- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
mulli86 #7876 üzenetére
Nano sim kell bele, van átalakító, lehet venni szettben, én 1500-ért vettem a Mammutban, 3 adapter van benne: nano-mikro, nano-nomál, micro-normál, plusz egy sim tű, ha valamelyik telefonhoz kellene.
Az,hogy 1-2 jack elromlik vagy van pár para, az túl sokat nem jelent. Több milliót legyártanak, elég kevesen fórumoznak ezekből, párnak lesz baja, és akiének lesz, szóvá is teszi. Akinek meg nem, nem fogja naponta leírni (és remélem, így is marad), hogy neki még semmi baj a telefonnal. Szóval abból messzemenő konzekvenciát levonni, amit írtam, elég necces. Ilyen alapon egyik telefon sem lesz jó neked, amit milliószám gyártanak, nem beszélve arról, hogy mi van, ha másikat azért választasz, mert kevesebb a poszt, amiben valami hibás darabról számolnak be, közben meg lehet, hogy csomóval van para, csak nagyobb részük nem fórumozik a tulajdonosoknak...
-
LouiS22
veterán
válasz
mulli86 #7856 üzenetére
Szerintem két ember hibájából ilyen következtetést levonni elég merész dolog. A szervizben meg nyilvánvalóan "gyárit" raknak "csereként" is. Az meg nem volt leírva, hogy naponta hány alkalommal lett ki-be dugdosva, szóval tényleg szubjektív a "mennyi idő alatt adja meg magát".
-
válasz
mulli86 #7856 üzenetére
Hogy érted? Amit itthon veszel, mindet a Cordon-hoz küldik, nem? Ilyet még nem is hallottam, hogy valamelyik fajtát kintre küldik. Az,hogy a beletett meddig bírja, fogalmam sincs, csak 1-2 hete van nálam újra a telefon. Remélem, sokáig bírja. Ha nem, még 1,5 év garancia van, pont nem érdekel, hogy addig hányat koptatok el, csak cseréljék ki becsületesen. Garanciális ügyintézésben inkább az 1-1,5 hét telefon nélküliség, ami necces lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- VR topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest