Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
Ezt használom 2 hete. Eddig ok, bár páran panaszkodtak, hogy alig hallanak, de állítólag nem 2 hete, hanem korábban is gyenge volt a hang.
Kcalt nem ismerem, eddig nem használtam. -
falijja
őstag
Ez az eXistenZ tűnik a legkiforrottabbnak, valaki használja...?
Kcal megye vele..?
Egyébként a kcalt kerestem, de nem találom honnan lehet külön letölteni.. -
falijja
őstag
válasz
holozis_HUN #15685 üzenetére
Igen, nem érzékeli ha bedugom a fülest..de így hogy fellehet rakni barmelyik romra, akkor teszek is valami mást..kérdés melyik lehet a legjobb..?
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Az értesítési led színét lehet állitani? Ha igen hol vagy milyen programmal? -
Mark0056
csendes tag
Mikorra várható a Marshmallow frissítés Z2re?
-
szezso15
addikt
válasz
holozis_HUN #15691 üzenetére
Az biztos, hogy halálán van a szoftver, szaggat, mint nagyanyám tésztát.
Most rendeltem hozzá oldalsó fedő gumielemeket, hátlapot, digitizert, SIM tálcát (ez is hiányzott), a kamera se vészes összeg, úgy láttam 4k körül megy.
10k volt a teló amúgy, szerintem annyit megért, mivel funkcionálisan rendben van, max. a kamera lehet cserés.
-
szezso15
addikt
Estét!
Ma kivakartam a telót a mocsokból, viszont van egy gondom. Nem fókuszál a kamera, a videófelvétel csak fekete képet eredményez, illetve fotózni sem tudok, mert belefagy az app...Biztosan jót tenne neki egy teljes visszaállítás, épp cseredarabra várok a microUSB csatihoz, de lehet ez hardveres hiba, találkozott már valaki ilyennel?
Köszi!
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv.
Z2 kijelző cserére keresek megbízható szervizet. Normális telefont szeretnék, visszakapni,de azért annyit nem szeretnék rá költeni,mint amennyit a telefon ér. Mindenki Ebeyes kijelzőket cserél,hol vannak ezek a minőségben a gyári kijelzőhöz képest? -
holozis_HUN
addikt
2016-02-13 22:03:35
Ekkor írtam neked ide válaazként. El felejtettem, hogy volt ez a bug, és amint láttam change listben, akkor írtam neked egyből.
De bocsi, hogy nem szóltam előbb
Ez a Kcal totál egyedi, van akinek bejön, van akinek nem. Én AMOLED-ről jöttem, nekem kellett. És a Galéria is jó számomra. Ha nem jön be, hát nem jön be, nincs harag, ezen nem is akarok összeveszni
-
válasz
holozis_HUN #15683 üzenetére
Kollégám Z2 telója ugyan ezt csinálta az utolsó 5.1 frissítés után. Az nem piszkált rajta semmit, a frissítés is Wi-Fi történt.
Mióta visszatettem flashtoollal a 4.4 neki, azóta nem panaszkodik.
Valami nem kerek SLiM 4.7-tel, amikor először telepítettem, akkor nem tettem fel SLiM_OTA 4.x_4.7 (OTA package) , olyan volt mint egy szűz gyári ROM, root, CWM mindent legyalult.Color Control jó, bővebben nem jó! Paraszt vakítás, ha minimálisan állítod, akkor nem nagy különbség, ha drasztikus, ami tetszetős az ikonoknál, az elrontja a galéria képeket.
De ezen nem fogok senkivel összeveszni nekem nem jött be.
Azt meg külön felrovom neked, hogy előtte nem szóltál az SD kártya bugról. -
dedehu
aktív tag
Amiket én használok:
Greenify - fagyasztja a kiválasztott alkalmazásokat a képernyő lezárásakor (működik xposed nélkül, de xposeddel kicsit agresszívabb)
Amplify - wakelock blokkoló
Chromepie - pie menüt varázsol a chrome-ba
Advanced Power Menu + (APM+) - a kikapcsoló menüt lehet vele piszkálni
Youtube AdAway - youtube reklámokat lövi ki
Youtube Backgroun playback - youtube lejátszás háttérben
GravityBox - tweakpack főleg vanilla androidhoz de sok minden működik a sony rendszerén is. Rengeteg dolgot át lehet vele állítani, nálam nagy kedvenc pl a wifi hálózathoz kötött képernyőzár (ha a beállított wifihez csatlakozik nem kér kódot), na meg a gyors feloldás (a helyes kód megadása után egyből old a kijelző, nem kell a kis enter gombot megnyomni) -
falijja
őstag
válasz
holozis_HUN #15683 üzenetére
Nekem csak egy problémám akadt a 4.7-el, hogy a fülest nem érzékeli, igaz samsung fülessel próbáltam...
Viszont marad akkor is, mert nagyon ritkán hallgatok így zenét, és annyit nem érne nekem a Kcal elhagyása.. -
holozis_HUN
addikt
-
válasz
dedehu #15681 üzenetére
Nagy vonalakba egyetértek veled, ha valaki, csak telefonál ill. egy két alap alkalmazást használ pl. média, közösségi oldalak, akkor tényleg fölösleges piszkálni a rendszert.
De, ha mobil függő, akkor kihívásnak érzi a telefon tuningolást. Ezt el kell fogadni, ez van, tudni kell mindenkinek, hogy mire van szüksége.
Az autó versenyző is mindig javítgatja a rendszert, egyre jobb, a végén haza vágja, majd kezdi elölről.
Ettől függetlenül, nagyon sok hasznos dolgot lehet tanulni itt a fórumba az informatikáról.
Én ezért járok ide!Milyen xposed modulokat használsz, mit érdemes a Z2-re tenni?
-
válasz
holozis_HUN #15664 üzenetére
[ROM][5.1.1|STOCK][D6503] 23.4.A.1.264 SLiM 4.7
Tapasztalatok.
+ Tetszetős új indítási animáció
+ "Fölösleges" alkalmazások kitakarítva
+ Hívás rögzítésének lehetősége
+ Jó energia optimalizálás
+ Kijelző szín egyedi optimalizálása, kontraszt, szín hőmérséklet stb.- Indítás után, többször eldobta az SD kártyát
- Gyakran megszakadt a telefon beszélgetés, dobálta a hálózatot, akárhogy állítottam
- Több mint kétszerese a ROM mérete, mint az előtte használt Mx ROM V8-nak,Két nap alatt szűken ennyi, olyan hibák ami miatt nem ajánlom senkinek!
A Color Control miatt voltam kíváncsi SLiM 4.7, de ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Valóban sok beállítási lehetőség van benne, de nincs összhangba a képnézegetővel. Ha színesebbé ill. kontrasztossá állítja az ember, akkor a fényképek élvezhetetlenek lesznek, mint egy kifestő könyvbe.
-
qqzs
őstag
van egy jo hirem nekem
ha tonkrevagtak a nok kisolloval a sim tartot ugy hogy kipiszkaltak meg a erintkezo tuskeket is akkor nem kell alaplapcsere hanem tudjak a simtartot cserelni kulon kb 7-8eft-
-
mrhero
tag
válasz
szezso15 #15671 üzenetére
Nekem anno az S2-n nem működött a gyári visszaállítás miután feltettem egy custom root romot. Hiába tettem vissza az eredeti stockot, a gyári visszaállítás nem ment, csak flashelni tudtam.
Annyit simán megért. ha csak az usb csati a gond és nem mélyebben van a probléma, akkor lesz abból még jó teló.
Más: Elég gáz a helyzet a minkrofonnal kapcsolatban. Ahogy nézem másnál se tuti. Pár napja zajszűrés nélkül használom és közvéleménykutatok. Állítólag jobb, de nem az igazi. Lehet, hogy valami dzsuva ment a lyukakba..?
-
szezso15
addikt
válasz
holozis_HUN #15674 üzenetére
Nem tudom, elvileg kijelzőt cseréltek benne, de akárki is rakta össze, borzasztó kontár munkát végzett, én még ilyet nem láttam... Szerencsére funkcionálisan rendben van, bár a szoftver nagyon beteg rajta, állandó FC, lassulás...
-
szezso15
addikt
válasz
holozis_HUN #15672 üzenetére
Az lesz, szegény teló nagyon kész van... Hátlap szinte leugrott, nem fogta semmi, az akksit rögzítő csavarok hiányoztak, a gumifülek oldalt úgyszintén, a kijelző repedt, de csak 10000 volt...
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Került hozzám egy nagyon gatya állapotban lévő Z2, a célom az lenne, hogy felújítsam. De már ott elakadok, hogy gyári állapotba hozzam a gépet.A telón rányomok a gyári beállítások visszaállítására, de csak újraindul a gép, semmi más nem történik, ilyenkor mizújs? Plusz gépre se tudom felkötni, mert a microUSB nem működik, ez még javítás alatt van...
Vissza tudnám valahogy állítani?
Köszi!
-
mrhero
tag
mióta felraktam a lenti romot, többen panaszkodtak, hogy nem hallanak, rossz a vonal. Ezelőtt mezei stock rom volt rajta, majd ugyanaz csak rootolva, de nem panaszkodott senki, hogy nem hall rendesen. Zajszűrés akkor is be volt kapcsolva. Stocktól eltérő romnál más is tapasztalt hasonlót?
[ROM][LOLLIPOP][LB/UB][5.1.1] eXistenZ Premium | 6.3.5 | 13/12
-
holozis_HUN
addikt
Amúgy a 4.7 lehet hibás lesz! Nálunk előfordult, hogy az SD kártya írása néha nem sikerült, és kiírta, hogy nincs SD kártya, meg hogy eltávolították. Ez a 4.8-ban lett javítva, illetve van egy patch, de az meg Z3 meg Z3 Compactra van, nem tudom, hogy megy-e Z2-vel. Teszteld le, pl másolj át valamit SD kártyára, játsszál le onnan valamit stb.
-
sleen
tag
Ma reggel próbáltam volna én is, de nem tudtam telepíteni. Letöltöttem a romot, recoveryben úgy ahogy azt kell wipe, format miegymás, majd install és hibaüzenetet dobott. Nem akart felmenni. Gőzöm sincs miért, eddig sosem jártam így. Mondjuk azt sem értem mi a fene van benne, ami majd 2gb. Visszatettem a backupot. Ez legalább jó, csak kiváncsi lettem volna mi van benne.
-
[ROM][5.1.1|STOCK][D6503] 23.4.A.1.264 SLiM 4.7
Majko102
Első nekifutásra törölte a root jogomat meg a cwm-et. Nem vagyok boldog, mert nincs itthon w7-es gép, hogy flashtoollal újrategyem az egészet.Én is, feldobtam pendriveról ssd-re egy w7 x64-et kb 4perc alatt, elkezdtem előről szűz telefonnal és másodszorra is törölte a root jogot meg a cwm-et. Úgy látszik itt valami nem kerek.
Próbáltam, törli a root jogot és a cwm-et. Hanyagolom is, visszatértem a gyárihoz.
K850
Tegnap este én is ugyan ezt tapasztaltam, azóta nem kísérleteztem vele, de olyan volt mint egy gyári 5.1.holozis_HUN
Szerintem rossz a port, nekem semmi ilyen nincs...Na, neki állam újra, a gond ott van, hogy D6503_23.4.A.1.264_SLiM_4.5 ROM mellé még kell telepíteni D6503_SLiM_OTA 4.x_4.7 (OTA package) is.
Most már működik, CWM szoktam használni, de most inkább TWRP-vel oldottam meg. Maradt a root, és dualrecovery is. -
holozis_HUN
addikt
-
válasz
trancee #15656 üzenetére
Nem teljes az általam linkelt segítség, nincs most kedvem keresgélni, de van olyan oldal ahol leírják hogyan lehet az új Flastoollal ROM-ot letölteni.
-Devices,
-Check Updates
-Kiválasztod a teló típusát, felugró menüből választasz ROM-ot majd végig vezet, majd elmented és telepíted. -
trancee
tag
van egy kérdésem.innen szeretném letolteni a softwert XperiFirm hogy tudom hogy FTF legyen belöle hogy tudjam felrakni a telomra a flashtoolal? köszi
-
trancee
tag
ujra itt!!
végre vissza szereztem a z2 met elcseréltem note 3 ra az egy kalap szar telefon tobbet sose lesz nekem samsungom!z2 az jo telo!!!
-
holozis_HUN
addikt
Olyan ember tud nekem linket adni, aki vett Nillkin 9h+ üveget eBayről, és le is ellenőrizte, hogy eredeti-e?Már megrendeltem
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy mostanában a gmail nem mindig szinkronizál időben. Teljesen rapszódikusan csinálja. Néha azonnal jelzi az új e-mail-t, néha van, hogy órákig semmi és akkor is csak úgy jelez, ha egy másik levél érkezik. Akkor viszont értelem szerűen úgy is jelez, hogy több levelem jött. Olyan mintha nem szinkronizálna időben, vagy nem pusholná meg a telefonom a gmail. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Nem szivesen csinálnék factory resetet amíg biztos nem vagyok benne, hogy szoftver hiba e vagy sem?!
5.1-es Rootolt rendszer, de eddig nem csinálta ezt.
Köszönöm! -
HorroR
csendes tag
válasz
Pachenkoooo #15645 üzenetére
Szívesen, remélem neked is stabil lesz!
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Volt itt olyan hiba hogy valkinek beletort a sim aztan kisoloval kipiszkaltak jott vele minden femforgacs stb.
A kerdes hogy ilyet elkepzelheto hogy emberi aron javitanak vagy csak valami alaplapcsere segit mar. Ha jol latom nagyitoval a sim csatlakozo femtuskekbol is kikapartak parat
-
HorroR
csendes tag
válasz
Pachenkoooo #15627 üzenetére
Úgy oldottam meg hogy a mágneses csatlakozót mikor rátettem és húztam, akkor annyira kijött hogy fogpiszkálóval mögé tudtam tenni a pill.ragasztót! Azóta meg se moccan!
-
válasz
falijja #15640 üzenetére
Köszi!
4.4-re frissítettél rá? Mert lehet, hogy nekem azért nem jött össze, mert 5.1-re tettem rá.
Buildszám 23.4.1.264 ?Most egy Mx ROM V8.0.0 ROM használok nagy megelégedéssel, de lehet, hogy megpróbálom újra az előzőt, ami most fut a telódon.
-
falijja
őstag
válasz
holozis_HUN #15636 üzenetére
Köszi a válaszokat, sikerült feltenni a 4.7-t, ez a Kcal nem gyenge cuccos..
. Nekem mint kijelző buzinak ez egy áldás...
-
Majko102
aktív tag
válasz
holozis_HUN #15630 üzenetére
Nincs 4.8 port, csak 4.7, de a portoló befagyasztotta a további munkáját.
-
dedehu
aktív tag
válasz
falijja #15631 üzenetére
Dolgok amik segíthetnek:
-Pc újraindítás (jeah i'm cpt. Obvious)
-Lépj ki flashtoolból és csatlakoztast flashmódban a telefont, várj amíg a win szarozik a driverekkel és próbáld utána.
-kapcsold be a windows teszt módot (kicsivel feljebb van egy kis leírás) és telepítsd ismét a drivereket és fuss neki még 1x -
falijja
őstag
válasz
holozis_HUN #15630 üzenetére
Köszi megtaláltam a romot, csak mivel nekem már 5.1.1 van vissza kellene flashelnem a gyári 4.4-et amit tudnék rootolni + CWM.
Csak ez a fránya flahtool nem ismeri fel a telefonom mikor rádugom kikapcsolt állapotban.
Pedig kiválasztottam a driverek között a z2-és flashboot pipát, de akkor is azt írja hogy -
falijja
őstag
Heló mindenki.
Tudnátok olyan romot ajánlani, amiben benne van az a Kcal kijelző kalibrátor...?
Válaszotok köszi előre is... -
válasz
Pachenkoooo #15623 üzenetére
Ilyen nekem is van, halványan látszik egy kék paca a feketén, én stílusosan csak kalibrációs háttérnek hívom
Mondjuk engem jobban aggaszt, hogy körbe a kijelző szélein a világítás már kicsit sárgás, még éppen nem zavaró mértékben, de érezni, hogy már öregszik a kicsike. Jöhetne már egy érdemi telefon, amire le tudom váltani (Z6, G5, Xiaomi Mi 5, stb.), bár jobban örülnék, ha még egy jó darabig ennyi lenne csak az összes hibája, nagyon megszerettem.
-
HorroR
csendes tag
válasz
Pachenkoooo #15623 üzenetére
Nekem is volt ilyen kimozdülós hibám a töltőnél. Orvosoltam egy kis pillanatragasztóval fogpiszkáló segítségével! kb fél éve azóta faxa!
-
Pachenkoooo
tag
Üdv
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Most vettem észre két hibát is a z2 telómon. Az egyik, hogy a mágneses töltő paneljának egyik sarka kintebb mozdul, így nem mindig veszi a töltést. Körömmel vissza tudom nyomni, akkor nincs gond.
A másik, a kijelző közepén, ha fekete a háttér semmiképp máskor van két db kicsi kék folt. Nem szembetűnő elsőre, de én mostmár mindig látom. Ezt mi okozhatja? Mit kell ilyenkor cserélni benne? Ha esetleg tudok venni olcsón egy hibásat donornak akkor az megoldás lehet? -
espista
senior tag
válasz
holozis_HUN #15620 üzenetére
ehun e. Szerintem nemtudom.
-
dedehu
aktív tag
A Windows 10 mint tudjuk megköveteli az Eszköz-illesztőprogramok digitális aláírását, ez pedig megnehezíti (de nem teszi lehetetlenné) a Flashtool driverek feltelepítését. A neten van rá néhány megoldás, de eddig nem találtam magyar nyelvűt, ezért (+toto0569 kollega kérésére) összedobtam egy All-in-one megoldáscsomagot. Gondoltam közkinccsé teszem, hátha valakinek hasznára válik:
Ha Windows 10-re szeretnénk telepíteni a flashtool drivereket három lehetőségünk:
A. Teljesen kikapcsoljuk az Illesztőprogram-aláírás megkövetelésetElőny:
-Ha menet közben újra kell indítani a gépet a beállítás megmarad így bármikor telepíthetünk olyan drivert, ami nincs aláírva.
Hátrány:
-Bármikor települhetnek aláíratlan driverek, amik veszélyeztethetik a rendszer biztonságát.B. Ideiglenesen, a számítógép következő újraindításáig kikapcsoljuk a digitális aláírás szükségességét
Előny:
-A beállítás a rendszer újraindításáig él, kisebb biztonsági kockázat.
Hátrány:
-Esetleges újraindítás után ismét be kell kapcsolnunk, ha aláíratlan drivereket szeretnénk telepíteni.
-A Windows hajlamos elfelejteni, hogy engedélyeztük a driver telepítését, később lehetséges, hogy ismét telepíteni kell a drivertC. Bekapcsolhatjuk a Windows 10 tesztmódját így teljesen figyelmen kívül hagyja a rendszer a driver aláírásokat
Előny:
-Egyszerű bekapcsolni
-Újraindítás után szintén nem kapcsol ki
Hátrány:
-Biztonsági kockázat
-Kikapcsolása után a telepítet driverek nem használhatóak (elméletileg, én most próbáltam ki és nálam működnek)A. Illesztőprogram-aláírás kérésének teljes kikapcsolása
1.
Nyissuk meg a "Futtatás" ablakot (Windows gomb + R vagy egyszerűen írd be a keresésbe hogy Futtatás) és írjuk be, hogy gpedit.msc.2.
(Ha túl kicsi a kép jobbklikk/hosszan rajtatartod az ujjad > Kép megnyitása új lapon)
A felugró ablakban válasszuk a
Felügyeleti sablonok > Rendszer > Illesztőprogram telepítése > Kódaláírás eszközillesztőhöz
elemet.3.
Engedélyezzük majd pedig a Beállítások dobozban a "Ha a Windows digitális aláírás nélküli illesztőprogram-fájlt észlel:" szöveg alatt a legördülő menüben válasszuk a "Kihagyás" opciót.4.
Újraindítás után telepíthetjük a drivereket.B. Illesztőprogram-aláírás kérésének ideiglenes kikapcsolása
1.
A Start menüben válasszuk a "Gépház" menüpontot2.
A Gépház Frissítés és biztonság almenüjének bal oldali menüsávjában válasszuk a "Helyreállítás" menüpontot3.
A Speciális rendszerindítás alatt válasszuk az "Újraindítás" gombot.4.
Itt navigáljunk a Hibaelhárítás > Sepciális lehetőségek menübe majd válasszuk ismét az "Újraindítás" opciót5.
Újraindítás után válasszuk a 7. lehetőséget, ha betölt a Windows telepíthetjük a kívánt drivereket.C. Windows tesztmód
Tesztmód bekapcsolása:1.
Futtassuk a Parancssort rendszergazdaként (Jobklikk a Start menüre > Parancssor (rendszergazdai))2.
Vigyük be a következő parancsot:Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
3.
Indítsuk újra a gépet majd telepítsük a kívánt drivertTesztmód kikapcsolása:
1.
Futtassuk a Parancssort rendszergazdaként (Jobklikk a Start menüre > Parancssor (rendszergazdai))2.
Vigyük be a következő parancsot:Bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
3. Indítsuk újra a gépet.
U.I.: Nekem az A és a C módszer kombinálásával sikerült hosszútávú eredményt elérnem, így jelenleg a tesztmód kikapcsolása után is működnek a driverek.
-
toto0569
addikt
Én a ROOT folyamatra lennék inkább kíváncsi.Nem a Kingroot-ot használom,hanem a régi módszert.Viszont a 8.1-ben már át kellett írni valamit ,hogy úgy ROOTolni lehessen.Nem tudom.hogy működik e az a win 10-en?
http://m.itcafe.hu/tema/re_windows_10_nincs_ingyen_ebed/friss.html
itt megkérdezheted a problémád. -
válasz
holozis_HUN #15612 üzenetére
Az concept, ez már béta, nem ugyanaz
Bár végülis mindegy, mert megint néhány országra van korlátozva...
-
toto0569
addikt
Valaki használ itt win 10-et ?Megy rajta minden normálisan a telefonnal kapcsolatban?
-
Persze, csak trollkodtam kicsit
Elindul lassan a 6.0 bétaprogram is.
-
A japán DoCoMo egyelőre nem jelentette be Z2-re a MM-t (újabbakra igen), úgyhogy lehet még az is, hogy hoppon maradunk...
Amúgy ahogy a kommentekben is írják, valószínűleg a MWC-re időzítik megint a frissítést.
-
Deck
titán
válasz
ftamas0201 #15603 üzenetére
Majd jön. Senki sem tudja mikor.
-
taletale
tag
Arra lennék kíváncsi hogy a sony oldalán a regisztrált z2-nek nem találom meddig van rajta garancia. Mert mikrofonom kezd meghalni :S
-
viera
őstag
válasz
ftamas0201 #15603 üzenetére
Sajnos még a Z5 sem kapta meg a 6-ost.
Az csak kamu hír volt állítólag.De szerintem a közeljövőben már ki fogják adni. -
viera
őstag
Üdv Z2 tulajok.
Szeretnék venni egy zajszűrős fülest amit Z2-höz adtak.
Ha esetleg valaki megválna tőle,írjon rám privátban. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest