,de eddig kb 3x ha használtam mert a töltést megpróbálom mindig úgy időzíteni,hogy otthon keljen csak töltőre rakni és ne keljen buzerálni a telefont töltés alatt.
Ennyi.
-Ezt leszámítva csakis gyári kiegészítőket vagyok hajlandó használni a telefon(ok)hoz. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
holozis_HUN #10502 üzenetére
Én is a WSKEN-t használom pár hónapja, messze a legjobb amivel találkoztam eddig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Asztalos klub
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest