- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancee
tag
Tudna valaki segiteni.rootolva van a telom és szeretnék a memoria kártyárol törölni és másolni.ezt melyik app tudja kivéve a gyári file commanderrel!köszi
-
trancee
tag
Sziasztok!hol tudom azt beállitani,hogy mikor ujra felrakom a romot hogy a googleplayröl tegye vissza a programokat amik rajta voltak.köszönöm
-
trancee
tag
Sziasztok!hol tudom azt beállitani,hogy mikor ujra felrakom a romot hogy a googleplayröl tegye vissza a programokat amik rajta voltak.köszönöm!
-
trancee
tag
Sziasztok!hol tudom azt beállitani,hogy mikor ujra felrakom a romot hogy a googleplayröl tegye vissza a programokat amik rajta voltak.köszönöm!
-
trancee
tag
-
trancee
tag
Hello!érdeklődnék,hogy a helymeghatározás be van kapcsolva folyamatossan meriti az aksit?köszi
-
trancee
tag
Hello!érdeklődnék,hogy a helymeghatározás be van kapcsolva folyamatossan meriti az aksit?köszi
-
trancee
tag
sziasztok!
tudnátok segiteni nem tudom a telomat flashtoolozni mert azt irja ki hogy no device is registered in flashtool.
you can only flash device.
mit tudok csinálni?köszi -
trancee
tag
válasz
m_balint2002 #17120 üzenetére
Köszi!
-
trancee
tag
Sziasztok!segitsetek legyszives,ezt a hűlye Képernyöfedvényt szeretném kikapcsolni valahol de nem tudom!!!nagyon idegesitő hogy mindig előugrik az ablak és valamelyik alkalmazásba be se tudok lépni!köszi
-
trancee
tag
sziasztok mi az a multitask a 6.0 nál? nem tudom
köszi
-
trancee
tag
sziasztok!
PRFCreator ez milyen program mit csinál megtudjátok nekem mondani és mire szolgál?köszönöm -
trancee
tag
ftf rom van a telon 6.0 hogy csináljak recoveryt ha nincs kirootolva??az xda-n van..:?
-
trancee
tag
Én felraktam a 6.0 egész jó nak tünik,de nem sikerűl rootolnom.:-(
-
trancee
tag
tudna valaki segiteni hogy hova illeszem be az ftf romor a flashtoolba?mert most nem engedi eddig simán ment?
-
trancee
tag
lenne egy kérdésem hogy mit jelent 23.4.A.1.264 / R9C ennél az R9C?minnél kissebb vagy nagyobb a szám annál ujjabb a softwer?köszi
-
trancee
tag
van egy kérdésem.innen szeretném letolteni a softwert XperiFirm hogy tudom hogy FTF legyen belöle hogy tudjam felrakni a telomra a flashtoolal? köszi
-
trancee
tag
ujra itt!!
végre vissza szereztem a z2 met elcseréltem note 3 ra az egy kalap szar telefon tobbet sose lesz nekem samsungom!z2 az jo telo!!!
-
trancee
tag
válasz
holozis_HUN #15349 üzenetére
A note 3 az gyengébb mint a z3?nehéz kirootolni a note 3 at azért akarnám lecserélni.
-
trancee
tag
hellosztok!tudnátok segiteni mert nem tudok dönteni,sok jot hallodtam a sony z2 ill a z3 rol.van egy note 3 telom és le akarom cserélni mertt nem lehet felfrissiteni 6 softra.és le a karom cserélni a z2 vagy a z3 ra.melyikre érdemes lecserélni?köszönöm a válaszotokat!
-
trancee
tag
oké köszönöm
-
trancee
tag
jo telo a z ultra szerintetek?
-
trancee
tag
Mikor jön a 6.0 nem tudjátok?
-
trancee
tag
Hello!kaptam egy ajánlatot a z2 re hogy adnának érte lg g3at!nem tudom eldönteni hogy jobb az g3??szerintetek??
-
trancee
tag
melyik xposed most jo a a 232 es rom hoz?
-
trancee
tag
hello!miért van az ha átkapcsolom a mobilhálozatban az lte re és lemegy a térerom 1es re?koszi
-
trancee
tag
válasz
holozis_HUN #14856 üzenetére
és melyiket kell letoltenem hogy azt ki tudjam rootolni?
-
trancee
tag
segitene valaki nem tudom kirootolni a 232 es romot.hogy csináljam már felraktam a görögöt is de azt se tudtam.leirnátok részletessen köszi
-
trancee
tag
válasz
holozis_HUN #14645 üzenetére
Köszi!felraktam!
-
trancee
tag
Miben külömbözik a 232es mint a másik??546
-
trancee
tag
Szerintetek s5 vagy z2 a jobb??köszi
-
trancee
tag
Tudja valaki hogy tudom megnézni a simen a tel számokat?
-
trancee
tag
válasz
holozis_HUN #13996 üzenetére
Oké!köszönöm!
-
trancee
tag
válasz
holozis_HUN #13993 üzenetére
De az 13mp miért jobb?
-
trancee
tag
Szerintetek melyik telo jobb a z2 vagy note 3?mert akarnak cserélni!köszi!
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13944 üzenetére
Ok.de maradtak dolgok a telefon memoriában azokat nem törölte....
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13941 üzenetére
factory reset is kell?meg wipe data?
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13941 üzenetére
oké köszi!
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13939 üzenetére
és dalvik?utána semmi?
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13936 üzenetére
oké köszi!és felrakom utána kell wipeolni meg dalvikolni vagy elötte?
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13933 üzenetére
a preerooted annyival külömbözik hogy csak rootolva van?
-
trancee
tag
válasz
plesotamas #13926 üzenetére
Ez jobb mint a másik?
-
trancee
tag
Mennyivel lehet jobb a z3 mint a z2??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mesterséges intelligencia topik
- Suzuki topik
- Videós, mozgóképes topik
- Gitáros topic
- Politika
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest