-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexter-2000 #24530 üzenetére
Ezt tesztelni kéne. Mármint hogy akksival stabil-e.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dexter-2000 #24524 üzenetére
Na az érdekes, virtuálisan felírtam fejben. Nemrég egy GPS-nél jártam így mint te.
Ha még tervezel a telefonnal akkor megéri. Nekem elvileg van egy bontott akkum, amit felajánlhatok, hogy ne csak a szemétbe végezze, de most keresem... -
quailstorm
félisten
válasz
Dexter-2000 #24520 üzenetére
0.9.23-al csináltam én.
LED-et azt én se néztem, de működött. A driver pack nem újult meg 2016 óta, de biztonság kedvéért próbáld meg úgy felrakni, hogy a Windowst eszközillesztők aláírásának nem megkövetelése módban indítod.
Én Win7 alatt csináltam, mert alapból oda volt felrakva a flashtool korábbi Xperiához. De kéne mennie 10 alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest