- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #20026 üzenetére
Nem csináltak vele semmit mert rossz azonosítóval vette fel a gyerek
Felajánlott az üzletvezető 5000 jóváírást de lüktetett elég rendesen a halántékom. -
Armahun
addikt
válasz
lecsokolbi #20026 üzenetére
Csütörtök délután adtam be a szerverbe, hétfőn 10 körül jött az sms, hogy lehet menni érte.
Cserélték a kijelzőt. -
VMatteo
őstag
válasz
lecsokolbi #19971 üzenetére
"Tűrőké és szenvedőké a mennyeknek országa!"
én motorola defyztem amíg a telefonom szervizekben volt, jó buli -
válasz
lecsokolbi #19938 üzenetére
Mert ha újabb verzióval kapod vissza, érdemes visszatenni, mert nem mindig tökéletes a visszatöltés ha más az alap verzió.
-
válasz
lecsokolbi #19935 üzenetére
Akkor vélhetően rendben van a mentésed. Annyit még érdemes felírni, hogy melyik Android verzió van most a telefonodon (Build szám).
-
demars
addikt
válasz
lecsokolbi #19935 üzenetére
Az a lényege...
-
válasz
lecsokolbi #19933 üzenetére
Igen, üres adatokkal célszerű küldeni.
Mentésre legegyszerűbb a Sony PCC használata, de ellenőrizd hogy a mentés mérete valós-e (tehát megtörtént-e a mentés tutira). A helyedben a főbb cuccaim Heliummal vagy hasonlóval menteném pluszba.
Ha rootolt a készülék és van rajta TWRP, akkor full mentést is készíthetsz külső SD-re, vagy Titanium Backuppal rendszerapp szinten is. -
Lebowski
tag
válasz
lecsokolbi #19609 üzenetére
Ebből Cordonból lesz, szinte ugyanilyen volt az enyém is, kijelző csere után kiérnek a vonalak a széléig minden oldalon. Hibaleírásba is tedd be a tesztképet.
-
Lebowski
tag
válasz
lecsokolbi #19606 üzenetére
tárcsázóba írd be: *#*#7378423#*#* service test > touch screen. Húzogass vonalakat középről a szélek felé. Mindenhol ki kell érnie a széléig. Nekem egy hete hozta vissza futár a Cordonból, ugyanilyen hibám volt. Kijelző (digitizer) csere. Cserélték a keretet is, + kaptam két fóliát is. Idén ez már a második Z3C, amit javíttatok (a másikon a fülhallgató csati ment tönkre). Mindegyiket postán küldtem, és futárral kértem vissza (volt tracking nr. is). Számla nem kellett, elég volt a garijegy. Eddig ***** a minősítés részemről.
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #3855 üzenetére
Level up!
2 oktató videó megnézése után elsőre igazít elenged rásimul patika!
( A rendes Nillkin üveglap )
-
válasz
Belinkelnéd kérlek, melyik ez a frost cucc? Mert a Nillkin Frosted tok minden oldalt, csak nem tapadós. Sőt, elég csúszós sajnos. Jobban örülnék,ha oldalt is olyan lenne, mint hátul, az már valami.
-
tott
tag
válasz
Ooo, ez jó hír, a case mate tokok jók, használtam korábban is és azok télleg ilyen gumírozott érzésűek.
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #3379 üzenetére
Visszajött szervizből. Olyan amilyennek kell lennie. Alkatrészcserét írtak megjegyzésbe, gondolom cserélték a fedelet. Örül!
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Elküldték gyártói bevizsgálásra cirka 2 hét. Cseretelefont pedig nem biztosítottak. Olyan szívesen elvágnám a torkukat.
-
atothg
tag
válasz
lecsokolbi #3383 üzenetére
Helo!
Nekem az usb fedél pattan ki időnként, ha nem gyömöszölöm a helyére.
Alapos masszírozás után nem nyílik ki.Ez a vízzáróság érdekében. :-)
-
Tomyyy93
tag
válasz
lecsokolbi #3368 üzenetére
Ilyen nekem is volt a felső tálcával.. annyit csináltam vele hogy a helyére erőltettem úgy hogy benyomtam erőteljesebben és ahogy nyomtam, fel-le mozgattam a hüvelykujjammal (mintha dörzsölném).. Valószínű hogy szoros a gumitömítés és kinyomja mindig
-
-Valinas-
senior tag
válasz
lecsokolbi #3381 üzenetére
Nem lehet véletlen, hogy a SIM tálcát nem nyomtad rendesen a helyére? Nekem először furcsa volt, ahogy bepattan.
Látom, fólia meg már rajta van...
Invisible Shield? Ezért is utálom visszavinni a szervizbe, most egy Lumiát kellett a családban, kijelző hibával, hát tuti, hogy vehetünk rá új fóliát...
-
válasz
Mikor vettem, egyik nekem is elállt kicsit, de nyomkolásztam vissza, meg volt olyan tokom, ami oldalt is fogta és egyszercsak jó lett. Lehet annyira szoros a gumi tömítés, hogy be kell illeszkednie, ehhez pedig kell kis "tornáztatás", vagy ilyesmi.
-
VincentV
csendes tag
válasz
lecsokolbi #3372 üzenetére
Próbáltad már fordítva berakni a tálcát? Úgy értem, hogy a sim kártya adathordozós részének lefelé kell néznie. Vagyis a tálca pöckének a jobb kezed felé kell lennie. Elsőnek én is eljátszottam vele mert nekem is ugyanez volt a gond, nem záródott rendesen a fedél, aztán addig forgattam mire rájöttem hogy nem is úgy kéne berakni hanem fordítva.
-
Wajk
addikt
válasz
lecsokolbi #3372 üzenetére
ez pedig tényleg HW-s hibának tűnik...
Olyan kis rugós befogadó van mint amilyen a memkariknál szokott lenni, dehogy kétszer ilyen hibába fuss amilyenbe eddig még külföldi fórumukon sem futottam bele. Mindenképpen szinte hihetetlen... -
Wajk
addikt
válasz
lecsokolbi #3370 üzenetére
annyira mm töredékek is fontosak lehetnek ilyen pici méretben, hogy lehet amikor kitörték vagy maradt vagy nem maradt rajta valami és és az kifeszíti. Ha lenne a környezetetben másik nanosim a teszt kedvéért azt is bevetheted. De első körben én azt tenném, hogy kiszedném a SIMet és odafigyelve óvatosan betenném a tálcába majd szépen nyugodtan behelyezném, az is lehet már ennyi megoldja...
-
Wajk
addikt
válasz
lecsokolbi #3368 üzenetére
kicsi az esély, hogy kétszer is bejönne egy ilyen hiba. Nem lehet, hogy a kis simtálca nyomja ki?
Vágott vagy eredeti a nanosim? Ha megoldható vedd ki a simet és rakd vissza az ajtót és hagyd úgy estére, hogy reggelre mi történik...
Vagy pedig szedd kis és rakd vissza a SIMet, hátha...(#3366) VincentV: nem vagyok büszke rá, de ezt én pont eljátszottam
Elég tré képeket lőttem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest