- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem szereted a használati tárgyad (legyen annak bármi oka), egyszerűbb tőle megválni.
(#19849) vicces
Ha pedig előtte lejár a garod nem sokkal, nagyjából tuti hogy Z5C-t kapsz. Ott pedig ilyen szervizre visszajelzés nincs.(#19872) tutuhawer
A BT szakadás szoftveres probléma. KK-nál nem csinálta az autóm hifijével sem, L óta van roller tologatás.(#19892) fageza
Úgy értette hogy a csati közepén lévő mágnes nem mozdult-e ki.(#19909) Andrejhub
[ROOT]etc/hosts fájlban a localhost redirect listából a google IP címeit és domain neveit ki kell törölni. Kvázi minden reklám blokkolást kukázol így. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
SliMM 2.4-re váltottam 5.1.1 Slim 5.0-ról és az óta ha beszélgetés közben bejön egy másik hívás nem tudom felvenni az újat. Hiába húzom el a zöld ikont jobbra, ott megakad, majd 2-3 sec múlva visszatér az eredeti állapotba és közben csörög folyamatosan tovább. El kell utasítanom a hívást, majd utána visszahívnom, mert ilyenkor max némítani tudom csak a telefont
Másnál is ilyen vagy csak engem szórakoztat?
Nem volt full gyalu, mindössze cache törlést nyomtam TWRP-ből
Az akkuhasználat (mérsékelt készülékhasználattal) még tesztelés alatt van, de rövid távú tapasztalat alapján (nincs 2 nap) valamivel rosszabbul bírja, legalábbis eddig úgy tűnik. Majd 1-2 nap múlva közelebb leszek a korábbi átlagos felhasználáshoz, akkor talán már tisztábban fog körvonalazódni
Szerk.
Bocs, nem válasz akart lenni
-
-
bajzal
őstag
A Békéltető Testület ugye csak egy ajánlást tud kiállítani a Cordon-nak, amit ők vagy elfogadnak, vagy nem. Ha nem fogadják el, akkor kikerülnek a Békéltető Testület honlapjára, hogy nem teljesítették az ajánlást. Lényegében semmi következménye nem lesz. De azért megpróbálom.
-
BaLee
addikt
Ha már egyszer ezzel a tulajdonságával reklámozták illetve az árazásban is biztos benne van akkor miért ne?
Én sem bírtam ki se a Z1C-nél se a Z3C-nél hogy ne próbáljam ki víz alatt. Mondjuk nekem mindkettő bírta.
Tök jó plusz feature, hogy fekszel a medencében de hívnak, zenét akarsz váltani, vagy épp csak megnézni valamit akkor nem kell törölközőt keresgélned vagy óvatoskodnod a telóval. Én múltkor pont így ejtettem bele a medencébe, hívtam valakit és kicsúszott a kezemből. Se fontos ember nem vagyok se Orbán Viktor de ha már ilyen telefonom van miért ne használnám ki az előnyeit? -
ViSAS
senior tag
Ugyanaz a biztonsági mentés és a névjegyek exportálása.
Mindkettő egy mentés a névjegyeidről.
Az 5C-t direkt nem írtam közé, mert van aki a gyengébb hardver ellenére is jobban szimpatizálja az almások világát és vakon követi őket, mert nálunk legalább gördülékeny a rendszer (legalábbis az átvezető animációk miatt annak látszik)...na mindegy, ebbe már nem megyek bele, mindennek megvan az előnye és a hátránya.
De amúgy igen, 5C-t is veri bőven hardveresen a Z3C.
-
ViSAS
senior tag
Mindegy hogy az SD kártyára vagy a telefonra exportálod, a lényeg hogy utána etesd meg az exportált fájlt a korábban linkelt oldallal.
Nem tudom milyen biztonsági mentésre gondolsz, de ha az eddig leírtakat csinálod, biztos eléred a célod.
Szóval az öcséd szerint egy Lumia 520 / Lumia 720 / S4 mini jobb a Z3C-nél? Szerintem mondd neki, hogy menjen bele egy picit mélyebben a témába, legalább olyan szinten hogy a specifikációkat megnézi.
-
ViSAS
senior tag
Az baj, így sehogy nem is fog szerepelni a Google fiókodban egy névjegyed sem.
Megoldás: Exportáld az összes névjegyedet a telefonkönyvből, utána menj fel erre az oldalra, válaszd a "Továbbiak" lehetőséget, majd az importálást és válaszd a "CSV vagy vCard-fájl" lehetőséget. Innentől gondolom magától értendő. Ezzel minden kontaktod a Google fiókodban is szerepel, amit aztán a telefonod is tud szinkronizálni. A jövőben létrehozott névjegyeidnél figyeld arra, hogy szintén a Google fiókodat add meg mint mentési hely.
Ha szinkronizálta a kontaktokat a telefonod, akkor töröld a telefon memóriájában lévő kontaktokat, hogy ne legyen duplikáció és csak a Google fiókban tároltak maradjanak ott, ahova ezentúl - gondolom - a jövőben is szeretnéd menteni a névjegyeket. -
-
BogyóBP
addikt
Igen mondjuk nézegettem miket alkot, van bőven azért vegyes érzés a produktumával. Hiába 20 megapixel azért elég szépen mos az algoritmus és így elvesznek a részletek egy két helyen, illetve ahogy nézem a szinek se túl természetesek, inkább túlszaturáltak és a legtöbb helyen az égbolt is kiég. Összeségébe annyira nem gáz a helyzet talán az A5 szinvonalát üti meg..
-
BogyóBP
addikt
Vigyázz mert a topik gazda mindjárt téged is leolt ahogy engem is. Pedig holott semmi kompromittálót nem írtam, csak a tényeket. Lehet hogy a túlzottan felskálázott órajel miatt is leállhat a kamera modul. Kár érte mert ránézésre jó kütyünek tűnik, de ez hogy elenged a ragasztás meg túlmelegszik ez számomra egy olyan kompromisszum amit nem tudnék benyelni. Nem sztárolom az A5 öt, szerintem valamit félreolvastál mert pont arról akarnék váltani mert "szar".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest