- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Bdanyy #18736 üzenetére
Zajszűrést akartam mondani, de ezek szerint valami illem-kapcsolót kell keress, mert ha jól értelmezem, nem tudsz belebeszélni a partner beszédébe. Azaz tudsz, csak nem hallja. De komolyra fordítva ennek egyáltalán nem így kellene működnie, és gyanítom, szoftveres bibi, ha egyébként jó a mikrofon. De mindenképpen fura.
-
kelly416
veterán
válasz
Bdanyy #18231 üzenetére
Ha szánsz rá pénzt és rendes munkát vársz (nem hittem, hogy egyszer így nyilatkozom a Cordonról, de úgy néz ki, jó útra tértek), akkor vidd a hivatalos szervizbe, ha kevesebb pénzt szánsz rá, szerintem tudnak Neked olcsóbb és jó szervizt mondani itt néhányan. Én magam nem vagyok Pesti, úgyhogy közelébe sem tudok lőni egy ajánlott helynek.
-
dedehu
aktív tag
válasz
Bdanyy #17094 üzenetére
Igen. De független magyar nincs is. Keress Central Europe romot, én pl kerülném a vodás romot a vodás bloatware miatt.
Annyira egyébként nem számít melyiket rakod fel a fontos hogy passzoljon a modellszámmal (általában ez D6503 de azért csekkold a biztonság kedvéért), a szolgáltatós romok is igazából csak a bloat miatt kerülendők. -
kelly416
veterán
válasz
Bdanyy #17069 üzenetére
Volt már a kezemben, igaz, csak percekig. Majd látom, ha eljutok addig, hogy az legyen, úgyis fel megyek Pestre személyesen megvenni pont ezért.
Nem előre lépést kerestem, inkább csak cserét az unalom miatt. Igaz, a Moto többe fáj, mint amennyiért ezt eladtam, de azt a pár ezret nem sajnálom, szívem csücske a Moto amúgy is. Immáron 3 éve szinte csak Sony, már kezdett nagyon egyhangúvá válni a dolog. Egyéb bajom nem volt vele.
-
taletale
tag
válasz
Bdanyy #17013 üzenetére
Flashtoolsba kiválasztod, hogy ne törölje az adataidat csak a cache-t és ennyi én így raktam fel. De ajánlott egy friss tiszta telepítés akkor biztosan jó lesz minden és nem lesz lassú hanem pattogni fog. Amúgy meg applikáció áthelyezése elvileg van most néztem de nem teszteltem le hogy most ténylegesen át e rakja vagy csak a program egy részét.. Én a 128 GB kártya mellet nem nagyon mondhatom azt hogy nem férnék el..
amit épp nem használok (törlöm) azt teljesen átrakom egy gyűjtő mappába hogy ha netán később kell, fel tudjam rakni hibátlanul és gyorsan bárhol bármikor...
-
válasz
Bdanyy #16914 üzenetére
Igen, királyság a sztereó hangszóró, a soc nekem még nem volt kevés, ramot se éreztem kevésnek, én egy jobb kamerának, vagy ha azt nem akkor legalább egy camera2 apinak örülnék. Meg a kamera gomb, nem sok helyen van már
Majko102: Hát igen, kapott rendesen, nem örült neki, hogy 4 autó átment rajta, , szerintem a tok meg az üvegfólia megvédte.
Szóval tokot meg üvegfóliát nem hülyeség venni, megéri azt a +3-4e ft-ot. -
válasz
Bdanyy #16890 üzenetére
Néztem a nexus 5x-et is, de csak 2gb ram van benne, bár még nem próbáltam. meg nincs benne sd kártya hely, az meg nem lenne rossz, a 16 giga magában nekem nagyon kevés.
TTommi: Fent volt a Camera fv-5, de sajnos ami kellett volna a manuál fókusz és záridő állítás az nincs benne, csak Camera2 apival.
-
T. I.
senior tag
válasz
Bdanyy #16793 üzenetére
Nem csak akkor, ha elmegy a térerő.
Szintén ezzel szenvedek.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan T-s fórumtárs, aki rendesen tudja használni a 6.0.1.-et?
Megkerestem a T-t, az lerugta a kérdést a gyártóra. A Sony pedig azt írta, hogy valamiféle helyreállító módban dugja össze PC-vel, és az jól letöröl minden adatot, és talán megszünteti a rendszerhibát. Ezt még nem próbáltam. Mi a legjobbmegoldás a teljes körű biztonsági mentéshez? -
saca23
aktív tag
válasz
Bdanyy #16687 üzenetére
Hello
Hétvégén rengeteget fotóztam haverok buli stb, nálam minden rendben van a mentésnél, ráadásul az aksi is jobban bírja, simán kibirta a hévégét 6,5 óra kijező idővel!
Tesom s7-je minden este megadta magát! Jó teló ez még
mindig hiába megy a fika a 6.0-ra szerencsére ;-) -
saca23
aktív tag
-
-
Shany0811
tag
válasz
Bdanyy #16134 üzenetére
Szia!
G2 mini utódja lenne terveim szerint, ami az eddigi legjobb üzemidejű telefon amim volt/van. Pláne h CM13 fut rajtakét nap + az üzemidő. Nem várom el h ezt túl szárnyalja, azonban ha a 2 napot kihúzza akkor már elégedett leszek
volt Z1C-m, ott a kamera meg a mobilnet harapott nagyon bele az aksiba, és melegedett fel nagyon hamar...
-
kelly416
veterán
-
Majko102
aktív tag
válasz
Bdanyy #15861 üzenetére
Nem követtem az írásodat, de lehet hogy egy ejtéstől megsérült a touchscreen. Ennek cseréjét szakszerviz csak kijelzővel együtt csinálja, ami kb 40-60 ezer forint. Otthon pedig semmiképp sem ajánlom csak a touchscreen cseréjét, mert könnyen lehet kijelzőcsere is a vége...
-
toto0569
addikt
válasz
Bdanyy #15798 üzenetére
Küldj ide emailt. + képet...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Bdanyy #15792 üzenetére
Érdekes, nálam sincs ott, hogy: Bootloader unlocked: yes/no.
Így nem tudom
Esetleg keress pár play áruházos appot, ami ezt nézi. Írd be pl: bootloader unlocked check vagy ilyenek.
Dedehu: köszi
Amúgy régen nem így volt, emlékszem, hogy így is írta, hogy nyitott-e vagy nem. Illetve akkor nála miért van az a lakat vagy micsoda bekapcsoláskor? DRM kulcsok?
-
dedehu
aktív tag
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Bdanyy #15788 üzenetére
Nézd meg, hogy ratyi-e a kamera. Illetve az összefoglalóban van egy szám, amit tárcsázóba kell beírni. Elő fog jönni a service menü. Ott meg tudod nézni, hogy nyitott-e vagy nem. Ha unlocked: yes akkor nyitott, ha no akkor nem nyitott. Ne keverd össze a Bootloader unlock ALLOWED-del, mert az az, hogy nyitható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest