Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Az új XZ premiumhoz mit szóltok, méltó utódja a Z3nak?
-
tal-garius
aktív tag
-
tal-garius
aktív tag
válasz
Toto00 #12431 üzenetére
Keress egy olyan független romot ami a telodon volt rendszer. Elvileg ha már flashtool látja és telepít akkor az még nem tégla. Progiban a teljes romot rakod vagy csak a kernelt választottad ki? Válassz ki mindent, azzal sikerülnie kell. Persze rootot bukod. Azt majd utána.
-
-
tal-garius
aktív tag
válasz
robcsekwow #12411 üzenetére
Hi. Kódek hiány. Tölts le egy VLC playert.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
deja vu #12408 üzenetére
Tervezem. De lehet tovább, attól függ mi fog változni amiért megéri majd cserélni. Sajnos Z3-at kinyírták hogy nem jön frissítés. Még 6-os Androidon is lenne mit csiszolni, na meg a biztonsági frissítés tavaly áprilisi. Az meg totál nem függ a hardvertől. Telefonnal nincs semmi gond, sőőt, simán megállja a helyét még ma is. Meg ahogy néztem talán az utolsó minőségi Sony telefon. Sajnos az XZ csalódás, ráadásul szervizbe sokat küldenek belőle, míg Huawei-t vagy Samsung-ot nem is látni.
-
tal-garius
aktív tag
Búcsúzom tőletek. Köszönöm az itt létet, jó kis társaság voltunk. Jó 2 év volt ez a telefonnal, de sajnos eljárt felette az idő. Mai nap is ugyanolyan gyári állapotban van, mint mikor vettem. Kicsit vigyáztam rá na
(Persze azért még felnézek ide, történik e valami, meg válaszolok ha olyan kérdés van.)
Ja és az új kiválasztott a Hüvelyk Matyi..ööö..Huawei Mate 9
-
tal-garius
aktív tag
válasz
rumos XIII #12398 üzenetére
Messenger picit butítja a minőséget, talán, van beállításokban minőség változtatás. Ha olyan képet küldesz akkor inkább emailen tedd
-
tal-garius
aktív tag
Pixel telefonok 2évig azonnal a legfrissebb rendszer változatot megkapják. Viszont nagyon drágák és szolgáltatónál még nem láttam.
Xperia Z3-nál RXSW majd fog készíteni egy utolsó, jól működő rendszert amint ideje lesz.. Addig marad a Slim 3.8, de! a google szolgáltatásokat butítsátok vissza pár változatot, sokkal gyorsabb lesz a rendszer.
-
tal-garius
aktív tag
Várom a Huawei P10-et, hátha esélyes a Z3 leváltására. Mate9 tetszett, de ebben javítanak pár dolgot. Qhd kijelző, elölre kerül az ujjlenyomat olvasó, kicsivel kisebb... Február végén minden kiderül.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12229 üzenetére
Hali! Végleg leállt Wajk a Slim rom fejlesztéssel? Valahol írták, hogy adnak neki egy z3 compactot, csak hogy fejlessze tovább. Erről van valami infód mint benfentes? Mert jelenleg ez a 3.8 van..és XDA is üres. Ha Androidot nem is, de a benne lévő szoftvereket lehetne újítani. Vagy dobjunk össze egy kezdeményezést gyűjtésre. Egy ezrest megérne mindenkinek és hamar összejönne egy telóra való.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12204 üzenetére
Slim rom folytatását
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12113 üzenetére
Csináld ezt meg bármelyik más piacon lévő telefonnal
(Caterpillar és társai nem ér
)
-
tal-garius
aktív tag
Lehet Mate 9 tulaj leszek, Z3 meg megy anyámnak. Egy árban lenne az új XZ is, de sok hibája van, és sajnos Sony kezd rossz irányba menni. Kamera, frissítési cécó, gariztatás, stb.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
deja vu #12085 üzenetére
Öööö...szembeköpöm magamat, de 70%-os eséllyel veszek egy Mate 9-et. Lejárt a hűségem a szolgáltatónál, és szinte félárban tudok venni. De félek, hogy root, custom firmware, support nem lesz olyan jó
Sajnos nagy pofon, hogy Z3-ra semmi szoftver nem érkezik, Wajk is abbahagyta. XZ-t néztem még, de nagyon drága. Nem értem a Sony-t miért kell egekig emelni az árakat. Samsung-ot alapból kizártam. Nekem ne zárják le a telefont a Knox-ukkal. 5év alatt megszoktam pár root jogot kérő programot és kapásból szeretem kigyomlálni a rendszert a sok felesleges előretelepített programot törölni.
Aztán lehet semmi se fog változni. Marad a Z3 "is". Sajnálnám eladni annyiért amennyiért megvennék. Szinte gyári állapotú, de 50-nél többet nem kapnék érte.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
deja vu #12072 üzenetére
Vannak jobbak igen. De van egy jól működő telefonom, a rajta levő programok rendesen működnek. Van egy 5+ órás SoT. 2 éve vettem mikor megjelent. Mit kapok pluszt ha veszek pl 150ezerért egy új telefont?
- root meg egyéb dolgok bizonytalan új készülékeknél
- kapok ujjlenyomat olvasót (öö minek nekem? miről maradok le ha nincs?)
- szebb, jobb külső, beleértve a kijelzőt? (nos a Z3 tokban van, gyári hátsó matt fólia rajta még, kamera lencsénél kivágva, fényerősséget legalacsonyabb szinten használom, persze fényben felerősödik, FullHD a mostani legtöbb új telefon is)
- gyorsabb proci, több memória stb (mit érek vele? hamarabb indul a facebook, zenelejátszó, kártyajátek? memória bőséges, mostani új telefonoknak kell a 4-6GB?)
- kamera jobb? (talán itt lehet változás...)
- Aksi idő? (hahahahahaha)Nos 150ezerért mi az ami bőséges újdonságot hozna? persze ha nem lenne Z3-mam vennék új telefont, és ha dús gazdag lennék.
-
tal-garius
aktív tag
Ebben a hozzászólásban írtam, jelenleg nincs megérhető telefon Z3 helyére ami megérné a ráfizetett összeget.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12043 üzenetére
Lehet..3.6 tuti jo volt.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12040 üzenetére
Akkor a szuperhold jelenség
Fogalmam sincs mi lehet..
-
tal-garius
aktív tag
válasz
tal-garius #12021 üzenetére
Erre senki? Pingvines barátom nálad működik pendriveként a Slim rom?
-
tal-garius
aktív tag
válasz
bbattila92 #12029 üzenetére
Akkor aksi csere lesz..
-
tal-garius
aktív tag
válasz
bbattila92 #12027 üzenetére
Másik töltővel próbáltad tölteni?
-
tal-garius
aktív tag
Hello!
Slim rom van a telefonon, és érdeklődnék hogy a számítógéphez való csatlakozás során miért nem működik a sima SD kártya elérése, mint ha pendrive-t dugnék be? Meghajtó betűjele megjelenik de megnyitni nem tudja, hibaüzenetet ad hogy nincs ilyen. Valakinek valami ötlet? A másik mód nagyon lassú, intézőben elérhetem de valami förtelem úgy másolni rá.
Előre is köszi.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
coyote66 #11958 üzenetére
Rá lehet sima rootolt romra is rakni, de hogy biztos müködik e azt nem tudom, utoljára még fájlokat átírni is kellett, ha kell rakd fel a Slimm romot, abban már benne van alapból. Nekem hiányozna ha nem lenne. Esténként tolok egy kis pirosat, kéket meg le így nem sül ki a szemem. Így is mi farkasok esténként pocsékul látunk. Kékfény se hiányzik...
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #11931 üzenetére
Én még maradok. Jelenleg a piacon nincs egy normális alternatíva ami megérné a cserét. Majd ha sz**á fagy a rendszer, belassul mint Ikarus 283 az emelkedőn, vagy ha kiesik a kezemből és atomjaira törik. Jönnek ki sorra az újabbnál újabb telefonok (direkt nem úgy írtam hogy jobbnál jobb
), de 100-150 esetleg 200ezres ár nem nyújt annyival többet, hogy megérje váltani. Ujjlenyomat olvasó felesleges, gyorsabb proci szintúgy, kijelző fullHD-ról váltani felesleges 2K,4K-ra max ha lenne 5000mAh-s aksi ami bírja szuflával hajtani. Egyetlen negatívum lehet hogy nem lesz 7.0, de kíváncsian várom mit nyújt majd a gyakorlatban. Meg aztán lehet hogy kapunk egy stabil mókolt ROM-ot is belőle.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
#96302336 #11876 üzenetére
Az akku is kezd gyengülni majd, aztán küldhetem szervizbe, vagy otthon szedhetem szét. Volt szó pár kommenttel feljebb, miket raknánk telefonba. Én normális procit, pár giga memóriát, jó kijelzőt (nem kell 4k), jó kamerát (xenon vakuval, az se baj ha moduláris lenne mint LG-nél, de ott se raktak bele csak Ledeket), normális DAC, és egy levehető hátlap. 3 telefonból tudnék egyet összerakni jelenleg. Én nem is értem, Sonynak mind adott. Kamera modulokat gyártanak és kritikán aluli a saját telefonukba rakott a többi cégéhez képest, vicc hogy azokat is ők gyártják nagyrészt. Sony zenei tulajdonságai jók, sztereo előlapi hang nem sok telóban van. Idegesítő már monóban hallgatni akár egy játékot, bármit ezek után. (Lehet élni nélküle, na de na mégis). Kijelző gyártás adott lenne szintén. Nem tudom mi az akadálya egy tökéletes telefon megépítésének, de jelenleg mindig hiányzik valami. Sok a választék de hiányos, és szerintem simán legyártható lenne. Tutira terveznék egy mobilt, csak tudnám kinek küldjem aki meg is valósítaná vagy informálna hogy mi az akadálya ezeknek. Miért adják ki ugyanazt 100adszorra más néven.
-
tal-garius
aktív tag
-
tal-garius
aktív tag
válasz
#96302336 #11857 üzenetére
XZ egy középkategóriás telefon SD820-al. Kijelző ugyanaz a felbontás, memória ugyanannyi, kamera kapott lézeres fókuszt, de optikai stabilizációt megint nem (csak vmi 5d-s akármit), kinézetre bénább, kevedebb SoT... Egyedül annyi plusz, hogy az biztos kap Nougatot míg a Z3 nem. Mindezt 200ezer Ft-ért... Telekomnál 6ezer havidíj, 9000ft 19 hónapig részlet, vagy egybe. Ohh és ujjlenyomat olvasó is van! Ki ne maradjon
Erre futja Sonynak 2016 végére? :/
-
tal-garius
aktív tag
Néztem árlistát, és meg kell mondjam Sony telefonok közt egy sincs jelenleg amire cserélném a Z3-at. Más gyártóknál max One plus 3, de az meg nincs szolgáltatónál. Samsungok tetszenek tudásilag, de nem lehet rootolni... LG telefonokat nem ismerem. Újabb modellek mikor várhatóak Sony téren?
-
tal-garius
aktív tag
Nem csak a Cordon szxr, ugyanannyi gond van máshol is. Pl: [link]
Nekem semmi gondom a telóval 2éve. Ja de. Nem kapunk rá új Android 7et, és nincs egy teló se amire megérné váltani. Samsung note 7 tetszik, de iszonyat drága. -
tal-garius
aktív tag
Telefon töltőelektronikája elvégzi helyettünk, így nem tudod túltölteni. 4.3v fesz a maximum, ott megáll a töltés. Kár ezen rágódni. Mióta megvan a telóm, 2 éve, azóta este töltőre megy, reggel lehúz és az akksija simán jó. Múltkori 7 órás Sot is meglehet még mindig. De tudom, vannak még rituálék, amik segíthetnek, pl:
[ez itt kimondottan segíthet!] -
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #11501 üzenetére
Jelentem a farkasok is látják
-
tal-garius
aktív tag
válasz
tal-garius #11324 üzenetére
Nos, mindeközben megjelent a 2.4. Felraktam, elvileg a Google play szolgáltatások helyrejöttek. Így az előző hozzászólásom tárgytalan
Köszönöm a fejlesztőnek a gyors javítást. Ha találok új "bugot" jelzem majd, hátha eljut hozzá az információ.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11326 üzenetére
Az nekem is jó. Nem arról írtam.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11311 üzenetére
2.3ról pont visszamentem 2.1re. Nem működött a google play szolgáltatások nevezetű keretrendszer. Google play amúgy is kell játékokhoz, mentések, achi pontok és pont ezt nem kellene letiltani. Xda oldalra rakott fel patchet, zerot próbáltam sikertelenül. Hiába töröltem cachet, adat mentés alkalmazáskezelőben, nem volt jó. Addig próbálgattam míg fentre már olyat is írt h frissítsem stb. Netről leszedtem friss apk-t, régebbi verziót, egyikkel se ment. Aztán visszakerült a 2.1, azóta jó, egy játék kergült meg ami azt irja hogy a teló nem kompatibilis a google play szolgáltatásokkal és érdeklődjek a gyártónál..
Smooth is túlzás. Menü megnyitáskor min 1sec ütes képernyő, és még láttam párszor akadást. Nem indokolt majdnem 2giga szabad ramnál és amúgy se kéne bezárogatni a progikat fél óra soc miatt. Van 3giga memória, had dolgozzon az android rendszer kedvére. Szerintem. Tisztaságra, felesleges cuccok törölve, semmi panasz. Tetszik hogy semmi extra szemét mint pl más custom romokban. -
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11284 üzenetére
Forogsz körbe körbe körbe körbe köö...mmmm...be... kö...bloááá...
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11213 üzenetére
A másik rom készítője gondolta szxrik bele már egy hónapja. Van egy rohadt bugos rendszere, mindent belepakolt, de hibákkal teli. Játék fagyások, újraindulások, recsegő hang, stb stb. Eddig azért hetente adott ki javításokat, de mostanában sok a dolga...
Slimet nyúzom, eddig jó. Nem tapasztalok lassulást. Üzemidő mai nap 62%-on 2óra Sot, de beelőzte a Pokémon Go -
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11211 üzenetére
Titanium backuppal töröltem így most jó. Minap reggel, másik rom volt fent, fogta a teló és lefagyott. Nem akart bebootolni se. Felraktam újra a romot recoveryben, de semmi, bootloop. Pedig elozo nap éjjel ment rendesen. Na mondom érdekes lesz. Aztán maradt flashtool, lesz ami lesz alapon egy gyári rootolt 6.0.1. De semmi mindig. Ok. Ez igy nem okés. Képek ment, majd egész telót formáztam egy 4.4es rommal, bekapcs és láss csodát megy. Root, reco telepít, és akkor jött a slim rom.
Tetszik, szép tiszta, kipucolt. Nincs agyon modolva se. Szar hang modok, sistergös hangszorok stb. Uzemidot még nem tudok, de majd postolok egyet valamikor.
-
tal-garius
aktív tag
Hello. Felraktam ezt a Slim romot. A frissités értesítőt hogyan tudom kikapcsolni felülről? Frissíteni akar egy régebbi rendszerre.
-
tal-garius
aktív tag
Hello. Egy gyári 6.0.1-es Mixer_path.xml-t tud vki linkelni? Köszönöm.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10586 üzenetére
5.1.1. még. Jelenleg tökéletes a rendszerem nem akarom elrontani.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10555 üzenetére
-
tal-garius
aktív tag
Tegyük fel hogy 150ezerért megkapjuk, mit nyújt azért a pénzért többletet ami megérné a beruházást rá egy Z3-hoz képest?
- Érdekel itt a kamera, képek minősége. (jelenleg meg vagyok elégedve a fotókkal, bár lehetne jobb is, de!! - úgyse kapunk xenon vakut, nem kapunk optikai zoomot.. növelik a megapixelt? wow! más lesz az optika, több fényt enged be stb? na közel se vagyunk még 50ezernél se hogy fizessek annyit ezekért)
- Telefon sebessége a mindennapokban (nos jelenleg semmi, de semmi bajom e téren a telefonnal, nem tudnám elképzelni se mivel tudna többet egy gyorsabb?? processzorral felszerelt telefon, meg a memória több lenne? minek? miért? 2-3 játék közt, facebook, megnyitott opera közt ugrálok úgy hogy egyiket se zárja be a háttérben. és így is van tartalék a gépben)
- kijelző? külső? (4K nem kell, fullHD is sok, bőségesen elég mindenre. Z3-nak fémkerete van, üveg elöl-hátul, nagyon tetszik, tokban hordom, mikor kiszedem takarítani csodálkozok is hogy a hátsó gyári védőfólia még rajta vanTokot lehet évente cserélni kopás miatt, egész szépeket kapni ebayről, ez egy 250ezres telefonnal se lenne másképp..)
- üzemidő, egyebek (Na a készenléti ill. használati időt überelheti, de az se éri meg hogy költsek rá Z3 helyett, esetleg Z3ban lehet aksi cserét kivitelezni, de még az is bőven jól működik.. egyebekhez hogy nincs ujjlenyomat olvasó? mindjárt magamba zuhanok, szerintem sose használnám, mert amiket hallok róla jelenleg azon kívül hogy egy vagizós fícsőr semmire se jó (nekem)..)Amit keresek, várok egy új telefonban:
- Kamera (normálisabb zoom, xenon vaku fényerősség, érdekesség a régi Nokia N8-as telefonom szebb képet készít szinte minden szituációban, sötétben való fotózásról ne mis beszélve)
- hardveres DAC (LG G5 e téren előrébb jár, bár Sonynak jó hangminősége van)
- hasonló üzemidő, vagy jobb
- vízállóság ablakok nélkül megbízhatóbban (csatlakozókkal)De még mindig az jön ki hogy 150ezret fizessek ezekért a pluszokért nonszensz. Nemhiába várható még Android N a telefonra, és jelenleg Bestbuy, bárki bármit mond.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10555 üzenetére
Majd holnap. Ma már 30%-nál töltőre raktam. Rekordom a majdnem 9 óra Sot. Stamina bekapcsolva, de csak teljesítményt vegye vissza. Facebookból a Lite van fent. Másik fölösleges, chat ezen is működik. Idökép is folyamatosan jelez, jelzett ma is. Vírusírtó nincs. Ha játszok akkor persze 3-4 óra alatt lemerül. De mindig jobb bármelyik más telefonnál. Samu S7 meg nem tetszik, lehet gyorsabb de sok a felesleg rajta, root sincs???, Sony meg közelebb áll a referencia telefonhoz, főleg egy kigyomlált rendszerrel.
Nézegettem telefonokat mire lehetne majd cserélni, de semmire... -
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #10553 üzenetére
RXSW 16.0 van fent Xda-ról. Semmi extra.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
Mikkkeeeee #9928 üzenetére
Teljesítménye még mennyire jó? Szerintem olvasgass teszteket, aztán kérdezz ilyet
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Marshmallow 6.0.1 beta-ra root és TWRP elérhető, működik. 5.1.1-re ha van működő recovery-d egyből feltelepíthető, nem kell nyitott bootloader semmi.CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Ha ismeritek akkor semmi, csak nekem elég újdonság hogy már itt tartanak XDA-sok.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9645 üzenetére
Vírusirtás-->rootolás?
Nem értem. Mindegy. Vírusirtó meg már rossz ha van telefonon, teljesen felesleges. Vagy utalás arra hogy a root is felesleges?
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9640 üzenetére
Reggel, munkába indulás előtt root. Aztán délelőtt root 1-2. Hazajövetkor root, majd este lefekvés előtt szintén root. Hmm, na várj csak ez nem az.... most már mindegy.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #9602 üzenetére
"Első és utolsó Sony telóm szerintem." - Ezt így kijelenteni elsőre?
Nem márka hűnek kell lenni hanem megkeresni adott vásárláskor azt a telefont ami ár-értékben a legjobb. (Kinézet, belső hárdver, szoftveres körítés - mellesleg Sony-nak az egyik legtisztább a rendszere, egyéb tulajdonságok) ez alapján dönteni. 4GB RAM minek? Jelenleg fölösleges. És ha fél év múlva mégis kellene honnan veszed hogy nem adnak ki egy über X típusú telefont amiben lepipálják a konkurenseket? Lehet hogy 5GB lesz benne
Nekem jelenleg nem kéne egyik csúcs készülék se ennyi pénzért. Nem nyújtanak egy fikarcnyival se többet mint a Z3-masom.
-
tal-garius
aktív tag
Ezzel én is így leszek. Kérdés lehet e majd root-olni (utálom azt a sok bloatware-t ami Samu telefonokon van) Azt olvastam várható nyár elején egy über csúcs X-s telefon. Ugye tudjátok az S7 kameráját a Sony gyártja? Vicces lenne ha saját telefonjába ne rakná be, vagy fejlesztene egy jobbat.
Ami még tetszik hogy akkor Z3 mondhatni a Z széria legjobbja marad.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
holozis_HUN #9565 üzenetére
Középkategória. Ennyi tömören .
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9547 üzenetére
Kivitelezhető lenne a vaku, csatlakozó is. Szedtem már szét telefont amikben volt, és nem az alkatrész mérete miatt nincsenek benne, sajnos. Vadon élő kutyák, farkasok nem esznek sült húst, csak véresen. De majd szólunk "pingvin"-nek ő sütni is tud a sok segítsége mellett.
Utóvonyítás: Egy jó vadász ritkán fedi fel magát, inkább megbújik, felfedezi a terepet, kiismeri az ellenségeit, áldozatait és ha csak szükség van, akkor fedi fel önmagát. (Ír egy post-ot) Nehéz elhinni, de aktív tagja vagyok a fórumnak, de inkább szimatolok.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9533 üzenetére
Szervusz bolhás társam!
Fogom a Z3-mam a mancsaim közt és arra gondoltam mit is szeretnék a telefonomba/ra. Lenne benne Xenon vaku, Ledes fény gyenge, hiába pakolnak bele 2-3-t közel se olyan hatásos. Szeretnék nyitott USB (tudom ez megoldva) nyílást, könnyebb szimatolni ööö tölteni az adatokat. Szeretnék nem üveg hátlapot, esetleg nyithatót, tokban jelenleg se látom, matt fémböl mint az oldala. Zárható fedél alatt jól esne egy HDMI csatlakozó, nem szélesebb mint az USB. Szeretnék alaplapon egy külön DAC-t zenéhez. Ami van jól szól de külön erre a célra készített chip-el nem veszi fel a versenyt, akárhogy is tutúl. Régi N8-as Nokiában kapásból 3 adott volt, de említhetném az FM transmitter hiányát is. Évekig használtam a kutya szánban, fura is volt nélküle. Tudom van Bluetooth-os kapcsolódási lehetőség, és külön eszköz szivargyújtóba, de az plusz kacat. Úgy ennyi lenne, meg amúgy is szagot fogtam így rohannom kell. Ha arra járok viszek igazi vadhúst, házi koszt után furcsa is lesz.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
BlackJack80 #9458 üzenetére
-
tal-garius
aktív tag
Öööö... Lehet láma kérdés, de sehol se találtam. A lenti 3 „gomb„ rezgését hol tudom kikapcsolni? Zavar ha lenémítom a telefont még ott ha megérintem zizeg.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9430 üzenetére
Hi! Vagyis Vuff!
Nézd meg már ŐstagPedig nem rég még Újonc volt. Én itt vagyok a fórumban már Nokia N8 óta, de mint csak olvasó, nagyon keveset írok csak mikor kell.
HTC-d jobb mint a Z3 volt (eredeti, gyári alakjában, minőségében)?
-
tal-garius
aktív tag
Én Ezt a tokot használom. Kellemes a tapintása, jól néz ki, nem drága és kellően véd.
-
tal-garius
aktív tag
BUÉK!
-
tal-garius
aktív tag
Boldog Karit Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest