Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
Steelheart2 #16699 üzenetére
Szia! Szerviz menü: *#*#7378423#*#* -> service tests->LED. A lenovo töltője hány amperes? Ampere appot dobjad fel, aztán nézd meg azzal, h mennyivel tudja tölteni. De úgy nézd, h ne legyen nagyon feltöltve, mert akkor kevesebbet tol bele alapból.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma került hozzám egy Z2 es.Igazábol egy M4 aquáért cseréltem.
Az a kisebb gond van vele,hogy az értesitö led nem jelez.Lehet azt valahogy tesztelni?
A másik pedig hogy nem az eredeti töltöt adták oda hozzá,hanem egy lenovoét és töltéskor azt irja hogy lassu töltés.Ez okozhat az akksinak valami gondot?Köszi szépen! -
kelly416
veterán
válasz
jano2101 #16691 üzenetére
Beregisztrálsz, a készüléket is regisztrálod, ráböksz, hogy hibás, leírod a hibát, kérik a címet, ahonnan és ahová (csak egy cím, nem kettő) a készülék el kell jusson hozzájuk/tőlük, kérnek egy telefonszámot, illetve, hogy független-e a készülék. Jön egy megerősítés, egy "A futár átveszi a telefont ... " üzenet, illetve megköszönik, közben meg olyan okosságokkal tömik a fejed, hogy vedd ki az akkut, vagy ha unibody de gyanúsan az akku hibás, akkor ne küldd el a készüléket hanem vidd vissza oda, ahonnan vetted. Aztán kapsz egy megrendelés számot, amit tégy el jól magadnak, kelleni fog.
Szólnak, hogy küldenek egy emailt, amiben le vagyon írva, miként rendeld meg a futárt... de ez még nem érkezett meg, bár innentől asszem nem lesz gond a dologgal.
-
kelly416
veterán
válasz
jano2101 #16691 üzenetére
Regisztrálj be a Sony honlapján, regisztráld a telót is. Azonnal látod, hogy van-e még rá garancia. Ha van, tudod hibásnak jelenteni, kérnek egy szöveges indoklást... elméletileg innen tudod folytatni a futár megrendelésével, a telefon becsomagolva a futárnak átad, majd futár hozza is vissza.
Az "elméletileg" utániban nem vagyok biztos, tegnap akartuk a Párom telóját így hibásnak jelenteni, de nem ért rá, így majd ma tesszük meg. Pontosabb beszámolót utána írok, ígértem már másnak is.
-
jano2101
tag
Hello!
Lenne egy Z2-öm nincsenek meg a papírjai, de az összefoglalóba olvastam, hogy igy is gariztatható! Ha belépek az Xperia Care-be ott az imei szám és hogy 2017.05.08. Garanciás, igy is elfogadják vagy mi kell!?
Köszi a válaszokat. -
saca23
aktív tag
válasz
Bdanyy #16687 üzenetére
Hello
Hétvégén rengeteget fotóztam haverok buli stb, nálam minden rendben van a mentésnél, ráadásul az aksi is jobban bírja, simán kibirta a hévégét 6,5 óra kijező idővel!
Tesom s7-je minden este megadta magát! Jó teló ez még
mindig hiába megy a fika a 6.0-ra szerencsére ;-) -
Bdanyy
addikt
Hello
6.0.1 óta többször előfordul, hogy nem sikerül elmenteni a fotót és videót. Mind a belső Tárhely, mind az sd titkosítva van
Másnál is elojon? Rohadt idegesítő -
FingR86
őstag
-
dedehu
aktív tag
-
FingR86
őstag
válasz
dedehu #16675 üzenetére
azt olvastam, ha megy a TrackID, akkor elvileg nem lett babrálva a bootloader és megvannak a DRM kulcsok.
Így megpróbálnám, hogy újra rakom a rendszert.
Ehhez a flashtool-hoz kérhetnék segítséget, mit hogy merre mit töltsek le és hogyan ?
Samsungban otthon vagyok de Sony-ban teljesen zöldfülű. Jelenleg ez a rendszer van rajta: [link] -
Pocok77
tag
Hali. Tudok tenni valamit a mobilnet állandó eldobálása ügyében? Vagy csak marad a régebbi verzió?
-
FingR86
őstag
válasz
holozis_HUN #16671 üzenetére
csináltam a telón gyári beállítást mikor hozzám került a teló, de mintha el lett vna állítgatva.
a fénymérésnél arc volt.most ezeket állítottam be:
fókusz: többmezős auto
ISO: 50
fénymérés: közép
képstabilizáció: ki -
FingR86
őstag
válasz
holozis_HUN #16668 üzenetére
Ez a kép már jónak számít ? [link]
-
FingR86
őstag
válasz
holozis_HUN #16668 üzenetére
szilikon tok van rajta, de ki van vágva az egész kamera és a vaku előtt is.
-
dedehu
aktív tag
válasz
FingR86 #16655 üzenetére
*#*#SERVICE#*#* írd be a tárcsázóba. Ez előhozza a service menüt.
Service info > Configuration
Haitt találsz egy olyan sort, hogy
Bootloader unlock allowed = yes
Akkor a bootloader zárt, ez viszont nem jelenti azt hogy azelőtt nem lett nyitva.
Leellenőrizni leginkább a sony jogvédett technológiáinak csekkolásával lehet.
Ha elvesztek a DRM kulcsok nem fog működni elméletileg a zajcsökkentés, az x-reality vagy a trackID.
Ha viszont elvesznek a DRM kulcsok és nincs meg a telefon egyedi TA partíciójának a mentése, sajnos a kulcsok már nem állíthatóak vissza. Ne próbálkozz más mentésekkel, mert szinte biztos, hogy tönkreteszed a telefont.*szerk.: a DRM funkciók visszaállítása elméletileg lehetséges további információk az XDA-n
-
FingR86
őstag
hali mindenki. a minap hozzám került egy z2, magával a telefonnal nincs semmi bajom, de a kamerával készített képek minősége szerintem gyatra. Nem tudom hogy csak a note 3 kamerája ennyivel jobb vagy tényleg vmi szar a kamerájával. Olvasgattam ezt a DRM kulcsokat, hogy ha nyitva a bootloader, akkor utána szar lesz a kamera. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy volt e ilyesmi csinálva a telóval. És ha igen, akkor utána neki állnék vissza állítani. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
kelly416
veterán
válasz
F.B.I. #16651 üzenetére
Sajnos sokan osztjuk dedehu elméletét. Főleg a Sony-nál fedezhető fel ez a hozzáállás. Legdurvább az Xperia U volt, de szinte az összes Xperia így jár sajnos.
Ha nem is látványosan, de gyengébb az utolsó frissítés, mint a többi elötte. És általában a legelső a legjobb saját tapasztalataim szerint. Mármint az első frissítés.
-
dedehu
aktív tag
-
bojan
tag
válasz
Yasuji #16642 üzenetére
Közben megtaláltam hol láttam. Az új eXistenZ Marshmallow romban nincsen és ott írták hogy a sony miatt. Azon agyalok, hogy lassan itt az idő újra húzni a telót és valami normális romot keresnék rá. Minden működik csak egyszerűen soha nem megy deep sleep-be. És már amplifyal mindent blockoltam ami ébren tarthatta, a wakelock detektor sem írja ki hogy mi az ami ébren tartja csak azt mutatja hogy nem alszik. És az akksi beállításoknál is csak azt látom hogy nem alszik és Android Rendszer a ludas...
-
bojan
tag
mostanában láttam valami olyat, hogy a legújabb 6-os update-ben már nincsennek benne a small appok. ez igaz????
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok,
Garanciáztatásból most kaptam vissza egy zsír új Z2-t, és szomorúan látom, hogy 6.0.1 van rajta (visszaolvastam és látom, hogy rengeteg baj van vele).
Vissza tudom valahogy állítani valami 5.x.x verzióra garancia vesztés nélkül (nem akarom root-olni meg semmi hasonló)? Ha igen, hol tudom letölteni a dolgokat hozzá?
T-mobilnál vásároltam a készüléket anno, de ugye független a most kapott is...Előre is köszi a segítséget!
-
Yasuji
csendes tag
A tesztképek alapján tényleg elég jelentősen romlik a minőség, de ha jól értelmeztem akkor inkább csak ha sötétben fotózunk, mivel csak ez a Bionz képfeldolgozó akármi kötött DRM-hez. Megpróbálom flashelni azt a cuccot, de előtte készítek néhány fotót, hogy össze tudjam hasonlítani.
-
Yasuji
csendes tag
Sziasztok!
Kinyitottam a bootloadert, de csak később olvastam a DRM kulcsok elvesztéséről (tudom, jobban utána kelett volna nézzek).
Tudom, hogy az X-Reality nem fog működni, amit nem bánok, a zajszűrés hiánya sem zavar, de a kamerával lőtt képek minősége tényleg romlik? Ha igen, miért, és mennyire? Én nem vettem észre változást. -
trancee
tag
sziasztok mi az a multitask a 6.0 nál? nem tudom
köszi
-
saca23
aktív tag
-
F.B.I.
veterán
Amennyiben az a hangszóróm, amelyiken a beszélgetést hallom recseg, akkor egy ilyet kell rendelni?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Frissült mm re a tmobielos készülékem, azóta használhatatlan (multitask megszunt cserébe 5 másodperces lagok). az 5.1.1 T-Mobile rom verziója pontosan micsoda? Azt tenném vissza, hogyha gariztatni kéne, ne legyen probléma. Mondjuk az is egy bugos verzió, de 5.0.1 alatt szintén nem volt multitask.
Köszi előre is
-
fl1973
csendes tag
Más is tapasztalta már, hogy bizonyos alkalmazás felületeket nem enged kitenni a 6.0 rendszer ?
Pl: YoWindow 4x2
Valakinek valami ötlet?
Addig eljutok, hogy "otthon" + Widget létrehozás, azután átugrik a kezdő képernyőre és semmi! -
Vettel73
újonc
Sziasztok! Az én Sony Z2-em még mindig nem frissített 6,0-ra. Mi lehet az oka? T-com-os és már összes munkatársam, rokonom T-Com-os telefonja frissült. telefonon beszéltem a Sony ügyfélszolgálattal, de azon kívül, hogy legyek türelmes, nem tudtak érdemben válaszolni. A telefon műszaki paraméterei helyesen vannak beállítva, tárhely van bőven. Ötlet?
-
válasz
dedehu #16615 üzenetére
Pedig azt terveztem, felrakom, még a Telekom romot le is szedtem, hogy majd frissítem a telefont, de közben kiderült, hogy sose lesz normális Stamina mód újra, meg máshol is megnyirbálták a funkcionalitást, aztán megvettem az S7 edge-t, és nincs is sok időm már a telefonokra, úgyhogy ennyi
Magánvélemény, de én mondjuk biztosan nem váltanék Lollipopról MM-re, még ha újabb is
-
xmad
őstag
sziasztok!
légyszi SOS ben tudna adni valaki egy linken ahol egy STOCK firmware-t letudok tölteni a Z2 höz?
-
-
petymeg
addikt
Ja igen, így már megvan. Letiltottam, kiváncsi vagyok az eredményre.
-
junior11
veterán
Sziasztok, Marshmallow alatt hol tudom beállítani, hogy a telefon jelezzen, ha teljesen feltöltött? Nem találom valahogy a beállításokban, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest