- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #20794 üzenetére
Nem hiszem el!
-
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20785 üzenetére
Köszi, ez volt a hunyó!
D5503. Ez Z1C. Azt hittük, Z3C.Erre nem is kész frissebb rendszer. Max lesz unofficial rátéve. Köszi szépen! 👋
-
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20785 üzenetére
Köszi szépen! Hamarosan válaszolok.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20788 üzenetére
Én is így gondolom, de állitja, hogy nem volt jó egy kártya se benne, csak a sony. Most már mindegy, rendeltem neki is samut.
-
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20783 üzenetére
Itthon vette. Függetlenül, nem is Telekomosan.
Hogy van feltűntetve a lokalizáció? -
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20775 üzenetére
Igen, valóban benne van. De logikai összefüggés nincs az összefoglaló leírásban a három dolog között. (DMR kulcsok és Bootloader nyitás, TA mentés). Szóval, ha ez a beszélgetés nem folyik le köztünk, nem tudom meg, hogy, ha bootloader-t szeretnék nyitni, akkor mit kell lementsek előtte, hogy megmaradjanak sértetlenül a kulcsok. Tehát valóban le van írva, de egy z3c újonc nem fogja megtudni a leírásból, hogy mi is az óvintézkedési teendő, ha erre adja a fejét. Nem kekeckedésként vagy védekezésként mondom ezt, hanem pusztán észrevételként. És, hogy ismételjem magamat, én is támogatom az összefoglaló olvasását.
És ha tudom, hogy ez lesz, elolvasom előre az öf.-t.Más.: párom panaszkodik arra, hogy rendetlenkedik a telója kamerája. (z3c). A kamera adatokat töröltettem vele. Mást tehet a minőségjavítás érdekében? Esetleg más (akár fizetős) szoftver használata is? Köszönöm!
-
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20757 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, tudom, hogy a kulcs elvesztése okozza a kamera minőségének romlását. De azt nem tudtam, hogy a TA-t lehet menteni. -
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20712 üzenetére
Rikxjeee, Visas, Williamgrant, köszönöm a válaszokat!
Megnézem az összefoglalót.Williamgrant: arról nem szól a fáma, hogy 6.0-ára van - e root és, hogy milyen.
No, de találtam anyagot róla, neten. Köszi! -
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #20695 üzenetére
x compact jobban hasonlít a z3c-re, az jobban bejön.
De mondjuk örültem volna a sony részéről egy amoled kijelzőnek...
meg alul a navigációs bár lehetne képernyő alatt... (akkor a mostani hibám nem is létezne, amiért szervizben van)
Az a baj ezeket leginkább csak a samsung adja, pedig ez meglendítené akármelyik gyártó eladását.
Sok ismerősnél ez a 2 hardverelem ott van a lista élén, amiért inkább samsungot választaná a sony vagy más gyártó terméke helyett. -
szegecs-hun
csendes tag
válasz
Williamgrant #20678 üzenetére
Személyesen nem tudom sajnos elvinni, ha úgy küldöm akkor mi a különbség így, mintha a telekom küldené be?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20674 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
Williamgrant #20650 üzenetére
de ez nem esett le. egyszer sem.
zsebreraktam a lakásban a sértetlen telót. Rövidgatya oldalzsebe. jobb oldal.
sétáltam 300 métert a kutyafuttatóig ( kutya bal oldalon vezetve ) kutya elenged telefon elővesz dafuq szomorú tekintet az átlós törésre. kb self destruct történt.
szerk: és én meg tudok érteni hibás darabot vagy feszülve ragasztást vagy bármit de ez a termék nekem csalódás volt ezen a téren. Pedig a sony nálam pont hogy pozitív megkülönboztetés... ( fényképező tv több telefon több erősítő, ) Ez a téma viszont bizalomvesztés...
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #20652 üzenetére
Átnyálaztam, de a dokkolót kivéve nem találtam választ a kérdéseimre
-
lumesz
tag
válasz
Williamgrant #20639 üzenetére
Úgy értettem, hogy sikerült a tesztet megcsinálni, és tényleg hibás a kijelző felső része.
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #20567 üzenetére
Közben sikerült winrar - ral, köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
rikxjeee
tag
válasz
Williamgrant #20564 üzenetére
Régebbit már egy jó ideje nem ad be
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #20558 üzenetére
nekem pl anno még a Lux csinált hasonlót...
(#20551) Uuser: Én a Nova Launchert használom és ezzel a MIUI ikonpakkal
Ha a gyári Launcherben szeretnél MIUI ikonok, akkor pedig erre nézzél szét...
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #20558 üzenetére
Semmi ilyesmi nincs telepítve.
Közben ráleltem: az alkalmazások beállításaiban ki kellett kapcsolni a megjelenés más alkalmazás felett kapcsolókat és úgy minden jól működik.
Csináltam egy alkalmazások alapértelmezéseinek visszaállítását és az túrt szét mindent, -
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20477 üzenetére
https://youtu.be/LVlfC_91mb0
Ezt mutatja. Szerintem jo.
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #20467 üzenetére
Akkor holnap jelzem is nekik a hibát! Ilyenkor a Cordon küld futárt vagy hogyan megy a dolog? Mivel innen 250km-re vannak, így nehezen ugornék be hozzájuk meló után!
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #20461 üzenetére
Remek! Akkor nem is folytatom a törölgetést. Az előbb is előjött a hiba, pedig csak annyit csináltam, hogy feloldottam a képernyőt, fel sem vettem az asztalról a telefont!
Ezt cserélik garanciában? Telekomnál vásárolt, most novemberben lesz 2 éves.
A másik lényeges kérdés, hogy biztos csinálnak is vele valamit? Akkor biztos nem jön elő a hiba, amikor mutatnám. Megmutatnám a videót, hogy ez a probléma. 2-3 hétig minimum nincs telefonom, és a végén visszaküldik, hogy hibajelenséget nem találtak, szoftver újrahúzva, ráadásnak egy-két karccal akkor kissé ideges leszek! Mivel eddig mindig tokban volt (Ringke Fusion) és fólia is van rajt, teljesen karcmentes a teló. -
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #20404 üzenetére
Ez nagy kár.
Pedig ez a telefon lehetett volna a tökéletes elegye a jó szoftvernek még jobb hardveren.
A Xiaomi telefonoktól a fránya B20 hiánya, na meg a méret rettent vissza. Nem nekem való az 5+ - os méret.
Mondjuk MI4c-n elgondolkodtam, de az meg nem bővíthető... -
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #20421 üzenetére
Én is ezt vettem ki fordítóval.
A válasznak meg,miután e percben kiderült,hogy a kijelzője kinyírta a telefonom,annak kéne lenni,hogy a teljes összeget,de még a szállítási költséget is.
"Használtam" a telefont,hordtam magammal,mert a hívást még fel tudtam rajta venni. Tegnap előtt hívnak,előveszem, nincs kép. Leteszi, nyomkodom a bekapcs gombot, 3.-ra megjött a kép. Na mondom biztos megzakkant,egér rádug,sertart. Nincs kép.. megint egy 5-7 gombnyomás, van kép. Azóta vagy fél óra mire előcsalom a képet,de hamar el is megy.
Gondoltam biztos a kijelző szart be, elővettem a régit,aminek kivételkor a fele még működött, azzal sincs kép.. Szóval nem kell már kijelzőt vennem,csak egy másik telefont. -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20418 üzenetére
+1
Elnézést a helyesírási hibáért.
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20411 üzenetére
Figyi én nem hazuttolok meg senkit, lehet hogy a sportolós üzemmodban jobban érzékelhető a különbség, mint maximális kihasználtságnál.
Azzal viszont mindenkinek számolni kell, hogy rom cserebere után hagyni kell időt az aksinak hogy újra beálljon. -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20409 üzenetére
Ha már van friss fw, inkább ezen maradnék. Ez is érdekes amúgy, ha nem jön ki frissítés, mindenki siránkozik, hogy miért nincs, ha van meg szidják
. Én elvagyok így, nálam úgysem bírja egy teló sem tovább mint egy nap, este meg úgyis megy a töltőre, reggelig, ami nem igazán jó az aksinak, tudom, de nincs más megoldás, napközben nem tudok meglenni nélküle.
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20404 üzenetére
Én már mm el vettem a telót, úgyhogy én nem találkoztam azzal a csodálatos üzemidővel (LL en), amiről már annyi mendemondát olvastam (sajnos), nekem 1 napnál tovább sose bírta az aksi, igaz kivan használva maximálisan (nonstop gps, net, okosóra, tehát bluetooth), így én nem sokat tudok ehhez hozzáfűzni, de tény hogy nem bírja tovább, mint bármely eddigi telóm
.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20372 üzenetére
Próbálom minél tovább megtartani a kis erő bajnokot. Hiába jár le a gari nem válok meg tőle. A felhozatalt majd akkor nézem, ha esedékessé válik. De biztos valami hasonló kalibert keresek majd! -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #20348 üzenetére
nekem is nagyonnagyon bejön a z5c, hogy nem gyűjti annyira az ujjlenyomatot.
viszont a tokban tartás és töltést nem látom megoldottnak. -
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #20339 üzenetére
Köszi.
Hát akkor így marad. Megint el leszek vele egy darabig, amíg nem találkozom megemészthetetlen kompromisszummal.
Napi használatban kb. ugyanúgy teljesít mint a Slimm 2.4, a SOT egy kicsit kevesebb, kb 3-4 óra ( max. fényerőn ). -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20337 üzenetére
Értem, kösz a választ.
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #20292 üzenetére
Vajon a Facebook app miért nem indul el rajta ? Az általad XDA-ra feltöltött MIUI-val is megvolt ez a gond. Bejelentkezésig sem jut el, indítás után pár másodperc gondolkodás után FC. Jelenleg böngészőből nyitom meg, nem ér nagy veszteség az app nélkül, de azért mégis...
Egyébként így most meglepően kultúrált az akksi idő. Azért nem szoktam sokáig bírni a MIUI-val, mert merül mint a nyeletlen fejsze a kútban, de most meg vagyok elégedve vele. -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20335 üzenetére
Van hozzá tehetségem, de az a gond hogy a munkadíj nem nagy összeg, így sem az időmet sem az energiámat (idegemet) nem tenném ki ennek, az alapanyag kerül sokba. Volt egy igen fontos kérdés, ami felett elsiklottunk: valóban lehetetlen az érintőpanelt cserélni kijelző nélkül (azaz a régi kijelző maradjon)? Mivel kapható külön és negyed annyiba kerülne (4000 ft).
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20329 üzenetére
Dehogy adom, nyúzom így míg használható, aztán a vége úgyis az lesz hogy megcsináltatom
.
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20332 üzenetére
azt még megpróbálom persze, csak b@sztam szerkeszteni a hsz-t
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20329 üzenetére
Arni, nem
inkább megpróbálom rá visszarakni az 5ös androidot, rootolva. -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20325 üzenetére
Imádom ezt a telefont, tökéletesen megfelel az igényeimnek, de sufni gsm már ragasztott kijelzőt, pótoltam hiányzó nyilásfedelet, stb..., kicsit sokba lesz mostmár. Van az a határ amit már nem lépnék át
. Amúgysem értem miért árulnak érintőpanelt külön, ha nem cserélhető külön, hm.
Ui: azért vettem használtat, hogy spóroljak picit, de lassan elérem az új árát. -
taki01
őstag
válasz
Williamgrant #20320 üzenetére
Abba akartam csak elfelejtettem rábökni.
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20312 üzenetére
Igen köszi, ezt találtam én is
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20307 üzenetére
Mert nem szól
-
#TOTTI
őstag
válasz
Williamgrant #20291 üzenetére
Ment a teszt. Nyomásra elváltozott sőt volt már a vizben 1-2 hónapja is, bírta. Most viszont nem megy a teszt. Mármint nem mutat értéket, végülis nem gond, van biztosítás is, de szerintem befolynia nem kellett volna. Azóta is működik rendesen. De holnap leadom.
Néztem volt pár buborék, de gondoltam,hogy jack vagy hangszóróból.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Williamgrant #20283 üzenetére
Kijelző tetején buborékozott kicsit, ott folyt be, az bizos.
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20284 üzenetére
Ha a kijelző alatt ázik be akkor is piros lesz az indikátor nem? Vagy bárhol máshol? Nem az ajtókra gondoltam. Ha bejut a víz akkor eljut oda is nem hinném, h az egy zárt rész...
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20270 üzenetére
Ha már topicgazda vagy igazán segíthetnél, vagy ennyire zokon vetted hogy leírtam a telefon hibáit?
-
Lasy
veterán
válasz
Williamgrant #20250 üzenetére
sajnos nem volt rá.
legalábbis nem tudok róla, egy 35-ös volt még, de az is csak 6.0de megtaláltam mire gondolsz, de még boot fájlom sincsen. most kezdtem el csak olvasni mi van hozzá, eddig nem nagyon gondolkodtam, de a 10GB-ból most csak 2.3 van így most már zavar
-
Lasy
veterán
válasz
Williamgrant #20248 üzenetére
ami nekem van az 73, és 93 végű a 93 ma reggel került fel rá.
Sony XPERIA XA (F3111) 32.2.A.2.93
nem az iovyroot-ra gondolsz? -
Lasy
veterán
válasz
Williamgrant #20246 üzenetére
Köszi.
Most XA-ra szenvedek, mert nagyon sok olyan progi van amit le tudok tiltani, de ugye te is tudod, hogy az attól még ott van és foglalja a helyet. ami zavar számomra.
sőt ebben a készülékben már el is lett felejtve az xperia bill, helyette a Swiftkey lett ami tartalmaz Xperia témát, de nagyon sok a hiba benne.Jó lenne úgy bootloadert nyitni, hogy az adataim megmaradnak.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20229 üzenetére
Főleg hogy legutolsó infóm szerint az apple és a samsung is a sonytol veszi az érzékelőket ugyhogy a probléma kizart hogy hardveres legyen
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20220 üzenetére
Én rendszeresen nézek tesztkepeket a neten, csak úgy hobbiból. Nem drámai minosegjavulas valóban de javult a vonalelesseg,a zaj is kevesebb valamivel. De például egy Samsung s7-hez a kanyarban sincs még. De szerintem direkt csinálja ezt a Sony, túl nagy a kamerás üzletága ahhoz hogy hazon belul konkurenciát csináljon magának.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Williamgrant #20220 üzenetére
Szevasztok. Ha a céges iphone-ra be van állítva a céges email fiókom, attól én még be tudom azt állítani a Z3 compactra is, igaz? És mindkettőt szeretném használni, mikor melyiket éppen, az úgy megy?
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #20163 üzenetére
Köszi, ez eszembe sem jutott, hogy próbáljak másik modult...
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20161 üzenetére
Tudom lattam es mint irtam par hsz-el feljebb mar tegnap le is szedtem Arni hsz-e alapjan csak tegnap nem talaltam ezert kerdeztem.Koszonom
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20156 üzenetére
Igyvan az en keszulekemben volt a hiba. A flashtool leszedi, de mint irtam a telefpn belso memoriajara akartam letolteni igaz ezt igy nem irtam le.otthon laptopon nem is okozott volna problemat, de forgalom korlatos a netem igy bent a munkaban akartam letolteni a telefonra. Mivel fel12ig dolgoztam igy megvolt ra az ido. Koszonom a segitseget!
Ui.: nem talaltam xda-n valszeg nem voltam eleg reszletes...
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #20113 üzenetére
Williamgrant,és (#20117) Cayman, köszi mindkettőtöknek!
Az az igazság,hogy azt sem tudom,magyarul mit lenne jó írni,mit lehet tőlük kérni ilyenkor..
Annyi biztos,hogy azt szeretném elkerülni,hogy vissza kelljen küldeni,aztán küldenek másikat. Nem kérek még heteket az X10 mini Pro-ból -
törölt tag
válasz
Williamgrant #20119 üzenetére
Csak 16?? Azert ettol azt hittem tobbet tudnak
Igen tudom, a fenykepzomben sandisk extreme hd-k vannak, 40 MB/sec-el porkoli a gep a kartyaimat, de ha beletennek extreme pro-kat ezek helyett akkor ez az ertek pikk-pakk felmenne 70 fole is... Ezert is gondoltam, hogy valamivel tobbet tudnak ettol a Sony-k de akkor ugy tunik emiatt nem kell aggodnom sokat, vehetem az olcsobb kartyatKoszi megegyszer, neked is arti1121
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20116 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor lehet hogy elég lenne a sima evo változat is a maga 48 mbyte/sec sebessegevel?
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20099 üzenetére
Úgy tűnik nem a galéria apk val van a gond, azon kívül is egyre sűrűbben lefagy a teló. Lehet ki kellene próbáljam valamelyik custom romot
. Pedig úgy éreztem ez lesz az első telefonom amelyiken megmarad a gyári rom
.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20078 üzenetére
Ahogy olvasgattam nem tökéletes. Régen nem voltak ilyen bugosak a miuik.
Kihagyom inkább.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20076 üzenetére
Felejtsem el?
De van olyan Miui amit érdemes feltenni? És ez esetben él a többi kérdésem is.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20073 üzenetére
Mindemellett kipróbálnám a Miuid is. Minden működik rajta, vagy van valami bug? Erre feltehető, vagy vissza kell mennem Kk-ra? Zárt bl-en is megy?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20073 üzenetére
Pl nekem a slimmel voltak térerő gondok, ezzel jobbnak érzem, testreszabhatóbb. Persze az xposed meg a többi okosság feltehető a slimmre is, de ebben sok olyan van alapból ami nekem tetszik. Újabb képernyőzár, az alsó gombok mérete színe illetve plusz 1 gomb hozzáadható, az értesítési sáv is variálható például a teljesség igénye nélkül. 291-es, tehát újabb. Hozzáteszem nem lehúzni akarom a slimmet,nem mondtam hogy az rossz. Csak nekem jelenleg ez "klasszisokkal" jobban tetszik ez.
-
válasz
Williamgrant #20060 üzenetére
Köszi!
Feldobom akkor ezeket.
Miért kell mind a három?
Mert szerintem nem normális hogy heti 1x ezt műveli a telefon.SU bináris frissítéssel miújság legyen?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #20047 üzenetére
Mióta SliMM verzió van a készüléken nem bootol recoverybe, mindössze újraindítja a telót, így a led zölden világításakor a hangerő le gomb megnyomásával ugrok TWRP-be
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20047 üzenetére
Nekem sosem működött valamiért
Helyette a TWRP Managert használom, igaz csak arra, hogy recoverybe lépjek. Magát a twrp-t nem telepítettem (van a menüjében ilyen opció). Tökéletesen teszi a dolgát. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #20046 üzenetére
Így sokkal egyszerűbb összeadni, szorozni/osztani sth, mint ki be ki be lépkedni a számológépbe... Szerintem jó cucc, én szeretem
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20030 üzenetére
Ja annyira nem zavar, mert igy is eleg jol birja. Chrome ,viber, messenger , neha egy egy kép,torrent 1-2 film letoltes egy nap. Plusz telefonalas. Csak eddig nem volt ott mint fo fogyaszto. Koszi
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20020 üzenetére
azt amit leirtak megoldaskent, kivenni a pipat a supersu-ban a beallitasokban onnan ahol irtak. mashogy sikerult csak megoldanom, most mar ment rendesen viszont sajna nehany regi mentesem odaveszett
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Williamgrant #19988 üzenetére
Jelenleg jónak tünik, persze ha előjön valahogy dokumnetálni kell, mert a szervizben szeretik megoldani egy két hétig tartó rendszerfrissítéssel.
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Williamgrant #19927 üzenetére
Egyelore, ugy nez ki megoldotta a problemat a Google Services és a Webview app kivetelek koze tetele. . Halas koszonet!
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Williamgrant #19939 üzenetére
én nem töltöttem le semmilyen csináldmagad dolgot, csak mikor jött az ú android frissítette magát és annyi. Remélem nem lesz gond.
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Williamgrant #19937 üzenetére
Az lemaradt. Miért lett volna fontos?
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Williamgrant #19934 üzenetére
Köszi. Géppel összekötöttem aztán a SPCC -vel lementettem. 5,5GB szerintem valós a méret.
Jah SPCC be belementem aztán bele tudok nézni mi van benne.
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Koszi a tippet. Megprobalom, hatha.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Köszi, meglesem ezeket a logolókat
Doze+stamina-n kívül nincs más ilyen jellegű program a telón, sem robot és társai
Összehasonlításhoz: ezek vannak telepítve a telóra: [link]
Persze nagy részüket még ki sem próbáltam, csak telepítettem, mikor promózták és úgy gondoltam esetleg hasznos lehet bizonyos esetekbenAz SMS-ek hektikusan érkeznek. Most beléptem GG fiókba és a kód szinte egyből megjött. Múltkor beérkező hívással együtt érkezett. Pár nappal később pedig pár óra elteltével. Akkuoptimalizálásból kiszedve az üzenetek cuccot úgy tűnt, hogy rendbe jött, de az óta is volt olyan mikor késett.
Nálam mondjuk a Ne zavarjanak mód is kavarhatott, mert ott jelentkezett legelőször, de az még 2.4 SliMM-el.Most már megvárom a 3.0-t, hátha....
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19921 üzenetére
Nekem viszont az a baj, hogy full gyári rom csinálja
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #19921 üzenetére
Xposed nincs......nem is volt
Köszi az infót, így azért már részben legalább látom a dolog hátterét. AppOfTheDay+AppOfTheNight ajánlatokból fent van pár érdekesnek tűnő ajánlat, szóval nem elképzelhetetlen, hogy van köztük problémás szoft. Megpróbálok visszaemlékezni mikor telepítettem utoljára APPot, hátha az okozza, bár jobban örülnék a Slim 5.1.1-en megszokott autostart kezelhetőségnek, de ez még egyelőre nincs 6.0.1-es SliMM-en
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
Williamgrant #19912 üzenetére
Így tökéletesen működik az összes böngésző. Nagyon köszönöm!
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19812 üzenetére
Akkor is ha még a hátralévő garancia több mint 3 hónap? Mert az én Z3-am amikor 6 hétig volt szervizben most egy nappal nem hosszabbodott a garancia
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #19785 üzenetére
Wipe Dalvik/Art + Cache megvolt. Felraktam a 2.5-öt is. Kcal továbbra sem csinál semmit.
-
levente222
tag
válasz
Williamgrant #19785 üzenetére
Igen, valóban megoldható hogy én küldjek oda futárt, viszont talán pont itt olvastam egyszer, hogy a szervizesek képtelenek voltak összecsomagolni a készülékét , a futár nem vette át. Ezt többször megcsinálták mire el tudta vinni. A futár nyilván engem zaklat telefonon hogy mi van, én viszont csak emailt tudok írni a sablonszöveget visszaíró ügyfélszolgálatnak. Sehogysem jó... :/
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #19787 üzenetére
Sajnos személyesen nem tudom bevinni a cordonba mert bp messze van úgyhogy marad az hogy beviszem a telekomhoz.
-
tomytomitomy
csendes tag
válasz
Williamgrant #19754 üzenetére
Sikerült elindítani az Amazonosat is (Előre megadtam neki az engedélyeket a beállításoknál), de továbbra se ad-free, annyira nem zavaró csak nem értettem, de nem is ér ennyit.
-
tomytomitomy
csendes tag
válasz
Williamgrant #19751 üzenetére
Sajnos amit az Amazonról töltöttem le az folyamatosan crashel, nem tud elindulni :/, ezért próbáltam meg play-ről ami nem ad-free, de legalább elindul. Gondoltam a pro a useremhez van kötve, nem ahhoz honnan töltöttem le.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #19737 üzenetére
Há bakker jelenleg ennyi tellik tőlem
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19716 üzenetére
Akkor el vagyok tévedve. Viszont így nem értem mert a jótálláson túl nincs semmi. Senki nem fizet vissza senkinek semmit, hacsak nem rejtett hiba volt az eladáskor. Ha elromlott akkor így jártam nem? Miért is kérdés ez akkor?
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19712 üzenetére
Ez így korrekt.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19713 üzenetére
Maga jog nem függ az ügyintézőtől :-). Az hogy mennyire akar kötözködni az már igen. Ha van egy bármim és annak rendelkezem a tulajdonjogával senkinek semmi köze hozzá hogy eladom e vagy nem. A fogyasztóvédelmi törvény nem ír elő olyat hogy a jótállást csak az eredeti tulajdonos érvényesítheti, így ezt megkövetelni sem lehet. Velem is próbálta, aztán majdnem sírás lett a vége :-). Természetesen ha mint mondtam szerződés köti, (ami alapvetően valamilyen részletfizetést takar) ott már lehetnek ilyen igényei a szolgáltatónak mert például lehet hogy csak egy részletet fizetett ki az ügyfél. Akkor mennyit is adjanak vissza? Hogy is lesz a szerződés utána? stb.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19708 üzenetére
Szerintem ez így zavaros.
A Cordon egy szervízpont. Azért nem ad vissza pénzt mert nem is adott el semmit. Vagy megjavítja, vagy ad egy cserére jogosító szakvéleményt. Az üzlet, (jelen esetben a szolgáltató dönti el mit is tesz az esetben) A fogyasztóvédelmi törvény alapján elsősorban javítási kötelezettsége van. Amennyiben nem lehetséges lehet áttérni más igényre. Ha megvásárolok (adásvételi szerződéssel mivel telefont nem érdemes máshogy) egy készüléket, azzal a tulajdonjogát (már ha az eladónak volt ilyen joga) is megvettem. Ez azt jelenti, hogy minden jog ami a készülékkel járt "jött vele". Azért van egy kis csavar, mert ha valamilyen hűség aláírás is történt amit módosít az ügylet például egy visszafizetés (mert hát akkor milyen összeget is kell visszaadni, a szerződés hogyan is áll utána, egyáltalán volt e tulajdonjoga a szerződés lejárta előtt). Ilyen esetben a szolgáltató ragaszkodik az eredeti partner megjelenéséhez, hiszen szerződést kell módosítani. Természetesen ez csak akkor van így ha élő szerződés köti a telefont. Ha nem akkor bárkinek is intézniük kell. Én egy okosórával a Telenornál jártam így. Kivertem a balhét és kicserélték. -
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19662 üzenetére
ok
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19658 üzenetére
elvittem, nem egyszer, nem kétszer, cserélték az 1 napos telefonom, lehúzom a telefont és én vagyok a negatív? Ha neked ez elfogadható, hordd felőlem hetente a javíttatni a tiéd. Nem látod a fától a erdőt. Minden 2-3. hozzászólás már a garanciáról szól! Most tekintsünk el attól hogy valakinek megcsinálták igényesen, vagy nem. Normális ez?
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19637 üzenetére
Ja akkor egy számlát, IMEI-vel, a gsm bolt nevével stb... és akkor rendben. Köszi!
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19638 üzenetére
Fikáz a halál, amikor jó volt a telefonom dicsértem, keressétek vissza! Aki benéz tudjon már róla, hogy nem kicsi baj van a telefonnal! Gyerekek, hát mégis mivan? Kötelezően tapsolni kell mint anno Rákosinak?
-
pc_seft
tag
válasz
Williamgrant #19577 üzenetére
Akkor hard reset? Vagy szoftver frissítés?
-
daty5
tag
válasz
Williamgrant #19538 üzenetére
Köszi!
Persze, hogy EU-s.
Az árukeresőn az egyik kiemelten ajánlott mobil kereskedésben vettem.
-
sisley76
tag
válasz
Williamgrant #19559 üzenetére
Sziasztok Williamgrant és Fórumtársak
Egy gyors kérdésem lenne felétek. SLMM-ezek, de nem próbáltam korábbi verziókat. Fogtam az utcsó 2.1 SLiMMet azaz egy 6.01-es droidot és feltettem, ismerkedem minden előnyeivel, hátrányaival. De nekem a legfontosabb az üzemidő. Gyári 6.0.1hez képest, plusz nyitott BL végett (kernel szinten is) a SLiMM nagyságrendekkel jobb.
Igen ám, de mielőtt kipróbálnám a korábbi verziókat, Benneteket kérdezlek meg, akik esetleg ugyanolyan felhasználói szokásokkal végigpróbáltatok egy garnitúrát ezekből, esetleg aki 4.4, 5, 5.1, 6 vonalat végigjárta...akár gyári szinten is. Mint felhasználói élmény, mind üzemidő érdekelne engem...Köszönettel, illés
-
lamazonia
tag
válasz
Williamgrant #19579 üzenetére
nekem gyári 6os van, szóval félő hogy hardver
-
knuckle
aktív tag
válasz
Williamgrant #19541 üzenetére
nekem viszont továbbra sincs szerencsém a majommokkal....bevittem a telót, lévén le van vállva az alsó hangszórórács...jack lötöyög, stb.
visszakaptam, a telót úgy, hogy elméletileg full új keretet kapott, új kijelzővel, és a hozzá kapcsolódó alkatrészek cseréjével...munkalapra csak szöveg volt írva, semmi cikkszám mint eddig...a kijelző valóban fóliás volt, de az a kijelző az eredeti saját kijelzőm volt, mivel a hangszórórács ugyanúgy el volt válva, és szépen látszott rajta az árnyalat különbség is, a piszoktól...
tehát a kijelzőt ugyan kivették, és arrébb tették, mert ezt láttam is, alul nem volt már akkora rés, viszont ismét megpróbáltam árbaszni...
hívtam a sony-t, kaptam ismét számot, és adtam is vissza nekik, ahol természetesen a néni ismét bunkózott cseppet, met ő nem tehet róla, és nem ő a hibás...én meg közöltem vele, hogy az lehet, de én itt tudom elmondani a gondomat, és javítson ki ha rosszul tudom, de mintha normális emberi hangnemben beszéltem volna, és nem lekezelóen, nyomorultul...ekkor átvette, persze baromságot írt rá...
ezt kézzel javítottam...szóval a cordonban nem minden játék és mese...
8 dik alkalom után nyugodtan mondhatom, hogy azért még csak bepróbálkoznak...mivel karcmentes volt teljesen, ezért eccerű volt a menet részükről.... az ajtókat cserélték ki biztosan, a keret a régi szintén, hisz ugyanott van az a pici benyomás a mágneses csatlakozónál, ahova én tettem tesztnek.
ők nem tudják, én igen
az ajtók lettek csak cserélve semmi más...
mikor megkérdeztem, hogy ugye, ha most belepattintanám egy kis vízbe, akkor itt simán beázna a fenébe, akkor ugye full új telót kapok? azt a választ kaptam, hogy már miért tenném vízbe? hát mondom mert tán vízálló, és most csináltátok meg, és így ott lenn is bírnia kell...és ha nem akkor kisnyúl, de az nem az én gondom...
DE! ha azt mondod, hogy ki volt cserélve, akkor most azonnal szeretném látni a kivett kijelzőt, és egyéb cserélt alkatrészeket...valamint egy bontatlan új kijelzőt, amin le tudjuk ellenőrizni, hogy minden úgy van-e ahogy mondjátok, vagy esetleg már MEGINT madárnak néztek.
na ekkor már szikrát hányt a szeme a csajnak, de annyira, hogy nem is kaptam papírt a cseretelefonról...
komolyan mondom ez már tényleg vicc.... -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #19559 üzenetére
Jó áron, de nem valami jó állapotban, sajnos picit megszívtam, de 10000 ft ból újjá varázsoltam. Egyébként erdélyi vagyok, és azt írtam 1500 ft volt a ragasztás, egy csöppet elszámoltam, 100 ron azaz kb 7500 ft, bocsi. Hiányzott a sd takaró fedél, kb 2000 ft, plusz fóliák és Nilkin tok, úgyhogy több mint 10000 plusz. De mostmár olyan mint az új, és imádom. Csak tartson ez a ragasztás.
-
daty5
tag
válasz
Williamgrant #19532 üzenetére
Én sem kaptam hozzá külön garanciajegyet.
Hívtam a kereskedőt, és ő mondta, hogy az IMEI alapján (ami rajta van a számlán) van rá 1 év gyártói garancia. -
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19532 üzenetére
igen, tudom
És azt nem tudod, hogy ilyen hátlap felválásnál cserélik e a hátlapot, vagy csak a ragasztót? Mert azt tudom, hogy pl Z3 compact-nál ha leválik a kijelző, akkor cserélik az egész kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest